World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen sokkal jobb lenne a játék ha bemennék arenaba és a pve geares lockomal lõném a 0 debuffos embereket 8000es shadowboltal 35% crit mellett
szerettem is pre-bct akkor ez volt.

tigeroo
ez szerintem hülyeség.
ott pvp-vel is kapsz xp-t, játékos és játékos gearje között csak minimális eltérések lesznek...instákban class alapú drop, questeknek több állomása is van, ha netán jönne haverod is questezni akor nemkell elõrõl kezdenetek az egészet együtt stbstb...
sokkal szervesebb lesz a pvp is (RvR, elfoglalható capital city-k ésatöbbi)
meg ott nemlesz resilience..legnagyobb baromság amit valaha kitalált a blizzard
tigeroo
minden mmo a farmolásról szól. ezért addikt
nemúgy mint egy FPS amiben leölöd a fõgonoszt oszt héló, mehet az uninstall...itt babusgatni kell a karakteredet, ami -mintmár tudjuk- elég sok idõbe telik..errõl szól ez az egész honor + token ; mote of szar > primal szar fícsör is.

amúgy szerintem a farmolás mindenkinek mást jelent. a farmolás akkor farmolás, hamár unod az egészet (vérpistike farmolja a non-figuratív vinyl-t a need for speedben?hehe..)
biztos vannak olyan mazochisták a földön, akiknek a profhúzás, ah kereskedés legalább annyi örömet okoz mint egy pixelhalmaz és algoritmus leölése valami instában
A Warhammerben ugyanannyit kell farmolni, vagy meg tobbet. A kulonbseg az, hogy ott nincs pve, viszont a pvp elmeletileg egy kicsivel jobb lesz.
Aki szeret egesz nap azert farmolni, hogy utana egy keveset pvpzzen, annak jo lesz. Aki meg szeret pvezni es pvpzni is valamennyire, viszonylag keves farmolassal, annak meg mindig a wow fog bejonni.

Szoval valoszinuleg a Lineage-stilust kedvelok valtani fognak. Akikhez a casual stilus all kozelebb, azoknak nem fog bejonni imo.

shaime01
egyébként farmolni nem olyan vészes szerintem én legalábbis megvagyok vele zenét benyomom aztán olok elementalokat vagy virágot szedek berakom ah-ba ha kedvem van benézek bg-re szerdán lenyomom a 10 mecset arénában meg inkább csak "játszok" nem azon izgulok ,hogy "ááh ***** már megint kikellfarmolni ezt meg azt meg amazt" egyébként sem muszáj farmolni bár itt mindenki mindent farmnak fog fel.. szóval ha karit szintezel farmolsz ha questelsz farmolsz ha ahzol farmolsz ha levegõt veszel farmolsz. #.#

Tafaya
Ok, mindenhol kell farmolni, csak nem mindegy mennyit. wow-ban most már majdnem mindenhez kell farmolni, ami undorító. Remélem WAR-ban majd sikerül ezt a lehetõ legjobban kiküszöbölni, bár ott is kell majd biztos.

Akkor vmit nagyon elkursz, ha a farmolás által semmit nem fejlõdsz. Tény, hogy mielõtt potikat nem állították be ( 2 pot v flask ) elég sokat kellett gyomlászni, de jobban is megdobta a teljesítményt. Az meg, hogy reggeltõl estig mobozol teszem azt ( mmok 80%aba ez a remek szintezés ) sztem sokkal szarabb, mint megcsinalni napi 10 küldit. Amugy is csak akkor kell komolyan farmolni ( bár ezt se tudom minek ), ha high endezel.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

s0n1c
Én is ezt írtam lentebb, wownight gyöngye.
Csak nekem pl. nem mind1, hogy van e értelme a farmnak (fejlõdik e a karid pl. ezáltal), avagy nincs. A wowban nincs.
LEGOzzál, ott nem kell farmolni. Minden MMO ebbõl áll, ha tetszik ha nem. PvPs játékokba meg reggeltõl estig fogod azt csinálni. Szokj hozzá.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

