World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Uj realmek inditasaval, transfer stoppal fel evig. De mar igy is van annyi realm, hogy a blizz a kiegig tuti nem indit ujat...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bodesz
pontosítanék
a játékosok 99,8% 70es
a játkéksok 0,1% 10-69
a játékosok 0,1 twinkek(19,29,39?)

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

picket
Játsz inkább babaházast, ha ennyi türelem szorult beléd. Az emberek 99,9%-a 70-es szintû, így egyedül poroszkálhatsz alacsony szinten. Ez egy elég nagy hibája a játéknak (de nem tudom hogyan lehetne kivédeni). A játékélmény lényege a (játékkal eltöltött idõ közben megismert) társakkal vállvetve harcolni gonosz szörnyek és/vagy ellenséges játékosok ellen. Ha nincs hozzá türelmed, hogy felfedezd hogyan mûködik az egész, és kitapasztald, hogy jobbklikk taktikán kívül mit lehet még csinálni, vagy kivárd, amíg a karaktered fejlõdik annyit, hogy mást is tudj kezdeni vele ezen kívül, akkor sims-ezz, az a neked való!

ಥ_ಥ

A valódi játék lvl 70 után kezdõdik. Addig megismered a kararaktered képességeit + magát a világot. Ismerkedsz a kisebb instákkal, csapatjátékkal ( már amennyire puggal lehet ) , majd ha alap gearrel és repukkal megvagy lehet belekóstolni a raidekbe. Nem értem mi bajod a disznóbõrrel... itt legalább vannak questek, nekiálsz egy remek ingyenes mmonak abba reggeltõl estig ölheted a disznokat és késõbb se lesz más. Én is lvl 10 en fakadnék ki..

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

picket
-Ha van trial accountod, akkor azt egy CD-kulccsal upgrade-elheted teljes jogú accountra. (Plusz gondolom GC vagy bankkártyaszám.)
-Európai verziónak a www.wow-europe.com ha itt regisztráltad a trialt, akkor folytathatod is. Ha az amerikain regisztráltál, akkor amerikai wow-val lehetne upgrade-elni, de ott nem nagyon találkoznál magyarokkal. Regisztrálni csak azon az oldalon fogsz tudni, amit a játék dobozán írnak (ha itt vetted, akkor wow-europe.com).
-A havidíj 12.99 euro (természetesen Európában).
-Arathor pve realmen sok magyar van. RP szerverekrõl nem tudok, meg ott kötelezõ az angol.

ಥ_ಥ

tigeroo
látszik nincs nagy szerepjátékos múltad. ha nem jön be a stílus akkor divatból miért kell "kipróbálni" majd fikázni?
nem erõszak a disznótor, lehet menni nidforszpidezni vagy kodnégyezni
nagy1miklos
mue az biztos hogy teljesen más lesz nagyobb szinten és itt nem feltétlenül a 60+-ra gondolok. Kitanulhatsz valami foglalkozást és annak a fejlesztgetése rengeteg idõbe fog kerülni. A mobok ölésénél akkor lesz érdekes a taktika ha már van pár "varázslatod" és azok elõnyeit idõzítésének kényes részleteit esetleg egymást erõsítõ tulajdonságait is megismered. A küldetések is változatosabbak lesznek majd nagyobb szinten. Szerintem adj neki még esélyt és legalább a trial acc idõt játszd le.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Emberek!
Rászántam magam, hogy kiprobáljam a rengetegszer emlegetett és istenitett wow-ot.
Elmult két napban pár orát probáltam vele játszani, de eddig holtunalom. Lehet hogy csak én nem tudom mit kell csinálni, de eddig nem volt másrol szo mint hogy menjek el és gyüjtsek össze 10 disznobört, meg skorpiobört, meg mittoménmilyenbört, ami annyibol áll, hogy megállok elötte, megnyomom a jobb gombot és várok fél percet, mert hatással a kimenetre nem tudok lenni ügyességgel vagy taktikával.

Na most ennyi a nagy WOW? Orkkal játszok, eljutottam egy második településre meg ilyen kis szigetekre, de vhogy abszolut nem jön át az hogy mi ebben a nagy feeling. Pedig szeretem a járkálos, küldetéses játékokat, pl witcherröl le se birtam jönni, de ezt nem értem.

Ha vki röviden elmondaná, hogy mi ebben a nagyszám, annak megköszönném. Ez késöbb sokkal izgibb lesz miután már 100 féle bört megszereztem, vagy ha ha az elsö 4-5 ora után sem érdekel, akkor nem is érdemes bele idöt vesztegetnem?
nagy1miklos
Sziasztok a sok trial után talán most jött el az ideje hogy normálisan elkezdjek wowozni, evvel kapcsolatban kérdezem hogy muszály nekem megvenni boltban a dobozos verziót és/vagy gamecardot vagy van mód azonnal bankkártyával upolni a trial accountot megkerülve az authentication key-t vagy elsõ alkalommal mindenképpen kell vennem egyet? Valamint érdekelne még hogy a bankkártyás fizetés esetén mennyi is a havidíja a játéknak? A worldofwarcraft.com vagy a wow-europe.com oldal között van-e különbség vagy mindegy melyiken regelek ha nem a trialt akarom folytatni hanem új accot készítek? És a legfontosabb: nem PVP szerverek közül tudomásotok szerint melyiken van a legtöbb magyar ember hogy ha elakadok akkor a kevés angol tudásom mellett is tudjak segítséget/magyarázatot kérni?

