World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom melyik a viccesebb, de sztem te
leülhetsz hülyegyerek EGGGGYES 😄DD
;d
anti hero
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
En pedig tul sokat jatszottam BS-en (es tul sokat hallok rola) ahhoz, hogy elfelejtsem mi a szitu ott. Erzekeny is vagy es nem is, jo kombinacio. Ez kb. olyan, hogy nem szereted, ha altalanositanak, de Te eloszeretettel megteszed.
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
fel is kéne õket jelenteni kartelesedésért, veled az élen :o
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Az önkritikát szerintem neked kéne picit gyakorolni, amikor idejössz oltogatni. Én spec. leszarom, mi zajlik a hun csatin, vagy generalon. Ha farmolok és unatkozok, akkor felnézek röhögni, és kész.
A meglátásom szerint viszont ha valakit a pénz motivál a játékban akkor kelendõbbek a potik,elixirek, flashkek és az alapanyagot könyebb beszerezni a receptekrõl nem is beszélve.
huzzatok fel 8db karit mindegyiknek vegyetek epic mountot és csináljátok a daily questeket mindegyik kari legyen valami különbö proffesionálja 2.4tól 250g jöhet be daily questbõl (ha jól tudom)-> 8x 250g -> 2000g naponta. és még AH-t sem kell nézni 😄
AH errõl szól, ha nagyon muszáj 2-3 nap alatt meg lehet keresni egy epix mount árát, nemtom mit vergõdsz emiatt. Az erõsebb kutya baszik, ennyi...
/castsequence Find Herbs, Track Minerals;
Amugy heales,agis,spellcritse,spelldmg-s,strenghtes,spellhites követ bármikor ellehet adni ha azonnal nem is veszik meg a hétvégén tuti.A jó pénz meg a hyjal receptes kövekben van de az meg ugyis a guildbankokba megy.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://videa.hu/main.php?page=play&v=3aG0eKQXdM65aHvY
WoW 4ever * LvL 70 Mage *
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
anti hero
Gratulalok capaszabi.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak nem megmaradnak eredeti méretükben a beastek?😮
Akkor megyek befogom terokkarantulát.<#idiota>#idiota>
WoW 4ever * LvL 70 Mage *
aki az én áramra rakja sose rakom alá, csak ha más alánkrakta. az hogy ez nem tünik fel egyeseknek... pff. szoval ezért van ilyen alárakós. csak van aki belemegy és jön neki a pénz, van aki magát szivatja, csak hogy azt hiszi hogy nekem tesz keresztbe.
asszem tultárgyaltuk.
más: petek mérethibája kurva jó PTRen
mindenkinek lehet, csak amit te csinálsz a retardság, ahogy shaihulud is kifejtette 120801-ben 😄
SENKI nem rakja be azonos áron...Téged se láttalak még SOHA.
Megfigyeltem mindíg 10s olcsóbban rakod más alá,bárki is legyen az.Rakjad én is ezt teszem,de tényleg nem tudom felfogni,azt hogy mibõl gondoltad azt,hogy neked lehet másnak meg nem....
vegso itelet: mindenkinek joga van azt csinalni amit akar AH teren, de mindketten hulyek vagytok, ha azt jatszottatok hogy 5 percenkent egymas ala cancel-recreate aukciot.
"D. Undercutting. You definitely want to undercut people. But you have to be smart about it. Things like gems and shards are not things that people are going to go without. If there is one gem on the auction house, unless the price is outrageous, if a person needs it they will buy it. Nobody goes without gems or enchants in their gear because it is too expensive. So the key is to undercut a tiny bit. You can usually undercut by 5 silver and your item will sell just as fast as if you undercut by 5 gold. So do the market and yourself a favor and don’t make big undercuts as they don’t help anybody (except for the person buying of course!)."