World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
Ezt szedd le: WoW-2.4.0-enGB-patch.exe
1,09GB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
köszi
ez a 2 patch kell????: 2.0.3.6299- 2.0.12.,2.0.0-2.0.3.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
arathor PVE-n sok magyar tolja és népes szeró 20-30-40 között??
igen...eredetin tolom
PSN: s3ctorHU
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Akkora egy unfair kaszt hogy az hihetetlen..... stunnol? elmegy Mérgez? elmegy Eltünik? elmegy Sprintel? grrr Shadowstep? anyád Vanish? FÁK+JUH
én ezt már nem hiszem el... kihozom stealthból belassitom lövöm mint állat leviszem a hpját erre mivan? VANISH ááááá aztán cheapshot... aztán nem bírok kijönni stunbol és a végén még ott röhög a hullám fölött... ha lett volna reincarnationom akkor nem röhögne...
bocsesz a nuku irásjelek miatt de most a nyugottan folyó folyamos folyója kiszabadult szûkös medrébõl... KISZABADÚLT KISZABADÚLT
Ez valóban elszomorító jövõképet fest elénk. Elmentem speciális pedagógus képzésre, úgy érzem ennek a szakmának van jövõje <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ez a game olyan egyszerû, mint az 1x1.
csak meg kell találni ingame a __nagy sárga felkiáltójeleket__.
ki hitte volna mi?
aztán onnantól minimál angoltudással el lehet simán vergõdni 70-ig, mert elirányítanak, szádba rágják, hogy "te, baze, ide menjél tovább". komplikált mi?
ja, hogy nem tudsz angolul, s nem tudod mire való a szótár? na az pech. akkor menjél inkább legózni, ahhoz nem kell angoltudás...
uff, lefáradtam -.-
másrészt: ezen a lapon scrollozz le odáig, hogy "2.x → 2.4.0 Full Patch (~923-1130Mb) "
a táblázatból válassz eyet, letölt, telepít. ezután már csak a "2.4.0 → 2.4.1 Incremental (~5Mb)" kell, az eljárás ugyanaz.
ahogy õk írják: If you were to install from scratch you would be installing : WoW 1.x.x -> The Burning Crusade 2.0.1 -> 2.4.0 -> 2.4.1
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2.0.3.6299- 2.0.12.6546. ezen kívül semmi. en-GB-s a gamem légyszi írdd le melyik patchek kellenek
És így: link
ಥ_ಥ
elõre is kössz válaszotokat: Balázs
Gyúrj, szükséged lesz rá! (Legalábbis a tendencia ezt mutatja.) <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
hol van auberdine?
"vessetek a mókusok közé" :)
nekem régen ez volt a gond 😄 nem illszkedett rendesen a helyébe
EREDETIN v. TÖRTSZERVEREN JÁTSZOL?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nincs pénzém ujra... most vettem
x.x
de nem minden játéknál csinálja ezt
csak ennél a kettõnél... wow és oblivion...
és nem a teljes képernyõn vannak csikok, hanem csak a karakterembõl húzodik ki egy csik mintha elmosodna és mindig máshol...
szal nagyon remélem nem fog beszarni a kártyám...
nem lehet h vmilyen programot kell még föltennem h jó legyen?