World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a játékosok 99,8% 70es
a játkéksok 0,1% 10-69
a játékosok 0,1 twinkek(19,29,39?)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ಥ_ಥ
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
-Európai verziónak a www.wow-europe.com ha itt regisztráltad a trialt, akkor folytathatod is. Ha az amerikain regisztráltál, akkor amerikai wow-val lehetne upgrade-elni, de ott nem nagyon találkoznál magyarokkal. Regisztrálni csak azon az oldalon fogsz tudni, amit a játék dobozán írnak (ha itt vetted, akkor wow-europe.com).
-A havidíj 12.99 euro (természetesen Európában).
-Arathor pve realmen sok magyar van. RP szerverekrõl nem tudok, meg ott kötelezõ az angol.
ಥ_ಥ
nem erõszak a disznótor, lehet menni nidforszpidezni vagy kodnégyezni
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Rászántam magam, hogy kiprobáljam a rengetegszer emlegetett és istenitett wow-ot.
Elmult két napban pár orát probáltam vele játszani, de eddig holtunalom. Lehet hogy csak én nem tudom mit kell csinálni, de eddig nem volt másrol szo mint hogy menjek el és gyüjtsek össze 10 disznobört, meg skorpiobört, meg mittoménmilyenbört, ami annyibol áll, hogy megállok elötte, megnyomom a jobb gombot és várok fél percet, mert hatással a kimenetre nem tudok lenni ügyességgel vagy taktikával.
Na most ennyi a nagy WOW? Orkkal játszok, eljutottam egy második településre meg ilyen kis szigetekre, de vhogy abszolut nem jön át az hogy mi ebben a nagy feeling. Pedig szeretem a járkálos, küldetéses játékokat, pl witcherröl le se birtam jönni, de ezt nem értem.
Ha vki röviden elmondaná, hogy mi ebben a nagyszám, annak megköszönném. Ez késöbb sokkal izgibb lesz miután már 100 féle bört megszereztem, vagy ha ha az elsö 4-5 ora után sem érdekel, akkor nem is érdemes bele idöt vesztegetnem?
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
For the greater good
ಥ_ಥ
arra akkor szabaddá teszem magam én is...
pl. ha éppen egy altot csinálok én is, akkor az összes first aid könyvet ah-ban megveszem. hogy miért? mert sokkal kényelmesebb, gyorsabb, mint elmászni a világ végérõl arathi-ig. (expert cookbook-ról nem is beszélve, mert azért elmenni megint egy jó 3/4 órás mûvelet, ha a hs éppen cd-n van, szal kész horror - ah-ból meg 2 mp alatt beszerezhetõ)
az a pár gold, amibe meg ez kerül ah-ban, az meg pillanatok alatt visszajön más forrásokból...
Ne halgass rájuk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
:3
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
non potest pluere aeternum
(ejj amikor a tört szerveren az egyik klántárs hunterünknek a spellbookjába került cd nélküli cone of cold...úgy hívtuk hogy kemotox <#idiota>#idiota> spellupos gearben 1 shotolta a ZG mobokat)
ez elég kiábrándító. lotro-ban ez nem nagyon fordul elõ
bg queue npc sem ölhetõ meg, stormstrike nem üt 2t kétkezes fegyverrel, egy sámán nem tudja fel earthshieldezni az egész raidet, a mobot lehet ütni hogyha elõtted van és még sorolhatnám
Azt akarom mondani h. senki nincs ellenem csak a computer.
És hogy lehet a haverom ellen játszani?
kapsz a cd kulcshoz ingyen 30napot, de ajánlom hogy vegyél mellé GameCardot is (90napos)...
Nemnagy összeg így együtt, az alap wowot+bct azthiszem 8ezer forintért láttam a mediamarktban
ezis csak egy játék.
mivel már nem elõször fogsz wowozni, sokmindent nem kell magyarázni neked.
idõvel belejösz majd mindenbe, sokmindent nem ronthatsz el <#idiota>#idiota>
technikailag...tört szerver és retail ugyan olyan (instabil)
mint már mondtam, vannak komolyabb instázások/raidelések és kõkemény arena meccsek és honor grindelés (=battlegroundozás)
(énis törtrõl jöttem, énis egy rollback után határoztam el magamat a retail melett)
mostmeg...2hónapja tiszta vagyok 😛
Én a Tauri wow szerveren játszottam eddig, de a mai rollback után elgondolkoztam megérné-e befektetni és indítani egy account-ot egy igazi szerveren. Nagyjából tisztában vagyok az mmo-kal mivel a mai napig él a lotro-s accountom (egy lvl50-es guardiannal). Azt kérdezném tõletek, hogy mi a különbség az igazi és a tört szeró között (dc, és rollback-en kívül).
Ha megveszem a játékot jár-e hozzá elsõ ingyenes hónap, az alaphoz vagy a BC-hez. Melyik a legjobb szeró? Hol van a legtöbb magyar? Melyik a legjobb klán ami már kis karikat is befogad. Sok magyarral lehet-e találkozni? Kb. hány magyar klán van? Mennyire nehéz fejlõdni? (azt hallottam nagyon). Indításnak palát gondoltam. Egyenlõre ennyi lenne, várom a válaszokat.
#121657 thx a választ😄, de a gc drágább 😛
Destiny. The design is clearly ancient.
elkezdtem bankkártyával fizetni, és hogy lehet azt megcsinálni hogy amikor ez lejár ne vonja le a kártyáról automatikusan a következõ pénzt?😛 Ilyen 1x fizetés kártyával
thx
Destiny. The design is clearly ancient.
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Má csak az a lol hogy együtt volt a sima meg a kieg <#zavart2>#zavart2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De ijenkó mivan?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ಥ_ಥ