World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
te is oregszel, ez van :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
3 óraja nem nyertünk egyetlen BG-ben sem.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lazarus
Ez nem olyan mint a csé hogy a szervernek szinte semmi befolyása a kliensekre, WoWban minden a szerveren dõl el*, még az is hogy milyen ikonok jelennek meg a karakterlapodon.

* offical szerveren játszottunk 2.5 évig gond nélkül, tört szerver próbálgatása után pedig nem volt ritka a teljes rendszer összeomlás, ami nagyjából ebben nyilvánult meg.
Tatyla
ha a szerver alapbol szar baszhatod a törvényes kilensedet<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[HUN]Crassus
megalol

watto
elírtam.. game... csak közben olvastam másik hsz-t

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

[HUN]Crassus
lol

watto
csak a szerver tört kliens nem

watto
aha..nem olvastam de azért ebben segítene vki???nem értem mi lehet a baj😞

törtszerver, törtkliens, piros felirat a banner alatt

watto
Jah meg karakterlapon ilyen kockák vannak karim vállán kezén fején:S

watto
megvolt kb 6x 😄D

sector512
Próbáld meg lefuttatni a repair.exe-t, az letölti a fájlt ami nem jó.

PSN: s3ctorHU

watto
Hali😊 Van 1kis problémám...felraktam a 2.4.1es patchet játszanék de betöltésnél wowerror: File: world/map/kalimdor/Kalimdor_38_33.adt
ujraraktam játékot de igy se mûködik:S nincs valmi 5letetek miért?

Fehercsoki
Menny át hordához am ott valahol a sziget közepén a kis faluba lévõ hunter trainertõl kapod a q-t,de kell hozzá a lvl 10.

shaime01
elfut, egyedül shattarban és 25fõs 1-2 helyén fog leesni de ha mindent minimumra állitasz szerintem nem lesz gond

sector512
Szerintem simán elfut rajta. Ismerek olyat aki sokkal gyengébb gépen játszik.

köszönöm a segítséget!
Bár az az igazság hogy átnéztem egész exodart kívûl belül egyaránt de nem találtam a trainert...
shaime01
sajnos nálunk nem, de már sikerült szereznem egy barát jovoltából baráti áron 600g-ért nemsokára meglesz hc/raid nélkül az unbuffed 12k hp (tudom gyér.. de tegnap kezdtem el gearelni) 😊

Tatyla
ah-n szokott lenni 250-300g között

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Exodaron (vagy hogy hivják) kivül valamelyik szélen van.

Hello mindenkinek!

Egy draenei huntert kezdtem és nem találom azt a trainert aki az állatbefogós küldetést adja! Nem tudja valaki merre van?
Hali!

Szerintetek egy ilyen notebook-on futna rendesen a wow? Mármint itt konkrétan a video kártyára gondolok, úgy gondolom a többivel nem lenne probléma. köszönöm a válaszokat elõrre is

Micro Processor Intel Centrino 2 Duo T7250 2.0 GHz
Memory 2048MB(1024x2) DDRII SDRAM
Cache Memory 2MB (L2 Cache)
Hard Disk(s) 250GB(SATA, 5400rpm)
Optical Drive(s) DVD Super Multi
Graphics nVidia GeForce 9300M G with 256MB Virtual RAM
Display 15.4" TFT WXGA+ Colour-Shine
Sokan mostanában ilyen "divatos" dolgot kell hogy csináljanak a diplomamunka elkészítéséhez. Majd talán egyszer egy másik életben te is megtapasztalhatod milyen érzés ilyen "divatos" dolgot csinálni.

namost az van, hogy az ID eladást annyira nem szeretem, egyszer odaadtunk egy TK-t csak Kaellel, meg egyszer egy SSC-t csak Vashjal (akkor pár emberünk elment kulcsolni velük), de én akkor sem voltam túl lelkes, mert én azt mondom, hogy én szeretnék megdolgozni mindenemért, és ha egy egy guild annyira májer hogy már bétét farmolja, akkor ugyan vegye már a fáradtságot hogy az új tagokat bekulcsolja, hiszen egy-egy SSC vagy TK hipphopp megvan a májer uraknak... Ja hogy eltetszett felejteni a Vashj/Kael taktikát? Ja mégse tetszenek annyira toppon lenni, nem menne le egy raidnap az egész mi...
Értem hogy warglaivvel vigyorogni mókás, BT trasht pucolni nem mókás... Most akkor hogy van ez? Ki a hülyébb, én aki azt mondja hogy "megdolgozni" valamiért, pedig a köcsög blizz köcsög droprateje miatt van az egész, vagy az, aki nem akar lemenni BT-be 15.-szörre Akamára mer jajdeuncsi, Teronnál meg a Sanyi úgyis elbassza, mintha nem a játék lenne a lényeg, hanem az epixx...
Egy biztos, én mint raidleader vélhetõleg sose vennék ID-t mástól, nem vezetnék raidet más instájába, még más raidnek se, oktatás céljából, mert azzal meg a felfedezés örömét venném el... már ami marad itt egyáltalán a bosstaktikák full ismerete után... De hogy lootért vagy access-ért nem, az biztos.

