World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
a blizz hogyáll most a banokkal?
haveromet av bot miatt bannolták.még kép is van meg minden szakadtam rajta h rábaszott erre rá 1napra belogol és nincs bannolva semmi üzenet se semmi :o

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
ööö
errormonster addon asszem

bodesz
nekem is volt ilyen régen csomó játéknál.szedd szét a géped és takarítsd ki lehet h túlmelegszik a vidkari mert televan a szösszel xD
nekem segített 1 kicsit de fél évre rá behalt a videókártya :S

LáL

ilyen faj???azt hol kell választani?
nekem is volt ilyen.. haldoklik a vidkarid szal cseréltesd ki

Sziasztok! lenne egy nagyon fontos kérdésem.
8800GT-m van de játék közben visszintes csíkok villannak be, ami nagyon idegesítõ... és nem tom mér... az oblivionnál is ez a gondom volt...
és sehogy sem tudom eltünteni, semmilyen beállítással...
PLZ segítsen vki!!!
attól függ, hogy milyen fajt választottál magadnak.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Melyik városban levõ tainernél???mert nekem nem ad questet a trainer4!!
Fyrex
hali all

a képernyõ tetején pirossal megjelenõ spell is not ready, not enough mana, hasonló feliratoktól hogyan tudnék megszabadulni? elég zavaró 😊

elõre is köszi

Avanti Crociati!

shaime01
*legalábbis amennyire tudom

shaime01
amikor tudatosan kihasználod a játék hibáit.

Fehercsoki
Miaz az exploit?

k O T T A
wowtopik > büntitopik

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

www.wow-pro.com on van pár jó kis szintezõs meg insta guide, amik kicsit meggyorsíthatják a folyamatot, mert összeszedettebben ölsz és csinálod a questeket.

ronihun
igazad van..kösz

...

shaime01
2 lehetõség van

-

1. gyorsan 70 leszel questelsz mint a gép eléred a 70et kifarmolod gyorsan s1et végigrohansz a questeken éés itt meg is untad a játékot.

2. ahogy éppen kedved van questelni pvpni haladsz tovább fog tartani pl kiütöd a lv19,29,39,49 akár lv60s pvp itemeket. de legalább élvezni fogod a geared is az "átlag" felett lesz ragad rád valami "skill" mellete kifarmolod instákból az itemet. lv70en is élvezni fogod a játékot mert nem az fog belédivodni ,hogy farmfarmfarmfarmfarm.

-saját vélemény-

ronihun
ok hát kösz a javaslatokat ...csak nincs egyik havernak se annyi ideje h velem questeljen szerintem ...mind1 egyszer majd 70 leszek

...

skilled

shaime01
1-2 nap alatt max 60-ra , aki 70et mond az vagy exploitozik vagy valamit tud

PVP: Bloodscalp, Ragnaros
PVE: Arathor

fogsz egy havert, aki megcsinálja veled a kveszteket... 70-est, de legalábbis pár 10 szinttel magasabbat, végighúz az instákon. A mobokból nem kapsz sok xp-t, de a kvesztek gyorsan megvannak. de ez nem játék, ez powerlevel. Vagy esetleg ott van még az Athénés exploit... Nyilván mindenki mondja hogy pár nap alatt fel lehet húzni egy karaktert, nyilván aréna ratinget is lehet 3000-est csinálni pár nap alatt, sõt az én apukám erõsebb is...
De nézd, a legegyszerûbb ha megkérdezed "mindenkit", hogy õk hogy csinálták ha ennyire okosak... lehet hogy azt fogják válaszolni, hogy jaaa hát õk nem, csak hát hallották? ^^

ronihun
nem az elsõ karakterem...csak vhogy még ígyis lasunak tûnik..én nme sietek csak nem értem mért haladok ilyen lassan de mind1 nem kérdeztem semmit

...

Szerintetek melyik serveren van a legtöbb magyar?
ha az elsõ karaktert csinálod, nem lehet néhány nap alatt felhúzni 70-re, és nem is érdemes
hova sietsz?

TDC Geronimo
Nálam már letaszította ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ronihun
sziasztok.elég láma érdést teszek fel de hogy lehetne gyorsabban fejlõdni? nincs vmi módszer erre mert én játszom csak hát lasan haladok és mindenki mondjja hogy pár nap alatt fel lehet huzni egy karit de azt hogy ? ismeritek az öszes q-t? légyszi mondjatok vmi ötletet hogyan lehetne gyorsan elérni a 70et...elõre is köszönöm

...

