World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
Visszaolvasni luxus?
Igen amúgy delete wow és reinstall megoldja a problémát.*
*-Van más megoldás is: vársz.
ha mar visszaolvasni se tudsz ~10-t.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
na ezzel most mevan? delete wow vagy ha lesznek szerverek menni fog?<#help>#help><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#confused>#confused>
command prompt vagy run: ipconfig /flushdns
utána van egy próba, aztán megint dns törlés, megint egy próba.
néhány try után sikerülhet. mondjuk sok értelme nincs mert minden offline 😄
Neeeee, 13-ig meghosszabbították a karbantartást.......tttt
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
URISTEN PECCSNAP VAN
NEMTUDOK BELÉPNI MI LEHET A PROBLÉMA NEM LÁTOK SZERVEREKET, NEM JOL IRJA A GAME VERZIOT NEM LÁTOM A KARAKTEREM, NEMTUDOM ELOLVASNI A BEJELENTKEZO KEPERNYON A BREAKING NEWZ-t MERT NYOMOREK VAGYOK, URISTEN MI TÖRTENIK?????????+3
edit:
jah nekedis az unable to validate game verzio, onnan kuld most a supportra épp..
De legalább megnyugodhatsz, nincs semmi gond a jatekoddal csak peccsnap van #121895
most meg azt írja login után: unable to validate game version
wtf?
Mert ez esetben türelmedet kérem, ugyanis a szerverek állnak. Ilyenkor szerda délelõttönként Juliette néni - az afrikai származású francia takarítónéni - nekimegy a blizzard szerverszobájának, és hatalmas, koszos lét eresztõ felmosójával a reckszekrényeket is kicsavarva helyükrõl (120 kilós a lelkem, aminek takarítás közben fütyörészve nekicsapja hatalmas seggét, annak annyi) kitakarítja a helyiséget, miközben azon morfondírozik, hogy erre hetente csak egyszer van lehetõsége. Tehát amit mondani akartam, jól jegyezzétek meg gyerekek: ha szerda délelõtt, akkor Juliette néni!
ಥ_ಥ
Egyébként meg a fontos embereket megvárják. 😄
aki találkozott hasonlo problémával, vagy csak szimplan tudná a lehetséges választ pls irjon, reggel a wowheaden egy trójait szedtem össze, megtaláltam letöröltem,és azota ezt teszi ki: vajon megoldás e a reisntall?
ennyi lett a bazi nagy nerf.
szal sokat nem oszt, nem szoroz, mivel 1,4 sec casttime-ja van pvp gear-rel, igy ha netán elnyomsz egy ms-t, ww-t, vagy akármit, utána nincs az az isten, hogy megszakitsd pummel-lel a global cd miatt.
igaz most már intercept range-be került igy a cast, de a rövid casttime és a lag miatt igy is az lesz, hogy az intercept végén ott csücsülsz majd a ciklonban.
vagy ami még jobb, hogy ha interceptelsz a mage-re, aki megkapja a stun effektetet te meg ott rohangálsz elötte birkában x)
amit te nezel az elso sorjaban oda van irva hogy:
"
World of Warcraft Testrealm Patch Notes 2.4.0
Last Updated: 07 March 2008
"
TSW: Tunderke
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Most csináltam egy Dwarf Pala-t, és nem megy. Két perce meg még WoW-oztam :S.
ACER Aspire 5738ZG
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
paladin > lock <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