World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár órán belûl megtudom...
abban volt
iddqd: godmode
idkfa: minden fegyver és max ammo
iddqd: godmode
idkfa: minden fegyver és max ammo
"Ezek után te többet sebzel, mint amennyit õ gyógyítani tud, és többet gyógyulsz, mint amennyit õ valaha is sebezni fog, tehát megintcsak nerf resto droid plx"
ez úgy baromság, ahogy van, de sebaj 😄
resto druid 1 hot-jával kihealeli a lock 2 dot-ját, ha dispelezed a hot-ját azzal is õt gyógyítod.
manát szívni próbálj meg tõle, ha tudsz, bevált bármilyen állatform-ba és hello.
30%-kal gyorsabban mozog, mint te.
blade edges arena arról híres, hogy faszán lehet szivatni ott a pet-es class-okat a hídról való leugrálásokkal (pet ugyanis amig körbemegy, addig a healer 2x csutkára issza magát)
ha netán még mellé night elf is, akkor meg aztán az végképp a hab a tortán (shadowmeld-es iszákolás ftw)
lock a szaros 180-as siphon, meg 300 körüli corruption tick-jeivel mikor sebez már annyit, amit egy healer ne tudna kiheal-elni röhögve?
shadowbolt-ot nem fogsz tudni castolni, mert druida simán los-olja ebben az arena-ban...
és még folytathatnám hosszan...
amúgy meg devilnek igaza van, tényleg qrvára nem vágod a wow-ot, pvp-rõl meg ne is beszéljünk, csak fosod itt a hülyeségeket 😊)
nah /peace, sorry, ha most kétlábbal tapostam bele a lelkivilágodba, de én már csak ilyen faragatlan tuskó vagyok 😊
ez úgy baromság, ahogy van, de sebaj 😄
resto druid 1 hot-jával kihealeli a lock 2 dot-ját, ha dispelezed a hot-ját azzal is õt gyógyítod.
manát szívni próbálj meg tõle, ha tudsz, bevált bármilyen állatform-ba és hello.
30%-kal gyorsabban mozog, mint te.
blade edges arena arról híres, hogy faszán lehet szivatni ott a pet-es class-okat a hídról való leugrálásokkal (pet ugyanis amig körbemegy, addig a healer 2x csutkára issza magát)
ha netán még mellé night elf is, akkor meg aztán az végképp a hab a tortán (shadowmeld-es iszákolás ftw)
lock a szaros 180-as siphon, meg 300 körüli corruption tick-jeivel mikor sebez már annyit, amit egy healer ne tudna kiheal-elni röhögve?
shadowbolt-ot nem fogsz tudni castolni, mert druida simán los-olja ebben az arena-ban...
és még folytathatnám hosszan...
amúgy meg devilnek igaza van, tényleg qrvára nem vágod a wow-ot, pvp-rõl meg ne is beszéljünk, csak fosod itt a hülyeségeket 😊)
nah /peace, sorry, ha most kétlábbal tapostam bele a lelkivilágodba, de én már csak ilyen faragatlan tuskó vagyok 😊
ez a cheat kód a Doomba volt nem-e ?😄
istenem te nagyon értesz ehhez a játékhoz...
Ok, szerinted, szerintem meg nem, és akkor maradjunk ennyiben, remélem, hogy warhammerben részed lesz egyszer normális grp pvpben.
hát szerintem itt az történt a képet elnézve, hogy devil oldaláról relative gyorsan kihullott a rugó társ, másik oldalról szintén kihullott a warlock és devil egyedül maradt a resto druid ellen, aztán elfogocskáztak szépen 1,5 órán át...
pedig akár tetszik, akár nem, arena = csapatjáték.
mint ahogy az összes BG is arról szól, ja meg a game pve része is...
mint ahogy az összes BG is arról szól, ja meg a game pve része is...
ha te a 2 vengeful/3 merciless cuccodban nem birtad leölni a két lowlvl karit, akkor ott komoly gond van, s nem a játékkal.
ha meg leölted õket s vesztettél 50% hp-t, akkor meg nem értem hol a probléma?
