166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
ShaiHulud #131013 shamannak mivan?:D (cementnek van shamanistic rage, ha az ideveheto egyaltalan) -
#131013 elmondom mi a gáz: a paladin kettő azaz kettő nap után kapott nerfet igazából a legtöbb player még azt sem tudta mire képes a saját klassza,de már nyígtak és durrant a nerf.Nemszámít,hogy mostmár kezdik látni,hogy nem csak a retripala nagyon brutál hanem az összes többi klassz legyen az healer vagy dps....,de ilyen gyorsan és szerintem átgondolatlanul nerfelni hiba volt! Mondom ezt úgy,hogy van retripalám és talán valóban erős lett,de minél többet játszom annál jobban látszik,hogy MINDENKI brutál erős lett! -
#131012 te meg miért vagy hülye? Ice Block,Vansih,Pain supression,Dispersion,Cloak of shadows,Metamorphosis,Beast within,Shield wall.... -
ShaiHulud #131011 mondjuk szerintem pve damage kapacitast kar egy 5 fos insta alapjan merlegelni. meg pedig azert, mert a mobok joval elobb halnak mint egy raidboss, igy azok a classok/specek ervenyulhetnek akikben nagyobb a burst potencial, mig egy raidbossnal inkabb a sustained(mi lenne erre jo magyarszo?:D) dps szamit. pl a retri paladin nerf ami most tortent elmeletileg nem a dpst csokkentette (sustained) hanem a burst kepesseget. kicsit athelyeztek a divine stormbol elvett damaget egy stabilabb de idot igenylo sebzesse valami dot formajaban. szoval elmeletileg az a dps nerf amit 5 fos instaban latsz, valojaban nem is akkora(raidkornyezetben). de persze mivel nekem frozen az accom mar egy ideje, nem tudom letesztelni (nah meg eleg bena geares is a palam). de pl egy target dummyn valo teszteles adhat alap infokat, bar ott meg hianyzik a raidbuffok nagy resze es ugye minden class dpsre kicsit maskepp hatnak a buffok, ertem ez alatt azt, hogy van olyan class akinek a dpset nagyon megtudja dobni egy full raid buff, mert kb mindenbol elonye szarmazik (pl shaman es pala) mig masoknak csak kevesebb buff szamit. -
#131010 nos amikor anno szidtam meg teljesen mas WOW-volt:P sokminden megvaltozott azota.... -
ShaiHulud #131009 tok jo most visszagondolni, amikor meg crassus szidta a paladinokat:D soot utalta oket:D -
#131008 i got nerfed QQ
"A bubi 5 perces cd vel bír és nincs tallent rá hogy csökkenjen és 12 másodpercíg aktív.Minden class bír valami hasonlóval..." - Melyik játékban? Hello Kitty Online-ban van bubiháesselő sámán? Akkor rerollolok oda
"potom 20% dps csökkenés" - sunder armor?
"rámvert a sámán meg a mágus 4-7 % ot" - Összehúzott groupoknál a mage 4-7%-al többet sebez nálad!!!!! Ez tényleg felháborító.
"Ez a játék nem pvp ről szól elsősörben másodikban sem." - Ez a játék nem a retri paláról szól elsősörben, meg kilencedik sör után sem. A pvp a játék része, akár be akarják ismerni a pve-imádók, akár nem. Ez persze fordítva is igaz. Ha meg úgysem akarsz pvp-zni, akkor retalent holy-ra, aztán gogohealbot. -
#131007 l2p? javaslom Warden nagyon is korrekt hozzaszolasanak hosszadalmasabb tanulmanyozasat!:P -
#131006 alairom TALAN/es direkt nagybetuvel irtam/ TALAN kell valamifele nerf,DE 1-2 het mig mindenki raerez minimalisan a sajat uj skilljeire/megvaltozott jatekstilusara eeeeeees az ellenfelekere/mert komoly velemenyt annelkul irni,hogy tisztaban legyel a masik kepessegeirol 100%!!! ban! nevetseges...
Maghteridon te mennyit burstolsz 2-3 sec alatt? -
#131005 ha mindenki ilyen durva miért csak a palák vernek le 3 ütésből?:P -
Warden #131004 A bubi 5 perces cd vel bír és nincs tallent rá hogy csökkenjen és 12 másodpercíg aktív.Minden class bír valami hasonlóval "csak" még csökkenthető is a cd ugy hogy az öt percben 2x is el tudja a speciális képességét 2x használni(vanish iceblock stb).
A divine strom 2 azaz 2 napig volt holy alapú majd szerver oldalról fixelték (mik vannak) a tooltipje szerint még mindíg holy dmg de a combatlog szerint fizikális sebzés tegnap délóta ami potom 20% dps csökkenés.A noob pistikének eztán is elkeni a száját egy olyan paladin aki kicsit is ért a classához de raiden kiba.. sok az a 20% kiesés.