s0n1c
Mint ahogy már picket kolléga is rátapintott a lényegre pár oldallal korábban, a daily quest sem más, mint idióta farm mindennap, csak daily quest néven fut, de attól még az...
shaime01
nem hittem volna, hogy a warlock ennyire szar

wow-ban nekem csak a honor farmtól van herótom, a többi nem igazán zavar...
mióta vannak daily quest-ek, azóta farmolni majdhogynem felesleges...illetve értelme sincs, mert a daily után kapott pénzbõl simán megveheted ah-ban, ami kell (pl. primal bizgentyûk)

s0n1c
A legtöbben a pvp (rvr) rendszer miatt ajnározzák, amire van egy "biztosíték" a Mythic személyében (lsd: Daoc).
hát tegnap kb. 19h körül álltam neki a gammának, s éjfél körül realizáltam, hogy o.O, már ennyi idõ van? menni kell aludni, mert holnap meló... konklúziót le lehet szûrni 😊

lazarus: szerintem a quest rendszert iszonyat jól megcsinálták, nemtom régen milyen volt, de most tökjó, csak igy szimplán...

viszont túl sokat nem nyilatkozhatok az nda miatt, meg még túl sok tapasztalatom még nincs is, úgyhogy elégedjetek meg ennyivel 😊

s0n1c
Minden mmoban van egy bizonyos szintû farm, ez elkerülhetetlen és ez a warhammerben sem lesz másképp, de ami wowban megy az már kurvára a gusztustalan kategória netovábbja és semmi más célja nincs, csak hogy kockásra üld a segged = blizz bácsinak hízzon a számlája.
Jajajaj...Ez mindég így szokott kezdõdni, hogy "nem lesz farmolás, mer az nem jó" aztán észre sem veszi az ember és már a sokadik mob-ot (vagy mi lesz a Warhammerben) öli ugyanabból a fajtából, hogy meglegyen valami óhajtott cucc. Én azért már várom ezt a Warhammert...mindenki azt ajnározza, remélem nem hiába.

Lazarus
Mi a helyzet warhammerrel? Úgy olvastam a formolós-grindelõs dolgot gyökeresen megváltoztatják benne, mik a tapasztalataid?
ezzel egyetértek, atm. sajna ez a szitu a wow-ban, s szerintem se volt nagy ötlet, hogy ennyire szétválasztották a pve-t és a pvp-t.

TVelvet
wow nemás ming farmolás, ennyi. Megszoksz vagy megszöksz, gyere eve-zni 😊
Magh
Ez engem is zavar. Mert régen is a grind volt az alap, de ha egyszer letudtad, mentek a premade meccsek a battlegroup legjobb premade-jei ellen. Én meg bírom a grindet, aki farmolt Naxra és komolyabb rangot ért el a régi rendszerben, tudja, mirõl beszélek. Most meg valaki meglépi a 70-et, mit tehet? Elõször is pár hét AV leech, megvesz mindent honorból. És utána? Premade már nincs, marad az aréna, ami számomra élvezhetetlenebb a farmolásnál, de mondjuk õ szereti, csakhogy honor gearrel nem veszik be rendes csapatba, mert egy semi-HC team is rég full S3. Magyarul vagy döglõdik BG-n pugokkal (ha mazochista), vagy pöcsöl még 3 hónapot a következõ szezonig, hogy aztán végre elkezdhesse az abusefestet.
PvE még rosszabb. Bár a bossok élvezhetõk elsõ alkalommal (PvE idõ 1%-a kb.), én mindig is PvP-gear forrásként tekintettem az egészre, lévén minden héten ugyanazt végigzongorászni, közben kidobni a pénzt és idõt néhány noob nevetséges hibája miatt, nem épp tömény élvezet. Manapság viszont ritka kivételektõl eltekintve nagyságrendekkel jobb az arena/honor cucc, a BT gemek is beszerezhetõk párszáz goldér (ami megfelelõ profokkal nem pénz).

