166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#129694 Picsába!
Fail
-
#129693 Hiaba nyalsz, nem vesz fel msnre! -
#129692 Lynksz egy valóban, dehát ő a mi kis pedobear-ünk.
Lynx FTW -
#129691 Húzz a tört szeróddal büdös pi... jaaa...
-
shrid #129690 Üdv!
aug 25-én jelentették be, hogy lesz 3.x content patch wotlk előtt "pár héten belüli" megjelenéssel. Azóta eltelt 1 hónap de hiába keresgéltem, még csak kb-ra sem találtam content patch relase date-et ami a live serverekre kerülne, pedig itt lenne az ideje, ha jól tudom bc előtt is 1.5 hónappal kerültek fel.
Valaki tud mondani valami okosat ez ügyben?:)
-
#129689 Olyan korai ezen csámcsogni, kieg után pár hónappal nézze meg mindenki, hogy mekkora dps-t, healt stb. tol. Az lesz az érdekes. -
#129688 raidben csomó dolog buff már nem stackel az erősebb érvényesül ergo nem lesz az h 8 shaman 4 lock minimum raidenként mert másképp nemmegy
bloodluston is 5 perces debuff lesz pl -
#129687 pure class... wow nácik:D -
#129686 nagyobb burst + tobb CC-t kapnak a pure classok, a hibridek meg csak dps-t. Legalábbis énszerintem. :P
-
#129685 Én ezt egyszerűen nem bírom megérteni. Ha mindenki azonos szinten lesz DPS-ben, akkor mi értelme a 4 pure classnak? Mert supportot már alig nyújtanak, minden helyettesíthető. Hogy ebből hogyan fognak PvP balance-t létrehozni, el nem tudom képzelni... -
#129684 Hm.. jó.. -
#129683 kék post
Paladin / Hybrid DPS in WotLK
Ret should be as close to the top as anyone else. Our buckets at this point are basically DPS, Tanks, Healers. When the tank and healer are doing dps, it's even closer. You may be a couple hundred dps lower than a pure dps class (hunter, mage, warlock, rogue) but for most players, the numbers will be close enough that a raid with a good Retadin and an okay rogue will see Ret on top.
This is a change in philosophy from the BC era, where we would engineer hybrid classes to be 25% to 30% and sometimes much lower than dps classes.
If there are dps differences, it's going to take a very, very skilled guild to be able to accuately decipher them. That is because a boss is not a training dummy. For almost all of us, it's going to be impossible to tell whether the rogue doing 2500 dps and the paladin doing 2300 dps is because of the class or the player. And it is likely to be a different number on the very next boss.
We're trying to hedge out bets and NOT promise that every class will do 2500 dps in all cases, because that just won't happen. There are too many other variables. But you won't be far below other classes... as you often were in BC and Classic WoW.
Again, this is a goal. If a month after we ship someone discovers that the best way to play a mage is to get some obscure combination of trinket, set bonus, enchant and flask that allows them to do 3500 dps at no mana cost, well that's clearly not the kind of thing we expected to see and we'll take steps to adjust it. We have a lot of clever players though, and it's going to take some time before everything has been fully explored. -
#129682 semmit mert áttalentolsz retributionra..:D
tegnap próbálgattam dps-t a bábun orgiban
1 db cementsámival cdre nyomva midennt röhögve megvolt a 2k dps 5 perces demo fighton
kék postban írták is h midenkit egyszintre akarnak gyakorlatilag hozni dpsben szóval a sok sok nerfpalas cucc nem lesz hatásos:D
btw az új divine storm és consecration skálázódása miatt meg manavisszatöltés selfheal 1 perces repentance sztem igazi gyilkológép lett a paladin
az tuti h 4-5 mobos pakkokkal lehet haladni ami nagyon megkönnyíti majd a szintezést
nice job blizz (már nem is érdekel a dk se a rugóm:D se a warriorom:D) de miért kellet 3 évet várni... -
#129681 ö ilyen -
#129680 kurva nagy osztás vagy:D:D:D -
#129679 owned -
#129678 .
,
-
:
;
?