IDDQD és IDKFA mód nincs ebben a játékban...ha ütnek sérülsz, de azt ne várd el, hogy godmode-ot kapsz csak úgy azért, mert te vagy a nagy 70-es, õk meg a szar kis lowbie-k.
ha meg leölted õket s vesztettél 50% hp-t, akkor meg nem értem hol a probléma?
IDDQD és IDKFA mód nincs ebben a játékban...ha ütnek sérülsz, de azt ne várd el, hogy godmode-ot kapsz csak úgy azért, mert te vagy a nagy 70-es, õk meg a szar kis lowbie-k.
A hasamat fogom a nevetéstõl. Két egyszerû bekezdést fogok írni a dologgal kapcsolatban.
Nem tudom pontosan mi történt, de úgy látom sikerült leverni a druida dd társát. Innentõl neki semmi esélye nem volt. PONT. (Megöltétek a társát, vagyis nem tudta kihealelni, vagyis még kéne neki egy kis nerf.) Ezek után te többet sebzel, mint amennyit õ gyógyítani tud, és többet gyógyulsz, mint amennyit õ valaha is sebezni fog, tehát megintcsak nerf resto droid plx. Elsõ bekezdés vége.
20 pont. Ha jól tudom egy eled egy ratingen lévõ csapatért 15 jár. Tehát õk jobb ratingen voltak. Lehet, hogy jobbak a pvp cuccaik? Ez az egyik kérdésem. A másik kérdésem, hogy 2 milliós manapoolos bossokon kívül kinek van 20 percnyi healelésre manája egy lockal szemben? Most saját noobságodrol linkelsz egy képet, amin nyersz, besöpörsz 20 pontot, esélytelen ellenfelet leversz, és õt nerfeljék? less QQ. wtf lol. gtfo l2play.
Nem tudom pontosan mi történt, de úgy látom sikerült leverni a druida dd társát. Innentõl neki semmi esélye nem volt. PONT. (Megöltétek a társát, vagyis nem tudta kihealelni, vagyis még kéne neki egy kis nerf.) Ezek után te többet sebzel, mint amennyit õ gyógyítani tud, és többet gyógyulsz, mint amennyit õ valaha is sebezni fog, tehát megintcsak nerf resto droid plx. Elsõ bekezdés vége.
20 pont. Ha jól tudom egy eled egy ratingen lévõ csapatért 15 jár. Tehát õk jobb ratingen voltak. Lehet, hogy jobbak a pvp cuccaik? Ez az egyik kérdésem. A másik kérdésem, hogy 2 milliós manapoolos bossokon kívül kinek van 20 percnyi healelésre manája egy lockal szemben? Most saját noobságodrol linkelsz egy képet, amin nyersz, besöpörsz 20 pontot, esélytelen ellenfelet leversz, és õt nerfeljék? less QQ. wtf lol. gtfo l2play.
ಥ_ಥ
Most csinaltam egy 10 napos probaaccountot, de az osszes szerve offline. LEallas van, vagy valamit rosszul csinaltam?
pwnd! <#eplus2>#eplus2>
lynx karija ehhez képest kutyafasza kispista 😄
lynx karija ehhez képest kutyafasza kispista 😄
És hol nyílvánul meg a csapatjáték? Ne gyere az arenaval, mert annak semmi köze nincs a grp pvphez.
Mmost miért vagy ennyire kegyetlen ?? 😄DD Nem látod az arcán,hogy meg van rémülve , nem kell egybõl a torkának esni , hee 😊))
Múlt héten egy 66os lock és egy 69es hunter 50%ig levitte a hpját a warimnak dotokkal, ennyit ér a 2vengeful/3merciless full vindicator setem, a 340 resim meg a Stormheraldom a fos dotok ellen. Azóta nem is nagyon logoltam be. Ezzel most nem feltétlen a lock témát akarom feszegetni, csak úgy eszembe jutott, hogy mennyire nincs értelme fejleszteni a karid wowban.
