166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#132014 Na itt egy kép alant neked. -
#132013 KJ DOWN!
-
keymaker #132012 Ja és addonom nincs feltéve. -
keymaker #132011 kipróbáltam h resetelem az interfacet, töröltem a WTF, cache, interface mappát a wow könyvtáron belül. Eredmény, minden karakteremnél jó minden kivéve azt amelyikkel játszani akarok.
Elvileg még némely gépen(nem mindegyiken) van az users/myname/appdata/... alatt 1 mappa de nálam nincsen. Így végképp nem tudom mi mást resetelhetnék még.
Azért kösz a segítséget , PSAV-nak is. -
#132010 Jó ez a fórum csak nagy kár, hogy ennyire kevés itt a kép. -
ricky #132009 ez nekem is volt, kapcsolj ki minden addont, s a chat ablak beállításainál állítsd be h miket mutasson!!! Mások látják amit írsz, csak Te nem!!! -
mambohej #132008 Készülök előfizetni a játékra és tanácso, információt kérnék tőletek. Amennyiben az alapjátékot veszem csak meg, tudok gyorsabban fejlődni? Olvastam, hogy a wotlk-ben gyorsított fejlődés lesz.
Gondolkozom azon, hogy mennyire szeretnék S,T, illetve egyéb seteket gyűjteni kemény munka árán, és ehelyett csak 19,29 vagy 39-es szintig fejlődnék, amelyen tudnék arénára, battlegroundra és wsg-re menni. Csak játszani szeretnék anélkül, hogy más játékosokkal szemben a gyengébb cuccaim miatt maradjak alul a csatában. Megismertem a twink fogalmat. Azt képzeltem el, hogy magam is egy twink karaktert próbálnék felépíteni. Ha ezt tenném, a kérdésem az, hogy tudnék-e az alapjátékkal példának okáért minden 39-es szintig használható és fellelhető tárgyat a játékban? A hunter érdekel, leginkább a trappok miatt. Látok benne fantáziát. -
keymaker #132007 :) indítottam 1 ticketet de ha jól sejtem ez nem az a fajta játék ahol 1hónapnál hamarabb válaszolnak. -
#132006 töröld ki a kiskari-t a wtf mappából -
HBK #132005 nagyon kemény az...énse tudok leszálni róla. -
keymaker #132004 lefagyott a gép játék közben, restart> minden beállítás wowwal kapcsolatban(video, acc name elveszett)>újra beállít>minden működik properly a 70es mainnel. viszont a low lvl kiscsákó akit ma kezdtem, nem tud írni se guildbe se máshova, és nincs bejelentkező üzije sem loginkor a lefagyás óta. ilyenkor mit lehet tenni? -
#132003 helyes -
WiLDoR #132002 najó, megsúgom...rerolloltam hello kitty online-ra -.- -
WiLDoR #132001 hát, mivel who nem igazán jött be, igy sok választás nem maradt (2) -
ShaiHulud #132000 link or didnt happen:D -
Fidelcastor #131999 Másik béta postban meg azt írták, hogy nem szeretnék ha bármelyik classnak manaproblémája lenne és ezért kelljen 1 bizonyos talentfát választva játszaniuk raiden + mindenki ezt a sablon talentet játszaná ez miatt. Mondjuk ezt még korábban írták. Ahogy telik az idő úgy mondanak ellenet egymásnak néha.:) -
#131998 öreg, te most mit csinálsz? jössz vissza kiegre? -
WiLDoR #131997 ennyire szerintem nem kéne elszállni emiatt.
80-on majd megváltoznak úgyis a dolgok.
ha pedig a népek nagyon nem akarják majd ismét a retpalákat vinni raid-be, a blizzard úgyis tesz majd róla, hogy ne igy legyen.
szal relax, és plz. ne akarj pályázni a masterwhiner cimemre, az csak nekem jár x) -
#131996 Na lassan betöltött, idézek:
"Our account management pages are currently unavailable.
Please check back later.
Thank you for your understanding..." -
#131995 Hat komolyan elborul az agyam lassan. -
#131994 Gondolom nem boldogít,mivel én is most próbálok belépni, de még a management oldal sem akar betöltődni. -
#131993 Nem tudok konkrét pala support nerfről, csak azért írtam, mert rémlett, hogy ezt is írta Warden.
A lényeg tényleg az, hogy guild illetve lvl80 content függő bármelyik class szerepeltetése. -
#131992 Guys, csak nekem nem működik a kártyás fizetéses szarság az account managementbe?? kiválasztom hogy visa elektron, és ugyan oda dob vissza, még bemenni se tudok, hogy beírjam az adatokat. -
ShaiHulud #131991 felsoroltam lejebb milyen buffokat ad. (persze mas specekkel atfedesben, de erre irtam hogy guildfuggo a dolog)
"Patch 3.0.3 Changes:
Judgement of Wisdom: Mana gained reduced to 1% of maximum mana and proc frequency cut by 50%."
ilyen nerf volt a supportjara, de ez nem kimondottan retrire iranyulo dolog. ezzel nem a retri pala raid supportjat akartak nerfelni, hanem azt akarjak, hogy figyelnie kelljen az ossszes casternek a manajara. a manaval valo gazdalkodas is szempont volt vegig a deveknek a betaban, nem akartak, hogy az legyen ami bcben amikro shadowpriesteknek es downrankingnak koszonhetoen mar szinte vegtelen manaval gazdalkodhatott mindenki. ugy lattak, hogy tul sok mana jon vissza a jow-bol , tobb is mint a replenishmentbol -> nerfeltek. koze nincs ahhoz, hogy ne mehessen a retri raidelni:) -
#131990 Igazad van, a support is ugyanolyan fontos, mint a selfdps. Mintha azt is nerfelték volna palánál, nem?
