166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#131854 semmi rossz indulat nincs benne,hidd el én nem foglalkozok ilyen dolgokkal,nem emésztem magam hogy na mi lesz ezután meg azután egyszerűen csak játszok a szó legszorosabb értelmében,a játék a társaság és a WoW világa miatt és semmi másért,lehet egyszer majd megunom és akkor keresek mást vagy megjelenik valami olyasmi amire azt mondom hogy megéri lecserélni rá a wow-ot,és nem ,nem játszok csak napi 4 órát 20-24 között és azt se minden nap,na jó most majd a szintezésnél lehet minden nap,ez van nekem a család melett a cigi-pia-pecázás helyett.
össz-vissz két 70-es karim van de az egyik csak ugy álldogál kék-zöldben.
tehát ez csak egy játék,senki nem fogja a pisztolyt a fejedhez hogy na farmoljál vagy raideljél ha nem akarod nem fizeted vagy nem loggolsz be ennyi,de tényleg nem akartam a lelki világodba beletaposni. -
Savmacska #131853 Ahogy mondod..Énis gondolkozok valami ujjat, mert ha hosszutávra megnézed akkor csak pénz kidobás és mindig kezdheted onnan mint egy 13éves friss 70es aki 2hónapja játszik a játékkal miközben te 3éve nyomod és ugyan ott kezdtek.. Énis gondolkoztam hasonló játékon de még nem találtam SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kivéve a Guild Wars, de az meg mindig a wow-ra emlékeztet és vissza is szoktatna rá -
Savmacska #131852 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs a helyesírásért, de mikor ideges vagyok elég sok mindent mellé ütök. -
#131851 Azt hiszi, hogy az a menő. azért küldte. -
#131850 Én már azon gondolkozok, hogy beújítok egy Witchert és hagyom a WoW-ot a francba. :D RPG-nek rpg, nincs havidíj se, megy a gépen, ennyi a lényeg. Na nem azért mert sajnálom a havi 3000-3500Ftot rá hanem az lenne az értelme mint a ciginél a nikotintapasznak. :)) -
Savmacska #131849 Mert ? mond hogy nincs iagazam... ha ellenem vagy, akkor te egy elképesztően nagy kocka vagy(szépen fogalmazva) vagy ako 24órábol 30at tölt gép előtt, a hét minden napján alig várhassa hogy gép elő üljön, se barátnője, se barátai nem jár bulizni stb....
már bocs de ha itt küldöd nekem ezt a szar dzsasztin timberlék - krály mí ö rívert akkor a leirásom rád illik... -
#131848 Nap vicce: rogueot láttam sírni, hogy gankolják. :) Hát ezt is megértem. :) -
#131847 Cool TV. WoW rész megy most. :) (úgyis látta már mindenki. én is soxor) :D -
#131846 jön a kieg, aztán ugyanott leszel a két éves kariddal mint pistike, aki "kéthónapjahetven"...
jól kivan ez találva.
khmm, irónia..: jól szórakoztál a BC alatt, és alig várod az új contentet. a játékba fektetett időd (=geared) pedig szart sem fog érni.
ez van. de gondolj bele, hogy a wownak is vége lesz egyszer...
vagy most szállsz ki vagy majd akkor.
de aztán majd ne követeld vissza az elfarmolt idődet
-
#131845 kb. 2 éve -
#131844 Van azért valami abban, amit mond a srác! Nekem először az baszta fel az agyam wowban - még az első hónapokban - mikor többedmagammal lenyomtam egy pár kisinstában mindenféle gonosz démont, élőholt varázslót, stb, aztán még fejlődök egy adagot, átmegyek Azsharaba és szenvedek 1-esével a szarvasokkal. Aztán 60-on Ragnát és Nefariant ölünk csapatban, később lemegyünk 5-en és beverjük Onyxiát, majd 64-en Nagrandban megint egy szájbakúrt szarvassal szenvedek, sőt, party-t kell keresnem egy buzinagy tehénhez. Hát... ez nem is tudom mi: vicces, szánalmas vagy szimplán kiábrándító?
Meg nézzük meg azt, hogy egy lvl 20-as karakter mennyivel erősebb egy lvl 10-esnél: kb 1 hiteli. És akkor még ott a 30, 40, 50, stb, stb... ráadásul 70 és 70 közt is iszonyatosak a különbségek a gear miatt. Ez valahogy annyira megemészthetetlen számomra, ha jobban belegondolok. Inkább nem is foglalkozom vele, csak szimplán játszok.
