World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azt se irja, 3 hónapja 1 új post se volt benne, csak az észt ossza itt master picket :x
nem nub te nub, hanem tapasztalatlan.
a kettõ baromira nem ugyanaz -.-
a kettõ baromira nem ugyanaz -.-
leginkább most idõhiány miatt nem/vagy alig wow-ozok, van irl is épp elég gondom.
a másik meg hogy vagy te vagy shala sose online (vagy épp kara-zik, za-zik, vagy mittudomén), én meg eléggé beleuntam, hogy ott ba***am a rezet shattrah-ban napokon, meg órákon át várakozva...annál tudok kreatívabb elfoglaltságot is találni...
mondtam már, hogy beszéljünk meg egy fix idõpontot, amikor mindenki online lesz 1 óra erejéig, de falra hányt borsó volt kb.
/drama off
a másik meg hogy vagy te vagy shala sose online (vagy épp kara-zik, za-zik, vagy mittudomén), én meg eléggé beleuntam, hogy ott ba***am a rezet shattrah-ban napokon, meg órákon át várakozva...annál tudok kreatívabb elfoglaltságot is találni...
mondtam már, hogy beszéljünk meg egy fix idõpontot, amikor mindenki online lesz 1 óra erejéig, de falra hányt borsó volt kb.
/drama off
ez érdekes, mert mi meg alakiron kezdtünk, és eladhatatlan a jc cucc. kurvára attol függ éppen hányan huznak az adott szerver oldalon JCt
nem te vagy ekkora überpro. meg hiába receptezik az ember 20s recepteket 5-10g-ért, ha retardált pistike beteszi 50s-ért.
nem te vagy ekkora überpro. meg hiába receptezik az ember 20s recepteket 5-10g-ért, ha retardált pistike beteszi 50s-ért.
mivel jewelcraftingot szépen felhuztam még jó pár gyürüt és nyakláncot beraktam AHba igy 2 órája sikerült átlépnem a 700G-s álomhatárt nem értem régebbi karijaimal mért nem gondoltam erre? lehet csak lustaságágból nem akar az ember lv70en copper tin és silver veineket farmolni ^^
viszont ha igy folytatom mire 70en leszek meglesz a pénz epic flyingra 😊 Jewelcraftingbol ROHADTUL jön a pénz. band of ringekból egyeduralmat állitotam fel 😊
viszont ha igy folytatom mire 70en leszek meglesz a pénz epic flyingra 😊 Jewelcraftingbol ROHADTUL jön a pénz. band of ringekból egyeduralmat állitotam fel 😊
Mostmár értem miért nem jársz arénázni. Újabb alt.
én sose felejtem el, mikor elsõ karimmal (2005 márciusa, ne rugó volt) eldöntöttük a másik rugóval, hogy na meg kéne látogatni az emberek városát.
azt se tudtuk, mi merre hogyan, vagy merre induljunk el.
aztán nekivágtunk át a pusztán, erdõn, kérdezgettük az embereket akik jöttek szembe, hogy merre kell menni, mert teljesen el voltunk veszve 😊
utazás közben végig tátottuk a szánk, hogy hûbazzeg, ilyen nincs, ez valami hihetetlen jól néz ki, iszonyat feeling volt 😊
dun morogh-nál szintén keresgéltük az állunkat, annyira jól meg van csinálva, ironforgeba beérve meg a metrót használva, na ott lettünk kész, mondtuk, nem, ilyen nincs.
rohangáltunk ott a kis szürke cuccainkkal lvl24-esként, s még emlékszem rá, hogy milyen qrva büszke voltam magamra, mikor megvettem a fegyverboltosnál kemény pénzekért az elsõ kommersz fehér, nemzüd' szablyát a rugómnak. gecipronak is éreztem akkor magam, hol tudtam én még akkor, hogy mi az az aukciós ház, meg nem értettem, hogy IF-ben is miért ácsorog 3 kupac ember egy kis teremben 😊
qrva nagy feeling volt 😊
azt se tudtuk, mi merre hogyan, vagy merre induljunk el.
aztán nekivágtunk át a pusztán, erdõn, kérdezgettük az embereket akik jöttek szembe, hogy merre kell menni, mert teljesen el voltunk veszve 😊
utazás közben végig tátottuk a szánk, hogy hûbazzeg, ilyen nincs, ez valami hihetetlen jól néz ki, iszonyat feeling volt 😊
dun morogh-nál szintén keresgéltük az állunkat, annyira jól meg van csinálva, ironforgeba beérve meg a metrót használva, na ott lettünk kész, mondtuk, nem, ilyen nincs.
rohangáltunk ott a kis szürke cuccainkkal lvl24-esként, s még emlékszem rá, hogy milyen qrva büszke voltam magamra, mikor megvettem a fegyverboltosnál kemény pénzekért az elsõ kommersz fehér, nemzüd' szablyát a rugómnak. gecipronak is éreztem akkor magam, hol tudtam én még akkor, hogy mi az az aukciós ház, meg nem értettem, hogy IF-ben is miért ácsorog 3 kupac ember egy kis teremben 😊
qrva nagy feeling volt 😊
nekem pihenget már szép lassan 2 hete egy 55-ös ne druidám ragnaroson (nincs idõm, meg kedvem se foglalkozni vele), lvl45 környékén már több, mint 1600g-vel rohangált...
szép lassan rá is kéne már újra nézni hogy mi van vele, mert szerintem a postaládában megint benn figyel párszáz g-nyi eladott motyó...
a régi szervereken iszonyat könnyû fõleg low szinten tonnányi pénzt elõállítani. vannak majdhogynem nulla utánajárással megszerezhetõ dolgok, amiket hihetetlen irreális árakon képesek egyesek megvenni...
szép lassan rá is kéne már újra nézni hogy mi van vele, mert szerintem a postaládában megint benn figyel párszáz g-nyi eladott motyó...
a régi szervereken iszonyat könnyû fõleg low szinten tonnányi pénzt elõállítani. vannak majdhogynem nulla utánajárással megszerezhetõ dolgok, amiket hihetetlen irreális árakon képesek egyesek megvenni...
