World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg nem akarod, hogy levonjanak tobbszor, az elso fizetes utan canceleld az accot vagy valts fizetesi modot.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
๏̯͡๏﴿
pet befogós kvesztet.
mindegyik kezdõhelynél ahonnan indulhat hunter kaszt.
az mount ami 40es sziten vehetõ.
๏̯͡๏﴿
melyik questet?vagy azt mond meg melyik városban?mert és láttam ilyen embereket ahol árusították de csak level 40-tõl.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
szintén bloodscalpos allis karira cserélném
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
legyel picit onallobb
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
a pecset a downloader szedte le? vagy máshonnan sikerült? esetleg crc-s volt...
rakd újra a wowot, és hagyd hogy a downloader felrakosgassa magának a témát végsõ esetben...
ha tört kliens, akárhonnan leszedve, akármilyen pecsekkel, nyilván bármi elõdordulhat, ebben nem tudunk segíteni... nem túl gyakori gond, próbálj meg esetleg a hivatalos fórumon kérdezni
Ha van egy lvl70es petem és vannak neki már a befogás elõtt is képességei, akkor azokat ugyebár megtartja(amíg újra nem talentezem), ezen képességek beleszámítanak a lvl70nél max loyality mellett elérhetõ 350pontba, vagy függetlenek attól?
Köszönöm!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
jah és az én problémámat tudja vki? amiota felraktam a 2.4.1 es patchet azota midnig wow errorom van ezzel a névvel: World\Maps\Azeroth\Azeroth_30_49.adt...tehát ezt a mappot nem birja betölteni...erre van vmi megoldás???:S
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
44-es NE hunterem van, és a pet befogásáról támadtak kétségeim.
majdnem mindenkinél (70-esek) Bangalash-t látom, és nem értem miért pont õ. Nekem is õ van meg most, de nem tudom õ-e a legerõsebb aki szolgálhatna. Ha pl befognék valami instából mondjuk egy 60-as beastet, azalatt a tíz szint alatt kapna elég train pontot hogy kimaxoljam minden skilljét? Vagy pont ezért fogja be mindenki bangalasht? Sajnos 70-esen már nem tudok visszamenni befogni valakit mert gyebár kiírni hogy "too low level", 70-est befogni meg hülyeség lenne mert ha jól tippelem a szintlépésekért kap train pontot, az meg már nem lépne. Valaki tud ebben segíteni?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Sajnos anyagi problémák merültek fel és ezért meg kell válnom néhány cuccomtól.. 😞 Köztük van a WoW is. Akit érdekel az írjon privát üzenetet a bõvebb infókért. További szép napot!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ám utolsó 12 megánál, másfél óra múlva ez a hibaüzenet fogad:
rakjam újra az egészt?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ಥ_ಥ