World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megveszed a játékot plusz egy gamecardot.Felteszed a játékot aktiválod a gamecardot és a 30 nap mellé kapsz még 30 napot ami a játékkal jár.Mikor lejár a 60 nap veszel egy új gamecardot és feltöltöd ismét vagy (ezt tudom javallani mert olcsóbb és kényelmesebb) dombornyomott kártyáról fizeted a havidíjat.Kezdheted egybõl bankkártyás aktiválással is akkor is megkapod a 30 nap freegamet.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nemigazán tetszik az új 25 fõs raid insta az ötfõsbe még nem voltam de gondolom az is hasonló.Közel két óra trashelés után már wipeolhattunk is onyxia kék változatán, majd repopolt az insta.Gondolom majd ahogy jobban ki lesz ismerve ez lecsökken felére de iszonyat vontatott, a scout az jópofa de a kiba.. robotok kicsit túl lettek spilázva szerintem.
A szigeten meg megmozdulni sem lehet szinte annyian vannak.Az az egy pozitívuma van számomra hogy ogrila meg skettis szinte üres.Tegnap mikor elõször átmentem raid elött a fly pointnál az fps-em leesett ugy 24-re tiszta portálnyitás szindróma csak azóta 2 giga rammal több van a gépemben meg egy jóval combosabb videókártya és processzor de igy is.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
...aztan a sok szaki meg beírta nekik hogy: - Lol te noob, hat 3 honapig utánnaolvashattál volna neten amig mentek a tesztszerverek, 😄DD...
szerintem ez baromi egyszerû dolog, nemtom' ezen mit nem lehet érteni
(elmondták már kb. 100 helyen is ezt az egyszerû kis tényt)
azért ez elég vicces.
vagy inkább szánnivaló?
hirtelen nem is tudom. de tény, hogy tényleg ezek azok az emberek(?), akik az esetek 99%-ában csak a náluk 30-40 szinttel alacsonyabbnak mernek nekimenni...
BC-rõl felpatcheli legfrissebbre, nem kell egyenként szarakodni.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
de esett 20 slotos táska is pl a fonixpet helyett.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
azonkivül ha már meghosszabitott patchelés volt legalább ne legyen 10-15mpes delay BGn... ^^ fantasztikus ab most annyiból áll stormscalen ,hogy mész elfutsz a zászlóig elkezded tekerni 10-15en ütnek de a lagg miatt nem számitja a wow igy simán fel lehet tekerni miközben rajtad van a fele a másik csapatnak ^^
szep is lenne ez nem tört szerver.
// btw server 1st phoenix pet! 😄 //
Viszont volt mar ra pelda, hogy primal mooncloth ovet gyartottak veletlenul a robe helyett (pocsekolva igy a naftat), es a gm elvette az ovet, majd visszaadta az alapanyagot, cirka egy oran belul a ticketet kovetoen.
Igy, az esely megvan ra, a kerdes az, hogy technikailag kivitelezheto e jelenleg 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(azt csak félve jegyzem meg, hogy magyar volt a gyerek, valami vérengzõ ...akármi guildbõl 😛)
Hanem hogy köpköd, és röhög közben. Az viszont tényleg siralmas, hogy egy healer elõl elmenekül a bõsz hunter 😛
ami még "FUN" mozgo targetre repetencelni....minel gyorsabb celpontra rakod annal messzebb "csuszik" toled stunban😛 loller
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! "