csapatjáték
ha magányos, mindentlegyõzõ hõs szerepkört szeretnél, akkor ez sajna nem a te játékod 😊
ha magányos, mindentlegyõzõ hõs szerepkört szeretnél, akkor ez sajna nem a te játékod 😊
nem. én abbol indulok ki, hogy atm a melee dps qrvára unbalanced a caster dps-hez képest.
a dot-ok sebzése meg egyenesen röhejes a 12k hp-k és 400 resik korában... akárcsak a warlock legendás túlélõképessége...
ja és wow még mindig =/= 1v1
a dot-ok sebzése meg egyenesen röhejes a 12k hp-k és 400 resik korában... akárcsak a warlock legendás túlélõképessége...
ja és wow még mindig =/= 1v1
hát a lámák nem tudnak mást
na ebbe egyetértunk , druiddal az okés - spriest meg kicsit (túl) imba 😄
pedig semmi baj nincs a druidaval -.- meg a restot is konnyen lehet verni, inkabb a papokat kellene nerfelni -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem wow-ozol? Én nem 12 vagyok hanem már 14 xD
Igen , elég sokan 😄 és mivel elég sokan igy akad sok retardált is ,de a magyar progress is jelentös mértékben képviseli magát itt 😄D ,ami nem elhanyagolhato sztem ,igy még nekem is elviselhetö volt az a pár 12 éves gyerek <#nevetes1>#nevetes1> ,már nem vagyok ott mivel nem wowozok.
hát az ogi.hu-t én is csak félszemmel szoktam nézni , aztán most láttam ezt a hulyeséget ...amugy szerintem is baromság
Akkor ok, mert a WoW-ról csak annyit tdok amennyit olvastam róla vagyis nem túl sokat, az a szerver elég népes (vagyis sokan vannak rajta)? Te is ottvagy? 😄
ez nem lock whine.
ti meg még mindig abból indultok ki, hogy wow = 1v1, holott ez qrvára nem igy van, csak ti ezt úgy néz ki, hogy nem tudjátok, vagy nem akarjátok felfogni...
ti meg még mindig abból indultok ki, hogy wow = 1v1, holott ez qrvára nem igy van, csak ti ezt úgy néz ki, hogy nem tudjátok, vagy nem akarjátok felfogni...
BS allin nagyobb esélyed lesz ugymond érvényesülni ,ismeretsegre szert tenni ,mintha az ellenkezö frakcioba tartoznal , legalabb is ezen a szerveren . Huntert a kezdöknek szokták ajánlani , bár speciel mindenki maga dönti el , ezzel a classal viszonylag könnyen tudsz haladni ,fejlödni meg megismerni a játékot ,legalabb is a végére majd kezdessz vmit kapizsgalni<#hehe>#hehe>
ez az egész eléggé hihetetlen annak fényében, hogy a link-en, amit megadott a cikk alján az író, a KLThreatmeter vagy miahalál a neve mellett az Omen még mindig letölthetõ a Curse-rõl...
ha tényleg ennyire húdeqrvára acclopó addon lenne, akkor:
1. a curse hp-ról kb. instantban törölve lett volna
2. a blizz biztos, hogy figyelmeztet rá
3. valószinûleg már 3-4 hónapja csupaszok lennének a karaktereim
szal' ez az egész inkább egy ratyin megirt KLThreatMeter addon reklámnak tûnik...
ha tényleg ennyire húdeqrvára acclopó addon lenne, akkor:
1. a curse hp-ról kb. instantban törölve lett volna
2. a blizz biztos, hogy figyelmeztet rá
3. valószinûleg már 3-4 hónapja csupaszok lennének a karaktereim
szal' ez az egész inkább egy ratyin megirt KLThreatMeter addon reklámnak tûnik...
