166745
  • Unknow
    Mielőtt mondassz valamit olvasd el a postokat, nézd meg mire írtam neki azt amire válaszolt :P Thx... a seggnyalás meg gusztustalan dolog ám.
  • Mighty
    Warden hozzászólásaiból azt azért páran nem szűrték le, hogy a legnagyobb problémája, hogy a retri paladinnal nem fér be a 25-ös raidekbe, csak maximum 1 ember.

Ebben igazat adok neki, hogy blizz, miért nem úgy oldotta meg a paladin nerfet és úgy általánosságban a balance-olásokat, hogy az csak pvp-re hasson ki.

Rengeteg múltbeli nerf, amit a pvp-s rinyálások miatt lépett meg a blizz, erőteljesen kihatott a pve contentre is.
  • ShaiHulud
    majd par honap mulva level 80on kiderul:)
  • Shortstop
    melyik healernek mi az előnye? valami szánjon meg egy rendes leírással. olyanok érdekelnek hogy raidre meg instázásra(hc) melyek életképesek.
    Shaman/Druid/Paladin
  • MarkBlade
    Mielött reagálsz olvasd el az egész post-ot. Nem rinyált csak válaszolt Unknow-nak. Így indul a flém..
  • Nauron
    Hagyd abba a wowozást sokkal nyugodtabb lenne az életed:D(meg másoké is)És akkor nem is kéne telesírnod 3oldalt, h jaj most mi lesz az kis palámmal/szemét blizz minek nerfel/ meg az epixeikkel ...dobhatom ki? OHNOES?!?!
    3-4év alatt/nem tudom mióta játszol/ megszokhattad volna már a nerfeket meg a buffok és azoknak a következményeit.
    ".A "rinyálás" ugye ott kezdődött hogy jó lett a retri pala és ez nemkicsit csípte a népek szemét" - Palaként belőled sem egy elfogult ember szól?
  • Dr DeViLKiNG
    A jó lett, és az OP lett között van egy kis különbség. Még szerencse, hogy nem olyan elfogult emberek fejlesztik a játékot mint te.
  • ShaiHulud
    amugy regesregen nem warden volt aki szidta a palakat hogy milyen geci egy class?:D aztan rerollolt ra? vagy keveredes van a fejemben?:D
  • picket
    Kapjál már gyomorfekélyt, aztán halj meg. Mit aggódsz ennyit? Nem kell ide "objektív ember" hogy lássa, hogy rinyálsz. Csak te nem veszed észre. Hány oldalt sírtál már tele? És mi fog változni? És ki kényszerített, hogy játssz? Ki tartja a fejedhez a pisztolyt, hogy retri paladinnal szenvedj, ha neked az szenvedés? Csípte a nép szemét ja, hogy bármelyik kiscsicska bemehetett palával bg-re, és halomra gyilkolt mindenkit. És? You got nerfed, tanulj meg vele élni, vagy vágd fel az ereidet, de ez már egy régóta kifulladt tragikomédia amit itt nyomatsz. gtfo
  • Warden
    A retri ág már semmit.A class az kap pár dolgot no meg a nagyobb ranku két buffot, a többi viszont mind talent függő de a rteri ágat nem érinti.
  • ShaiHulud
    es szerintem nem is votl ertelem fizetni ezt az egy honapot:) max arra hogy achievmenteket csinalgassad :)

btw pl ele shaman 70rol 80ra sokat fog valtozni az uj spellrota miatt:)

pala mit kap 80ig? palaevocationt tudom, de meg kell valamit kapjon, nem ugrik be most es lazy vagyok utananezni.
  • ShaiHulud
    nem jo lett, hanem A LEGJOBB vagyis OP.
  • bAguziB2
    ott a pont devilnél...
  • Warden
    Szeretem az objektív embereket kár hogy nem tartozol közéjük.A "rinyálás" ugye ott kezdődött hogy jó lett a retri pala és ez nemkicsit csípte a népek szemét.A bc elött ugyan ez volt holy alapu cs ami szintén hip-hop fizikális lett majd a cd ét is megnövelték.valahogy ugyanarra hajdzik a történet és egész bc alatt pve szempontból játszhatatlan volt az ág.