Magh
Random kiemeltél néhány eltérést, én erre ennyit mondok: 10-20-szor annyi lock van a top teamekben, mint mage. Engem speciel nem érdekel az aréna, BG-n meg nagyon jól elvoltam a firemageemmel, csak, mivel elméleti emberke vagyok, szeretek analizálni 😊.

BEAST
reroll mage ... ja meg, gief warrior priest :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"*3-szor tovább élsz"

ez úgy baromság, ahogy van. bármikor elcserélném a fear egy blink-re a death coilt meg ice block-ra...

"*kevesebb a managondod"

neked meg jobb a mana-háztatásod, van gemed, evocation-öd. lock-nak egyik sincs, csak a life tap. s ha life tap-elsz arena-ban, azzal potencionálisan kinyirod saját magad is. pláne akkor, ha nincs melletted healer. szal' a life tap nem túl jó ötlet...

*a peted egyedül jobb casterek ellen mint a mi egész classunk"

jah, s akármelyik melee dps class 3 sec alatt megöli...

*manadrain (lehet, hogy a leggyengébb, de legalább van)"

örülünk vincent? ja... de azért akármikor becserélném mondjuk egy frost nova-ra...

*egy hunter/lock pet nem rontja a DPS-ed 60%-al"

tény, utility funkciója van. viszont amig te mondjuk blade edges-be leugrasz a hídról a healer után és kapásból instantban nyomod el a counterspelled, addig az én petem körberohan a hídon, hogy spell lock-olhasson, s mire range-be érne addig a healer 3x healeri rommá magát, meg közben még iszik is 1 jót...

*LoS hatása kb. nulla (DoT, NF, pet, channelled drainek)"

lehet, csakhogy a burst dps is nulla, ami viszont egy frostmage-nek ellenben igencsak jó van...

"*WAR béta accal te inkább egy Engineert szintezz 😊"

nem lehet, ez most nem választható. warrior-priestezek épp és tetszik 😊

Tafaya
/agree

Az is baj, hogy teljesen szétválasztották a PvE-tõl és a PvP-t, aki PvP orientált nincs értelme lemenni instába, mert hiába ûber eegy cucc ha 0 resi van rajta. Resit kellene törölni siman wotlk-ra, de úgyse fogják. A másik meg ez a grindolj össze 200k honort bg-n hogy tudj arénázni mert Vérpistikexxx3hun-nak is s1 setje van már. Aztán majd jön az s2-es honor set, és lehet elölrõl kezdeni a misc cuccokat farmolni.

Arénába az is baj, hogy a cc-nek túl nagy szerepe van, na nincs elég cc fejed tetejére is állhatsz, egész harc alatt alszol, állsz egyhelyben vagy szaladgálsz jajongva. Nagyon kiegyensúlyozatlan az egész, és nem úgy tûnik, hogy ezen változtatni akarnának.

Gifv WAR beta acc 😞

2400 az a 2200 felett van, neki ott a cap😛

Davidus
ha 2200 fölött mindenki skill capped hogy éri el valaki a 2400at?:p

V9ykn8_TZL0

Shortstop
aludtam 😊

Magh
Kit érdekel, mennyire lehet vele healert ölni, mikor a magehez képest:
*3-szor tovább élsz
*kevesebb a managondod
*a peted egyedül jobb casterek ellen mint a mi egész classunk
*manadrain (lehet, hogy a leggyengébb, de legalább van)
*egy hunter/lock pet nem rontja a DPS-ed 60%-al
*LoS hatása kb. nulla (DoT, NF, pet, channelled drainek)
*WAR béta accal te inkább egy Engineert szintezz 😊

Nézd meg a top eloszlást, 15-20% lock vs 1-4% mage. Mivel 2200 fölött mindenki skillcapped, ez tisztán tükrözi az egyensúlyt. Sajnálom a lockokat, mert rá vannak kényszerítve az SL/SL buildre (tudom, mennyire unalmas), de az legalább egy mûködõ classt eredményez. Crassusnak: a warrior mindhárom bracketben masszívan overrepresented, de ez csak véleten lehet.

