World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
+omen (threat meter) szerintem 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sector512
Ó jajj 😊 Vannak a WoW-hoz un. addonok. Van több száz féle mindegyik másra jó. A legjobb ilyen gyûjtõ oldal szerintem a curse.com. Ha ott regisztrálsz emg felteszed a progijukat az fel is telepíti neked az addonokat amiket szeretnél használni.

A másik nagyon hasznos progi a wowace updater, itt az összes ace alapú addon bent van egy listában és szintén feltelepíti neked. Amitõl négyzetben lesz az emberek feje az nekem pl a unitframes. A damage-et is csak akkor látod ha felraksz egy addont ami erre való.

Szerintem amit érdemes felrakni: unitframes, cyCyrcled + Bongos2, damagemeter, CTraid(ha raidelsz), atlasloot, cartographer, mobmap.

PSN: s3ctorHU

Lacee
x-perl és damage meter addonok.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/1199003982_26_1_.jpg
így?

hogy lehet azt megcsinálni hogy az embereknek ilyen négyzetb e van a fejük meg hogy egy csomó minden van kint a kezelõ felületen meg a damege donét hol lehet elõhozni?

Narxis
Ha nyerni akarsz muszáj komolyan venni. Egyébként meg skillfüggõ, szarrá lehet buffolni egy classt ha valaki béna akkor béna is marad arénában.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

panther112
Jó, de kifejezetten a pvp képességeire kérdeztek rá. Amúgy a bg-t nem hiszem, hogy sok ember képes komolyan venni.

Van itt moonkin szakértõ?<#hehe>
Az érdekelne, hogy a jelenleg legjobb moonkin cuccokban mennyi a max dps-e?...
Érdekelne, hogy a support dpsek közül tényleg a spap van-e a legvégén, igencsak lemaradva...<#rinya>
Teron dps-eket nézegetve egyedûl spap tud 60%ot a pure dpshez képest + ha hozzáveszem sunwell lootokat lehet eléri majd kiegre a pure dps 50%át?<#puszis>
Teron max dps classonként

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Narxis
Arénán kívüli pvp azokat érdekli akik bgznek, de én nem csak pvp-re gondoltam hanem pve-re is, rohadt jó dps-t tud még a lock csinálni raideken is.

capaszabi
T6-OS törpe warriort? ebay, vagy l2p.

panther112
Arénában sztem nem nagy tényezõ, arénán kívüli pvp pedig ki a fenét érdekel? Szerintem ma már senkit. Outdoor pvp-ben amúgy még tényleg erõs a wlock, pláne õrökhöz közeli helyeken, chainfear, gyakran beránt néhány õrt, és akkor inkább azzal van elfoglalva a wlock ellenfele, hogy ne legyen pve halála.

Narxis
Ja a rugó eléggé, de azért a lolock is topon van még.

panther112
Egyáltalán nem op már a wlock, sõt inkább az alvégen van. A rogue ural most mindent, ill. a druida, mint healer.

Lacee
harmadszor kérded baeg, ráadásul már válaszoltak is...

kibaszott 11 hozzaszolast olvasnal vissza:

Pókmalac

IYlet honna lehet szerválni???mert Zul amanban nem dobják:S pedog elvileg kéne

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Fehercsoki
Ok akkor felviszem 70re most 60as.

Narxis
Aha.

Fehercsoki
Pvp-be most hogy áll a lock?Még mindig olyan OP?

Jaj, hát a Webkártya az csak 300 Ft havonta, de még jön rá mindenféle marhaság, úgyhogy a végén 1200 Ft/hó összegre kerekedik.

sector512
Visa electronnal fizetek már régóta nekem mûködik rendesen.

PSN: s3ctorHU

shaime01
majd megnépszavaztatjuk 😊

hát nemtom, szerintem abszolút nem sok.
kb. 300 huf a kezelési költség havonta, ami a mai világban nem tétel...

lassan 2 éve OTP-s webkártyával fizetem az accomat, de még egyszer sem volt vele gond (MasterCard). Csak amit Wildor mondott: Drága, hogy rohadnának meg. De váltani meg nem nagyon merek más kártyára, mert azt blizz bácsi nem nagyon szereti. (gondolom a karakter "kereskedelem" miatt)

visa electron kártyás fizetéssel blizz oldalárol is gondok vannak.
azt irják ugyan, hogy támogatva van, de állandó a gond vele.

azt mondom válts bankot.

nekem is visa electronom volt még anno, nem is mûködött róla a fizetés, utána kipróbáltam a cib internetkátya + lakossági számla combo-t (2 db mastercard-ot kapsz, egyik net-es fizetésre, másik folyószámládnak), mióta a netkártyáról fizetem a wow havidijat, abszolúte semmi problémám sincs...
csak ajánlani tudom...