!
ha nincs is a billentyűzeteden ehhez hasonló, legközelebb visszatérhetsz ehhez a kommenthez, és kimásolhatod őket kedvedre! -
#129677 kösszi irásért meg bocs 12 óra munka után irtam kicsit fáradt vagyok amugy meg nem tudom de miért kell egyböl neki ugrani másokk hibáját felroni tudom ez a magyar mentalitás javaslom máskor néz magadba és utána irj vagy inkább ne is válaszolj thx bb -
#129676 nem megy most a szerver, de no para: amíg tart a downtime vedd elő a nyelvtankönyvet -
#129675 enyit ir ki megy most a ptr szerver egyáltalán -
#129674 autentica és enyiting vagy mit ir ki -
#129673 be tudsz lépni? akkor hol a probléma? -
#129672 hi valaki tudna segiteni leszedtem a ptr pathet elinditom a uj kieg kép jönn be a sárkányal ez normális?
felmásoltam a karikat a szervere -
#129671 MindÉg vele értesz egyet, tudom én, hogy miért... -
#129670 sajnos most az egyszer Crassusal kell egyetértenem... -
bazsi123 #129669 ma az volt egy wsg-n, hogy micsoda tirpákok már azok, akik felnőtt fejjel wow-oznak... -
#129669 törtszeró ftw -
bazsi123 #129668 "kényszerülnek"
ez mekkora! látom, ahogy kergetik, hogy jáccá mán wowt te snecie! -
bazsi123 #129667 ork legyen :-) -
maniac001 #129666 Azon agyalok hogy a live-on draenei vagy human DK legyen. Mennyire jó a gift of the naaru 70-en? érdemes csak ezért draenei-t indítani? -
#129665 "Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
Akkor takarocc innen!
Valahol az se jó ha viszont az eredeti szerón játszók ennyire lenézik azokat akiknek esetleg a szülei nem vesznek wowot és tört szeróra kényszerülnek. Bár lehet tévedek mert mindegyiknek a kurva annyát.
Főleg mikor elkezdenek pofázni hogy sokkal jobb gearben vannak már mint én és kb 10%-a a DPSük az enyémhez képest.
Úgyhogy aki törtön jáccik az mongyonle! -
#129664 off
Twisting Nether szerveren vennek Troll/BE karit. Ajanlatokat privibe, koszi!
On -
#129663 off:
amugy ez a baj a mostani fiatal korosztállyal, h némelyik ugy áll hozzá, h ö nem vesz eredeti játékot, mert minek, ha otthon kényelmesen lewarezolja...
nem azt mondom, h minden szemetet meg kell venni, de amivel szeret játszani és sokat játszik, akkor legalább tisztelettel legyen a készitök felé, h megveszi a játékukat...
néha nagyon tudnak idegesitani az olyan kisgyerekek, aki azzal menöznek, h megjelent a játék lewarezolta és h ö most milyen menö...
erre néha csak annyit mondok: a kolbászt is lopod a boltbol? -
#129662 Egyébként nagyon gáz, hogy ismerőseim többsége tört SZERÓn játszik, mi meg fizetősök kisebbségben vagyunk. Lassan már elkezdek gondolkodni h azon, h fizetem wowot, de közben törtön játszok, mert mégis az lenne a lényeg, h barátokkal együtt.. -
Lerstal #129661 2005-ben én is törtöztem anno, hunhome-n -.-' nyáron
de oktoberben vettem meg eredetit pont azért mert egy bugos, kevesen jáccanak rajta, rakás szar a tört -
#129660 na szídjátok annyira atörtösöket én tbc elött még törtös voltam rájöttem hogy 1 rakás de most nincs befizetve wow és wotlk kipróbálni nemrossz a tört.törtön vannak érdekes megoldások csalásra pl ez nagyon tetszett benne csak ugye bugos...:S
amint kijön wotlk go vissza offical servers :D -
Lerstal #129659 ÁRAM DOBÁLÓS :DDDDDDDD
angoltudás nuku = NO WOW... play lego -
#129658 Megdobálnám árammal:DD -
#129657 szeró -
#129656 magyar szerón
így talán