166745
  • Dr DeViLKiNG
    QQQQ QQQQ
    Q Q Q Q
    Q Q Q Q
    Q QQ Q QQ
    QQQQQ QQQQQ
    Q Q
  • Warden
    Milyn nerfről beszélsz ember?A patch tegnap már megvolt de ezt megelőzően hetente 2x nerfelték a paladint.A tegnapi raiden már az 1600 dps t sem értem el pedig bruti meg femlyst is démon-undead.A 3.0 hoz képest ugy 40% al csökkent a dps e retri paladinnak és tegnap már a két pitsán rendesen volt mana gondom újfent.Beszélsz holy damageről ugy hogy a cs a bc elött volt utoljára holy alapu a divine strom meg 3 napig a patch után köszönhetően a sok sirdogálónak.Ugy másfél hete a wrat meg a bubi nem használható 2 percig a patch elött ez csak egy perc volt.Esetleg írj még a blizzardnak hogy ne tudjon auto swingelni sem a retri pala biztos jópár idióta támogatni fog.Raidre abszolute felesleges a retri ág ismét a mókás az hogy a puredpsonly nevü faxoknak nem tünt fel ezidáig hogy nem a paladin alázta őket be ugy 2x esen hanem meglepő módon az enc sámán meg a balance drooid.Gondolom most majd őket nerfeltetik szarrá nehogy már jól érezze magát valaki.

A retri nerfsorozat egyetlen célt szolgált ismét használhatatlan highend raid környezetbe és arénába.Bg n eztán is ugyanugy szétüt mindenkit ha az ellenfél nem tudja cc zni.
  • Wheeler
    Sziasztok!

Übermegacool WoW nyereményjáték ezen a linken!!!!!
  • [HUN]Crassus
    valószínűnek tartom,hogy ez csak egy "instant" ballanceolás volt...néhány hét és csak tisztábban látják majd a dolgokat...valóban vicces tier 10-es nek,de nem rossz csak nem igazán oda való....
  • k O T T A
    hát az a dot tier 10es 5pontos talentnek kicsit vicces:)
    legalábbis sztem 8sec túl hosszú dispellezhető és pvpben eléggé bizonytalanul működik plusz nem stackel
    legyen 2seces vagy 4 3szor stackeljen és legyen nem dispellelhető meg kerüljön lejjebb a talentfában és akkor no problem
    de jelenleg vicces ott a talentfa végén...
    arról nem is beszélve h 8 meg 10seces képességek critjei proccolják csak..:D
    wtf
  • k O T T A
    lore ftw
    u shall be king!
    borsódzik a hátam ha belegondolok:)
    dk>gear:D:D
  • Dant0r
    Komolyan nem értem mi a baj azzal, ha mindenki tiszta lappal indul.
    Ha valaki 3éve dolgozik, akkor van tapasztalata, rálát a munkája minden apróságára, oké, hogy jobb pozícióban van, mint egy kezdő.
    De! Ha kijön valami új "termék" a munkáddal kapcsolatban, legyen az akármilyen technológiai fejlődés stb., akkor már megint ott vagy, hogy neked is meg kell tanulnod, mint egy kezdőnek.

Totál ilyen _MINDEN_ az életben. Folyamatosan változunk, nincs olyan hogy egyszer király lettél és már halálodig az is maradsz. (jó, szélsőséges eseteket is nézhetünk, de akkor sem vagy már "ugyanolyan" mint kezdetben)

Illetve a fejlődés nélküli dolgokat/játékokat egyszerűen megunod. Diablo 2 is kb. erről szólt, csak ott alapból bent volt a lvl99, aztán jött a kieg új cuccokkal, és.. és ennyi. Meguntuk sokan.
    WoW-ot meg pont a fejlődés, a folyamatos változás teszi megunhatatlanná.

Ha a mostani Full T6-odat becserélhetnéd 80-on full epicre, ami biztosítaná azt a lépéselőnyödet ami most van- megérné? Élveznéd? Tuti kiakadnál hogy OMG tök EZ mode a játék semmi kihívás...
  • ShaiHulud
    mert szamomra arthas maga az atyauristen:D kedvenc karakterem ebben az egesz loreban:) imadom ahogy egy utalnivalo "nyalas szoke hercegbol" ilyen hatalmas entitas valt. leolesevel szamomra vege a warcraft lorenak :\ es megalazonak tartom, hogy 10 whiner raider leolje (mert hat minden jatekos whiner a wowban:D) a 25 meg csak csak, de ezert is mondom hogy remelem nem oljuk le majd a vegen, hanem valami csavart visznek bele a dologba. (bar pl illidan is sokak kedvence votl megis megfekudt:D mondjuk ot meg utaltam, bar ez gondolhato abbol, hogy arthas a kedvenc:) )
  • flinta
    még heal sem nagyon kell, mert kb hasonló dps, csak míg nekem mind fizikai, neki nagyrész holy.
    fury is jó mert titans grip is használható lett végre
  • Davidus
    miért hat bénán? nem 10 favágóról hanem 10 lvl 80 faszagyerekről beszélünk. meg valószímnű hogy npc segítség is lesz
  • [HUN]Crassus
    nos igen heal nélkül csak a mák segít....mivel 1 kombatban még bubi nélkül is 2-3 instant healt simán kitolhat /5-6k heal/ és akkor még nem is akarta magát igazán healelni....
    Ott a 2nd wind,de lassú és kevés a blood craze-el is ugyanez a helyzet...talán a frenzied regeneration 75-ön jobb lesz..,de aki nemtud healelni kurvanagy szarban van:P:)
    Ennek ellenére tetszik a warrior és végre fixálták a bladestormot.Legalább kilehet jönni a gyökér rootokból:)
  • ShaiHulud
    de ettol meg lathatja "mindenki" az instakat belulrol is:) mert ugye ebbol indult ki, hogy ne a gearert jatsz, hanem az instakert/tajakert:)
  • ShaiHulud
    igenigen ez nagyon orvendetes hogy lesz minden instanak 10 fos verzioja is:) remelem a kesobb kiadottaknak is. mondjuk arthas leolese eleg benan hat 10 fos isntaban (mar ha egyaltalan leolheto, remelem nem:D). de hat latjuk hogy megalaztak Anub'Arak-ot is (5 fos instanceben boss woltkban) :(( (bar bizom benne o meg kesobb visszafog terni)
  • flinta
    remélem :)
    nagyon sok holy dmg-et tol ki pillanatok alatt. warrinak nem sok esélye van. ami mondjuk régen is így volt, de akkor legalább el lehetett játszadozni velük, kötözni, stb. most viszont mozdulni nem tudok és végem.
  • Dr DeViLKiNG
    1 tier a különbség, ami olyan -10/statot jelent. nem sok.
  • picket
    balance = nerf
  • picket
    Akkor csak olyan 30-40%-al lesz gyengébb annak a karaktere, aki a 10-fősből öltözik. Mindenki formálhat saját véleményt...
  • [HUN]Crassus
    retri balance? sztem nem lett szar a nerfek ellenére sem...
  • flinta
    már átírták bizonytalanra
    töltik fel a retri balence patch-et
  • voloume
    from 6:30 until 9:00, Paris time (CET), szentem reg elmult már 9
  • Warden
    Ugyan azokat az itemekt dobják annyi akülönbség hogy a 10 fős instás droopon kb fele annyi stat van.
  • t0ma
    bazze, aszittem ez a tegnapi hir a szerdai karbantartasrol...
  • Marrvin
    " 11/06 All realms are undergoing extended maintenance. As soon as we have an estimate for when the realms will be available again we will update you. " Ma délelőtt véletlenül be tudtam volna logolni. Thx Blizzard.
  • t0ma
    szerverek mennek? nalam ures a realm list.
  • antgecc
    25 fős hc raid instáknak lesz 10 fős verziója is?! Eddig erről nem hallottam. Ezek az insták gondolom valamivel gyengébb cuccokkal szolgálnak majd.
  • Warden
    A kiegészítőben mindenki számára elérhető az összes raid insta, ezt jól oldják meg hogy az abszolute baráti kis létszámú guildek is végigjátszhatják 10 fős verzióban.A 25 fős raid insták meg a raidereknek van kitalálva akik 5/7 ben raidelnek.A pvp orientáltaknak lesz egy egész zóna ahol ki élhetik magukat, továbbá új arénák is bekerülnek a játékba.