Nagyon egyszerû a válasz: otp szar.
Mindamellett az egyik legdrágább bank is, vidd máshova a pénzed.

maci mountot csak es kizarolag timed event 4.boss utani ladikabol lootolhatsz. amikro kijott zulaman akkro votl egy darabig egy bug amikor az elso (medve) boss is tudta dobni, de mar nem tudja, mert fixeltek.

maci mountod csak akkro lesz ha letudjatok olni idon belul hexx-lord elott levo 4 bosst ezzel megmentve a felaldozasra varo npcket.

parancsolj egy leiras: http://elitistjerks.com/f15/t20104-za_timed_run/

de talan meg frostshockon is votl valami magyarul, keresd meg.

tigeroo
hmm végignyálaztam a wow-eu fórumot a "visa electron - payment bug"-gal kapcsolatban...de semmi
(sok ember egyszerüen pénzt nem rakott be, mások bugként fogták fel ,hogy egyszer müködött máskor meg nem tudták feltölteni az accountjukat..velem is igy volt ,kéri hogy igazoljam a CVV kódot a banktól, de egy GC vásárlás után 2 hónappal újra tudtam bankártyával feltölteni...nc)

irtam account&billing supportra is, 2 napja semmi reply...
még probálkozok a héten de úgyis a gamecard lesz a nyertes (borsos áron)

nektek volt hasonló problémátok?? mert engem nagyon idegesít hogy 1 honapja még müködött a cucc, cancell account után meg már payment rejecteddel dobálózik
TDC Geronimo
pedobear se sry 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
<#rinya>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
arathi war bear nincs a játékba

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pókmalac
hi all
Arathi war beart a maci muontot Zul aman-on belül dobja a Nalorakk boss?

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

/popcorn

tök jót szórakoztam az utolsó kb. 90 hozzászóláson, köszi srácok, ez a nap innentõl már csak jó lehet 😄

<#idiota><#vigyor3><#hehe><#zavart1><#vigyor><#nyes><#nevetes1>

Benc16
Ikonok!

Összegyûjtöttem egy kevés ikont a World of Warcraftnak. Használjátok egézséggel!

LINK

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

DJ RX7
ez egy gnome mi? :|

:3

Davidus

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
hú flém volt?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lazarus
shaime01
áltanálos = átlagos

shaime01
egy átlag bs-es olyan mint egy átlag tnes egy átlagos tnes olyan mint egy átlagos ragnás egy áltanálos ragnás olyan mint bárki más..

lehet azert, mert egy atlag bs-es vagyok?

egyebkent lesujtott a felismeres 😞

orulok, hogy felvidithattalak

Pyotr
kb most a BS szinvonalára sülyedtél de mindegy, nem értem mért vannak ugy oda az emberek aki nem akarja ugyse veszi észre a neki nem tetszõt.
és akkor még nagy mellénnyel ki is jelenti azt hogy Õ aztán nem olyan és Õ különbözik mindtõl!
hát barátom petig elárulom neked te is olyan vagy mint egy átlag BSes

&#9608;&#9608;

te meg egy nagy szemetdomb barma vagy
nem tudom melyik a viccesebb, de sztem te
leülhetsz hülyegyerek EGGGGYES 😄DD
;d

anti hero

Narxis

Narxis
Ne zidjad a BéeSt.

Pedig a TN-nel kapcsolatban, ha jol lattam, eleg komolyan altalanositottal mindenfele "tisztelet a kivetelnek" nelkul. De gondolom ezt is kimagyarazod.

En pedig tul sokat jatszottam BS-en (es tul sokat hallok rola) ahhoz, hogy elfelejtsem mi a szitu ott. Erzekeny is vagy es nem is, jo kombinacio. Ez kb. olyan, hogy nem szereted, ha altalanositanak, de Te eloszeretettel megteszed.

Én ha ilyesmit irok mint Te, hozzáteszem, hogy tisztelet a kivételnek.... Ami esetedben igy már elbukott. Mi a barátokkal-haverokkal-guild társakkal szinte béta óta együtt nyomjuk, jól elvagyunk, és nem igazán izgat minket vérpistikéjék sirása-rivása. Emiatt lehet, hogy érzékenyebben reagálok az általánositásra... de én kérek elnézést 😊
En inkabb azon sirtam, hogy micsoda illusztris tarsasag (nem csak a neveket, de a jatekosokat is tekintve). Egy utolso kis szemetdomb kiskakasai. ^^