World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uff
;ð
anti hero
ez csak a sajat hulyesegetek. 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
PSN: s3ctorHU
kb ilyen gear azért nem árt hozzá
még várom a badge nacit meg talán a badge axe amit még kipróbálok, bár arról nem vagyok meggyõzõdve h jobb lesz mint bs fegyver
amúgy költözhetne xaviusra vmi hc magyar guild mert én már kezdem unni reavert meg gruult za-t come😊 come😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
másfél hét frozen után felraktam ismét ezt a szart -.- pár matekkal beszélgettem, aztán meguntam...az a baj aoc még 1 hónap és single gamék...nc
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
;d
anti hero
szerintem ez a minimum😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
ujdonsult karaktemel aki most lv68as ^^ elmentem BG-ni amikor ezt kaptam
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kb 1 éve eladtam az accom, most pedig újra függõ akarok lenni. 😛
Most healerkedni szeretnék, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Volt egy 70-es tauren druidám, és emlékszem, hogy Lifebloom-mal meg persze ,ezt a varit segítõ trinketekkel is, sikeres voltam. Lifebloomból egyszerre 3-at lehetett feltenni. Úgy rémlik, hogy volt egy olyan vari, ami 400%-kal növelte a mana regenerálódást, nevére nem emléxem egy kék villám volt az ikonja fekete háttérrel. Ezzel a kombóval alig kellett mana potit innom. Gondolom több patch is kijött, ezek mennyire voltak hatással a 2 spellre?
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
lewtwh0re
...
botablo dobozát wow béta óta nem láttam😞, i bo u tele
láma guildekbe lehet megcsinálni akik vagy lassan vagy egyáltalán nem jutnak elõre -.-
csak gratulálni lehet nekik /bravo
l2p
lootwh0re
lewtwh0re
én is várom már...