Én úgy látom, a WoW PvP döglött (tbh már egy éve így látom). A BG-ket megölte az iszonyatos grind, már a premade vs premade sem a régi (már ha összejön, 10-bõl kilenc csak pug). World PvP nincs. Az Aréna az abuse képességeket helyezi elõtérbe, több class kifordult önmagából (a rugók fury wari módjára két mace-el rohangálnak, a mage spamolja a polit és r1 boltot, a hunter drainbot etc.). Mostanra kiderült, hogy a Blizz nem tervez valódi PvP balance patchet WotLK elõtt (a beharangozott 2.4 egy nagy semmi), maximum foltozgatnak (a maguk brutális hatékonyságával, 1 év alatt nem képesek frost ágra tenni egy pushback res talentet, a 99% cheat death közben él és virul), azt meg mindenki tudja, mire lehet számítani balance ügyileg egy kiegben. Meg is értem õket, milliók arénáznak 1500 körüli ratingekkel, és élvezik, akkor meg minek törjék magukat párezer HC alak miatt.

Hello
http://www.wow-hungary.com/
http://www.wow.lap.hu
itt keresgélj
capaszabi
ipconfig /flushdns

ColdFire
ha lefordítod, sima ügy 😊
melyik szerver nem megy? :o
én most jöttem azeroth földjérõl 😊
(bloodscalp)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

VAN RÁ ESÉLY,H EGYSZER MAGYARUL FUSSON A WOW?

Leszedtem a 10 napos Trialt. Ez olyan mint egy demo? Vagy ez a teljes játék? Kipróbáltam csak annyira zavar, h azt se tudom ki merre hányméter:-). Az alapfogalmakat infokat stb, hol a legérdemesebb megnézni merre keressem. Varázslatos ez a világ amúgy.

Narxis
Nekem is..ááááá pedig éjszaka az altok profjait akartam felhúzni. 😞(

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ColdFire
akciófilm 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

PiszkosFred
auth server sz.rakodik, szerintem aludj, ez mar ilyen lesz karbantartasig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
beraktam a gépbe az uj memoriát elinditotam bámm égettszag+füst szál ki a gépbõl ujabb "bam" lecsapodik az egész házban az áram :p

Shortstop
nemtudok belépni a wowba. handshaking pontnál megreked a játék. másnak is van ilyen? délelõtt még korrektül ment minden.

Szerintem meg leszarom.
köszi.

kicsomagolod a :\Program Files\World of Warcraft\Interface\AddOns mappába

Valaki megtudja mondani, hogy az addonokat, hogy kell telepíteni vagy felran? :S

Szerintem meg egy jó kis frot mage okos talentolással jó gearrel szanaszét fagyaszt mindent😛😛

tigeroo
sl lock csak akkor tud megölni egy resto druidot ha dupla illi pengéje van
??????Már lemaradtam:-(

Ti meg hagyjátok már abba ezt az SL lock vs. restro drúd dolgot mert nem kicsit unalmas...
Gondold át hogy elkezded-e. De ha igen, horda oldal. Az ally n00b 😛
1500 ratinges druidot ki nem veri meg? nyilván nem véletlen tanyáznak ott. amelyik meg ért hozzá ott meg ez van (lehet nem véletlen tartanak már 2k ratingnél 5 vereséggel)
sajnos te ilyet még nem láthattál

A két nappal ezelõtti adatokra azért én kis jóindulattal rámondanám, hogy "friss". 😄

nem tudom mennyire frissíti mostanában armory az adatokat, de szerintem a rating adatok nem helytállóak.
viszont az tényleg látszik, hogy lövésük sincs arról, hogy sl-sl spec lock-kal milyen kibaszott egy kinszenvedés healert ölni, mikor egy bazi nagy 0 a burst dmg-ed, a 180-350-es dot tick-eket meg az összes healer kiröhögi...