166745
  • WiLDoR
    jah, sámánnak lehet, palának meg nem mi?
    te se vagy ám elfogult, ááááá :DDDD

fogadok sámánnal játszol...
  • Warden
    Nem anyázás volt nem is neked szólt hanem a kis nyavajásnak aki a helyed kötött mellényében erre onanizál hogy beszólhat bárkinek ugy hogy nem vágják szájon.
  • Warden
    A rszemről lezárom mert felesleges érvelni, azt nem vagy hajlandó mérlegelni sem, a lényeg hogy biztos igazad van esetleg postolj a frostshockar ott még örülnek is neked.
  • Unknow
    Jó..akkor BC után nem ért semmit a retri ág, tehát eddig sem ért semmit..a lényeg ugyan az..hiszen ha eddig sem ért semmit, akkor a kérdés az,hogy most ,hogy ér valamit mi a gond?

Anyázást meg mellőzük, mert én se szidtam a jómunkásember anyukádat, Te se tedd.
  • MarkBlade
    Nem palával játszok bár kipróbáltam. Most az új patchben mindenki irgalmatlan dps lett.Tény! Ez volt a BC elött is mikor új Talentek lettek.Tény ez lesz a köv kegnél mikor elötte megint kiadják a mégújabb talenteket. Lehet sírni.. lehet nerfélt könyörögni ez van.
  • Unknow
    Tudtommal amíg nem kaptatok nerfet, tudtatok ölni kétmásodpercalattissimán ^^ XD
  • Unknow
    Szenvedő alanya? Bocs de én nerf előtt és nerf után is ugyanúgy öltem. Nekem aztán mindegy mennyi dpst nyom ki magából, ha megdöglik mielőtt hozzám érne. XD Ettől függetlenül a melee classokat elég csúnyán agyon baszta. True story :P

Amúgy olyan furcsa,hogy MINDENKI (kivéve a normális játékosokat) akik palával tolják nerfelni akarnak mindent és mindenkit miután már nem ölik olyan könnyen az ellenséget.

Vicces...egy "picit" több buffot kapott a pala mint eddig (mert egészen addig szart se ért a pala dps, se bgben, se raidben), aztán elvették, a nagy buffot, helyette most tol egy közepesen erős dpst ami NAGYOBB SOKKAL mint a PATCH ELŐTTI, de hírtelen mindekni fel van háborodva,hogy ez nerf.

Pedig most ti is megmondtátok,hogy eddig szart se ért... Most meg ér..de nektek még mindig nem elég. Há' mi kell nektek? I win button? :D
  • Warden
    A gond az hogy olvasni sem tudsz igy persze hogy a mondatértelmezéssel is gondjaid vannak, azért leirom neked még egyszer hátha van valami olvasni tudó a környezetedbe....Ugyan az lesz mint a bc után kb semmire nem lesz jó a retri ág...

a 3.0 elött után alatt felett melett tökmindegy bubiban fel tudja magát healelni a paladin azért van esetleg nyujts be peticiót ez ellen is.

helyes mellényke te pedig csókolgasd anyukád az biztos örül neked

• [HUN]Crassus
    ötpercenkénttizenkétsecre!!!maradnégypercnegyvennyolcmásodperced....
  • MarkBlade
    Indits egy palát és nézzd meg. Látszik az írásodból hogy még csak szenvedő alanya voltál neki de nem ismered. Elvakultságból írsz ilyeneket.
  • picket
    Síró kisfiút hagyni kell a sarokban sírni, nem egy bottal böködni, hogy üvöltsön.
  • Unknow
    Bizonyára nem voltál még olyan bgben ahol bebubizta magát a pala (3.0 után ofc...), felhealelte magát, aztán még le is vágott valamit maga mellett :)
  • Unknow
    Mintha kicsit túl komolyan vennéd a játékot. Meg mintha kicsit összevissza beszélnél:

"A blizzard nem magától vetet észer a blizzard 80 ra lötte be a paladin képességeit és ahoz a bázis manához"

"a bc után kb semmire nem lesz jó a retri ág"

Most akkor ha belőtték 80ra, mi a problémád és mi a bajod a nerfeléssel amit kaptatok, hogyha magad is beismerted,hogy ez a balancet szolgálta hm? Nem értem a problémádat, továbbra is azt mondom,hogy olyan vagy mint egy kisgyerek akinek elvették a játékát. Meg mintha azt hinnéd,hogy engem érdekel mi történik a fostalicskadinnal, meg úgy általában,hogy mit nerfelnek és mit nem.