The Garrett
miert, ez kerdeses volt barmikor is? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
wowot semmi nem fogja letaszítani

๏̯͡๏﴿

AnarchoiD
hat emberek AoC nem fogja letaszitani (sajnos) wowot a tronjarol .. ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

jah tényleg sry elnéztem vak vok XD
lennox én a pet-rol meg a mountrol irtam... :>
am kell GC vagy bankkártya h elöfizesd a wowot

Lerstal amit irtál az ugye tuti hogy ugy van?
hallod akkor repear-olj egyet és nem fog fájni :>

0 durabiliti ?????????????????????

shaime01
fáj a lábam <#szomoru1>

de jóó már XD ketten két félét mondtatok😄
iletve még a WARLOCK kaszt tud idézni HÁTAST (nem pet-t) 40en , amire ráülsz és azzal gyorsabban halacc...ezért nem kel megvenned a normál hátast amit látni szoktál vagy mittomén nézd meg

uristen donát
venni NEM lehet pet-et... ami melette van az dísz.
szeliditeni, illetve befogni tudsz pet-et... HUNTER-rel és level 10en kapsz egy questet (kvesztet) a HUNTER trainer-nél. (olvasd el mit kell csinálni benne, mielött kérdeznél itt). mikor kész a quest, kapsz egy skillt (P betü, tudod skill ablak) és azzal tudsz örökre befogni... de tanulmányozd ki és ne rögtön kérdezz
pet trainernél pedig a saját PET-edet tudod trainer, tanitani + dolgokat kap
warlock class(KASZT) tud idézni még pet-et...DÉMON-t... amit ugyanugy quest-bõl kapsz a warlock trainernél...csak figyeld mindig
hátast tudsz venni ami 40es szintre van, de arra csak ráülni tudsz (irányitani és harcolni nem tud) és gyorsabban haladsz... de az NEM egyenlõ a pet-tel... na rem jol elmondtam :S

megveszed, feltelepíted, megcsinálod az accountot. Megkérdezi hogyan szeretnél fizetni. Ha gamecardot választasz, akkor be kell írni egy gamecard számot. Ha bankkártyát választatsz, akkor be kell írni egy bankkártyaszámot, de ott, akkor, nem fog pénzt levonni - csak miután az elsõ ajándékhónap lejárt. Ezért lehet - szükség esetén - valótlan kártyaszámmal elkezdeni játszani.

ha új vagy, akkor a játék mellé venned kell egy feltöltõkártyát vagy bankkártyával kifizetni egy hónapot(esetleg tetszés szerint többet is) és utána megkapod az ajándék hónapot.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Sziasztok!

most ez a havidij ugy van ,hogy most megvettem pl a wow-ot és jár hozzá ingyen egy honap de kell bankártya vagy GC ....Ha nem veszek GC t hanem bankártyát használok akkor muszáj fizetni egy honapot és csak ugy kapom meg a ingyen +1honapot?vagy csak elég a bankártya szám ? és akkor ha lejár a ingyen 1honap akkor fizetek.
na akkor én olyan petre gondoltam amit idézni lehet meg rajta ülni de a ilyet más is tud nem??
Fehercsoki
Nem lehet petet venni!!!A pet trainer a petjeidnek tanít spelleket pl több hp/armor/resistance stb.Nem csak hunternek locknak is lehet petje.

én olyan állatra gondoltam amilyet a pet trainereknél lehet venni
Mighty
Ha mar bankartyad van, miert nem azzal fozetsz elo? olcsobb, mint a GC...
Ha meg nem akarod, hogy levonjanak tobbszor, az elso fizetes utan canceleld az accot vagy valts fizetesi modot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
szégyeld magad, BC az need abban lehet blood elfet indítani az meg > all

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
csak hunternek.
pet befogós kvesztet.
mindegyik kezdõhelynél ahonnan indulhat hunter kaszt.
az mount ami 40es sziten vehetõ.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

meg ha csak burning crusadebe lehet?mert az nincs meg.
CSAK HUNTERNEK LEHET PETET BEFOGNI?
melyik questet?vagy azt mond meg melyik városban?mert és láttam ilyen embereket ahol árusították de csak level 40-tõl.