World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
just = csak .. ffs

shaime01
just = csak .. ffs

shaime01
just egy o ^^

Narxis
BS-en valami Shampoo vagy mi a tököm a magéjának a neve.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01
szóval igy jártál

De lusta vagyok.
Ez van. Szóval...?
shaime01
ha nem lennél lusta akkor visszakeresnéd a hozzászolásimat és megtalálnád a nevét ^^

😄DDD

anti hero

Áruld el a karakter nevedet. PLZ!!!!
shaime01
de a te pvp geared és az én warlockom között csak annyi a különbség ,hogy nekem 12k unbuffed hp és 430resillencem van neked meg 13k unbuffed és 487.
és valahogy a te lolcoilod több spelldmg-el meg drain life/siphon life mégis alig tölt vissza <#nemtudom>

Rage47
Thx srácok!

\" örökké nem eshet.... \"

capaszabi
kártyaszámot átirod 99999esekre, hopp máris nem vonják

tigeroo
eddig 1x volt "tulajváltás"😊
DJ RX7
Blizzard felfigyelne ha sokszor cserélné ki vlki az acc.-ja email címét?
Tigeroo hányszor is volt már cserélve? 😄Dd

:3

Guest

As per our terms of use, we guarantee that we will keep an inactive account for at least six months. In the unlikely event that we need to purge an inactive account from our database, this would be done based on the length of inactivity, and also would not be done without first providing sufficient warning to the account holder.

And to my knowledge there has not been one situation where a returning player has been unable to access their account in exactly the same way in which they left it.

picket
Még papíron is egy év. A többi - legjobb tudomásom szerint - igaz.

&#3237;_&#3237;

Guest
"Cancel Account" a barátod.

Amúgy papíron Blizzard 6 hónapig garantálja, hogy nem bántja az inaktív accountokat, gyakorlatilag viszont még egyetlen accounthoz vagy katakterhez sem nyúltak inaktivitás miatt.
Ok. Ez nem is lenne problem csak az a gond, hogy havonta levonják a bankszámláról. Igy egy kicsit bonyolult a dolog. Ilyenkor mi a teendõ?

Thx!

s0n1c
hirtelen eszembe jutott Meleg Al a spból
tigeroo
if you're 666, then i'm 555
(a maggotok értik<#idiota>)
Okés. Amúgy cukik a macikák a nicked helyén.
Ha eredetin akarsz játszani, akkor az magától elintéz minden patchet, ha meg törtön, akkor tanulj meg olvasni.
picket
Ebben a formában a hello kitty klub fórumában próbálkozz <#wilting>

&#3237;_&#3237;

HEló belló! SZija-mija. Csõ. Csácsumicsá! Mizujság?! Na lécc ha valaki tud segítsen:
NEkem megvan az ALAP Wow + 1.4 PAtch, ÉS a Burning Crusade 2.3.0 + 2.3.0-2.3.3 As patch + Classic Client 2.3.0 + Theatre of dreams addons. Na már most. Milyen sorrendben kell ezeket feltelepíteni?? És kell-e még valami ahhoz, hogy játszhashak?? Pl. valami más patch a Tíz-millió-egyszázezer közül?? Ja és meik szerveren érdemes játszni? PLEASE Segítség! Thank u NAgyon!
te meg ne az s1-bõl indulj ki.
az 1 viccgear az s3-hoz képest, ég és föld a különbség a kettõ között -.-

nem, csak lock-ok ellen játszom arena-ban...s addig gázos csak a wlock, mint ellenfél, amig a pet-je él.
ha az kifingott, akkor a lock-nak is kampó, nincs az az isten, hogy életben tudja tartani a healere, ha közben cc-zik is orrba-szájba...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
És ezzel miért csak a kasztok 75%-át lehet verni???!!1 QQ

&#3237;_&#3237;

capaszabi
mint a lockok 90%áé....

Szia
Egyszerü:nem fizetsz elö a köv. honapra
1 évig nem törlik az accountot
Srácok mi a módja és menete annak ha szüneteltetni akarnám a wow-ot és ezt max meddíg lehet??

