World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
nincs pénzém ujra... most vettem
x.x
de nem minden játéknál csinálja ezt
csak ennél a kettõnél... wow és oblivion...
és nem a teljes képernyõn vannak csikok, hanem csak a karakterembõl húzodik ki egy csik mintha elmosodna és mindig máshol...
szal nagyon remélem nem fog beszarni a kártyám...
nem lehet h vmilyen programot kell még föltennem h jó legyen?
haveromet av bot miatt bannolták.még kép is van meg minden szakadtam rajta h rábaszott erre rá 1napra belogol és nincs bannolva semmi üzenet se semmi :o
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
errormonster addon asszem
nekem segített 1 kicsit de fél évre rá behalt a videókártya :S
8800GT-m van de játék közben visszintes csíkok villannak be, ami nagyon idegesítõ... és nem tom mér... az oblivionnál is ez a gondom volt...
és sehogy sem tudom eltünteni, semmilyen beállítással...
PLZ segítsen vki!!!
a képernyõ tetején pirossal megjelenõ spell is not ready, not enough mana, hasonló feliratoktól hogyan tudnék megszabadulni? elég zavaró 😊
elõre is köszi
Avanti Crociati!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
-
1. gyorsan 70 leszel questelsz mint a gép eléred a 70et kifarmolod gyorsan s1et végigrohansz a questeken éés itt meg is untad a játékot.
2. ahogy éppen kedved van questelni pvpni haladsz tovább fog tartani pl kiütöd a lv19,29,39,49 akár lv60s pvp itemeket. de legalább élvezni fogod a geared is az "átlag" felett lesz ragad rád valami "skill" mellete kifarmolod instákból az itemet. lv70en is élvezni fogod a játékot mert nem az fog belédivodni ,hogy farmfarmfarmfarmfarm.
-saját vélemény-
...
PVE: Arathor
De nézd, a legegyszerûbb ha megkérdezed "mindenkit", hogy õk hogy csinálták ha ennyire okosak... lehet hogy azt fogják válaszolni, hogy jaaa hát õk nem, csak hát hallották? ^^
...
hova sietsz?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
am kell GC vagy bankkártya h elöfizesd a wowot
venni NEM lehet pet-et... ami melette van az dísz.
szeliditeni, illetve befogni tudsz pet-et... HUNTER-rel és level 10en kapsz egy questet (kvesztet) a HUNTER trainer-nél. (olvasd el mit kell csinálni benne, mielött kérdeznél itt). mikor kész a quest, kapsz egy skillt (P betü, tudod skill ablak) és azzal tudsz örökre befogni... de tanulmányozd ki és ne rögtön kérdezz
pet trainernél pedig a saját PET-edet tudod trainer, tanitani + dolgokat kap
warlock class(KASZT) tud idézni még pet-et...DÉMON-t... amit ugyanugy quest-bõl kapsz a warlock trainernél...csak figyeld mindig
hátast tudsz venni ami 40es szintre van, de arra csak ráülni tudsz (irányitani és harcolni nem tud) és gyorsabban haladsz... de az NEM egyenlõ a pet-tel... na rem jol elmondtam :S
most ez a havidij ugy van ,hogy most megvettem pl a wow-ot és jár hozzá ingyen egy honap de kell bankártya vagy GC ....Ha nem veszek GC t hanem bankártyát használok akkor muszáj fizetni egy honapot és csak ugy kapom meg a ingyen +1honapot?vagy csak elég a bankártya szám ? és akkor ha lejár a ingyen 1honap akkor fizetek.