pluszmeg törölgetni baromira macerás, válogatni a postok között meg méginkább... szal csend rend fegyelem, az én apukám erõsebb

a csizma BOP-os, csak a recept kellhet neki

sector512
Miért lenne pala cipõ? 😄

de most a csimma kel, vagy a recept?

hogy hulyeket beszeljek tovabbra is....
shaime01
tudom spelldmgre gyurok <#unalmas>

Meg szeretném védeni a készítõket, kb 8 hónapja dolgoznak rajta rengeteget,az csak egy szerencsétlen véletlen, hogy pont most készültek el vele õk is
Egyébként az MMORPG pszichológiai szempontú kutatása nem túl divatos mivel eddig egyetlen ilyen nem készült hazánkban (ellentétben a felvilágosult nyugattal)

PEACE
capaszabi
az másik volt, most divat ez a kérdöivezgetés

Lazarus
ez pala cipõ
shaime01
Ragnaroson vennék
Plans: Red Havoc Boots

Lazarus
vótmá... elsõre még elment, de annyira azért nem fun hogy minden nap kitöltsem o_O
jaj! és tényleg XD a söre is mondták már ezt. az alkoholisták azért tünek furcsának mert transba estek ahol is megtudják a világ igazságait! kár , hogy kijózanodás után már nem képesek azt elárulni amit megtudtak. 😞

az ilyen hoszúságú kérdõívekért már fizetni kell a kitöltõnek XD

Lazarus
<#ejnye1> "ettõl okosabb lesz minden ember, nem pedig butább"
Hello mindenki!

Egy kéréssel fordulok minden lelkes gémerhez.
Wow fun barátaim (mellesleg hallgatók) a médiában megszokott hatalmas torzítások ellen indultak harcba, wow-os kutatást indítottak a VALÓSÁG kiderítésére. Én kitöltöttem már a kérdõívet és ajánlom mindenkinek, ez közös érdek!!!!!
Mivel egy fillérük nincs, játékostársaik összefogására számítanak.
KB 20 percet vesz el az idõtökbõl, nem bonyi.

Az alábbi linken megtaláljátok a kutatást magát, és róla minden fontos ifot:

http://tokapeb.atw.hu/

minél többen töltsétek ki lécci
ha kérdésetek van, itt tudjátok feltenni nekik:
[email protected]

KÖSZI
te tudsz valamit 😊

bodesz
weed ftw xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

picket
Erre csak ennyit: <#wilting>

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
A Nagymester tigrisvizet ihatott ma reggel 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jajaja

gyurásal nincs semi baj. van aki sörel öli az agysejtjeit van aki keményebbel. XD

MarkBlade
Szerintem a pincét képletesen értette 😊

Crassus: Mivan megint gyúrsz? 😄
de amugy nem nagyon ertem mit vitaztok. ha a jatek engedi, hogy igy lehessen trukkozni akkor mi a gond.

anno (2 eve) volt mar vita hasonlorol, hogy juj, akir agro metert hasznal az csalogecifaszlama, merhogy ugy nem is ezmegaz.

vagy akkor az Athene fele lvlup is benabalfaszsag?
nem, ecceruen rajon a sokmillio jatekos, hogy hogyan lehet elonyhoz jutni a jatek adta lehetosegekkel.

valo eletben is ez van. ha van egy kiskapu egy torvenyben, akkor azt bezony szepen ki is hasznaljak anyag vagy egyeb javak megszerzese erdekeben. aki meg lemaradt az legfeljebb irigykedik, vagy ha nagyon irigy, akkor elkezd jonni ilyen alszent dumaval...

c
en is a pinveben laktam 3 eveig. nincs abban semmi rossz...
szerintem cápaszabi sem jobb

[HUN]Crassus
éreztem én,hogy ez a Darton gyerek ilyen fórumberci fajta, aztán kapna két egyformát ha élõben szólogatna be, oszt szaladna vissza anyucihoz😊