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Mighty
Igen.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok!Augusztusban járt le a wowon a gamecard adta játéklehetõségem-jajj de jól leírtam😄D-most viszont újra visszatérek a wowra.Azt tudom, hogy az accountom megmarad, de megmaradnak vele arégi karijaim is?Válaszotokat köszönöm, jó játékot mindenkinek!

For the greater good

Mondjuk elérhetõ mindhárom battleground, aréna, mûködik az ah, nem bughegy a játék, nem "öten farmoljátok Ilit", minden olyan nehéz amilyennek lennie kell, rollback nem értelmezhetõ és kéthavonta kapsz egy dc-t, stb.

picket
Az emberek fele nem hajlandó elmenni a receptért az utolsó senkiházi npc-hez, mert az a világ másik felén lakik (kinézni a kismillió keresõbõl hogy egyáltalán hol van az a világ másik fele meg már tényleg luxus lenne). Aki meg elmegy, annak meg kell fizetni a drága idejét, amit teleportal / griffel / utazással töltött, és közben a barátok köztet nézte (vagy sg fórum wow topikját <#idiota>), ezért kerül annyiba, amikor beteszi ah-ba. Csináld te is, és akkor +1 ##### a sokszáz közé. Én nyugodtan élek craftolás-mentesen, szóval egyáltalán nem zavarna az sem, ha a 10s-es receptet 200g-ért adnád.

&#3237;_&#3237;

jövõ héten mikor érkezel?
arra akkor szabaddá teszem magam én is...

mert van olyan (mint pl. én is), aki lusta elmenni az npc-ig, viszont az X-edik altjának meg gyorsan kéne a cucc, igy a sok bandukolás helyett megveszi AH-ban, lustaság fél egészség alapon...másnak ez meg jó biznisz 😊

pl. ha éppen egy altot csinálok én is, akkor az összes first aid könyvet ah-ban megveszem. hogy miért? mert sokkal kényelmesebb, gyorsabb, mint elmászni a világ végérõl arathi-ig. (expert cookbook-ról nem is beszélve, mert azért elmenni megint egy jó 3/4 órás mûvelet, ha a hs éppen cd-n van, szal kész horror - ah-ból meg 2 mp alatt beszerezhetõ)
az a pár gold, amibe meg ez kerül ah-ban, az meg pillanatok alatt visszajön más forrásokból...

Mighty
Mert a pénzmániások szerint, aki valamit nála olcsóbban ad el az egy hülye, megvetendõ, stb.

Ne halgass rájuk.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

shaime01
mielött irnád nem az én regem #.# nézd meg az ip-t

Full láma vagyok, nem rég vettem meg a játékot(kb 1hónapja), és ez elõtt csak free MMOkal volt dolgom, de amit már elsõre se(igazából még most se) értettem az pont az, amit a receptek kapcsán írtál. Bementem az AHba és leesett az állam egy két recept árán, majd beírtam XY oldal keresõjébe az adott receptet és láttam, hogy ezt potom összegért odaadja az utolsó senkiházi NPC is. Szóval most se értem, hogy egy 30-40c –ért megvehetõ receptet mi a túróért árulnak 10-15g –ért, és miért az a retardált pistike, aki mondjuk beéri 150%os nyereséggel is?

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

DJ RX7
bloodscalp szerver 80%-a magyar jatekos. valamint az eredeti nem bugos mint egyes tort szerverek.

:3

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Még egy különbség van az eredeti és a tört között: ha eredetin játszol és kiejted a szádon azt, hogy "szeró" megkeresnek a Blizzard (te pénzedbõl fizetett) ukrán verõlegényei és belenyomják a fejedet a monitorba.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

shala
Levagyok járva, jõvõhéten megyek, a klán disbandolva lett, no more raid, csak arena: >

non potest pluere aeternum

tigeroo
igaz,de vannak pozitív bugok is, pl. lehet írni a másik frakciónak😄vagy a GM-ek mindig csinálnak valamilyen eventet...

