166745
  • QuippeR
    de azt gondolják, hogy majd használni fogják. pedig nem is, mert ha már nincs mit kifarmolni, akkor megunják majd az egészet.
  • [HUN]Crassus
    kurvara peches vagyok:) az osszes gyokert megtalalom szinte mindig:) na jo azert van eleg sok szep jatek is...,csak a hulyesegen felhuzom magam:P
  • [HUN]Crassus
    BESTOFVAGY!Ugyanezt akartam leirni....token kell nekik ,mert kell cucc,de minek a cucc ha voltakepp nem hasznaljak??!!
  • capaszabi
    az a baj, hogy nem vesztesz 5 perc alatt, mert azért a zászlóst leölik, stablest tartják a marhák :S

WAR scenariók valóban funabbak, és ott van a 15m limit, amit be kéne vezetni wowban is, sőőőőt! tegnapmár sikerült bejutni párszor, t3ban a temple of isha scenariora is, ugy tünik order megunta a folyamatos nyerést a "dobjunk be mindenkit lávába" scenarion.
  • YakHead
    Ez a premaid nem rossz, mert tényleg jobban halad az ember AB-n vagy WSG-n. Pár napja beugrottam én is egy AB premaid-be. Az első 6 meccs-re azonnal behívott. Mondjuk nem egy összeszokott csapat voltunk, de még így is baszott izgalmas meccseket nyomtunk. Pug horda ellen volt, hogy csak hajszálnyival nyertünk.
    Apropó, aztán volt egy 20 perces várakozásunk AB-re (annak ellenére, hogy instant hívott addig). Szóval a hat meccs után összerakott minket egy hordás premaid-del akitől úgy kikaptunk, mint a szar. Egyikőnk azt mondta, hogy nemrég bejött az az újítás, hogy premaid-hez premaid-et keres...na most csak az a kérdés, hogy mi szerint szűri? Azt veszi figyelembe, hogy mennyi idő alatt nyer a csapat, vagy azt nézi, hogy a következő BG-re is ugyanazok a szermélyek jelentkeznek-e? (ez utóbbi tűnik ésszerűbbnek).
    Amúgy Crassus, az Isten szerelmére kiket fogsz te ki, hogy folyton azon dühöngsz, hogy veszítetek? AB-n gyakorlatilag 10-ből 9-szer az ally veszít baszki. WSG dettó. Akkor, hogy pinába van az, hogy amiben te vagy az veszít. Már a tököm kivan, hogy egy-egy AB-n van a 15-ből 4-5 ember akik azt csinálják, amit kell a többi meg rohangál mint egér a sajt körül.
    Az igazán nyerő dolog az lenne, ha WoW-ban is bevezetnék, hogy BG-kért is kapna az ember XP-t. Szerintem baromi jó lenne.
  • Narxis
    A játék "élvezéséhez" szükség van jó cuccokra, nem azért mert baromi jól néz ki(ami szerintem nem igaz mert már szinte mindenkinek s2-s3-at látni) hanem, hogy könnyebben csapd szét az ellentétes frakció játékosait. :) Hogy ez bg-n vagy outdoor történik-e az mindegy.
  • Gear
    Ez a baj, nem játszani mennek be hanem tokenért. Csak ha minden pvp cucca meglessz ezzel a módszerrel akkor mi a hajtja majd hogy játszon is? Belép a WoW ba a karakter választásig és veri a répát hogy mennyi jó cucca van ? szánalom...
    Szokott klántársam morogni mikor AB-re vagy Eots-ra megyünk hogy jó ez de mennyi HP jött volna már AV n ennyi idő alatt. Jobban élvezi a fentemlített 2 BG-t de inkább megy AV-be mert ott több a honorpötty ugyanazon idő alatt.
    Nem kéne elfeledni hogy játék és a játékot azért játszák mert szórakoztató.
  • Tusy
    - én most a twinkekre rágtam be kissé. Kezdtem egy hordás karaktert (eddig csak allis volt), 19-es szinten többnyire kék cuccokban bementem WSG-re, mondom jó lenne onnan pár cucc (gyűrűk, nyaklánc, trinket, fegyver = 90 token). Ezen a szinten megy 10 WSG, mondom de jó. Eddig nem sikerült olyan BG-be jelentkeznem, ahol ne jött volna szembe 2-3 twink, néha 1-2 twink guild. Mivel nekik már nem kell a token így az a játékuk lényege, hogy hárman bejönnek a temetőhöz és ölik a népeket fél óráig... egy gyűrűre nehezen összeszedtem a tokeneket, de sok kedvem nincs a további BG-hez. Persze amig a másik 4 guild tagra várok addig lehet, hogy megyek még néhány WSG-t (elvileg együtt fejlődünk instákban (hetente 1x), és WSG-n nem adnak +XP-t)
  • s0n1c
    so smart...
  • BEAST #130286
    Nincs tul sok kulonbseg a legtobb scenario es a wow bg-k kozott. Leginkabb annyi hogy tobb fele van, tenyleg rengeteg scenario van a jatekban... de sajnos az emberek nem igazan tudnak mit kezdeni ezzel a sok joval, ezert amint megtalaljak azt a scenariot amiben x helyett x+1 xpt kapnak rovidebb ido alatt, rogton csak abba a scenarioba hajlandoak bejelentkezni. Igaz meg igy is van annyira jo mint pl wow bgzes, tierenkent 1, esetleg 2 scenario ami masodpercek alatt behiv, de azert eleg szomoru hogy lenne masik 10 is, es pont azok lennenek a jobbak, otletesebbek :S
  • picket
    Open beta-ban kipróbáltam 3 scenario-t, és nem láttam sem az óriási ötletességet (voltak jó ötletek, mint a kempelhetetlen temető), sem az adrenalin szintem nem emelkedett meg egy ezrelékkel sem, és a hatalmas élménytől sem pisiltem be. Tehát szerintem mégiscsak fanboikodsz. Lehet én nem tudok már semminek örülni. Javíts ki, ha csak a t1-ben lévő scenario-k sikerültek gyengére (érdekes lenne oda rakni a kevésbé kidolgozottakat, ahol el lehet[ne] húzni a "mézesmadzagot"), és akkor megnézem a többit is, hogy úgy tudjak véleményt formálni, addig viszont /yawn
  • picket
    Mit idegeskedsz? 5 perc alatt veszít egyet egy markért, vagy küzd fél-egy órán át, hogy nyerjen hármat. Számold ki mi éri meg jobban!
    Amíg wsg-t semmi nem korlátozza időben, addig ez lesz. Szerintem av-nek is jót tett a reinforcement bevezetése.
  • Botond #130283
    Tulajdonképpen az elmúlt 15 évben kiadott játékok mindegyike bukás, mert manapság már alig játszik velük vki. :D:D:D
  • [HUN]Crassus
    nem tudom,probaltam,jatszottam vele betaban par hetig,de nem jott be...valahogy nem fogott meg....magam is furcsalottam:)
  • 1Darton1
    Vegulis a Tisza cipo sem bukas, csak kevesen hordjak.
  • Ams
    az is kérdés marad hogy hogyan tudsz ekkora marhaságot írni...