Annak viszont örülök hogy ennyire optimista vagy hogy majd 80 mi lesz.Kb az égegyadta világon semmi marad ugyan ez csak classok -ágak még kapnak pár skillt-spellt és van akik nem.A te felfogásod szerint akkor felesleges volt fizetni ezt az egy hónapot mert nem számit.

Továbbá imádom az oylan ebereket akiknek semmi nem drága ha nem ők fizetik...
  • Dr DeViLKiNG
    Minden 70re van belőve. EZ TÉNY!!44
    Ezt a sok rinyálást.. hihetetlen. Kit érdekel, hogy 70en milyen?
    Majd ha 80on is szar lesz, akkor lehet sírni.
  • HUmanHunter
    ty
  • Mighty
    Hunters

* Aimed Shot: Added to Barrage and Improved Barrage talent.

* Animal Handler: Now increases your pet’s expertise by 5/10. (No longer increases the pet’s chance to hit.)

* Aspects now have a shared cooldown category of 1 sec and no longer have a start cooldown.

* Aspect of the Dragonhawk: New aspect added that combines the benefit of Aspect of the Monkey and Aspect of the Hawk, available at level 75 and 80.

* Aspect of the Monkey: The Dodge chance has been increased from 8% to 18%.

* Aspect of the Viper: The per attack mana regeneration has been reduced by 50% but this ability now generates 4% of maximum mana every 3 sec. In addition, the per attack regeneration now also works on melee attacks.

* Disengage now fails if you’re rooted and is no longer on the global cooldown. (*) Cooldown reduced to 25 seconds and no longer requires a target, though the hunter has to be in combat.

* Hunter vs. Wild: The attack power bonus from this talent now applies properly to Hunter pets. In addition, the bonus attack power will now be recalculated properly from equipping items.

* Improved Aspect of the Hawk: This talent no longer causes incorrect mana costs when interacting with the Rapid Recuperation and Improved Steady Shot talents.

* Mana cost of Disengage has been lowered to 5% of base mana, down from 14%.

* Pets

o Rake (Cat), Scorpid Poison (Scorpid): Lowered damage of all ranks.

o Stampede (Rhino): Lowered the knockback to 10 yards.

o Raised the damage of exotic attacks: Spirit Strike, Lava Breath, Froststorm Breath, Acid Spit, and Stampede.

o Lowered the cost of pet specials from 25 to 20.

* Thrill of the Hunt: The mana gained from using this talent with Explosive Shot is now 1/3 of the normal amount per critical strike (but gets 3 opportunities per cast.)

* T.N.T.: Explosive Shot can now only trigger this talent when it is initially fired.

* NEW Windfury Totem and Improved Icy Talons no longer affect ranged haste.
  • bAguziB2
    :D
  • Mighty
    Nyugi, ilyeneket én is tapasztalok, csak fordítva...
  • HUmanHunter
    az új patchben a huntin mit változtattak?
  • [HUN]Crassus
    basszameg allyban miért tudják healeni a csapattásrakat? 20 perces Ab: ally: 1.200.000heal
    horda: 150.000:S
  • phalanx
    érdekel valakit 2 hónapos EU TC 5500 Ft-ért?
  • Mighty
    "Sose volt shamanom XD Rühellem azt a kasztot mert nem tetszik a játékstílusa. Mondtam már,hogy magem van :P (Aminek most az arcane ág tényleg noob játékstílusú és mindent üt...de ez van, majd 80on változik)."

Sose volt shamanom XD Rühellem azt a kasztot mert nem tetszik a játékstílusa. Mondtam már,hogy paladinom van :P (Aminek most a retri ág tényleg noob játékstílusú és mindent üt...de ez van, majd 80on változik).

hmm? :)

Nem, a paladin nem változik 80-on, mert már most lenerfelték. Mage arcane ágát vajon mikor fogják? :)