Amúgy meg úgy is a lvl80-as raid insták fogják meghatározni, milyen class/talent kell a 30-ból, akár bossonként. -
#131989 Majd akkor mennek holyn vagy proton raidelni. Ennyi... Ez olyan, hogy eddig nem vittek nagyon arms,fury warriort se raidre, ahogy feral dps druidot se stb... Nem csak paladin van ebben a rohadt játékba :P -
#131988 Pár példa: repentence, sheep, fear, stb pvp környezetben rövidebb ideig hat.
Nem hinném, hogy olyan nagy feladat lenne a pala (vagy bármi más OP class) bizonyos spelljeit %-osan csökkenteni PVP targeten. -
#131987 ez miért probléma? 30 spec van 25 helyre -
ShaiHulud #131986 ez szuklatokoruseg. selfdps+adott buff szamit, pl egy rugo nagyobb dpst csinal a raidben, mint a cement shaman, de megis a cement shaman a fontosabb, hisz a rugo damagenek egy jelentos resze pont a shamantol jott, ami termeszetesen nem csak 1 rugora hatott.:)
-
#131985 Akkor újra megkérdezem:
Lehet úgy nerfelni/buffolni, hogy pve és pvp-ben is megmaradjon a balance? -
Nauron #131984 te eddig mit olvastál blikket? -
#131983 Szerintem nincs különbség. Ha valamelyik DPS-re talentelt játékos nem produkál elég dmg-et, akkor nem viszik.
Így van, nem vittek retri palát, mert voltak jobbak. Patch után volt értelme palát vinni, mert megnövekedett a DPS-e, csak szegény retri pala burst dmg növekedése rémálmokat okozott pvp-ben mindenki másnak.
Jött a nerf, ami pvp-re ráfért, de kihatott pve-re is, ami miatt újra nem életképes pve raidbe a retri pala. -
#131982 Nem akarom védeni Picketet de most tényleg eltört nálad a mécses, és kicsit olyan mintha sírásra konyulna a szád. -
ShaiHulud #131981 kk akkor valakivel keverlek, vagy hasonlo nevvel rendelkezett:D es nem crassus volt az, tudom o is szidta a palakat aztan most paladin:D
nekialltam feloraja keresgelni a topicban, de ez a ~132000 post eleg sok meg a lenti keresovel is:D -
ShaiHulud #131980 *nah szoval matek nem megy:D szoval a kimarad 4 az legyen inkabb 5:D -
ShaiHulud #131979 az a baj, hogy level70es raidrendszerbol indul ki. 80on a raid a buffrendszer valtoztatasa miatt maskepp lesz.
ami miatt szukseg lehet a retri palara a dpsen kivul (mert ugye nem csak a selfdps szamit) azok: o az egyik class a 3bol aki adhat replenishment buffot, retribution aurajaval ad az EGESZ raidnek +3% damaget es +3% hastet (ez irto nagy raidwide buff szerintem), judgementjevel +3% crit taken debuffot kap a mob/boss vagyis ad az egesz raidnek +3% critet is.
ezenkivul + 1 blessing, +1 judgement pl tokeletes a wisdom fenttartasara.
szoval ez guild fuggo lesz az alapjan, hogy mibol tudnak gazdalkodni.
"csak maximum 1 ember." ez meg nem eletkepes erv, hisz wotlkban 10 class lesz 3 fele talentspeccel szoval az maris 30 lehetoseg a 25 helyre. idealis esetben minden specbol kell 1 illetve kimarad 4, erosen ketlem, hogy a retrinek felnie kene attol, hogy a 4be keruljon. -
#131978 ott a pont -
#131977 Lehet úgy nerfelni/buffolni, hogy pve és pvp-ben is megmaradjon a balance? -
Warden #131976 Ez a topic sosem arról volt híres hogy bármit is meglehessen vitatni.Picket mot utoljára olvasd el ezt és utána soha többet a postomat vagy mellékelj egy telefonszámot te szerencsétlen olcsójános kis senki ha már az ocsárolásnál tartunk.Szart nem érdekel a véleményed mert nincs is csak azért irsz ide mert itt a leknocoutolás veszélye nem fenyeget.Foggalmad nincs a játékról de bele szólsz bármibe és fenkölt idióta stilusban osztod az észt pedíg nem kéne.Irl az iylen kis görények egy mód értenek csak ha összegörnyedve vinynognak a padlón, 14 év rendőrtiszti multal hidd el van rálátásom.Felkinálta már neked crassus is hogy szívesen ad illemórákat ill arcbevételt is ingyen vállal no ezt most én is megteszem ,és mielött ismét elnyomnád a "nemtudszsemmittenni" csak ütöd a klaviaturát ismét vállon veregetheted magad hogy virtuálisan mekkora egy arc vagy megint jól beszóltam valakinek.
Shaid ez a mainem és mostmár több mint három éve.
A többi végignemolvasunk semmit de ez sirás tipusu idiótának meg tudom javallani a frostshockot ott van a fészkük jajdejópladinerf tipusu papucsállatkának.
-
#131975 Már bocs...de nekem úgy jött le ,hogy a dps-el volt a baja, nem pedig azzal,hogy nem vitték. Tehát a "már csak 1600dpst tolok" és a "nem visznek raidre" között van különbség. Btw, retri palát én se szívesen cipelte raidre régen, mert dpsnek sokkal hasznosabb egy másik kaszt. Ennyi...