A szintezéssel ellesz mindenki vagy egy-két hétig, 80 tól meg mindenki igénye-ideje szerint alakithatja a karakterét plusz egy új class is elérhető ugye ami szintén még több lehetőség.
  • ShaiHulud
    az a baj hogy az uj instak, es tajak varazsa par nap/het utan elfoszlik :( tehat nem ezert jatsza az ember a wowot egy ido utan mar:) az szep es jo, hogy felevente jon egy uj raid insta, de azt ugysem lathatja a jatekosok nagyon nagy resze, szoval az mar nem szolgal ilyen erovel.

felre ertes ne essek, en az a fajta jatekos vagyok, aki kepes a tajban gyonyorkodni. anno elso karimmal, ami egy dwarf warrior volt meg az amcsi betaban, orakon at jartam dun morogh-t veinek utan kutatva es kozben elvoltam varazsolva a zenetol, horopogastol es a szep havas tajtol:) le-le ultem egy egy dombon es szetneztem:) de sajnos ez a resze a jateknak igy 4 evre kivetitve hamar megszunik es marad a gear miatti jatszas illetve a guilded iranti szeretet.
  • picket
    Ideális előfizető vagy :p
    Amúgy kockák gyöngye aláírással nem csoda, hogy ez a véleményed. "wts wow gold,honorfarm , badgefarm, maci mount, isk"
  • Skill
    srácok , sok minden elhangzott, többek közt a következő is: haverokkal jó időtöltés , instázni ,bgzni. nem olyan mintha söröznénk , de jó . most fallout 3-mat toltam végig. 4 nap volt . a wowban már 3 éve? (nem tudom mikor indult) találok "tenivalót" enyi idő után is. én is mint sokan probáltam abbahagyni , de nem sikerült. egyszerűen annyi szabad időm van, hogy megtehetem , hogy játszom. régen mindenki tévézett , videózott. ma már mmorpgvel töltjük az időnket. lenne jobb mód ? persze . olcsóbb? nem hiszem.
  • antgecc
    Hát #131849-ben nem úgy nézett ki...
  • antgecc
    Jó, és kb meddig vagy azon a szinten, mint egy friss játékos? 1-2 hónapig? Nagy cucc. Nehogymár ezen sírdogáljunk! Eltelik még 1-2 hónap és már lilulsz, mint a cékla. Az a baj, hogy rengetegen - úgy látom te is - csak a gearért játszotok. Egy új kiegben nem az új instákat és tájakat látod, hanem csupán azt, hogy dobhatod a kukába a cuccaidat és farmolhatod megint az újat. Szerintem ez elég szomorú.
  • ShaiHulud
    a napi fbk-m: "Bind on Equip items dropping from dungeons and raids
    This is actually intended. We want there to be more trickle down items from raids and part of that decision was to give each boss one item that is BoE. It helps add excitement to raids and well as provide raiding guilds another way to help pay for the cost of raiding. "
  • picket
    Tessék, itt egy ujj a grammar police-tól:

• dartonita
    Ty Bru.Jovok ahogy tudok
  • Jaroslav
    http://www.strategyinformer.com/pc/worldofwarcraft/patch/27573.html

updateren meg vmi el van allitva sztem
  • dartonita
    Nem,de az updater szarik barmit leszedni.
  • Savmacska
    Az enyémbe ugyan nem tapostál
  • Narxis
    Akár lehettem volna én is, rugót húztam fel utoljára 70-re és fontosabbnak tartottam kifarmolni neki epic flyingot és cookingot 375-re húzni mint bg-n seggelni az alap geart. :) Szigeten pl. hiába menekülsz/harcolsz amíg nincsenek kész a napi questek.
  • Narxis
    Szóismétlés rulz. :)
  • Narxis
    Engem nem nagyon zavarnak ezek, inkább az, hogy egy kibaszott nagy timesink az egész, mint minden mmorpg. Csak engem ez már zavar. Pedig jól szórakozok a játékkal, nem zavar, hogy mit kell újra és újra kifarmolni.