166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Warden #131295 Jópofa ez az invázió pláne ugy hogy a sok idióta még rá is segít a fertőzés terjedésében.Van oylan napi questem amit péntek óta nem tudok leadni mert az npc folyamatosan halott. -
Warden #131294 Ne legyél már n00b, egy igazi paladin skillből tolja a bubi hs-t nem makrózik. -
#131293 igen, de ő mindent tud. Nem is kell más. ^^ -
#131292 csak egy haverod van -.-' -
#131291 egy haverom azt mondja, hogy itt az info. -
#131290 wowwiki/wowhead? :) -
WiLDoR #131289 jah, lehet csalódás lesz majd a sok kis ganker számára a szitu :D
viszont nincs valami site, kép, akármi, ahol be van jelölve, le van irva, hogy mik azok a minimum szintek, amikkel X instába be lehet menni?
mint pl. deadmines lvl10 req, stockades sw-be oda lvl15 a min szint, szal' ilyesmire gondolok...
wow-eu site-on néztem, de ott csak az ajánlott szintek vannak, nem a minimum. -
WiLDoR #131288 hát most dilemmázok.
az a szitu, hogy egy gammára sincs túl sok időm jelenleg, nemhogy kettőre.
a kérdés most inkább az, hogy mit hoz majd a wotlk.
s leginkább, hogy milyen lesz az új world pvp system.
megnézem majd a wow kieg-et is, aztán eldöntöm, hogy nekem melyik jön be jobban.
ha finoman szeretnék fogalmazni, akkor who-ban is nagyon komoly potenciál rejtőzik mindenki számára, aki szereti a grp pvp-t, de tény és való, hogy wow után szó szerint át kell állni arra a rendszerre, mert teljesen más, mint a wow.
viszont a wow-nak is van legalább ennyi pozitívuma a who-val szemben.
szal mindkettő nagyon jó a maga nemében, s legszivesebben mindkettővel tolnám :)
szal' nem, nem ennyi volt a who. de amúgy meg ne zavarj, world eventet generálok épp, ez komoly felelősség ám! :) -
ShaiHulud #131287 bubihs egy csomo idokieses, oda a powerlevel, -
#131286 Ennyi volt a who, núb? -
WiLDoR #131285 nem félek, nekem is van bubihs makróm
jah, azaz még nincs.
de lesz!
(amúgy meg kiegig valamivel el kell ütni az üres órákat. legalább most generáltam egy újabb world event-et :D) -
#131284 Asszem volt mar peldalozas (talan picket emlitette) a DieHard3 egyik jelenetevel, csak amig ott Willis baratunkat kenyszeritettek hogy rasszista tablaval maszkaljon elo celtablakent a gettoban, addig te onkent bujsz bele e szerepkorbe :) -
WiLDoR #131283 nemá, megtisztelsz -
#131282 Nem is gondolod... -
WiLDoR #131281 be is sz*rtam kegyetlenül :)
bár ha valakit ez fog boldoggá tenni, hogy gankelheti a karim hulláját, kivánom neki, hogy ennél nagyobb boldogság sose legyen életében
ja tudom, gonosz vagyok -
WiLDoR #131280 affene, ennyire népszerű lennék?
-
#131279 Asszem ezt még meg fogod szívni a végére kár volt a fenyegetés. -
Bhalage #131278 atomlol vagy
-
#131277 Már összeállítottam egy hordás raidet csak a kedvedért. Mi vagyunk megtisztelve, hogy téged gankalhetünk. -
Dr DeViLKiNG #131276 Szerintem ezt kár volt beírni :D -
WiLDoR #131275 hát remélem is, hogy megkönnyítik a lvlup-ot, mivel én már rákészültem a dk lup-ra.
ja, igen, ha valaki lát egy Fiftyfive nevű (na ki lehet találni mi lesz a sorsa, amint lekreáltam a dk-mat :D) human palát (azért pala, mert olyanom még nincs, s kiváncsi vagyok rá, s nem azért, mert éppen az az op - nem lesz belőle 70-es kari, only 55) rohangálni azeroth-on a ragnaros-eu szerveren, kérem gankelését és az ehhez hasonló ténykedéseket hanyagolja.
egyrészt, mert powerlvl-ezni fogom, szal nem akarok pöcsölni sokat hullához visszarohangálással, tradeskillekkel, meg hasonló sz*rokkal, másrészt meg követni fogja folyamatosan egy fullepix 70-es rugó is stealth-ben, szal' ha a kedves hordások nem piszkálják, akkor nem kell nekik se visszafutni - sokszor - a hullájukhoz x)
köszi a megértést. -
#131274 a peccs óta így van már -
#131273 Hat szem elott tartva a "friss" lvl55-os DK fejlodeset, vszinu hogy a megjelenes napjan (esetleg az azt koveto elso szerdan) mar eletbe lep. -
YakHead #131272 Aprópopó. Volt szó róla (blizzardos blue post), hogy könnyíteni fogják a lvl.60-tól 70-ig tartó szintezést. Na most ez a könnyítés rögtön a kiegészítő megjelenésekor lép életbe vagy majd egy patch formájában fog jönni, mint az előzőnél (amikor felgyorsították a lvl. 20-tól 60-ig tartó szintezést)? -
YakHead #131271 Played 4, 5 nap vagy IRL 4, 5 nap? Nem mindegy:D -
#131270 Haverom sokadik karakterevel 4,5 nap jatekidovel lvl66-nal jar. Bar kapott boostolast rendesen. -
#131269 stormwind dettó, azzal szórakoznak hogy mindig becsukják champions hall ajtaját :D -
HUmanHunter #131268 amúgy 3 nap alatt 58? omg nekem annyi van a huntimban és még csak 41 [mondjuk sokat várt bg re, összevissza ment questelni, profal szenvedett, afk volt, stb] -
HUmanHunter #131267 faaszom az 1 perces zombiba, orgrimmarba egész bank, ah kihalt meg előtte minden [ragin] alig tudtam elmenekülni a flight masterrel mert már ott tartottak a zombik. -
#131266 a 70 mage instas komboval felora volt 1 szint 60ig kb. :D -
ShaiHulud #131265 pedig de. -
#131264 grind+értelmes questek... -
#131263 Nekem pont 7 nap volt, mondjuk abban van némi helpelés és 250+os profok, de 3 nap azért elég viccesen hangzik ígyis-úgyis. Max 70es mage+insta kombóval tartom lehetségesnek, mindenesetre h questeléssel nem jutsz el 58ig 3 nap alatt az tuti. -
ShaiHulud #131262 level 58 kb 3-5 nap played most. -
#131261 Én augusztus elején kezdtem egy altot, az épp most lett 58-as. És még azt hittem h én vok nl -
bom #131260 NL.
[no life :C] -
#131259 RAF? -
#131258 Most kezdtem hétfőn druidot most 58as tényleg jó most karit kezdeni. -
#131257 pedig most a jó kezdeni, kezdőknek van csomó könnyítés (legalábbis haver akinek van két 70ese ezt mondja :D) -
#131256 :DDDDDDDDDDd hádde nem?
most ez nemtudom mire jó hogy minden zűrzavar, mert az élvezeti faktor kb. a nullához stagnál... sőt, szerintem mindenkit zavar hogy nemlehet AH-zni meg közlekedni , questet felvenni stb.(most ne a 70es karikat nézzétek hanem pl. az én 10es sámimat minden sarkon lecsapják)
ha frusztrált akarok lenni akkor lemegyek anyámhoz akurvaéletbe.
ha ezfog menni még 3hétig...