Thx!

k O T T A
már megint a resto druidok...😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

s0n1c
lol
Lazarus
Wildor is jól nyomja, csak az accountja a blizzard winyóján pont badsectoros részre került, ezért minden karija gyenge.
Köszi<#wave>
Rage47
12.99 EUR One-Month Subscription
35.97 EUR Three-Month Subscription
65.94 EUR Six-Month Subscription
Hali mennyi dollár vagy euró most a játék havidíja?
[negativ] Cirek
pick me!! <#vigyor3><#kuss>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

shaime01
nemtudom mi a rossz a te warlockodal én s1 geares ember ellen szintén s1-ben, áltában csak warrior és rugo meg feral drood ellen szoktam kikapni meg néha enh shaman ellen ha jól használja a totemeket. warrior is verhetõ csak ha nincs hely kiteolni akkor gáz van. de az én drain lifeom ha jól emlékszem 3xx körül tölt siphon meg 100 és 200 között valahol fogalmam sincs de elég gyorsan tölti vissz aa hpm ha nincs rajtam healing debuff. és az én warlock tudomásom kimerül kb annyiban ,hogy "fear dot dot dot fear" :p

BEAST
megint a lockoddal jatszol? D:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"többet healel vissza mint amennyit sebzel.."

ez hülyeség.
mivel healelne többet?
deathcoil az nulla, healthstone szintén. a hp mennyiségek már úgy elszaladtak ezekhez képest, hogy szinte meg se érzed, ha heal-el. mortal strike effekt ofcoz felezi ezt is.
mint ahogy a siphon-t is, drain life-ba meg ha beleszakítasz lock-olod a teljes shadow talent fát is.
mellesleg ha a pet halott úgy röpdösnek a 2k crit-ek bele a cloth ruhába 400 resi ide vagy oda, hogy azt öröm nézni...

Friczy
Ééééééés Tagfelvéteeeeeel!
Artum Inferniti @ Arathor

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
buff lokkz!!1 QQ

&#3237;_&#3237;

shaime01
*mondjuk az hozzátartozik ,hogy lehet akármennyire imba egy warlock szerintem a legunalmasabb classok egyike.

shaime01
nyugodj meg én is utálom az sl sl specet.. inkább a destro szeretem vagy affli sl sl spec a legunalmasabb talent kiosztás az egész játékban..

arénában meg nem tudom mennyire tud elvérezni nem igazán jártam még 2k rating felett arenázni sem arénázok .. ^^ viszont 400resillence felett már tud elég vicces dolgokat csinálni.. többet healel vissza mint amennyit sebzel.. ^^

sl-sl spec egy vicc.
1v1-ben lehet, hogy erõs, de arena-ban már igencsak el tud vérezni.
escape ability nulla, dot sebzést röhögve kiheal-elik + dispelezik, és ami erõssé teszi, pont az a gyengéje is.
ha megölöd a 2 petet, halott a lock is.

(btw én speciel rühellem a jelenlegi pvp szituációt a warlock-ommal, már csak azért is, mert az sl-sl speccet alapjáraton is utálom, de mégis rá vagyok kényszerítve, mert minden más lehetõség egyenlõ egy kész öngyilkossággal)

Count Adyn
Ebben van valami mondjuk, szerencsére nekem annyira bejött a mage hogy az elsõ 8 hónapba egy altot se inditottam😄 Aztán felhuztam egy BE maget 70 re BC után mikor játszogattam kicsit megint. És ha elkezdenék komolyan játszani, tuti maget indíanék most is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaime01
azért amikor valaki elkezdi a wowot az elsõ 1 hét általában azzal megy el ,hogy felhuzza a kariját lv xy-ig aztán törli mert ki akarja probálni a többit is legalábbis én az elsõ 1 hónapot igy szorakoztam el😊

Count Adyn
Nemtudom, én nem az alapján döntöttem sose hogy mi a táp, meg meik kell hanem ami tetszik, bejön a stílusa, etc😊