World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haveromet av bot miatt bannolták.még kép is van meg minden szakadtam rajta h rábaszott erre rá 1napra belogol és nincs bannolva semmi üzenet se semmi :o
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
errormonster addon asszem
nekem segített 1 kicsit de fél évre rá behalt a videókártya :S
8800GT-m van de játék közben visszintes csíkok villannak be, ami nagyon idegesítõ... és nem tom mér... az oblivionnál is ez a gondom volt...
és sehogy sem tudom eltünteni, semmilyen beállítással...
PLZ segítsen vki!!!
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
a képernyõ tetején pirossal megjelenõ spell is not ready, not enough mana, hasonló feliratoktól hogyan tudnék megszabadulni? elég zavaró 😊
elõre is köszi
Avanti Crociati!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
-
1. gyorsan 70 leszel questelsz mint a gép eléred a 70et kifarmolod gyorsan s1et végigrohansz a questeken éés itt meg is untad a játékot.
2. ahogy éppen kedved van questelni pvpni haladsz tovább fog tartani pl kiütöd a lv19,29,39,49 akár lv60s pvp itemeket. de legalább élvezni fogod a geared is az "átlag" felett lesz ragad rád valami "skill" mellete kifarmolod instákból az itemet. lv70en is élvezni fogod a játékot mert nem az fog belédivodni ,hogy farmfarmfarmfarmfarm.
-saját vélemény-
...
PVE: Arathor
De nézd, a legegyszerûbb ha megkérdezed "mindenkit", hogy õk hogy csinálták ha ennyire okosak... lehet hogy azt fogják válaszolni, hogy jaaa hát õk nem, csak hát hallották? ^^
...
hova sietsz?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
am kell GC vagy bankkártya h elöfizesd a wowot
venni NEM lehet pet-et... ami melette van az dísz.
szeliditeni, illetve befogni tudsz pet-et... HUNTER-rel és level 10en kapsz egy questet (kvesztet) a HUNTER trainer-nél. (olvasd el mit kell csinálni benne, mielött kérdeznél itt). mikor kész a quest, kapsz egy skillt (P betü, tudod skill ablak) és azzal tudsz örökre befogni... de tanulmányozd ki és ne rögtön kérdezz
pet trainernél pedig a saját PET-edet tudod trainer, tanitani + dolgokat kap
warlock class(KASZT) tud idézni még pet-et...DÉMON-t... amit ugyanugy quest-bõl kapsz a warlock trainernél...csak figyeld mindig
hátast tudsz venni ami 40es szintre van, de arra csak ráülni tudsz (irányitani és harcolni nem tud) és gyorsabban haladsz... de az NEM egyenlõ a pet-tel... na rem jol elmondtam :S
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
most ez a havidij ugy van ,hogy most megvettem pl a wow-ot és jár hozzá ingyen egy honap de kell bankártya vagy GC ....Ha nem veszek GC t hanem bankártyát használok akkor muszáj fizetni egy honapot és csak ugy kapom meg a ingyen +1honapot?vagy csak elég a bankártya szám ? és akkor ha lejár a ingyen 1honap akkor fizetek.
Ha meg nem akarod, hogy levonjanak tobbszor, az elso fizetes utan canceleld az accot vagy valts fizetesi modot.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
๏̯͡๏﴿
pet befogós kvesztet.
mindegyik kezdõhelynél ahonnan indulhat hunter kaszt.
az mount ami 40es sziten vehetõ.
๏̯͡๏﴿
melyik questet?vagy azt mond meg melyik városban?mert és láttam ilyen embereket ahol árusították de csak level 40-tõl.