Fusd at a kezikonyvet, amit majd kapsz (vagy addig letoltesz pdfben vhonnan). Krealj egy karaktert, mindegy melyik oldalon, es jatssz. Ha most adunk tippeket, egy: annak a felet sem fogod erteni, ketto: ha nem magadtol jossz ra a dolgokra, sokkal nehezebb. Fedezd fel a vilagot, a kezdozonat, a kezelofeluletet, menj be a legkozelebbi fovarosba, nezd meg hogy mukodik a bank, az aukcios haz, stb. A lenyeg, hogy magadtol. Hogy oszinte legyek, ez az elso nap a wowos eleted legszebb napja lesz, amikor racsodalkozol mindenre, amikor nem tudod mi merre, es egyedul bolyongsz egy vadidegen vilagban. Hasznald ki 😊 (legalabbis reszemrol maig elottem a kep, ahogy betaban lekrealtam a rugomat, es megjelentem egy rakas farkas kozott, egy templom toveben, es csak neztem ki a fejembol, hogy most akkor mi, merre, hany meter - asszem az akkor csinalt screenek meg most is megvannak, bo harom evvel kesobb is...)
Aztan ha megismerkedtel az alapokkal, majd kivalasztod a neked kedves karaktert, es azzal ujrakezded, majd feltehetoen vegig is viszed 70ig.
Aztan ha megismerkedtel az alapokkal, majd kivalasztod a neked kedves karaktert, es azzal ujrakezded, majd feltehetoen vegig is viszed 70ig.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Üdvözletem Mindenkinek!
Megrendeltem a Galaxisnettrõl a WoW Battlechestet, meg egy 60 napos feltöltõkártyát. Mivel teljesen új lesz nekem a Wow, ezért titeket szeretnélek megkérni, hogy mint teljesen kezdõnek néhány tippet adjatok, a játék kezdéséhez. Elõre is köszi.
Megrendeltem a Galaxisnettrõl a WoW Battlechestet, meg egy 60 napos feltöltõkártyát. Mivel teljesen új lesz nekem a Wow, ezért titeket szeretnélek megkérni, hogy mint teljesen kezdõnek néhány tippet adjatok, a játék kezdéséhez. Elõre is köszi.
mm kezdtem egy uj karit ultrapvp pro stromscale serveren ^^ mivel az AH-ban nem találtam egy db Bronze band of Force gyürüt igy gondoltam keresek egy kis pénzt nagyából 2 / 3 órán át farmoltam tin veint és coppert veint majd beraktam az Ah-ba 20db gyürüt 35g-s áron 48 órára igy most van eddig 560 goldom lv20on ^^ és még 4db gyürü bent van AH-ban azért ehez tehetség kell 😊
Nem elég, mert annyi ilyen idióta van hogy olvasni sem tud, hogy kell néha a vulgaritás.
Elég lett volna neki egy egyszerû "NEM" is nem gondoljátok?AS😄SDDDD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez olyan mintha bemennél egy mobilkészülékeket viszonteladó boltba és vezetékest szeretnél mert azzal is úgy kell tárcsázni..
akkor most ki a hülye?<#szomoru1>#szomoru1>
akkor most ki a hülye?<#szomoru1>#szomoru1>
"És csak egy szót kérek."
Tessék:
TÛNÉS!!!
Tessék:
TÛNÉS!!!
Menj el a www.túlhülyevagyoknagypirosfeliratotolvasni.com-ra. Ott van egy patch aminek letöltése közben ha káposztás tésztát eszel, nõ a karakterednek még 2 keze és kap 4 azzinoth pengét.
Láttam ''A tört verzióról ne itt keress infót!'' de hol máshol keresnék.
És csak egy szót kérek.
A nem eredeti verziónál is csak ennyi?
És csak egy szót kérek.
A nem eredeti verziónál is csak ennyi?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
alapjatek feltelepit. aztan kiegeszito feltelepit. aztan jatek elindit, és felpeccsel magától.
Ennyi 😊
Ennyi 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az elõttük lévõk nemkellenek?
És megvan a kiegészítõ is.
Szóval csak ennyi?
És megvan a kiegészítõ is.
Szóval csak ennyi?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
a jatekot ha elinditod, az updatel a legujabb verziora.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Tudnátok adni egy listát hogy mien patchok kellenek?
Meg honnan lehet leszedni mindet?
Meg honnan lehet leszedni mindet?
nem
Nem tudom, hogy ki látta itt a South Park WoW-os részét, de nem ez a kard volt a "Sword of Thousend Thruth"?
ACER Aspire 5738ZG
Hmmm. Mennyibe fog ez kerülni?
Crassus nem halt volna -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nálunk olyan volt, hogyha beírta valaki hogy "ding", akkor zsigerbõl jött tõle a válasz hogy "gratz"
volt 1-2 érdekes flood 😄D
volt 1-2 érdekes flood 😄D
régebben egy guildtársam használt egy ilyet két napig... mindig köszöngetett szépen mindenkinek, sõt azt is tudta ha valaki volt már aznap online, annak welcome backet tolt...
iszonyatosan idegesítõ... de valami kegyetlenül
iszonyatosan idegesítõ... de valami kegyetlenül
Aztán bindeld be space-re és állítsd oda a forgó ventilátort ami 10 másodpercenként megnyomja, kész az addon