World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
szintén bloodscalpos allis karira cserélném
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
legyel picit onallobb
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
a pecset a downloader szedte le? vagy máshonnan sikerült? esetleg crc-s volt...
rakd újra a wowot, és hagyd hogy a downloader felrakosgassa magának a témát végsõ esetben...
ha tört kliens, akárhonnan leszedve, akármilyen pecsekkel, nyilván bármi elõdordulhat, ebben nem tudunk segíteni... nem túl gyakori gond, próbálj meg esetleg a hivatalos fórumon kérdezni
Ha van egy lvl70es petem és vannak neki már a befogás elõtt is képességei, akkor azokat ugyebár megtartja(amíg újra nem talentezem), ezen képességek beleszámítanak a lvl70nél max loyality mellett elérhetõ 350pontba, vagy függetlenek attól?
Köszönöm!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
jah és az én problémámat tudja vki? amiota felraktam a 2.4.1 es patchet azota midnig wow errorom van ezzel a névvel: World\Maps\Azeroth\Azeroth_30_49.adt...tehát ezt a mappot nem birja betölteni...erre van vmi megoldás???:S
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
44-es NE hunterem van, és a pet befogásáról támadtak kétségeim.
majdnem mindenkinél (70-esek) Bangalash-t látom, és nem értem miért pont õ. Nekem is õ van meg most, de nem tudom õ-e a legerõsebb aki szolgálhatna. Ha pl befognék valami instából mondjuk egy 60-as beastet, azalatt a tíz szint alatt kapna elég train pontot hogy kimaxoljam minden skilljét? Vagy pont ezért fogja be mindenki bangalasht? Sajnos 70-esen már nem tudok visszamenni befogni valakit mert gyebár kiírni hogy "too low level", 70-est befogni meg hülyeség lenne mert ha jól tippelem a szintlépésekért kap train pontot, az meg már nem lépne. Valaki tud ebben segíteni?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Sajnos anyagi problémák merültek fel és ezért meg kell válnom néhány cuccomtól.. 😞 Köztük van a WoW is. Akit érdekel az írjon privát üzenetet a bõvebb infókért. További szép napot!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ám utolsó 12 megánál, másfél óra múlva ez a hibaüzenet fogad:
rakjam újra az egészt?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ಥ_ಥ
kérdezni is meg kell tanulni
minazonáltal még a piros betû is elõfordulhat