166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#131094 BS -
Tusy #131093 - ezt nem mondanám, bár nem régóta vagyok ott. Patch óta vannak jelenségek, de hol nem? -
#131092 Öhmmm, Arathort gyakran lelövik, mint a lovakat? Mostanában akarok oda költözni... -
Tusy #131091 - Arathort reggel 6:30-kor is lelőtték, de legalább jelezték előtte -
#131090 Arathor se megy, vmi gáz van -
Warden #131089 A nerf már megvolt vasárnap szerver restartokkor délben.Azóta fizikai a divine strom, max most a tooltipjét is javítjákahogy az art of warét is az sem úgy működik ahogy kéne.A repetance meg ezidáig is 6 sec volt pvp ben ugyhogy tökmindegy.Pve re marad az egy perc ugyhogy nem rossz cc. -
#131088 Hmmm no nerf.....
Enlightening Judgments now increases range by 15/30 (was 10/20).
Infusion of Light (Holy) now affects Flash of Light too, reducing its cast time down to zero and can be used while moving.
Judgements of the Pure: Haste increased to 3/6/9/12/15%.
Repentance PvP duration reduced to 6 sec.
Righteous Defense cooldown has been lowered to 8 sec (was 15 sec).
Shield of the Templar now also reduces all damage taken by 1/2/3%. -
#131087 papagáj-e vagy? o.O -
#131086 Nektek megy az armory? -
#131085 midnen kasztban van valami "idegesítő....", de én egyiket sem szidtam, mert ez a kaszthoz tartozik. énis mondhatnám hogy a rugó állandóan hátbaüt, meg stunnolgat, de minek? ez a kasztjoz tartozik, és kész :) -
pantenanti #131084 hi az ilyen achievement pontok jok valamire? vagy nem érdemes gyüjteni? -
#131083 Kar a szoert, csak nezd meg a nikkjet :) -
#131082 Ezzel csak az a gond hogy Lacikának kisdömpere van. :) -
#131081 "Hagyjátok már szegény retri palákat..... sokan azért szídják porig..." - Senki nem szidja porig, csak a rinyálókat.
"...mert egy skilles pala összepakolja bármelyik kasztot..." - Egyéb földi halandók meg a kő-papír-olló rendszeren belül léteznek, nem felette.
"azt sem tudom hogy mi a bubival a gond?" - Hol volt gond a bubival? Mondta valaki, hogy ne legyen, vegyék ki? Idézd!
"ez olyan, minthogy a warriornak mért van disarm, meg spell reflect..... szánalmas." - Az szánalmas, hogy egy kasztnak a játék kezdete óta alap skill a bubi, és azzal érvel egy állítás ellen, hogy más kaszt is kapott olyan talenteket, amik részben képesek arra, amire a bubi. Nem mondom, hogy az alap állítás igaz (miszerint a bubi alól aprító retri pala az antikrisztus), de a "médzsnek meg van ib", az nem ellenérv. Tessék rendesen vitázni, nem másokra mutogatni, hogy a lacikánaaaak is vaaan kisautóóójaaa.
"Ezt a blizzard kitalálta, és kész." - Mi meg megvitatjuk, és kész. :p -
#131080 PvEben tényleg egész pofás lett. Még én is gondolkoztam azon,hogy indítsak egyet, de a DK jobban vonz, és időm meg nincs felhúzni mindkettőt. Meg ugye engem a pvp amúgy is jobban érdekel. Pedig az a bladestorm elég vonzó dolog... -
ShaiHulud #131079 biztos resto shaman volt:) esetleg elemental.
warrior meg kurvajo lett, minden warriort jatszo ismerosom dicseri. bar nem konkretan pvp teren. -
#131078 Férfiasan bevallom gőzöm sincs XD Mage+Lock...ennyi az össz karakter amihez so-so azt mondom értek. Viszont nem rég találkoztam egy shamannal aki wsgn elég durván szivatta a paladinokat, nem tudom mi a francot csinált de valami miatt nem bírtak vele. Gőzöm sincs mi a megoldás XD Igazából én a warriorokat nem értem, hogy miért nem panaszkodnak. Kaptak buffokat, hatalmas dpst.... de nem sok olyan class van aminek a közelébe tudnak menni és ezt kamatoztatni. -
#131077 Csak magyar szavak, vagy a magyar nyelvtan szabályait is kövessük, mint ahogy te nem? :D:D:D -
HUmanHunter #131076 mi a fászom leállt a ragi? -
ShaiHulud #131075 ez mind szep es jo, csak eppen wowban mondhatni egy szaknyelv van amik eleg szarul hangzanak tukorfordiasban magyarul. vagy pl az nem zavar amikor valaki latin eredetu szavakat hasznal? pedig azok legtobbjere rendesen lenne magyar megfelelo is. raadasul mivel a jatekban magaban is angolul szerepelnek ezek a nevek, meghatarozasok ezert sokkal jobb igy is hasznalni, ha errol beszelunk. nah meg en speciel szamitastechika teren utalom is a magyarositasokat pl szoftver hárdver es tarsai. -
#131074 Feltelepítettem az új patch-et és nagyon akad azóta a játék, a gépem megfelel a játékhoz. Valaki tud rá megoldást??? -
ShaiHulud #131073 jo es nem mage-dzsel?:D az vilagos hogy a mage meglog, meg a rugo is. de pl shamankent mit is kene csinalnom, azonkivul hogy talan healelni magam, de pl cementkent semmit nem er a heal, raadasul mivel utlegel lehet el sem lehet castolni a pushback miatt :\ (bar most valtozott mar ez a pushback rendszer) -
#131072 l2p -.- -
#131071 wtf 500-as queue Neptulonon -
HUmanHunter #131070 vki tudna linkelni nekem jó bm talentet fejlődésre?
