World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
loool, szánalmas...Azie (capaszabi) ,már anno féléve is köcsög volt 😄
"a falra is rakjad kinyomtatva és huzogasd a kikudon a bõrt"
Ez tetszett legjobban...kb olyan szinten ír a srác ,mint egy haldokló ember segélykiáltásai, nem tud mivel érvelni ,csak dobálozik a szavakkal összevissza ,nekem ez jött le. Ja és még ezen is behaltam : *kukidon ...GECC MÉG KIJAVÍTJA ÁÁÁÁÁÁÁ <#banplz>#banplz>
"a falra is rakjad kinyomtatva és huzogasd a kikudon a bõrt"
Ez tetszett legjobban...kb olyan szinten ír a srác ,mint egy haldokló ember segélykiáltásai, nem tud mivel érvelni ,csak dobálozik a szavakkal összevissza ,nekem ez jött le. Ja és még ezen is behaltam : *kukidon ...GECC MÉG KIJAVÍTJA ÁÁÁÁÁÁÁ <#banplz>#banplz>
hat pedig ez teljese alap, hogy ala rakod 1-2 silverrer az aktualis arnak.
Ugyan ezt csinálod vedd már észre...állandóan alámpakolod..5 percenként...10 silverrel olcsóbban...csak én nem whispelgetek rád,miért i tenném,eszembe nem jutna ilyenért...De ezt írtam is már hogy ha picit idõsebb leszel,kinövöd ezt a vérpistike stílust...
sztem az a szánalmas aki várja hogy a másik crafter kilogoljon és egybõl aláteszi. szerintem.
/care ?
van akinek fun a 10 mp-enként kibe rakosgatás, én már tulléptem rajta; gyk. 3-4 ember azonos árakon rakja be a cuccokat, ha a másiké a legolcsobb és nem rak alá. igy nem kell percenként kibe rakosgatni. majd ha eljutsz erre a szintre szolj és nem rakunk a szarjaid alá. nagy vonalakban ennyi.
nem értesz? nembaj.
van akinek fun a 10 mp-enként kibe rakosgatás, én már tulléptem rajta; gyk. 3-4 ember azonos árakon rakja be a cuccokat, ha a másiké a legolcsobb és nem rak alá. igy nem kell percenként kibe rakosgatni. majd ha eljutsz erre a szintre szolj és nem rakunk a szarjaid alá. nagy vonalakban ennyi.
nem értesz? nembaj.
szánalmas...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Csak annyi,hogyha valaki már azt hiszi,hogy övé az AH,akkor nem ártana egy picit pihenni a játékkal...
igen már 2x is.
wowos pályafutásom elején vettem 2gc-t , utána 1 honap bankártya, gc, bankártya és most akarnám ujra feltölteni...
(tehát 1 év alatt kb. 9honap volt aktiv)
de már irta máskoris a payment rejectedet (a zárolás után) akkor egy gc megoldotta a dolgot és tudtam ujra fizetni
(amikor meguntam hogy egy héten keresztül minden nap túlléptem a háromszori probálkozást..)
wowos pályafutásom elején vettem 2gc-t , utána 1 honap bankártya, gc, bankártya és most akarnám ujra feltölteni...
(tehát 1 év alatt kb. 9honap volt aktiv)
de már irta máskoris a payment rejectedet (a zárolás után) akkor egy gc megoldotta a dolgot és tudtam ujra fizetni
(amikor meguntam hogy egy héten keresztül minden nap túlléptem a háromszori probálkozást..)
Fizettél már azza a bankkarival?
Lehet letiltották a bankban az internetes fizetést és úgy igencsak nehéz lesz az átutalás. 😊
Lehet letiltották a bankban az internetes fizetést és úgy igencsak nehéz lesz az átutalás. 😊
hi! mi a tök van a setup subscriptionnal amugy az acc managerben?
multkor lejárt a gc-m mondom feltöltöm már bankártyával 1 honapra, majd le is tiltottam a felhasználómat.
most mondom megint játszanék, ugyan úgy kitöltöttem mindent de azt írja payment rejected...
múltkor is ez volt, akkor is csak gc vásárlással lehetett "aktiválni" azt a szart...vmi tipp?
