World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20000 forintért szeretném eladni az accomat a lemezekkel együtt. alapjáték+kiegészítõ. május 16-ig lehet még játszani vele. bõvebb infóért írj privátot.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Fehercsoki
Szia petet venni nem lehet de befogni 10estõl lehet hunternek miután megcsinálod a q-t.

sziasztok.hanyas szintõl lehet petet venni?
Arni, ha velünk maradsz itt a fórumon, megtennéd hogy magyarul postolsz? Legtöbbünket zavarja a stílus amikor két sor szövegben csak három értelmes szó van... köszi 😊

bodesz
cserélném feral druidomat fullepic t4 4/5 earthwarden el,friss 70es lock.mind2 bloodscalpon allis oldalon.
szintén bloodscalpos allis karira cserélném

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Akhi
Sziasztok, valaki tudna mondani egy megbizhato! web oldalt ahonan lehet venni gc-t bankkartyarol. elore is koszi a helpet

kösz az oldalt😄
jah persze persze bankártya az van 😊
The Garrett
a regisztráláshoz is kell Gamecard vagy bankkártya, anélkül nem tudsz játszani..

legyel picit onallobb

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

de a sima wow hoz jár 1 honap ingyen😊 és akkor pont kitelik😄 mert van 3500 öm😄 akkor holnap meek is megvenni😊neem tuom melyik serverre érdems menni haver mondta menyek a arathor ra de mások meg a blood ot mondják meg a ragnarokot:S
The Garrett
a sima wow 2990 + 7600 a gamecard.

csak most nincs 8e m😄
és csak a sima wow ?:S
The Garrett
8e a kettõ együtt

Nem tudjátok a boltokba menyibe kerül a sima wow és a bc?😛
Fehercsoki
Mind1 hanyason fogod be a peted,nem lesz gyengébb egy 10esrõl 70re felhúzott pet mint egy 70en befogott pet.

AnarchoiD
nincs vkinek szarert hugyert egy wowja elado amin van legalabb 60as hordas mind1 milyen szar gearu hordasa eu szerverek valamelyiken ? 😊 kiprobaznal hordas oldalt , igy 3 ev allyzas utan 😉 es nem akarok 0-70 ig vegigsz0pn1 egy uj kari felhuzasat 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

vedd vissza az órajelet ha fel van húzva, próbálj valami lemezkarbantartást futtatni, utána megint repair.exe-t...
a pecset a downloader szedte le? vagy máshonnan sikerült? esetleg crc-s volt...
rakd újra a wowot, és hagyd hogy a downloader felrakosgassa magának a témát végsõ esetben...
ha tört kliens, akárhonnan leszedve, akármilyen pecsekkel, nyilván bármi elõdordulhat, ebben nem tudunk segíteni... nem túl gyakori gond, próbálj meg esetleg a hivatalos fórumon kérdezni

Shortstop
ja

shaime01
legyözte a nyulat is..

Shortstop
tankolásra hibátlan

lol? 😄

shaime01
minden hunter tudja ,hogy a legjobb pet a teknös.

CS@
Ha már felmerült a pet kérdés, akkor énis szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban(az egész csak elméleti mert nem vagyok 70)
Ha van egy lvl70es petem és vannak neki már a befogás elõtt is képességei, akkor azokat ugyebár megtartja(amíg újra nem talentezem), ezen képességek beleszámítanak a lvl70nél max loyality mellett elérhetõ 350pontba, vagy függetlenek attól?
Köszönöm!

Mighty
Mi a baj a mostani peteddel? Nekem Darkshore erdejében befogott macsek van meg lvl10 óta. Semmi baj nincs vele.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A vvinterspringi cica a jó pet.

Nem szeretnék, de sajnos valamit kezdeni kell... :S Bár valahogy a rosszullét keringet, amikor arra gondolok, hogy a papomat valaki más irányítja... A többi karakter talán nem is érdekel annyira, de a papon nagyon sokat dolgoztam.

