World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem (én mindig ezt ajánlom) néz meg 1-1 movie-t a jobbak közül warcraftmovies.com-n és utána dönts.
ami kell: TANK és HEALER (dps-sel dunát lehet rekeszteni annyi van, ez a kettõ az állandó hiánycikk)
tehát jók a következõk:
- warrior (protection spec - tank)
- druid (feral - tank, restoration - healer)
- paladin (protection vagymi - tank, holy - healer)
- shaman (restoration - healer)
- priest (holy vagy disc - healer)
illetve lehet még a mage is, mert azt elég sok helyre keresik a birka miatt.
rugó, hunter felejtõs, annyi van belõlük, mint a tenger.
warlock cc-je meg elég kevés helyre jó (seduce egy rakás sz*r, banish nagyon limitált, fear meg a világ legfosabb cc-je, bár akinek feltett szándéka, hogy behúzza vele a komplett instát, annak hajrá), igy inkább mage, mint wlock, ha már dps.
de inkább a fenti 5-bõl válassz egyet.
ahogy néztem egy transfernek számít ha másik accra és másik szerverre rakod
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
+másik serverre(pvp-rõl pvp-re)
ahogy néztem elvileg menne simán probléma nélkül csak biztosra szeretnék menni
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
lvl58..lvl59..lvl60..lvl71..lvl72...lvl73 Logikus lenne?
Tudom hogy uncsi,de meg kell kérdeznem:a CIB internetes kártyáról tud levonni a blizz?Mert rajta van a lóvé,de a kártya meghatározása után azt irja ki hogy "rejected" gondolom nem tudta levenni...
a másik: ha nincs meg az elsõ kieg,tudom e használni rötön a második kiegészitõt?vagy kell az elsõ is...vagy még nem tudni..thx elõre
:3
Nézz szét a neten, vannak oldalak ahol lehet accot árulni/venni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
ha majd egyszer nagyon ingerem lesz rá, hogy instázzak, akkor respeccelem a warrit prot-ra, elõásom neki a tankcuccot a bankból, aztán válogathatok majd, hogy hova akarjak menni, mert annyi helyre keresnek tankot...
"mert a legtöbb ember ha nincs a partyban 3 CC class máris elkezd sirni gondolom te is ehez a csoporthoz tartozol"
rosszúl gondolod.
egyébként meg boomkin ftw ^^
sz@r ügy, mi?
problem solved
jutt eszembe moonkinént alig lehet lejutni pl az uj instába mgt-be :/ ha meg ott vagyok top2-ben bent vagyok azon gondolkozok,hogy lecraftoltatom a Windhawk armor set-etmi a véleményetek róla? mostmár jobban megéri uj bonusokal?
lassan meglesz az 1k spelldmg és a 22% crit chance \m/ csak lenne már meg a badges vállashoz 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
respec resto...
(Bard, Molten Core) Szerintem nezze meg mindenki amig le nem szedik😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most kezdeném PvP-és karrieremet balance druidaként és tanácsokat kérnék talentkiosztásra. (Kicsit bõvebben, mint 41/20 vagy ilyesmi 😊) Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
*tudomrosszazangolom😞)
és ez már így megy évek óta... ^^
70 es undead magem van a Balnazzaron, raides tapasztalataim nincsennek, kvesztrevardos cuccaim vannak, hordás guildet keresnék ahol tudnék valamit csinálni. Nem feltétlen a Balnazzaron.