ott kezdve hogy a DAoc mióta bukás?
  • 1Darton1
    Az meg mindig kerdes marad, hogy ha a daoc elbukott, akkor ez vajon miert huzna tovabb.
  • AnarchoiD
    jovoheten lesz uj pecs nem ? :) nyaladzas 1000-el ;) iszonyat osszegek kidobalasaamig rajon ember mi kell neki (build) ;) pala/priest/samli/druid orulhet a HUP eltorlesenek es a healos gerjanak felskalazasanak damageuposnak ;)
  • AnarchoiD
    menjel AV-t ott mar eleg jol tudja a nep mi a nyero strategia, 80% os a nyeresi rata ;)
  • Bhalage
    nem fanboisagbol, de a WAR scenariok (az olyan mint WoW BG: ) szazszor jobbak, kurva nagy fun! nem is ertem, hogy egy magadfajta groupcombatot elonyben reszesito player mi a faszt keres meg wowban ;o
    mondjuk egyik jatekban sem art egy epitett, vagy legalabb fix emberekbol allo csapat..

na mind1 WAR forum -> arra
  • koyoz
    Sziasztok.L2 es accért Wow accountot adnék(70 es blood elf priestel..stb)+ma 53 napos hozzáféréssel,lemezekkel,mindennel.Ésszerüség határain belül:)Nem feltétlen offon.Akit érdekel kűldök részletes karakterlapokat rola.Címem:[email protected]
    Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p&n=Ascaron
  • ShaiHulud
    csak olvasgattam itt ott forumokat, hozzaszolasokat warhammer scenariokkal (bgk) kapcsolatban, es ott is panaszkodnak olyanra, hogy puggal nem igen lehet nyerni, de nem amiatt hogy sok lenne az afk, hanem mert midnenki dpselni akar (healer career-ek is) es lamaskodnak. nem vedik a "flag" carriert meg ilyenek.