De én szeretem, ha néhány dolgot illetően azért van egy kis realitás a játékokban. De wowozás közben soha egy szikrányit sem találok. Sajnos. Na jó, kivéve, ha AH-zok, az olyan e-bay-es. -
#131843 auth over? -
#131842 neked akkor sürgősen meg kell nézned ezt... -
Savmacska #131841 amugy ha mindig kiadnak kieget akkor nagyon sok játékost elfofg vesziteni a blizzard meg ugye sokan kinövik(mint én is) bár nagyon gondolkozom h megvegyem e a wotlk-et, mert ha minimum 2 kieget kiadnak tuti h nem vezsem meg...küzdök emgint egy csoimot kockulok és megin dobhatok el mindent a legelső questbeli itemért.. meg hogy régen simába egy warrinak max 4-5-6k éelte volt. most bc-be már 18-20k wotlk-be menyni lesz ? 40k ? következőbe 70k ? mennyi lesz egy critical ? 20k ? sztem ezt már nagyon, de nagyon elbaszták..... -
Savmacska #131840 mióta játszol ott ? -
#131839 lal, én allis vagyok ott és horda sokkal összetartóbb. -
Savmacska #131838 Nekem van 3 70es karim bs-en én ott keztem hordába, de ott is hagytam azt a szervert...a leg szánalmasabb "magyar" szerver mindenki olt mindenkit sok b*zi p*raszt k*csögh van azona szerveren..ott nem ismerik azt a fogalmat h "segitség" ha horda oldalon vagy az alliance hamarabb segit neked bármibe mint a saját "fajod" -
HUmanHunter #131837 nekem nincs karim bs en de ahogy hallom ott az a megszokott. -
#131836 előtte míg várunk a példányunkra mondjuk dumálgatni a helyi SG-sekkel vagy mittodomén... -
#131835 legtöbb... -
voloume #131834 milyen hepaj?:) odamegyek kifizetem, oszt viszontlátásra -
ciento #131833 sziasztok, az én érzékelőimmel van gond, vagy bloodscalpon tényleg olyan sok értelmi fogyatékos magyar kisgyerek van? -
Jaroslav #131832 Mai patchet letöltötted? -
#131831 Nyíregyházán jön valaki a Camelotba az éjféli hepajra 12.-én? -
#131830 Sziasztok.
Loginkor az 'unable to validate game version' felirat fogad,holott a patchek uptodate-ek,es tegnap ejjel meg jatszottam is.Repair is lement,ez sem oldott meg semmit,a gepen sem tortent modositas tegnap ota.
Ha valaki talalkozott hasonlo gonddal,megkoszonnem az otleteket. -
#131829 Majd kiprobalod mindegyik agat, es meglatod. Nem hiszem hogy 150g foldhoz vagna a retalent miatt, max egyszer meg utoljara futsz egy kort a regi daily kvesztek korul... -
YakHead #131828 Szerintem Frost. Asszem még most is az a legmanatakarékosabb megoldás, vagyis kevesebbszer kell megállni inni és ha a kelleténél több mob izgul rád kicsit nagyobb a túlélési esélyed is. -
YakHead #131827 Istenem...még egy hét és itt van Ő. Remeg az orrcimpám -
#131826 Azért kérdeztem meg, mert szintezésre eddig frostot használtam. a 2-3 groupos questeket is könnyedén megoldottam magam. De lehet, hogy a 70-80 as mobok.. az új kontinenseken sokkal jobban killelhetők egy másik ággal. pl. a Nihilum mage-i most arcane-sok nagyrészt.. gondolom az insta miatt is de lehet ez most mégjobb szintezésre. mivel most tértem vissza wowban így ezt nem tudom még pontosan.. több száz goldokat meg nem szeretnék retalentekre költeni ha vki egy válasszal megtudja mondani, hogy ő szerinte melyik a legalkalmasabb szintezésre, mert ő pl már a bétában kipróbálta. -
#131825 Nemtudom, miből következtettél erre! :) De ha te mondod... -
#131824 Köszi! :) -
#131823 :DDDDD -
#131822 Lenni arab cserediák? -
#131821 Nem ezzel volt kapcsolatos a dolog. -
#131820 Asszem 20as szinten a warrior trainernél. -
#131819 Cartographer -
#131818 dreanei warrior mikor és hol tudja megtanulni a dual weildeT? -
#131817 Hi all! Kéne segítség! Nemtom mi a neve annak az addons nak ami a nagymap on kiírta hogy meik részen mekkora szintü questek vannak. Pls help!
Választ előre is köszi! :) -
#131816 Akkor vagy másik topikot olvastál eddig, vagy nem értetted amit mondok, mert sok újat nem írtam, csak összefoglaltam néhány gondolatomat a témában. -
Gear #131815 #131811-re akartam :)