amúgymeg ragin, horda oldalon mié ien kihalt az ah? nézegettem prof alapanyagokat [clothot meg leathert]de alig van bent. -
#131069 tök jó kis oldal lett ma kirakva a Frostshockra: Talentchic
hogy ne kelljen annyit elmélkedni... -
#131068 hy all. Hagyjátok már szegény retri palákat..... sokan azért szídják porig, mert egy skilles pala összepakolja bármelyik kasztot... azt sem tudom hogy mi a bubival a gond? ez olyan, minthogy a warriornak mért van disarm, meg spell reflect..... szánalmas. Ezt a blizzard kitalálta, és kész.
-
#131066 Nem. -
#131065 hát igen csak tényleg jólenne így 12. évfolyamban tanulni is valamit:D -
Camouflage #131064 Hello. Valaki meg tudna nekem mondani, hogy kapok-e valamilyen buntetest/hatranyt ha kilepek a guildbol amiben epp vagyok? (mas jatekban pl harom napig nem lephetek be masik guildbe) Elore is kosz. -
bom #131063 ez mind szép és jó, de egy "lassító varázslat" benyögése után az átlagwowos körberöhög. nem véletlenül nincs magyarítás wowhoz. -
#131062 kell hát -
#131061 ehmá, masem tudom megvenni a wowot netről.
mifolyikittgyöngyösön??
nembaj, legalább 2x is megfontolom hogy ez a nolife időszak kell-e ismét nekem -
#131060 Némely egyedek itt elfelejtették hogy ez egy Magyar Fórum, mi is kik olvassuk Magyarok vagyunk, igaz ugyan, hogy a játék űzése közben ránk ragad az a pár idegen kifejezés, amit itt néhányan elég sokat felemlegetnek mondandójukban, de talán nem ártana néhány magyar kifejezést is használni egy-egy bejegyzés megírása közben. Na nekem meg ez nem tetszik.
Patch előtt is az Arcane mágusok táborát gyarapítottam, utána is az lettem, csapatjátékos vagyok, sok hasznát vettük a talentes lassító varázslatnak nak 3.0.2 előtt is, miért kellene másra specializálódjak pusztán azért, mert egyeseknek szúrja a szemét, és süti mindenkire aki kirakni/használni meri, hogy micsoda szar alak/kukamage, mert az annyira pro dolog, és mi pedig úriemberrek vagyunk, nem szabad ilyet csinálni stb.
hagyjuk már. -
#131059 Vagy elblinkelek, aztán ice block, shieldet fentarva, aztán blockból azonnal ki blink és megölöm. Persze lehet halucináltam és nem így történt. -
#131058 Ice blockot nyomsz, pislogsz ott amíg elnyom rád mindent a pala, aztán oneshotolod. Legalábbis a fejekben itt így működik. Különben is csak 5 percenként egyszer van ilyen, mert máskor meg tehetetlen a retripala. Különben is menjenek healelni, l2p! -
ShaiHulud #131057 "szerintem csak az a baj,hogy most a pala elől futni kell a bubi alatt és csak utána lehet megölni"
es megis hogy futsz el, ha offenziven hasznalja a bubit? nem fog megallni healelni es neki van +15% run speedje talentbol (ofc retrirol van szo). szal ha mar melee rangeben van mondjuk egy hammerstun utan akkor mar nem futsz el a bubi alatt, kiveve ha leall healelni, de az nem offenziv hasznalat. -
#131056 Van már az új patchből egybegyúrt exe-s? Vagy olyan ami BC-től patchel? Google-el nem találtam csak olyat ami 6 darabban van. -
#131055 Én ugyan nem, mert normális ember nem specel rá. Most Frosttal szórakozok, ez is elég erős de nem faceroll. 80-on majd kiütközik a frost nyújtotta survivability, és ha van isten, a fire-t is rendberakják. Az arcane erős, de a skillcap brutálisn alacsony (úgy a bloom és dotspam szintje kb), így aztán magasabb szinten sehol nem lesz. -
#131054 Majd lesújt a hatalmas nerfbat, aztán akkor jössz vissza könnyes szemekkel, hogy mindenki elrontja a játékodat :p