Ja, mostanában az S2-es hunteremmel _játszom_ és nem érdekel semmi. Ja de, a megemelkedett DPS miatti instant (2-3 seces) halálokat vagy a rugó-ellen-nem-tudok-semmit-se-csinálni MM-ként érzést :)
  • bAguziB2
    Végülis igazatok van, nerfeljék csak a palákat, legalább lesz kiből honort farmolnotok... no comment
  • Fehercsoki
    Haha pala nerf kalap szar lett a pala ennyi...
  • Narxis
    nerfeljék csak a palát, öröm olvasni ennyi QQQQQQQQQ-t.
  • picket
    És azt bújod éjjel-nappal? Amúgy helyesírás-ellenőrző, ha már arról beszélünk, hogy hol tart a technika...
  • [HUN]Crassus
    80-on ha lesz 25k hp-m jobb lesz remélem:)
  • [HUN]Crassus
    magek szophatnak le komolyan vicc az a burst amit tolnak 2 sec alatt -12k:S
  • Warden
    WWs nek hivják, itt tart már a tudomány és technika világa...
  • picket
    A számok bűvöletében élsz. Van dps naptárad, hogy mikor mennyi volt a raid dps-ed? Kis grafikont rajzolgatsz, és cuki arany csillagokkal jelölöd, ahol kiemelkedően magas, meg szomorú fejekkel, ahol alacsony volt? Erről szól a wow? :c
  • MarkBlade
    Nincs palám ismétlem. Csak azt mondom hogy minden kasz imba lett.
  • picket
    És a pala nem tud pirosat lőni!!!!! :o
  • Warden
    kérhetsz anyni volt 3.0 elött brutalluson utána 2800az eslő nerfig azaz a patchot követő vasárnapig.Az után lévő resetben már csak 2600.KJ-n is még 2200 volt két hete igaz akkor még ment a wrath és a bubi is egyszerre igy a meteor fene mód nem érdekelt csak a darkness of a thousand souls, igy szinte végig egyhelyben állva nyomtam.A dps lista viszont ugy nézett ki hogy enc sámán, enc sámán, boomkin, fury warrior arms warrior és én.Mivela casterel ezen a fighton nem efektive a bosst ölik első sorban igy nem egy kimondott nagy eza dps.

jah a 3.0 elött meg egyedül brutallusra lehetett áttalentelni a 3% crit miatt addig nem volt retri paladin a raidben soha.Akkor miről is beszélünk?
  • ShaiHulud
    egy reszben igaza van, megpedig abban, hogy shaman midnig is egy offensiv hybrid volt, mig a pala egy defensiv hybrid. palanak mai napig sokkal jobb a tulelokepessege mind 3 talentagjan, mitn a shamannak. shamannak a resto ag egyedul, amitol nagyon szivos. szoval akkro nezhetnenk a dolgot onnan is, hogy adjanak cement/ele shamannak is olyan tulelokepesseget (plate,bubi,selfdispell) mint ami van a palanak.

de hat ugye itt jon ki az, hogy mekkora oltari nagy faszsag ez, hogy minden classtol egyforma dpst var az ember. mert akkro ennek igaznak kene lennie a tobbi aspektusra is a balance kedveert, viszont akkor meg minek van 10 class? :) az nem eleg kulonbsegnek, hogy egyik keket lojjon a masik pirosat:)
  • PSAV
    miért? ez sok egy sunwell raidben tökig buffolva?
  • WiLDoR
    retpaláknak qssssss van, atom imba egy class
  • Unknow
    Visszavették a 3.0 elé? 1600 dps -e volt (pardon annál több) paladinnak 3.0 előtt? :) Oké..én kérek elnézést :)
  • PSAV
    csak az a baj kedves baromarcú barítom, hogy pve-ben vissza vették a dps-ét 3.0 elé miközben a többi class jóval többet tud kitolni magából..
    ja hogy arcane mage-el vered itt magad LOL. nem nincs paladinom, csak túlzásnak tartom amit művelnek szegényekkel. Ja és üdv a törtszerverről
  • Unknow
    Sose volt shamanom XD Rühellem azt a kasztot mert nem tetszik a játékstílusa. Mondtam már,hogy magem van :P (Aminek most az arcane ág tényleg noob játékstílusú és mindent üt...de ez van, majd 80on változik).

Előző karakterem meg lock volt amit eladtam. Szóval nem vagyok elfogult, bár a lockok még most is közelebb állnak a szívemhez mint a többiek.