(és aztsem tudom mit írok rosszul mert mindíg más mezõ hibás neki..)
multkor lejárt a gc-m mondom feltöltöm már bankártyával 1 honapra, majd le is tiltottam a felhasználómat.
most mondom megint játszanék, ugyan úgy kitöltöttem mindent de azt írja payment rejected...
múltkor is ez volt, akkor is csak gc vásárlással lehetett "aktiválni" azt a szart...vmi tipp?
(és aztsem tudom mit írok rosszul mert mindíg más mezõ hibás neki..)
ezeket a "fake" patch note-okat szinte 100%, hogy a blizz szivárogtatja ki direktben, hogy lássák, milyen lesz a várható fogadtatás, illetve tanulhassanak a hirtelen theorycraft-ozásokból...
aztán persze ezt késöbb finomítgatják...ezért nem meglepõ, hogy rengeteg dolog visszaköszön.
szerintem.
aztán persze ezt késöbb finomítgatják...ezért nem meglepõ, hogy rengeteg dolog visszaköszön.
szerintem.
off
AoC ! Rám hatott...elkezdtem nézni és azt mondtam, hogy ez nekem KELL!
(pedig még kurvára nemsok mindent tudni róla!)
AoC ! Rám hatott...elkezdtem nézni és azt mondtam, hogy ez nekem KELL!
(pedig még kurvára nemsok mindent tudni róla!)
Érdekes azért, egyre több leaked "fake" patch note változtatás lesz official. Arénában ez jó kis buff, már csak magic-rõl unspecific-re kéne változtatni.
http://s260.photobucket.com/albums/ii39/Excarnate/?action=view¤t=WoWScrnShot_022208_163554.jpg
shamanistic rage vegre nem dispelelheto😊
shamanistic rage vegre nem dispelelheto😊
"Icy Veins: Hastens your spellcasting, increasing spell casting speed by 20% and gives you 100% chance to avoid interruption caused by damage while casting (régi: increases the chance your chilling effects will Freeze the target by 10%). Lasts 20 seconds."
nah tessek! 😛
nah tessek! 😛
Ha van most egy trialod akkor meg kell venni a dobozos wowot boltba,wow-europe.com-on belépsz a trialodba és ott beírod a cdkulcsot ami a dobozos wowhoz volt és így 1 hónapot még játszhatsz és minden karakter megmarad.
Najo, akkor hogyan tarthatom meg a mostani karakteremet es fizethetek elo a jatekra, hogy tovabbra is jatszhassak?
Hát ha külön dobozba veszed meg akkor értelem szerûen nem, mert ahhoz új cd kulcs azaz acc jár 😉
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Account managment részben lehet kiválasztani a fizetési módot, de a játékot mindenképp meg kell venni hozzá elõtte.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezaz hogy énse találtam igy meg kell vennem a boltba 8000 ft-ért a 2 hónpot ez a szar <#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2>
WoW 4ever * LvL 70 Mage *
Szoval ha lejatszottam a 10 napos trialt, akkor bankkartyaval tudok egy honapnyi jatekra elofizetni? Ha igen, akkor hol? Az europai wow honlapon nem talatam olyan menupontot, ahol ezt meg lehetne tenni.
Biztos vak vagyok, de ittittnem talatam meg a bankkartyak lehetoseget.
Na csá a human mage-nek menyyi a legkissebb vállvédõje?<#conf>#conf><#conf>#conf>
WoW 4ever * LvL 70 Mage *
GC, hitelkártya a két lehetõség
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha jól tudom úgy lesz ez a daily, hogy egyszer megkapod a pénzt és a honort, majd korlátlan mennyiségben (höhö, körlátlan... 100-100 lehet mindenbõl max) leadhatod aznap a markokat, de csak a honort kapod meg.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Lehet banki atutalassal is fizetni a jatekert, vagy csak gamecardot vasarolva lehet, hosszabbitani? LEjart a trial accountom de a hivatalos honlapon nem talatam meg ezt az opciot, viszont valakitol mar hallottam, hogy igy is lehet.
de csak daily quest.