World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Jóhogy beirtad, thx...jöhet máskor is ilyesmi 😛
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
aut viam inveniam aut faciam
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A csapatban szeretnél menni akkor szerintem mindegy. Csak akkor csapatot kell találni.
-
nem tudja valaki mit kell beirni prot pallynak (proshock nem müködik googlen nem találtam illtve nem tudom mit kell beirni) ami összeadja holy shieldel ,hogy mennyi avoidance kell? volt róla valami irás ,hogyha elnyomjuk a holy shield meg ezt beirjuk akkor kiirja ,hogy mennyi az avoidance
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De valyon melyik addon okozhatta?
Meg ha addon okozta akkor valszeg nem én vagyok az egyetlen.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Loggolnék be erre kapok egy ilyet, hogy account suspended and no longer available for use.
Kaptam mailt is miszerint.
Type of Violation: Scamming - Account Scam, attempting to obtain the access details of other players, such as account name, account password, secret question and answer, or others.
Consequences for Account: Account Suspended pending investigation
Hát ez miafasz. Mi az amit ezek scam-nek nézhettek?
-
crasus AVn nagyon panaszkodik a horda nemtudom igy ally oldalon tul sokat nem veszek észre belöle 😊 szeretem viszont ,hogy ally oldalon gyorsabban behiv ^^
és még 40perc mire lesznek serverek ^^
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ettõl nem kell tartani, a Blizzardnál profik dolgoznak : ) (Leszámítva a franciákat 😄)
Ennyire függõséget okozna?😮
mi meg jol beszoptuk tegnap. brotiéknak lehalt szerver 1. boss után HCban, raid után le akartuk tolni, erre kapu zárva 1. boss mögött... gg
szerencsére vettem ki szabit CS-P-H-re, gondolomazért nem megy se BS se Alakir ahol karijaim vannak
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kiszedtem inkább 14k honort 😄
új honor rendszer rokz.
Eddig csak premade-el lehetett alliban 1 nap 10k fölötti honort kiszedni (szerintem,nem leechelve ofc), vagy Av hetvegen.mostmár bármikor. 😛
Tegnap amikor elõször bementünk így elsõ boss annyiból állt pl, hogy mondja tank hogy "nézd már mi ez a mob" és így behúzta a 2 másik packal együtt, mégsem okozott gondot. Aztán megnéztük heroicot is. Minden ugyanaz, semmi extra nehézség...
Mindez kara/za geares tankal, hasonló pala healerrel, 2 pvp geares dpsel, meg velem t6ban.
Gondolom friss 70eseknek nehezebb lesz, de akkoris.
(General chat persze vicces volt a sok sírástól 😄)
25-ös instáról meg annyit hogy amikor mentünk test serveren akkor döntöttem el végleg hogy wotlk-ig többet nem megyek raidelni, mert rakás fos az egész insta (sok trash, nem éppen nehéz bossok, szar loot...)
Infó kellene az armorsmith-röl.
A következõ gondom van.Végigvittem az egész küldetés sorozatot.Legyártottam az ornate cuccokat és elvittem IF-be az "armoroshoz"akinél felvettem a küldit.Kérdezi akarok-e armorsmith lenni,és ehhez levesz 50g-vel.Szép sárga betükkel kiirja hogy armorsmith lettem,majd NEM TÖRTÉNIK SEMMI 😞 A nála tanulható cuccokhoz ugyanugy kiirja hohy kell az armorsmith. Nem értem......(kovácsszakértelem 263)
Elöre is köszi.
Jó játékot mindenkinek és rengeteg xp-t.