Akárhogy nerfelnek,buffolnak egy kasztot , az ugyanaz marad...azért mert néhány dologban változik, szerintem a játékélmény ugyan az marad, csak változatosság is van benne. Ha nem ilyen kis "őrült Pistike" lennél akkor talán felfognád amit TE IS LEÍRTÁL. A retri pala ugyanolyan lesz mint eddig. Amennyiben eddig szeretted, ezután is fogod...tudom mennyire fáj,hogy 2 napig a táplálék lánc csúcsány nyomtátok és most megint visszakerültök oda ahová tartoztok, de ez van.
  • Mighty
    Tényleg? Én még nem láttam olyan palát, aki miközben healelt, hullottak körülötte az emberek (elfek, gnomok, stb).
  • MarkBlade
    Shaman - Druid - Pala -Még a Warri is /Support class
    Rugo - Mage - Lock - Hunter /Dps
  • Warden
    A blizzard nem magától vetet észer a blizzard 80 ra lötte be a paladin képességeit és ahoz a bázis manához.Ezt kb mindenki belátta csak az omg agyonvert a paladin pedig idáig mindig én szoktam tipusu arcok nem bírták feldolgozni és ők voltak töbségben.Ugyan az lesz mint a bc után kb semmire nem lesz jó a retri ág de ez biztos neked majd ejakulációt okoz ne is élvezz nagyobbat a büdös életbe, majd várom a postjaid hogy akármibármivel 49 retri palát vertél le egyzserre az ötvenedik meg bubiháes mert pont nem volt rajta 2 perces büntetés.

Nem az a baj hogy szűklátókörű vagy hanem hogy osobaságokat beszélsz.
  • MarkBlade
    Fogadjunk hogy shamanod van :)
  • Rookie
    szivatsz :)
  • Rookie
    miért van az hogy minden server leállás után minden szerver elindul kivéve egyet a BS az majd csak fél óra - óra múlva miután már minden rég megy? :)
  • Dr DeViLKiNG
    A pala classt törlik a kiegben.
  • Unknow
    Mert mondjuk pvpben a shaman hiába healeli magát szarrá, közben nem tud dpselni, a paladin meg mondjuk healel,dpsel,kávétfőz stb... Mondjuk ezért... Szóval nyugodtan nyomjon dpst az a shaman.
  • Rookie
    Egy ismerősöm azt mondta hogy a pala nem jó semmire... megkérdeztem miért azt mondta: Tank nak azért nem mert a druid erősebb tank, healernek meg azért mert a shaman nagyobb healt nyom, dps nek meg ezért nem mert arra ott van az összes többi kaszt.. Ez igaz?
  • Unknow
    "nempróbállak győzködni hogy ez a wow nem az a wow amit szeretnél miszerint a paladin csak healeljen ugyanuyg a drooid is meg a sámán is és puredépéesonly.. ezen a blizzard is túl haladt próbállj te is beletörődni."

Engem ezek nem is zavarnak :P Téged zavar az,hogy nincs ownage pala szinten. Kettőnk közül melyikünk is postolt ide,hogy "OMG I'M NERFED!"? Ja,hogy ez Te voltál... Csak tudod van egy kis különbség a shamanok+druidok és a palák között.

A paladinok imba dpst toltak, a paladinoknak kellett a nerf...ezt a blizzard is észrevette, próbálj beletörődni.
  • Mighty
    Ja, ha a shamannak lehet, akkor a palanak és a druidnak is.
  • Mighty
    Nem akarok vitatkozni, csak a poén kedvéért:

Írod, hogy a nerf előtt megvolt a 2600-2800 dps, míg a hunterek, mage-ek toltak 3000-et. Ugyanakkor a pala tolja a jó kis burst dps mellé a bubi+healt, míg a pure dps classok, csak dps-re képesek (jó, lockot ne vegyük ide, azokat mindenki utálja :))

Szóval tetemes dps+heal vs tetemes dps+még egy kicsi+0 heal.