bar olvastam 1.02es patchnotest es ott van olyan resz, ahol a kezdo resznel valo afkolas ellen lepnek fel, szoval akkro afk is elofordulhat ott is ezekszerint.
  • s0n1c
    Nem kell gyökérmódon farmolni, mark sem kell, így a válasz: nem ez van. Bár noob playerből ott is van elég hidd el.
  • [HUN]Crassus
    WAR-ban is ezvan? bááár gondolom ott még nem únja a nagy többség a gémet:P nah 1 hónap és WOTLK reméljük üdítően fog majd hatni az emberekre:P
  • [HUN]Crassus
    bahhh necsakmár premadeval lehessen játszani....nem kell nekem 9 fanatikus/ha már WSG volt a téma/,de 6-8 player azért rázza már meg magát kicsit..aztán ha ennek ellenére vesztünk le van szarva,de ez a piócáskodás.....:(
  • [HUN]Crassus
    én is hányok már a BG-k től,de ha bemegyek legalább annyival megtisztelem a kibebaszott:) játékostársaimat,hogy próbálok a CSAPAT hasznára lenni....az ilyen viselkedéstől behányok:S
    ui: kibaszott jó ám healelni is és életben tartani a csapattagokat:P az más tészta,hogy ha kiszúrnak lebasznak egy pummel,kick,CS alatt:D ,de próbálok jól helyezkedni:P
  • TVelvet
    learn to premade :)
  • ShaiHulud
    godnolom megunta hogy midnig veszitenek es mivel kell neki a mark ezert ezt a becstelen megoldast valasztotta. megertem, de elitelem enis az ilyen viselkedest.
  • [HUN]Crassus
    pár BG-t tolok naponta vagy 2 naponta és akkor is megtalálom a szennyet:S
  • [HUN]Crassus
    ez az új style? mikor vezetik már be,hogy a vesztes ne kapjon SEMMIT bazzeg ,de legalábbis 5x 10x! kevesebb honort.....faszkivan a gyökerekkel....akkor minek fizet elő? ha nem játszik? mi a picsát csinál a cuccal ha az ilyenekből 2-3at lehet megenni egyszerre,mert annyira bénák?
  • The Garrett
    na, már a paladinok is kaptak enrage-t?
  • Narxis
    Markokért mennek.
  • ShaiHulud
    ahahah, wsg mark kell nekik biztos:D
  • [HUN]Crassus
    A JÓÉDES PICSÁBA TAKARODIK MÁR EL AZ ÖSSZES FASSZOPÓ!!!! LEECHELNEK WSG-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ELMEGY AZ ESZEM!!!!! 10 játékosból 6!!!!!!!! NEM AZAZ NEM CSINÁL SEMMIT CSAK ÁLLNAK VAGY STEALTHBEN KŐRÖZNEK!!! MIAFASZEZMÁR????????? ,de pont WSG az egyetlen ahol még bonusz honor sincs ha nincs zászlószerzés......Kibaszottul ideges vagyok!
  • Narxis
    PC System Requirements

OS: Windows XP (Service Pack 3), Windows Vista (Service Pack 1)

Processor:
    Minimum: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500+
    Recommended: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2

Memory:Minimum: 512 MB RAM (1GB for Vista users)
    Recommended: 1 GB RAM (2 GB for Vista users)
    Video:Minimum: 3D graphics processor with Hardware Transform and Lighting with 32 MB VRAM Such as an ATI Radeon 7200 or NVIDIA GeForce 2 class card or better
    Recommended: 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM Such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better

Sound: DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability
  • capaszabi
    ööö... látom nem értitek. a különbség, amire rá próbáltam világítani:

wow: 4 éves, és még mindig bannolnak "normális" acc trade-ért, ha átadod cd-t, kodokat, kisszéket, stb., nem a lopott accok eladását mondom, nem is a powerlevelingelt bottal kihuzott 70es accokat, hanem amikor pistike játszik, és megunja/autót akar venni stb. és eladná.

who: friss, és szabadon, legálisan eladhatod az accodat, ha adod hozzá a dvd-ket meg a dobozt.

blizz simán jól járna, ha létrehozna egy account trading központot, ahol %-os summát nyelne le a trade-ek után.
  • TVelvet
    én is szoktam váltig állítani, hogy sajtból van a hold, de nem hiszik el nekem :((
  • ShaiHulud
    talan ugy gondolta, hogy a warrior zerkerstance+recklessness+deathwish + esetleg bgs berserk a magen meg bg-s berserk es ap+pompyro build.
  • zomgzerg
    kérd el a haverodtól az armory linkjét
  • Curbuncle
    Sziasztok,

Az volna a kérdésem, hogy egy haverom válltig állítja (aki mage ráadásul), hogy pyroblast-al 8-9k-kat tud benúkolni egy s2-ben levő warriornak. Ez mennyire igaz és nem? Egy éve játszom és én még s2-ben sem kaptam többet mint 4-5k, rogue karival mondom a tapasztalataim.

Üdv