World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A másik nagyon hasznos progi a wowace updater, itt az összes ace alapú addon bent van egy listában és szintén feltelepíti neked. Amitõl négyzetben lesz az emberek feje az nekem pl a unitframes. A damage-et is csak akkor látod ha felraksz egy addont ami erre való.
Szerintem amit érdemes felrakni: unitframes, cyCyrcled + Bongos2, damagemeter, CTraid(ha raidelsz), atlasloot, cartographer, mobmap.
PSN: s3ctorHU
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
így?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az érdekelne, hogy a jelenleg legjobb moonkin cuccokban mennyi a max dps-e?...
Érdekelne, hogy a support dpsek közül tényleg a spap van-e a legvégén, igencsak lemaradva...<#rinya>#rinya>
Teron dps-eket nézegetve egyedûl spap tud 60%ot a pure dpshez képest + ha hozzáveszem sunwell lootokat lehet eléri majd kiegre a pure dps 50%át?<#puszis>#puszis>
Teron max dps classonként
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
IYlet honna lehet szerválni???mert Zul amanban nem dobják:S pedog elvileg kéne
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
kb. 300 huf a kezelési költség havonta, ami a mai világban nem tétel...
azt irják ugyan, hogy támogatva van, de állandó a gond vele.
azt mondom válts bankot.
nekem is visa electronom volt még anno, nem is mûködött róla a fizetés, utána kipróbáltam a cib internetkátya + lakossági számla combo-t (2 db mastercard-ot kapsz, egyik net-es fizetésre, másik folyószámládnak), mióta a netkártyáról fizetem a wow havidijat, abszolúte semmi problémám sincs...
csak ajánlani tudom...
Mindamellett az egyik legdrágább bank is, vidd máshova a pénzed.
maci mountod csak akkro lesz ha letudjatok olni idon belul hexx-lord elott levo 4 bosst ezzel megmentve a felaldozasra varo npcket.
parancsolj egy leiras: http://elitistjerks.com/f15/t20104-za_timed_run/
de talan meg frostshockon is votl valami magyarul, keresd meg.
(sok ember egyszerüen pénzt nem rakott be, mások bugként fogták fel ,hogy egyszer müködött máskor meg nem tudták feltölteni az accountjukat..velem is igy volt ,kéri hogy igazoljam a CVV kódot a banktól, de egy GC vásárlás után 2 hónappal újra tudtam bankártyával feltölteni...nc)
irtam account&billing supportra is, 2 napja semmi reply...
még probálkozok a héten de úgyis a gamecard lesz a nyertes (borsos áron)
nektek volt hasonló problémátok?? mert engem nagyon idegesít hogy 1 honapja még müködött a cucc, cancell account után meg már payment rejecteddel dobálózik
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Arathi war beart a maci muontot Zul aman-on belül dobja a Nalorakk boss?
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
tök jót szórakoztam az utolsó kb. 90 hozzászóláson, köszi srácok, ez a nap innentõl már csak jó lehet 😄
Összegyûjtöttem egy kevés ikont a World of Warcraftnak. Használjátok egézséggel!
LINK
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
egyebkent lesujtott a felismeres 😞
és akkor még nagy mellénnyel ki is jelenti azt hogy Õ aztán nem olyan és Õ különbözik mindtõl!
hát barátom petig elárulom neked te is olyan vagy mint egy átlag BSes
██
nem tudom melyik a viccesebb, de sztem te
leülhetsz hülyegyerek EGGGGYES 😄DD
;d
anti hero
En pedig tul sokat jatszottam BS-en (es tul sokat hallok rola) ahhoz, hogy elfelejtsem mi a szitu ott. Erzekeny is vagy es nem is, jo kombinacio. Ez kb. olyan, hogy nem szereted, ha altalanositanak, de Te eloszeretettel megteszed.