inkább a kibaszott druidákat kéne nerfelni <#wow3>#wow3>

miért pont alliba és miért pont huntit, mi köze annak a viselkedéshez? 😄
"dispel-re képes class 10x leszedi"
igen az arra képes 😄 , de én inkább azt mondom ,h nerf dikk locks
me az köztudott ,h ha pl hunti kapja be akkor az a 20-30 sec amit irtál kurvára sok! es mindezt a buzi lock 1 gombal hahahaha<#taps>#taps>
igen az arra képes 😄 , de én inkább azt mondom ,h nerf dikk locks
me az köztudott ,h ha pl hunti kapja be akkor az a 20-30 sec amit irtál kurvára sok! es mindezt a buzi lock 1 gombal hahahaha<#taps>#taps>
a dot lényege pont az, hogy nincs casttime-ja. instantban rakod fel, cserébe viszont nem azonnal fejti ki a hatását, mint pl. a mage frostbolt-ja (ami ugye casttime-os), hanem X idõ leforgása alatt.
a dot sebzést ráadásúl dispel-ezni is lehet, tehát elõfordulhat, hogy még azt a hatást se fejti ki (hanem mondjuk a töredékét), amire ki lett találva.
ha a dot X idõ alatt kifejtett hatása mellé még beraknál egy casttime-ot is, azzal kb. lehetetlen helyzetbe hoznád az erre alapuló class-okat...egyrészt mert casttime-ba kerülne neki az, hogy felrakja a sebzését, másrészt azt is ki kéne várnia, amig az kifejti 20-30 sec alatt a hatását (ami alatt akármelyik fakezû, dispel-re képes class 10x leszedi).
abban az esetben egyetértek a dotok casttime-jával, ha azok sebzését semmilyen módon nem lehetne dispel-ezni (mint ahogy a mage frostbolt sebzését se tudod dispel-ezni, ha elcastolta), egyéb esetben egy oltári nagy baromság volna.
a dot sebzést ráadásúl dispel-ezni is lehet, tehát elõfordulhat, hogy még azt a hatást se fejti ki (hanem mondjuk a töredékét), amire ki lett találva.
ha a dot X idõ alatt kifejtett hatása mellé még beraknál egy casttime-ot is, azzal kb. lehetetlen helyzetbe hoznád az erre alapuló class-okat...egyrészt mert casttime-ba kerülne neki az, hogy felrakja a sebzését, másrészt azt is ki kéne várnia, amig az kifejti 20-30 sec alatt a hatását (ami alatt akármelyik fakezû, dispel-re képes class 10x leszedi).
abban az esetben egyetértek a dotok casttime-jával, ha azok sebzését semmilyen módon nem lehetne dispel-ezni (mint ahogy a mage frostbolt sebzését se tudod dispel-ezni, ha elcastolta), egyéb esetben egy oltári nagy baromság volna.
NO WAY! <#wow2>#wow2> OMEN az acclopó 😊
Bloodscalp <#nezze>#nezze>
Ha tudsz viselkedni<#vigyor2>#vigyor2> akkor menj alliba , és kezdj huntit
Ha tudsz viselkedni<#vigyor2>#vigyor2> akkor menj alliba , és kezdj huntit
Ok, lehet, hogy megvan a probléme... sry a fölös hozzászólásokért, de lenne egy kérdésem. Valaki tud jó szervert ajánlani? 😄
Telepítem a játékot és valami fájlt nem talál. 😞 A tört verziós wow-ot ha feltelepítem akkor azzal is mûködne az accountom?
mivva?<#wilting>#wilting>
ha van midnen cd meg egyenlõ gearezettség kb nincs😊
de azért nemilyen egyszerû a dolog
én amúgyis pvere használom leginkább a palámat
és ott igencsak nem op a retri
új t5 set erõsebb lesz mint a mostani t6 sztem azért ptr után nem egészen ezek lesznek a setek véglegesített formái
de azért nemilyen egyszerû a dolog
én amúgyis pvere használom leginkább a palámat
és ott igencsak nem op a retri
új t5 set erõsebb lesz mint a mostani t6 sztem azért ptr után nem egészen ezek lesznek a setek véglegesített formái
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Na végre megjött a WoW és a telepítésnél valami --- fájlt nem talál, mit tudok tenni? Az igaza megvallva megvan a tört verzió, az is mûködne nekem?