World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
namost várjá: ha beírtam a gamecardon szereplõ kódot, akkor az olyan, mintha kifizettem volna a havidíjat?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Narxis
Jelzi, nem tudsz majd belépni. Utána akkor veszel megint játékidõt amikor akarod.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mama2
😮. Aszittem pöcsölni kell az ilyen bankszámlás francokkal, de nem😮. De ha letelik a 60 nap, azt jelzi valahol a játék? És hogy ha letelik 0 60 nap, akkor azonnal kell új feltöltõ kártyát venni,vagy várhatok addig amíg lesz 9000 forintom megin?XD Bocs hogy ilyen láma vagyok.

Azért annál hosszab ideig fog tartani kell 1-2-3 hét szerintem mig visszaáll a mókuskerék rendes irányba.Végül is technikailag mûködött minden, a szerverek mûködtek az addonok frissültek és bírták.

Megveszed a játékot plusz egy gamecardot.Felteszed a játékot aktiválod a gamecardot és a 30 nap mellé kapsz még 30 napot ami a játékkal jár.Mikor lejár a 60 nap veszel egy új gamecardot és feltöltöd ismét vagy (ezt tudom javallani mert olcsóbb és kényelmesebb) dombornyomott kártyáról fizeted a havidíjat.Kezdheted egybõl bankkártyás aktiválással is akkor is megkapod a 30 nap freegamet.
The Garrett
úgy mint ahogy anyukádék megveszik neked a feltöltõkártyát a telefonodhoz. Ez is olyan csak itt netre kell beírni a számot, és játszol vele utána 60 napig. aztán vesznek neked egy újat.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mama2
Heloka. Megszeretném kérdezni, hogy a havidíj befizetése az hogy megy? Megveszem a játékot, vezsek hozzá 60 napos feltöltõkártyát, és naponta fizetek? Vagy ha nem, akkor mit jelent az hogy 60 napos? És hogyha letelik az egy hónap, akkor hogy fizetem ki a havidíjat? Bakszámlára? Vagy hogy?

PiszkosFred
Ezt most ugy irod, mintha tegnap kezdted volna az "ipart", es nem lett volna mar reszed megannyi ilyen premier utani "eventben" 😊 Minden csoda harom napig tart, aztan majd visszazokken minden a regi kerekvagasba.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az egész blackout csoporton valamiért iszonyat lagos az összes bg gondolom azt javítják vagy legalábbis próbálják.

Nemigazán tetszik az új 25 fõs raid insta az ötfõsbe még nem voltam de gondolom az is hasonló.Közel két óra trashelés után már wipeolhattunk is onyxia kék változatán, majd repopolt az insta.Gondolom majd ahogy jobban ki lesz ismerve ez lecsökken felére de iszonyat vontatott, a scout az jópofa de a kiba.. robotok kicsit túl lettek spilázva szerintem.

A szigeten meg megmozdulni sem lehet szinte annyian vannak.Az az egy pozitívuma van számomra hogy ogrila meg skettis szinte üres.Tegnap mikor elõször átmentem raid elött a fly pointnál az fps-em leesett ugy 24-re tiszta portálnyitás szindróma csak azóta 2 giga rammal több van a gépemben meg egy jóval combosabb videókártya és processzor de igy is.
[HUN]Crassus
15 percenként szerverrrestart van:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
badgés? <#csodalk>

&#3237;_&#3237;

raziel.
Délután 1 órakor belogoltam hogy megnézzem badgés itemeket, 300 kari állt kb a badgés npc régi helyén és say-ben üvöltöttek meg spamoltak, anyáztak, gg blizz stb, közben csak fel kellett volna nézni és észreveszik...szánalom

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

The Garrett
a legszebb az volt amikor sunwell generalon kérdezgették az emberek az 5 fõs normál insta elsõ bossának a taktikáját... 😄 ....

...aztan a sok szaki meg beírta nekik hogy: - Lol te noob, hat 3 honapig utánnaolvashattál volna neten amig mentek a tesztszerverek, 😄DD...

2.4 kezdés =/= s4 kezdéssel.
szerintem ez baromi egyszerû dolog, nemtom' ezen mit nem lehet érteni
(elmondták már kb. 100 helyen is ezt az egyszerû kis tényt)

jah, mondjuk tényleg az a legdurvább, hogy látni olyan arcokat, akik full s1-ben vannak, rugó!!!, shadowstep, bugos half-immortal cheat death build-del és 1200-1300 körüli 2v2, meg 3v3 rating-jeik vannak.
azért ez elég vicces.
vagy inkább szánnivaló?
hirtelen nem is tudom. de tény, hogy tényleg ezek azok az emberek(?), akik az esetek 99%-ában csak a náluk 30-40 szinttel alacsonyabbnak mernek nekimenni...

s0n1c
eleve nem értem, hogy miért kell, hogy lásd az ellenfelet... mind1, csak hangosan gondolkodtam
pedig szo se volt rola

shaime01
ciki

Lacc
Pedig erre vártam most 😞
Narxis
Te, késõbb jön s4 és akkor lehet honorért s2-õt venni.