Shortstop
cica kell. szép fehér feket pöttyökkel 😄

The Garrett
telepitsd ujra, másold át máshova a wowot, ilyeneket próbálj meg.

Balazs15
Azt jelenti hogy az alap wowod Anglia verzioju (G😎 a kiegészitöd meg Amerikai (US)és a kettö nem fér el egymás mellet...ha már warezolsz akkor US legyen midn a kettö vagy GB-s.......-_-
jah és az én problémámat tudja vki? amiota felraktam a 2.4.1 es patchet azota midnig wow errorom van ezzel a névvel: World\Maps\Azeroth\Azeroth_30_49.adt...tehát ezt a mappot nem birja betölteni...erre van vmi megoldás???:S

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

plu604
akkor okosabb lenne valami 70-est befogni majd?

Fehercsoki
Ne válj meg a wowtól.

Fehercsoki
Nem szintlépésnél kap training pontot a pet.Hát nemtom én nem sok bangalasht látok inkább lynxet vagy ravagert de am nembiztos h az bangalash van még egy csomó macska ami hasonlóan néz ki.

plu604
hali
44-es NE hunterem van, és a pet befogásáról támadtak kétségeim.
majdnem mindenkinél (70-esek) Bangalash-t látom, és nem értem miért pont õ. Nekem is õ van meg most, de nem tudom õ-e a legerõsebb aki szolgálhatna. Ha pl befognék valami instából mondjuk egy 60-as beastet, azalatt a tíz szint alatt kapna elég train pontot hogy kimaxoljam minden skilljét? Vagy pont ezért fogja be mindenki bangalasht? Sajnos 70-esen már nem tudok visszamenni befogni valakit mert gyebár kiírni hogy "too low level", 70-est befogni meg hülyeség lenne mert ha jól tippelem a szintlépésekért kap train pontot, az meg már nem lépne. Valaki tud ebben segíteni?

Balazs15
császtok amiota felraktam a 2.4.1 es patchet azota midnig wow errorom van ezzel a névvel: World\Maps\Azeroth\Azeroth_30_49.adt...tehát ezt a mappot nem birja betölteni...erre van vmi megoldás???:S

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

shaime01
máglyára foglaltnickel! <#hehe>

Üdv mindenkinek!

Sajnos anyagi problémák merültek fel és ezért meg kell válnom néhány cuccomtól.. 😞 Köztük van a WoW is. Akit érdekel az írjon privát üzenetet a bõvebb infókért. További szép napot!

The Garrett
hmm itt komoly moderalas volt keremszepen :o

Narxis
Szerintem jah, kapcsold ki az írásvédettséget és próbáld újra, ha ezután se megy akkor lehet egyszerûbb újratenni, de az se kis idõ.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

PJack
de, írásvédett. volt.
ez lehet a gond?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Narxis
Nem korlátozott felhasználóként vagy a gépeden bejelentkezve? XP-t használsz? Írásvédett a WoW mappa?

PJack
felraktam a 2.3.3 to 2.4.0 patchet, de 94%-nál megállt és közölte hogy hibás az egyik fájl, ki kell javítani. mondom jó, erre mind a 8 gigát elkezdi átvizsgálni. kivártam, mert türelmes ember vagyok ... 😄
ám utolsó 12 megánál, másfél óra múlva ez a hibaüzenet fogad:

rakjam újra az egészt?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Shala: te frankón még jársz ide?😊

picket
Majd ha felakasztottad magad (nem szögre, kötéttel, hurok a nyakon), és küldtél róla helyzetjelentést, akkor hulla részegre iszom magam, és drogot is szerzek. Szép ünnep lesz. Addig viszont csak butaság ilyet javasolni. Inkább kösse fel magát, az gyorsabb <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Narxis
De édi.<#gonosz1>

lehetséges
kérdezni is meg kell tanulni
minazonáltal még a piros betû is elõfordulhat

Lazarus
Szerintem csak a change realm gombot nem találja
mivel egyhavi díjba kerül, célszerûbb kezdeni egy másik karaktert a másik szerveren amin játszani szeretnél.

shaime01
<#wave>