Véleményem szerint, aki dps-elni akar, annak 0, zéró, nuku heal jár.
    Hogyan lehetne ezt kivitelezni, az már más kérdés.
  • Unknow
    Miért ne tolhatna? Azért mert healelni is tud vagy mi? Szerintem meg hadd toljon :P
  • Warden
    Tudom neked is javallani hogy lapozz tovább 2004 ről a naptáradban.A paladin mint class három talentággal rendelkezik ugyanugy mint minden más class, ebből a retri ág a dps ág akár tetszik akár nem.Ugyanugy ahogy a sámán vagy a drooid is bír egy healer és két dps ággal vagy a pap akinek szintén van egy dps ága.A paladin esetében egy healer egy tank és egy dps ág vanA 3.0 át követően raid környezetben NEM VOLT erősebb a dps e mint teszem azt egy enc sámáné aki szintén hybrid a te felfogásod szerint. annyi volt a különbség hogy az új tallentfa adta lehetőségeken belül pvp re valóban messze a legerősebb lett.Azt a részét ugy orvosolták hogy alapból hogy a support részét teljesen szérbarmolták valamint a speciállis skillekre olyan büntetést raktak ami a parch elött sem volt.

Az 1600 dps már kevés főleg ugy hogy 2 hete az még 2600-2800 volt de nem érte el a 3k t mint teszem azt a sámán vagy a mage avagy a hunter.Továbbá 80 ig nincs már több spell, skill a retri ágon mitöbb az itemekről lekerül az intellekt és a spellpower igy ez a dps még csökkeni fog vagyis nyolcvanon ugyanott fogunk tartani mint most.

Azt meg hogy mivel és miylen tallent ágon játszom had döntsem el én és ne oylan aki más classal játszik lövése nincs a müködéséről de véleményezni azt tud hogy az sok.

nempróbállak győzködni hogy ez a wow nem az a wow amit szeretnél miszerint a paladin csak healeljen ugyanuyg a drooid is meg a sámán is és puredépéesonly.. ezen a blizzard is túl haladt próbállj te is beletörődni.
  • [HUN]Crassus
    bosszantani:)
  • Rookie
    Mostmár nem értem, hogy a pala mire is jó?
  • [HUN]Crassus
    a "SHAMANOK" ezen jót röhögtem....,mert a shaman az PUre DPS mi? lol
  • Mighty
    A shaman is hibrid class. Ne akarjon már annyi dmg-et tolni, mint a mage, rugó, lock, hunter.... :)
  • Unknow
    Pedig a retri pala akkor is irreálisan nagy dpst tolt. Mindenki beismerte, csak az eszméletlenül fanatikus: "I wanna be the only one with my pala" kölykök nem. Most a paladin nagyjából ott tart ahol annak tartania kell. A paladin nem dps osztály, ne akarjon akkora dpseket kitolni semilyen gearben kitolni mint mondjuk a shamanok,magek,hunterek és stb... Igen, tessék megbékélni azzal,hogy nem erre van a kaszt. Nem értem miért olyan nehéz elfogadni,hogy nem dps kasztok vagytok. DPS-t akarsz indíts dpst :P Azzal majd 1600 felé megy a dpsed és akkor nem lesz semmi baj. Amennyiben neked pedig ez a kaszt tetszik és ezzel szeretnél játszani akkor arra használd amire ki lett találva. (Nem, nem dpsre :P )
  • Rookie
    éljen :)
  • t0ma
    indulnak lassan.
  • Narxis
    :DD
  • flinta
    fingom nincs mit csinálnak a szerverekkel, vicc akart lenni
  • Warden
    Ehy hét mulva ilyenkor már "él" a kiegészitő.Most tezstelik az átállást és ugy tűnik akadnak gondjaik.Ugyanez volt a bc elött is de a kiegészitő zökkenőmentes volt ennyit megér.
  • Rookie
    amugy most miért is nem mennek a wow serverek? :)
  • Dr DeViLKiNG
    picsába :D
    mind1, a lényeg látható.
  • Rookie
    Ezt, de hiányoltam a játékból és valamelyik ügyes fejlesztő eszébe jutott én hatalmas nag örömömre:
    Egy új eljárás: a phasing

A történetmeséléssel kapcsolatban kell megemlítenem az új „phasing” technológiát, ami lehetővé teszi, hogy egy-egy terület máshogy nézzen ki bizonyos játékosoknak. Ezt úgy kell elképzelni, hogy aki egy adott küldetéssorozatnak még csak az elején jár, esetleg másképp látja a falut, akinek a küldetéseket csinálja, mint az, aki már végzett az egésszel, mert utóbbi már láthatja tettei következményét. Ezt az eljárást aktívan használják több zónában is (többek között a Death Knight kezdőn), melynek köszönhetően a fejlesztők még komolyabban képesek megjeleníteni a történetmesélés hatásait.