Lacc
Gyerekek, én értettem valamit félre? Nem lehet már S2-t kapni honoré'? Mert én bizony a vendoroknál még mindig S1-et látok.
Narxis
Mivel játszani nem lehet a lagg vagy World server down miatt megkerestem az egybegyúrt patch telepítõjét ha kell valakinek: 2.4.0 enGB patch

BC-rõl felpatcheli legfrissebbre, nem kell egyenként szarakodni.

Mighty
pl: "Gyáva" premade egyik tagja bemegy BG-re. Ha az ellenfélnél premade-et lát, mert nincs realm kijelzés, szól a többieknek, hogy leaveljék a queue-t és jelentsenek egy másik BG-re.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

s0n1c
és az mér jó?
Csirke4
Nem a world wide arena miatt van?
Mighty
Ha minden igaz, eltörlik a BG-ken a realm kijelzést vagy csak bug.

The Garrett
nem, 4 runbol csak 1 esett eddig, azóta meg nem megy a szerver 😄

de esett 20 slotos táska is pl a fonixpet helyett.

a fõnix pet nálunk is kiesett, nem lehet hogy fix drop?

rhazid
én is néztem h mi a büdös fene az naon bénán néz ki :|

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

shaime01
2.3 nem volt ennyire szörnyü ^^ viszont én leginkább a eu2a-bg-enre vagyok kiváncsi ptren nem volt ilyen mielött lelötték szóval gondolom valami elbaszodott

Mighty
Egy-két óra (vagy nap) és normalizálódik a helyzet. Ahogy eddig minden komolyabb patch után ez volt, van, lesz.

shaime01
Nálatok is ilyen lett?

azonkivül ha már meghosszabitott patchelés volt legalább ne legyen 10-15mpes delay BGn... ^^ fantasztikus ab most annyiból áll stormscalen ,hogy mész elfutsz a zászlóig elkezded tekerni 10-15en ütnek de a lagg miatt nem számitja a wow igy simán fel lehet tekerni miközben rajtad van a fele a másik csapatnak ^^

capaszabi
btw neked minden szar kiesik 1.re

én meg hilerként le se jutok megint tetves instába

Fehercsoki
Tom h nem az most hallottam csak még nem honoros az S2😞

The Garrett
s1 vállast nem fog becserélni s2 re a gm 😄

szep is lenne ez nem tört szerver.

// btw server 1st phoenix pet! 😄 //

PiszkosFred
Hat, elkezdodott mar egyaltalan az arena 4. szezon? Mert elvileg onnantol lehet majd venni s2-t honorert, addig nem nagyon. Vagy arena pontbol lehet meg venni s1-t? (nem arenazom, igy gozom sincs hogy mukodik per pill a rendszer, de az tuti, hogy honorert s2-t majd csak kesobb lesz)

Viszont volt mar ra pelda, hogy primal mooncloth ovet gyartottak veletlenul a robe helyett (pocsekolva igy a naftat), es a gm elvette az ovet, majd visszaadta az alapanyagot, cirka egy oran belul a ticketet kovetoen.

Igy, az esely megvan ra, a kerdes az, hogy technikailag kivitelezheto e jelenleg 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
Hétfõn megvettem az S1 shouldert szerintetek van rá esély h gm becserélje nekem S2-re?Mert azt hallottam ugyanannyiba kerül.

A poén az egészben, hogy 300-akat tudott lõni a kis warrioromba, amikor eltalált 😄
(azt csak félve jegyzem meg, hogy magyar volt a gyerek, valami vérengzõ ...akármi guildbõl 😛)
Nem az zavar, hogy megöl 😄
Hanem hogy köpköd, és röhög közben. Az viszont tényleg siralmas, hogy egy healer elõl elmenekül a bõsz hunter 😛
capaszabi
APA KEZDÖDIK

Arathor, Ragnaros Up 😄

quad
köszönöm a mélyen értékelhetõ válaszod 😄

capaszabi
mármint NEM csalódtál bennem?
griff IFböl, 3as fázistól meg portál sattarattából

[HUN]Crassus
nos igen 3 éve szarnak bele.....😛😞
ami még "FUN" mozgo targetre repetencelni....minel gyorsabb celpontra rakod annal messzebb "csuszik" toled stunban😛 loller

quad
nah jo latom nehez beloletek egy ertelmes valaszt kicsikarni , csalodtam benned azie 😄

capaszabi
varázsmágiával, hogyan máshogy?

quad
" A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! "

[HUN]Crassus
tört szerón?

quad
ize amugy valaki tudja , hogy hogylehet majd sunwell szigetere eljutni? 😊

Narxis
:o

na engem már beenged

The Garrett
nem, aki lusta visszaolvasni, az csak telepítgessen szépen újra mindent 😄😄D: