World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
loller!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

s0n1c
száni <#idiota>

capaszabi
"Tehát van egy kispisti guild. akik nem birnak leverni egy bosst. Õk nem kérhetnek segitséget náluk ügyesebb guildtõl? Vagy nincs megfelelõ csapat. Nem hivhatnak be másokat? szerintem te valamit nagyon összekeversz."

De, kérhetnek, csak a ti esetetekben nem segitségnyujtás van, hanem 24 ember ki, 24 ember be, 0 eröfeszitéssel és idöráfordítással trash nélküli boss megölése, lootolás. ne próbáld már ugy beállitani, hogy segitesz, amikor lelootolod azt amit kitakaritottak neked.

ez olyan, hogy valaki megmossa, meghámozza, felszeleteli neked az almát, te meg megeszed.

BEAST
en nem is neztem, csak arra valaszoltam amit te irtal xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ha jobban megnézed az 70 csak én is alig látok már

BEAST
lehet hogy 20 eves vagy valami -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jó vak vagyok 😄

leglaább vmi 70es karit rakott volna oda ne egy 20ast 😄

Narxis
Neeeeem. 😄 Mondjuk azt sajnálom, hogy nem jutott eszembe amikor én ballagtam. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DJ RX7
hazucc.
😄

:3

Narxis
Nem. 😊

DJ RX7
eztavagy?

:3

Looooser
korrekt képkeret ^^

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Narxis

Mighty
Tudtommal a regi buyrunoknal csak a bosskillre johetett be a delikvens. Legalabbis jo par guild igy csinalta.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

shala
mond meg nekik a frankót barni

non potest pluere aeternum

shaime01
ne bánsd már a pistiket

Megmondod, hogy szerinted miért jár érte ban?😛

régen járhatott érte Ban, amikor nem volt egységes a dungeon reset, de ez baromira régen MC idõkben. Akkor meg lehetett csinálni azt, hogy egy héten 6x ölted meg pl Ragnarost.

Na de gondolkodj már, mielõtt hülyeséget beszélsz, lol.

Tehát BT-be meg van határozba, hogy csak az léphet be aki a kezdõcsapatban bentvolt?😊 Na ne már😊

Tehát van egy kispisti guild. akik nem birnak leverni egy bosst. Õk nem kérhetnek segitséget náluk ügyesebb guildtõl? Vagy nincs megfelelõ csapat. Nem hivhatnak be másokat? szerintem te valamit nagyon összekeversz.

Nem hiszem hogy van olyan szabály, hogy 25 ember ID-jével másik X már nem léphet be. Nem lopott senki semmilyen ID-t. Egyszerüen csak az õ guildjükbõl volt pár ember, és mi mentünk velük. Mi kipucoltuk, Illidan loot a mienk volt, õk meg megnézhették a killeket, hogy hogy kell.

Látom 4 év alatt se változott a szinvonal és mindenki baromira szakértõ😊

Narxis
Nem véletlen utál mindenki téged a "te" szervereden. 😊

capaszabi
buyrunnál végigszopod a trasht és a nyalóka részt, ID átadásnál meg kihagyod a szopórészt, és csak a fetlut-részt kapod

Guest
Most nem azért, de ha a buyrunok nem tiltottak, ahol még a bosst is leölik neked, hogy lootolhass, akkor nem látom át, hogy az instaID átadása miért lenne tilos.
capaszabi
amig nem az én szerveremen van leszarom, de ha megtudom hogy vki ezt csinálja, reportolom, abban biztos lehetsz

Semmifele ban nem jar hasonloert.

capaszabi
nem kell hogy lopják, ha 1 ember átadja az ID-t rendszeresen, az "not intended"-nek minösül ha kiderül...

mivel nem azért van a boss az insta végén és dob narancsot, hogy lenyult IDvel farmoljad

szoval ne reklámozd

Hol írta a srác, hogy lopják? Megbeszélés alapján nem lehet? Kinek mi a testközelibb, az jut az eszébe elõsször.

Lazarus
Gondolom volt egy jó üzleti érzékkel megáldott játékos az elsõ guildben, aki belépett a másik guild raidjébe és mivel õ ment be elõször a kapun a raidnek az elsõ guild ID-je lett kiosztva
ThisZip
"volt egy guild, aki lenyulva egy másik guild IDjét"---> ezt hogy? <#wow1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Ja, mi már csak ilyenek vagyunk. 😊
capaszabi
tarren millen volt egy guild, aki lenyulva egy másik guild IDjét aki megölte twineket tryolta/ölte cthunt. amikor kiderült kiosztottak pár ban-t

azért jár érte ban, mert nem te dolgoztál meg azért hogy ölhesd ilidant. lehet nem véletlen van elötte 8 boss meg némi trash. nem azért hogy bemenj és leöld.

sector512
Ezért miért jár ban?(elhiszem, csak nem értem miért😊)

PSN: s3ctorHU

capaszabi
2. nap: egy gyengébb guild BT ID-jével hétfõn az általuk meg nem ölt bossok kiirtása

ezért durva BAN jár, remélem tudod

Kurvára nem, csak azokat lapítja szét, akik olyan ostobák, hogy normálisan vitatkozni sem tudnak.

Még zárva a kapu az ikrek után. Nem is baj. Legalább most ismét egy kis pihi van😊
Egy nap raid - full Sunwell clear(a jelenlegi kapuig)
2. nap: egy gyengébb guild BT ID-jével hétfõn az általuk meg nem ölt bossok kiirtása(utsó 3 boss). Igy nem kell full BT-t csinálnunk, ugyse kell a loot senkinek, csak Warglaive, meg skull of Guldan kéne Illidantól, de nem akar esni a többieknek😛

[HUN]Crassus
Shaimét védjem néha tényleg nemtûrik a kritikát....
legutóbb mikor az volt a téma,hogy õk úgyis kapnak WOTLK béta kulcsot finoman rákérdeztem,hogy kaphat egy olyan guild béta kulcsot akiknek a fõoldalán nyíltan wowgold eladás reklám megy...tudtommal blizzard tûzzel-vassal a wowgoldselling ellen van...szóval odanéz FS-re egy illetékes az nemaztmondja inkább,hogy kapjátokbe?
na ezt qrvagyorsan "radírozták" a topikból.....furcsa

[HUN]Crassus
milyen oldalakon barangoltok amúgy,hogy ilyen emileket kaptok? 3 év alatt egyszersem kaptam ilyen lehúzós mailt.....

Count Adyn
Lol már😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lazarus
"We would
like to rent your WoW account from you, please read further for details.
Level 70 classes 8-10USD per Day. And if payment is weekly then price is 55-70 usd

(PS: And if he / she has good gears or is mage,rogue and hunter, contact us so that u can get more money.)
We also offer gold payment. We will use your character to farm gold, and
in exchange give you some of our earnings every day.
Note: The USD payment is paid by visa Paypal only. When we rent your
account, we only require the account name and password; we do not ask or
look at any of the personal information.
We have many customers currently renting to us, and we would be willing to forward E-mail addresses so you can be assured it is safe.
Contact at msn: ----------

Contact at aim: ----------

thanks for ur time"

<#nevetes2>
shaime01
M'uru ennyire imba vagy pedig még nem tudják elkezdeni kapu miatt?

Narxis
<#smile>

shaime01
hát igen ha kritizálják öket akkor lesujt a banhammer a mai világ már csak ilyen

Looserke
pont fordítva....cicának kell elsõsorban strenght és macinak agility a dodge és armor miatt...

Narxis
blackravens.net

" #9 shaime01 április 22, 2008 18:37:54
*paraszt viselkedésért (elnézést az agrárszférától) lesújtott a banhammer*"

<#nevetes2><#nevetes2>

megmondtam és anyu aztmondta hogy az a hülye aki mondja

Csirke4
mondd mmeg anyukádnak!
ehhez képest a sok svéd folyton beugat

PiszkosFred
Bloodscalp-EU

This server has a great percentage of hungarian players, about 70%, so if you are planning to join this server, please respect them, or you will have a hard time to get a party.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PVP: Bloodscalp, Ragnaros
PVE: Arathor

Halitok, Most kezdtem. Melyik serveren vannak többen magyarok?

macskában

Used attribute values for DPS Points are:
Stat Value
+1 Strength 2.2664
+1 Agility 2.8654
+1 AP 1.0000
+1 Feral AP 1.0000
+1 Ignore Armor 0.3198
+1 Expertise 1.2598
+1 Hit 1.2438
+1 Crit 1.7293
+1 Haste 1.5741