166745
  • Ventura82
    http://www.wowrealmstatus.net/
  • Savmacska
    nod32 soha nem talál semmit....(nekem se)
  • mambohej
    Van statisztikai adat arról, hogy melyik frakcióban vannak kevesebben?
  • mambohej
    A befőttes üveg szélét nyalogatni, hm? :)

Külön gear (felszerelés) van pvp-re és raidre? Vagyis, tudom, hogy igen de nem tudom: mi a különbség?

Képzelem, hogy amennyire lehet ki van egyensúlyozva a pvp a játékban de a hunter kifejezetten ideálisnak tűnik pvp-re. Lövöldöz, csapdázik, petezik. A blizzard írta valahol, hogy legkevesebb mennyi idő eljutni a 80-as szintig?
  • Davidus
    nod32 nem talált semmit
  • Fehercsoki
    Akkor eza wotlk verzió ami linkelve lett biztos nem vírusos?
  • Unknow
    Tudtommal a legtöbb twink 30 felett van mert a legtöbb enchant itemlvl 35től rakható fel ami durca. Ebből kifolyólag mindenk feljebb húzta 39re a karaktert,hogy ott rakja fel a legkeményebb enchantokat. Legalábbis én akit ismerek mind így tett.
  • Unknow
    Szerintem ha akarsz twinket akkor később csináld meg. Nekem pl nincs kedvem még egy karaktert 70ig húzni, viszont a profból és egyebekből összejött egy kis pénz. Nekem a twinkem (rogue, milyen meglepő XD ), a maga 2 mongoose enchantjával és a többivel összesen 600gbe fájt, de szerintem ez nem olyan sok. 39en marad aztán ott szórakozgatok vele XD Main character nélkül belevágni amúgy elég morbid :)
  • Davidus
    már fel is telepítettem:P
  • Dr DeViLKiNG
    Nem spájveres, gilisztás
  • TVelvet
    és ez tutijól megy rendesen? nem spájveres? elkezdted leszedni?
  • zomgzerg
  • Savmacska
    1.örülök h elfelejtetted:)
    2. igen ellehet költeni más hasznos dolgogra
    3. nem hiszem h könyebbé válik, sőtt
    4.ha nem birsz partikat vállalni akkor ne vállalj be raidelést, menj pvp-zni amikor időd van azzal is eléggé ütős geart(cuccokat) összelehet kapargatni
    5. cuccok szemponjából megéri elkezdeni a játékot? -ezt nem igazán értem:)
    6. jó pvp-re de sokan megverik
    7. csapat játék alatt mit értesz?
    8. igen lehet venni sok jó cuccot, tárgyakat, de azok drágák, igy kezdőknek mint pl, te
  • tigeroo
    játsz és majd megtudod.
    a kérdéseidből tényleg látszik hogy még nem wowoztál.

de most ez olyan mintha te a befőttes üveget nyalogatnád kívülről mipedig magyaráznánk a barackkompót izét...
  • mambohej
    Ok, elfelejtem a twinkelést. Azt a több ezer goldot egyéb dolgokra is biztosan el lehet költeni. :) A loot rendszer könnyedebbé válik az új kiegészítő megjelenésével? Feleségem van, az esti raid partikat nem tudom vállalni, de wowozni szeretnék. Cuccok szempontjából megéri elkezdeni a játékot? A hunter kifejezetten pvp-re jó és csapatjátékra kevésbé ideális? Aukciós házban lehet venni kifejezetten jó loot tárgyakat?
  • Davidus
    végleges wotlk kliens az összes nyelvet tartalmazza ezért 7.7 GB
  • bazsi123
    mondjuk a tesco-ra nem tennék, a tbc is pár nap késéssel érkezett hozzájuk anno
  • htr93
    64mg-s
  • htr93
    Telepíts már! siess:)

Remélem jól elfog indulni, 64.g-s videokártyával:( úgyse de azér na.
  • antgecc
    Miért veszti értelmét? Nem vágom. Mit nem tudok?
  • voloume
    minden 0-24es tesco, nagyobb üzletek 576, szabolcsban nyiregyen palazaban chamelot pl, de nagyon sok hely lesz nyitva
  • Burney
    nem tudja valaki hogy az országban hol lesznek éjféli nyitások ?
  • flinta
    a galakszisnál ismét lehet CE-t rendelni, gondolom túlvállalták magukat.
  • Savmacska
    Ez teccik :)
  • Savmacska
    Lesz új bg- zóna?:S én semmit se tudok az uj kiegról pedig 3évig wow-oztam folyamatosan, msot álltam le 6hónapja, de tegnap felléptem haverom accjával, találtam archivement-set vayg mit külön bónusz pontokat ad ha teljesitesz valamit....nem vágom mik ezek:(
  • Narxis
    LOL, so true.
  • HunnernesKonge
  • picket
    Oda írtam, hogy "ha jól értelmezem", mert tényleg keveset mondtál róla. Ha célozgatsz, akkor ez van. Úgy látom nagyon nem érted, hogy ha leírsz valamit, akkor az a másik emberben gondolatokat ébreszt, és megpróbálja kitalálni, hogy mire gondoltál. Főleg ha a környező szövegben folyamatosan veréssel fenyegetőzöl. De tessék, fejtsd ki bővebben!
    Amúgy nem érdekel, hogy hol dolgozol, mit csinálsz, hogyan megy. Folytasd a pala QQ-t, az nem off.
  • Warden
    nah jah mond meg a frankót mert mint mindenhez ahoz is értesz hogy 1 mondatból analizálj esetleg leszűrd azt is hogy hogy végeztem a munkám.Csak a látóköröd bövitése érdekében a kihallgatás tematikája felépitése cimű nagysikerü kötelező olvasmány nem működik hajnali háromkor sehol tizenéves kocsifeltörőkkel szemben meg pláne, avagy ugyenebben az időpontban sima utcai rabló etnikai kisebbséggel sem.

Megnyugodhatsz 2 éve élve a lehetőségekkel saját kis vállakozásom van minek a főprofilja tourisztika, területfejlesztés, területrendezés és köszi szépen megy a bolt.
  • Warden
    Hmm pre bc lvl 19 29 39 szinten csak twink karakterek voltak bg n aki új karaktert húzott az szintezett és nem ment be bg re.A bc után a twinkelés szinte kizárólag lvl 29 re korlátozódott.Csütörtöktől pedig valószinű értelmét veszti az új bg zóna miatt.
  • ShaiHulud
  • MarkBlade
    Akkor ne tedd.A hülyeség meg veszélyes.
  • Bhalage
    lol vagy te "rendőrtiszt"
    ;d
  • picket
    Ha gondolod party-zhatunk ;)
  • picket
    Nos azt hiszem, hogy továbbra is olvasni fogom, amit írsz, akár megtiltod, akár nem. Sajnos így működik: ha írtál valamit, akkor az mások számára olvasható lesz!! Aki ide ír, az azért teszi, mert meg akarja osztani másokkal, mindenkivel, aki szívesen olvassa. Nem ragoznám tovább, ezt könnyű belátni.

Ezt a "jólmegverlek" dolgot máig nem értem. Sose jutna eszembe, hogy valakinek más a véleménye, meg egy picit viccelődik is, akkor jól megverem, mert azt képzelem róla, hogy 150 centi magas és 40 kiló vasággyal. Miért? Mert valaki nem bazmegol folyamatosan, meg nem fenyegetőzik veréssel, akkor már védtelen? És akkor ugye az ultimate megoldás, hogy földbe döngölöm, aztán akkor meg tudja, hogy kinek van igaza.

"Foggalmad nincs a játékról de bele szólsz bármibe és fenkölt idióta stilusban osztod az észt pedíg nem kéne." - Fogalmad sincs a helyesírásról, mégis írsz. Ez az internet, ez az sg wow topik.

"Irl az iylen kis görények egy mód értenek csak ha összegörnyedve vinynognak a padlón, 14 év rendőrtiszti multal hidd el van rálátásom." - Hát ezt elég gáz, hogy meg le is leírnod, ha jól értelmezem. Meg is van a véleményem, hogy miféle ember vagy, és hogyan állsz a munkádhoz, hivatásodhoz.

"Shaid ez a mainem és mostmár több mint három éve." - Ha szeretsz retri paladinnal játszani, akkor nincs miről beszélni, még a raidbe is beférsz ha jól olvasom, és felesleges a további vita. Ha meg nem, akkor próbálj ki valami mást, itt a lehetőség rá, hogy akár nulláról kezdve felgearelj egy új karaktert, ugyanannyi erőfeszítéssel, mint a paládat.
  • MarkBlade
    Alapjáték + bc együtt 5400 ft-ba kerül boltba.
  • Savmacska
    A Twinket tényleg felejtsd el, igaza van tigeroo-nak h rengeteg pénzbe kerül(több ezer gold) másrészt pedig a leg gusztustalanabb, és szánalmas..gondolj bele van egy 33as mage-d vagy egy random classod, és bemész mert kicsit "meg szeretnéd nézni hogy mit is tudsz" és ott van veled szemben egy 39es twink rogue(ami teszem hozzá a legjobb, twink huntert is agyonüti) üt beléd 2őt 3at, és máris a földön vagy...az ilyen sok csira twink "nem tudok mit kezdeni magammal" címszóban, tönkreteszi másoknak a játék élményét, mert ő a másik játékossal szemben annyira elvan engedve lóvéval h nem bír mit csinálni...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én kifejezetten utálom a twinkeket, agyon verném őket
  • tigeroo
    gratz
  • tigeroo
    most nem azért ,de a BC kb. 3-4ezer forint, szerintem nem fog földhöz vágni (főleg ha mellé az alapjátékot is + GC-t is veszel)

a twinkes dolgot meg felejtsd el, csak azok twinkelnek akik tele vannak pénzzel és unatkoznak magas szinten...

deha ennyire pvp-zni akarsz akkor ott a warhammer online, ez a játék nem egészen erről szól...
  • WiLDoR
    gratula :)