Tegnap délután futottunk vagy 4 heroicot ugy másfél órán belül (heroic mgt 20 perc nem csoportonként hanem termenkénti egybehuzott mobokkal oszt had szóljon) prot warrior-fire mage- enc sámán-retri pala- resto drooid felállásba és milyen meglepő qrvára rámvert a sámán meg a mágus 4-7 % ot.A gond az hogy ez raid környezetben mégjobban kicsucsosodik a végeredmény pedig az lesz 80 on mikor már nem lesz intellekt a retri itemeken hogy ismét nem elsz raid képes.
Az összes class iszonyat dps-t tud kitolni pl tegnap raiden 2900 as dps az egyik fire magenknak brutalluson vagy a 2700 at toló mm hunter és sorolhatnám az összeset.A tegnapi netfet követően az az egy szem paladin aki retriként került be a raidbe (officer) "csak" 1900 at hozott pedíg ért a paladinhoz kimondottan jó pve gearje van és itta a haste potit vadul.Csütörtökön mh ban még 2400 at csináltam én is a kicsit gyengébb gearemben.
Ez a játék nem pvp ről szól elsősörben másodikban sem.Az meg hogy ki ver meg kit egy-egyben kiba.. mód nem mérvadó.Aki szeret futkosni oszlopok körül és le ipi-apacsolni egy másik playert tegye azt vagy egésznap a bg bejelentkező helyeken ácsorogni akár azt de ne az ő szavuk legyen a mérvadó egy másik class képességeinek a csökkentésében.
-
#131003 !resilience!? btw...pala aura es motw kivetelevel mondj barmilyen komoly resistet! bar elobbi ketto is csak nevetseges resistet biztosit.... -
#131002 a pala problémája a holy típusú dmg, mivel az nemjön le semmiféle armorból, és még resisted sincs rá, ergó agyonbasz, mig a warri minden skillje fizikális... -
#131001 es tessek par nap telt el es ahogy kiveszem a szavaidbol kezdessz rajonni,hogy a peccs utan mire vagy kepes az uj skiljeiddel illetve mi a legjobb reakvio egy ellenfel skilljere...rendben van ez igy teljesen. -
#131000 csak tudod az a gaz ,hogy a baj mindig a hulyegyerekek miatt van/lesz/volt:P akik leallnak utni a IMMUN feliratot:P egy okos player pl. elvansihel/elsprinttel,Ice blokkol, shdow pap is kap ilyen 90%os immunt vagy mit...stb.stb. eleg sok lehetoseg van kijatszani azt a 12 masodpercet...,de sajnos a hulyek tobben vannak es ok nyernek meghallgatast...
amig egymagamban kepes vagyok 8 emberbol 7-et elhuzni egy BG-n a zaszlotol csak mert buizom es azt "UTNI KELL" addig ugyis ez lesz:S -
Dr DeViLKiNG #130999 Egyáltalán nem az a baj a palákkal, hogy sok dmget tol, hanem az hogy mindezt bubi alól és még visszaütni sem tudsz. Ezért van a sírás. Amúgy könnyen ölhető class lockal (akármilyen builden), ha már tudod hogy mit kell csinálni ellenük :p -
#130998 ne csak a dps-t emlitsuk volt egy ally healer samli wsg-ben tegnap aki 20 perc alatt 400k! healt csinalt es 2x birt iszonytato erofeszitesek aran meghalni:P /pedig sontam neki a retri palaval:)/ -
#130997 NOs szerintem erdkes szituacio jott elo! Valahogy elkerulte szinte mindenki figyelmet,hogy nem csak a pala lett durva hanem az osszes klasszal lehet iszonytato talentet kirakni.....rugo+mage+warri+hunter stb.stb. mindegyiknek van kurvajo talentje....es ennek ellenere erdekes,hogy a paladint szinte azonnal lenerfeltek.....kicsit warriztam is /bladestorm-os talenten/ es hat nemszar:S 2 utes utan 100!! ragen vagyok proccol a kombat execute es bamm 5k-6k 1 masodpercenkent overpowerezem 90%-os krittel! a bladestorm+sweeping+recklessnessel pedig 6 sec alatt 4 emebert is hazavagok ha faszentosan kozel maradnak egymashoz.
Artum Infernitivel/Artahoros Top hordas guild/-el voltam 2 napja aq40-ben,de lecsusztam az elso 15 percrol mig 35-en kitakaritottak aq20-at...kerdeztem aq 40 feleben a sracot aki nezte a dmg metert raid elejetol/amin ugye meg nem voltam jelen/ hol allok csak,hogy lassam mennyit tol egy arms warri a 10! voltam 35 emberbol /igaz volt 6-8 healer is/,de a tobbiek t5-t6 full pve....az en gearem meg kozepszar pvp gear...Cthun halala utan 8.! kent vegeztem raid dmg ben 15 perces hatrannyal....lol?