(ejj amikor a tört szerveren az egyik klántárs hunterünknek a spellbookjába került cd nélküli cone of cold...úgy hívtuk hogy kemotox <#idiota> spellupos gearben 1 shotolta a ZG mobokat)
Lazarus
rollback még nem volt az offical szerverek történelmében ha jól tudom. dc elõfordulhat havonta 1x, ha valamit nagyon benéznek sûrûbben is. a latency szerver függõ, de összességében sokkal jobb mint törteken. Ráadásul az adatáramlás szép smoothos, nem mátrix dejavus ami a törtekre jellemzõ
tigeroo
sehogy, a gép olyan túlerõben van hogy zsigerbõl töröljük a karaktereinket és IRL birkózunk 1v1-ben
Tehát akkor elõfordulhat mind2 szerveren dc és rollback is?
ez elég kiábrándító. lotro-ban ez nem nagyon fordul elõ
Shortstop
ezt ki vállalja be? 😄

Lazarus
másik topik
Lazarus
hát azért retail pettyet bugtalanabb 😊 csak egy példa
bg queue npc sem ölhetõ meg, stormstrike nem üt 2t kétkezes fegyverrel, egy sámán nem tudja fel earthshieldezni az egész raidet, a mobot lehet ütni hogyha elõtted van és még sorolhatnám
Hello!
Azt akarom mondani h. senki nincs ellenem csak a computer.
És hogy lehet a haverom ellen játszani?
tigeroo
ha megveszed a játékot, kapsz egy cd-kulcsod, ami feljogosít hogy felhasználót (accountot) készíts.
kapsz a cd kulcshoz ingyen 30napot, de ajánlom hogy vegyél mellé GameCardot is (90napos)...
Nemnagy összeg így együtt, az alap wowot+bct azthiszem 8ezer forintért láttam a mediamarktban
ezis csak egy játék.
mivel már nem elõször fogsz wowozni, sokmindent nem kell magyarázni neked.
idõvel belejösz majd mindenbe, sokmindent nem ronthatsz el <#idiota>
technikailag...tört szerver és retail ugyan olyan (instabil)
mint már mondtam, vannak komolyabb instázások/raidelések és kõkemény arena meccsek és honor grindelés (=battlegroundozás)
És a többi kérdésre tudsz vmit mondani?
tigeroo
ugyan olyan mint a tört, csak mindenki komolyabban veszi az egészet

(énis törtrõl jöttem, énis egy rollback után határoztam el magamat a retail melett)

mostmeg...2hónapja tiszta vagyok 😛
Na sziasztok!!

Én a Tauri wow szerveren játszottam eddig, de a mai rollback után elgondolkoztam megérné-e befektetni és indítani egy account-ot egy igazi szerveren. Nagyjából tisztában vagyok az mmo-kal mivel a mai napig él a lotro-s accountom (egy lvl50-es guardiannal). Azt kérdezném tõletek, hogy mi a különbség az igazi és a tört szeró között (dc, és rollback-en kívül).
Ha megveszem a játékot jár-e hozzá elsõ ingyenes hónap, az alaphoz vagy a BC-hez. Melyik a legjobb szeró? Hol van a legtöbb magyar? Melyik a legjobb klán ami már kis karikat is befogad. Sok magyarral lehet-e találkozni? Kb. hány magyar klán van? Mennyire nehéz fejlõdni? (azt hallottam nagyon). Indításnak palát gondoltam. Egyenlõre ennyi lenne, várom a válaszokat.
kisfigi
thx, elõször azt hittem h ez az egész accot cancelleli ("why are u quit wow?"), de most látom h csak a fizetést!😊
#121657 thx a választ😄, de a gc drágább 😛

Destiny. The design is clearly ancient.

Oldern the 1st
Cancel subscription opció.

csak úgy tutod megoldani hogy "kiveszed" a kártyádat amikor már nem akarod hogy levonja. ha benne marad a kártyás fizetés levonja a következõt. fizess GC-vel és ha nem akarsz játszani vagy szüneteltetnéd, nem veszel GC-t.
kisfigi
Hy all.
elkezdtem bankkártyával fizetni, és hogy lehet azt megcsinálni hogy amikor ez lejár ne vonja le a kártyáról automatikusan a következõ pénzt?😛 Ilyen 1x fizetés kártyával
thx

Destiny. The design is clearly ancient.

Oldern the 1st
Mi is pont leszarjuk õket.

Szerintem túl kicsi betûkkel van kiírva. vagy csak sok a retard aki vagy olvasni nem tud vagy leszarja?
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
LeWyTy
Kössz
Má csak az a lol hogy együtt volt a sima meg a kieg <#zavart2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tigeroo
töröld le az amcsi wowod és warezold le az európait
LeWyTy
Bocsimá!
De ijenkó mivan?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

hát mostanában én is igy vagyok vele.

picket
ahhoz játszani kéne <#kuss>

&#3237;_&#3237;

picket
noob <#wilting>

&#3237;_&#3237;

MarkBlade
UD mage, Törpe pap és Nelf druid-ról van szó.
MarkBlade
Sziasztok! Eladó wow acc 3db 70-es karival. 20.000 ft az ára. Ha érdekel privi.
Én volnék a legboldogabb ha fixen meg tudnám mondani mikor tudok felmenni játszani. Ezért mondtam, hogy az msn vívmányait kihasználva kiválóan meg lehetne kommunikálni ezeket a dolgokat. 😊