166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dr DeViLKiNG #130175 Hát nekem a raidelés az fun. Mindíg is az volt. Amúgy is terveztem, hogy dkval raidelni fogok, mivel melee ugye mindíg jobban jár a pve cuccokkal...
Ez csak egy plussz mellé. -
WiLDoR #130174 'Heti 5 nap 19-24-ig való raidelés van.'
akkor ez most innentol fogva munka vagy szorakozas?
mert imho az utobbihoz ebben a formaban mar kb. 0 koze van...
de jo 'szorakozast' hozza, biztos rettento izgi lesz... -
#130173 hát a grafikusukat nem fizetik rendesen:D -
1Darton1 #130172 Ha ez a Jogwe-fele banda, akkor ez sem fog sokaig tartani. De egy keves penzt ki lehet belole csiholni, jutalmak + ebay par het utan. -
#130171 azigen -
Dr DeViLKiNG #130170 Incorporated -
ShaiHulud #130169 amugy mi a neve? -
ShaiHulud #130168 aztan a vegen ongyi emo terroristakka kepeznek titeket :D mint sk gaming es mousesport a nacikepzojevel:D (remelem olvastatok:P) -
#130167 Ebből már majdnem meg lehet élni. -
Dr DeViLKiNG #130166 Nna, sikerült bekerülni új wotlk guildbe. De ez nem egy sima normális hc guild. Arabok támogatják :)
Néhány jóember megúnta a sok balfaszkodást, és nomrálisan szeretne raidelni, ezért úgy döntöttek hogy összeállítanak egy fasza guildet a nevesebb guildek tagjaiból + a saját normális embereikből. Ösztönzésnek pedig nem mást, mint pénzt ajánlottak fel.
Kezdésnek lvl80 elérése adott időn belül 100 euro-val jutalmazzák. 10-es naxx kipucolása után, aki használható embernek bizonyul, annak ezentúl fizetik az accját gamecard segítségével.
Ezek után minden egyes server first 25-ös insta cleart egy 250 euroval ajándékoznak.
Heti 5 nap 19-24-ig való raidelés van.
Death knightom szereti majd ezt -
#130165 az a legerősebb amelyiket 20ról 70re fejleszted -
robi3 #130164 Hy! szerintetek melyik az erősebb pet amelyiket 10-es szintről 70-re fejlesztek vagy amelyiket 30-as szintről 70-re fejlesztek -
WiLDoR #130163 en alatta vagyok -.-
egy darabig idegesitett, de most mar kb. magasrol leszarom... meg ugy globalban az egesz arenanak nevezett fost is...
ja tudom, fura ezt pont tolem hallani, de rajottem, hogy semmi mas, csak teljesen felesleges ido- es energiapazarlas az egesz arena, idegeskedessel egybekotve, mikor jon szembe zsinorban ugyanaz a csapat 3x, amikkel egyszeruen nem tudsz mit kezdeni, s elqrjak 10 perc alatt azt, amiert elotte orakon at szoptal...
szoval a blizzard baxxa meg csak igy szimplan az egesz ratyi arena rendszeret...
end of story. -
#130162 Most még ér vmit a t6 :) -
#130161 jah, egyszer jutottam 1950 köré, még a s2-ben azóta nem arénáztam. :) -
1Darton1 #130160 mi ez a sok karaktereladas igy kieg elott? :( -
#130159 t6feral/s4resto nightelfdruid is van eladó. -
#130158 OOhhhh ha UD rugód lett volna. :) -
#130157 t/6-os 6/8 tauren warrior bloodscalp-on elado.max skillek, epic flying mountok, 2 k goldal.érdeklödni whisp -
#130156 Attól még most nem (elég) jó a who, szóval sicc :p -
#130155 Nézd már, valakinek agya is van és még használja is, wáó. -
#130154 Ez igy igaz :) -
#130153 Nehogy félre érts, nem rosszat akarok. Szerintem jót tesz nekik is, meg a konkurenciának is, ha kijavítják. Ha csak azt nézzük, hogy a wow mennyi hibáját próbálják orvosolni (beépített quest helper, meg hasonlók), akkor jó úton haladnak. Amúgy is jót tesz a wow-nak is a konkurencia, meg a versennyel általában a fogyasztók (vagyis mi) járnak jól. -
#130152 nemretri most:P
amúgy meg a Repentance csak egy PAUSE...
és 6-seces HOJ-t se láttam még soha:) max mobon:P -
#130151 Elég baj. -
#130150 Van egy par resze a jateknak ami javitasra szorul. A combat log, a buffok idejenek kijelzese, a kulonbozo fenyeffectek, mind forrasai az akadasnak. Remelhetoleg hamar javitjak ezeket :S -
#130149 mondjuk a béta óta nem láttam mi lett vele,de igen sajnos az én gépem turbina hangú -
#130148 Ne nevettess már, a repentance/HoJ alatt behal csórikám, vagy csak bubi alatt szétcsapod. -
#130147 Nem gondolom, hogy nagyon erős gépem lenne (videókártya passzív hűtéses, mert allergiás vagyok a turbinahang-effektekre), de annyira nem is rossz. Ehhez képest who képtelen szaggatás nélkül menni (memória nincs tele, nem swappel), tömegeknél meg képregény. Ez érthető lenne, ha látványban hozná azt, amit ilyen gépigény mellett kell, de nem hozza. Ezért én azt mondom, hogy gépfaló. Neked lehet, hogy nem az, de én nem fogom évente kiadni azt a hatjegyű összeget fejlesztésre, hogy játszhassak vele. (Kétszer, hogy játszhassunk vele, mert fülrágást is kerülném.) -
#130146 Oda szuletni kell... -
#130145 Bubetta/trinket nélkül engem befearelnek mint a picsa:D -
#130144 2k a lópikulát...
Ugyanúgy lezabál szinte nullára a PTR-en, már ha hagyod, hogy befeareljen, mert szerencsétlen lockok most a tápláléklánc alján tengődnek. -
#130143 azzal hogy gépfaló nem értek egyet a többivel igen -
#130142 2k hmmm talán az azért elég kevés 70-80-as HP-ra vetítve,de végtére is a fear nem azért van,hogy a dotok lezabáljanak maxról 0-ra míg tart:S -
Gumbo #130141 Kimész Undercity-ből, és ott lesz egy torony. Onnan megy a zeppelin Ogrimmar-ba. -
#130140 metroval -
ciento #130139 sziasztok, valaki elmondnaá, hogy tudok undercityből ogrimmarba jutni? -
Dr DeViLKiNG #130138 2k -
Dr DeViLKiNG #130137 Nyilván volt benne egy "kis" ferdítés, de ez is volt a célja az eredeti postnak. -
#130136 mennyi is lesz 3.0-ban a fear fix törése? mert ezzel a mostani 8-10k-val a faxom kivan már:P