lehet elkapkodtak a pala nerfet...en meg adnek 1-2 hetet,hogy legalabb egy kicsit tapasztaljak ki a jatekosok a klasszok kepessegeit,mert szerintem mindegyik kurvadurva>P -
#130996 Hm? Mi baj volt a frosttal? Ice Lance mellé mostmár nehéz nyomogatni az instant fire boltokat? Vagy csak simán nem fér el a rengeteg procolt buff a képernyődön és emiatt nem látod mit akarsz megölni épp?:D (Meg ugye mostmár néha a frost bolt mellé be kell gyorsan nyomni az ice lancet ha procol a Fingers of Frost, ami teszem hozzá szinte minden második lövésnél be is következik, ahogy a Brain Freeze is), vagy mi? Komolyan nem értem. Az a különbség az Arcane és a Frost között,hogy Arcane gyorsabban öl, gyorsabban hal... Frost meg lassan öl = kevesebb hk, viszont rohadt nehéz kinyírni. (Meg ugye nem anti-caster). Ettől függetlenül most a két legdurcább pvp talent a frost és az arcane. Hála égnek a hozzádhasonlók miatt, akik ilyen hozzászólásokat csinálnak a Blizznek se tűnik ez fel, bár a játékosok már kezdenek rájönni,hogy nem cska a palával volt gebasz XD -
ShaiHulud #130995 csak mert en buffokat latok magenek mindenhol, kiveve a flamethrowing nem hat a frostfire boltra dolgot. -
ShaiHulud #130994 ez mar a #130962-nel is latszott:D
btw milyen nerfet is kap a mage kov patchben? illetve melyik verzio is van most liveon? (betahoz kepest) -
Dr DeViLKiNG #130993 Tényleg egy fos a frost. Te is értesz ám a magehez -
#130992 új értelmet kapott a gankelés, nem is bánom, hogy még a patch előtt lejárt az előfizetésem, bugok tömkelege, server down, login server down ha jól működik a servered akkor meg farmolhatod az öcsiket. -
ElectricalTech #130991 minnyá' visszamegyek wowozni baszki -
Lerstal #130990 jaja tudom mi a nerfelés :) igen azt a kommentet akkor irtam még mikor frost-os voltam... kalap szar... átraktam arcane-ra és nagyon nagyon erős és jó :O én ütöttem vele mindent
de köv patchben nerf lesz megint magénak :( -
ElectricalTech #130989 320Gigásat vettem 11.7K-ért -
WiLDoR #130988 nem azért.
valami valami hülye archivement, amihez bb-ben kell őrőket gyakni...
ezért ölnek ott halomra mindent a 70-esek (ezt general chat-en láttam, pont ehhez kerestek partytagokat) -
WiLDoR #130987 hát jah...
túl nagy a dps class-ok burst dps-e most az új talentek miatt, hogy azt hotokkal ki lehessen healelni.
rugó is kapott valami talentet 51 pontosnak combat végére (nem emléxem a nevére), na azt benyomtam és ilyen 0->100-ra csökkent a dudu hp-ja kevesebb, mint 2 sec alatt.
szal eléggé instagib üzemmód van helyenként -.- -
WiLDoR #130986 akartam mondani...
nem a pénz miatt, mert abba simán beleférne, csak miaf*sznak már megint?
jó ez, ami most van -.- -
#130985 Hát egy gamecard áráért már hozzád vágnak egy 200gigásat:D -
ShaiHulud #130984 hu de kepmutato duma ez. -
#130983 Resto druid instant hal? Végre! -
#130982 az hogy oneshotolhatlak és nem tudsz mit tenni [#faszkiveréssmiley] -
HUmanHunter #130981 ragin mér olyan allisok hogy folyton booty bayt gyakják? tegnap is mentem oda leadni a questeket akkkor is kinyírtak párszor a halott goblinok mellett,ma is.. 4-5 70 es beáll és legyak mindent és mindenkit.
hogy mi élvezet van ebben? -
keymaker #130980 wtf 2hónap óta elöször várólistára tesz a szerver bejelentkezéskor, 300. helyről indulok. Ha már fizetek érte h játszhassak akkor ne szívózzanak:P -
#130979 Elvek is vannak a világon,nem csak a pénz. -
ShaiHulud #130978 foleg a 250k-s fizeteseddel:D -
ShaiHulud #130977 mer olyan nagyon draga egy vinyo. -
WiLDoR #130976 jah, le kéne már cserélni a winyót, de megint pénzt ölni gépbe?
nowai -.-
legközelebb ha gépbe pénzt ölök, az már csak max. 1 izmos laptop lesz... -
#130975 Húú....a maget annyira lenerfelték,hogy nagyon. Nem rég írtam,hogy frost magemet csak akkor állítják meg ha nagy szerencséjük van. Na most retalenteltem a 2 (igen, két gombos) , arcane talentre. Most mi öl meg? A hunterek az új petekkel HA szerencséjük van, minden mást megeszek. Kaptál egy marha nagy dpst, instant castokat, lassítást, óriási resitet a casterek ellen stb... Neked mikéne ,hogy azt mond,hogy a mage nincs nerfelve? (Btw, a nerfelés az abból áll ha valamit lehúznak, gyengítenek, a mage csak pozitív buffokat kapott a patch során :P )