166745
  • k O T T A
    majd ha kijön a wotlk és elindul az új arena season
    az s3 shoulderekről leszedik az arena rating követelményeket?
    vagy már meg se lehet őket venni majd?
  • DjScott
    nekem a druid on ne lett jobb inkább pala legyél vagy pap de én a palára szavazok
  • DjScott
    nah jah én is gondoltam rá de mivel dk zni akarok mert se a papom se warrim nem igazán kellett a guildnek pve részlegbe nemtom 55 re hogy húzok fel még 1 karit ez az akkom megvan a kezdetek óta nemtom hogy fogom kibírni ott a legelső karim is 70 es pve pvp gír igaz t de tom hogy azt én értem és sok emlék fűz ahoz a karihoz
    nah kb ez a érzékenység . ez azt jelenti hogy kocka vagyok? :D
  • Savmacska
    azért ennyire "okosnak" nem kéne lenned, sima véleményeket vártam healer kasztok közti különbségekkel.. mert nem birok dönteni hátha ti segitetek a döntésemen
  • Savmacska
    Velem ugyan ez volt t5/t6os shaman full venge 2brutal rugo, 60as warlord warrior, és egy 70es kék-zöld cuccban lépő pap.. kb 5ödjére lopták el, mikor azt montam h kész feladom...abbahagytam vagy 3hónapig a játékot bementem a boltba vetteme gy uj wow-ot meg a kieget és elktesztem egy "új" "életet", azóta egyszer sem lopták el..
  • Shortstop
    lich king miatt lesznek resetelve a honor pontok?
  • DjScott
    sziasztok kéne 1 kis help.3 napja megint ellopták az akkom(már4djére)és nincs semmi vírus gépemen . most az volt hogy kaptam mailt blizztől tessék itt az új pass od .oO mondom ehh ijet csak akkor kapok ha titkos jelszóval kérek újjat.nah mind1 megnézem bannolva van 1 napig volt bann ban aztán ma felakarok lépni erre megint ellopták
    nemtom a itkos jelszóval mikor kapok megint új passot.abban kéne help hogyan tom ezt a kiba************************ dolgot kiküszöbölni.fura hogy pl mox genesis meg egyébb nagy guildekben nem igazán fordul elő az ilyen . nálam mint kis mezei játékosként mindig pls help
  • ShaiHulud
    sok jo melo alapfeltetele, hogy onallo dontesre kepes legyel. ha mar egy jatekban nem megy, mi lesz kesobb?
  • Savmacska
    Valaki osztana egy kis észt ?
  • k O T T A
    nerf
  • kisvihar
    Köszi,nagyon hasznos a link!!!!!!!!!!!!!
  • DarkBlade
    Tárgytalan..
    Nem jó helyen kerestem.
  • TVelvet
    elkezdtem huzni megint az 56-os palámat 4 óra körül megszakításokkal elkezdetem vele játszani retrikéne most 60-as. az durva?:)
  • k O T T A
    xavius= dead server
    a ruin battlegroup miatt gyakorlatilag a tbc összes progress guildje elment másik szerverre
    a ruin battlegroup nevetségesen kevés realm-ből van ennek nagy része pve vagy rpg szerver ami tetézi a bajt
    mostanság próbálják újjáéleszteni több kevesebb sikerrel free migration új szerverek a bg-groupba de annyival nem lett jobb a dolog
    most pedig mikor e sorokat írod tarren mill és southsore pvp raid event van ami servercrash-t okoz
    jelenleg uc ostrom szóval türelem:D
  • Savmacska
    én tanknak 100% h warrior csak nem tudom alliance-be meiket érdemes a racialja miatt, healert pedig nem tudom mert én papon vagy shamanon gondolkoztam max még palán
  • The Garrett
    pedig druidot. mindkettőre. :)
  • DarkBlade
    Sziasztok.

1éve pihentetem a wow -ot, és lenne 1kérdésem.
    Mi történt a Xavius Realm -al?
  • ShaiHulud
    kefiret iszol?
  • Savmacska
    kösz ez elég hasznos oldal minden class számára ! Köszi
  • Savmacska
    Fejezzétek már be ez a cikkes szarságot, itt wow-os dolgokat akarok olvasni nem pedig azt már 2napja hogy egy kibasz*tt cikken rágódtok... még az én kérdésemre sem feleltetek, csak igy cikk ugy cikk, szarjatok már rá egy baslfasz ujságiró irt valamit de azt sem tudja h miről irt mert köze nincs a dologhoz.... #132094
  • OregSaman
    Hi!

Valaki említette nemrég, hogy a haverja irt a GM-nek a városokban előforduló DC-k miatt.
    Én is hasonló problémával küzdök. Az a bizonyos valaki nem kérdezné meg a haverját, hogy a GM mit tanácsolt neki?...
    Talán itt hamarabb megjön a válasz....
    Köszönöm.
  • [HUN]Crassus
    ezer alatt lesz....
  • ShaiHulud
    kivancsi vagyok az 1-5% ot honnan veszed.
  • voloume
    http://www.talentchic.com/Protection/Warrior
  • voloume
    eladó ragnaroson nightelf priest shadow. kara/za epikek. shadow.
    acchoz minden megvan. olcsón adom.

emelett eladó bs allin 10k gold. privat itt.
  • kisvihar
    Helló
    Egy jo tank warrior talentet megköszönnék ha linkelne valaki kedves:-))
  • The Garrett
    az egész cikk elfogult, nagymamapukkasztó hangnemben van megírva. Látszik hogy próbálta körbejárni a témát, de mindenhol leragadt az extremitásoknál, meg felszines hülyeségeknél, amik valójában a játékosok 1-5%ra vonatkoznak. Hiába látod igaznak a cikket meg bólogatsz, hogy a kocsmából is wowozó józsibácsi mekkora kocka, akkoris hamis képet fest a játékról és magáról a problémáról amit be akar mutatni. Kb 7-8 éve volt ez a színvonal a sajtóban a játékokkal kapcsolatban itthon.

bár egy női életmódportálra ez a szint kell, ezt beláom énis.

Nézz meg 1-2 cikket az indexen ilyen témában, és látni fogod a különbséget. (pedig ott is beszélnek függőségről és hasonló témákról mint itt.)
  • Dr DeViLKiNG
    A SZÁMÍTÓGÉP AZ ÖRDÖG MŰVE!
  • Narxis
    idején
  • Pyotr
    Én konkrétan egy ilyen cikk után nem fogok egyből orvoshoz fordulni akár észreveszem a jeleit a függőségnek akár nem! Annak idelyén jópár évig szedtem magamba nem illegális szereket aztán egyszer csak pikk-pakk ráuntam az egészre.
    Ha valamit kiélvez izig vérig az ember elöbb vagy utóbb ugyis elmúlik nála:)
    (szerintem)
  • Fehercsoki
    Mind1.
  • Savmacska
    Valaki ?
  • htr93
    Kössz.:P
  • Narxis
    Persze, csak azért veszik egyből támadásnak mert szar ráébredni. Aztán jön mindenféle szar demagóg duma, hogy más drogra, piára költi és amúgy is stfu. :))
  • Tiger1111
    ezzel egyetértek ,teljesen mindegy hogy a wowal vagy bármely más játékal játszik az ember.Ha napi 8+ órát játszik ,ott tényleg valami gond van.Mert akkor mikor jut idő családra, munkára ,fiatalok esetében barátokra, szórakozásra.És ezen tényleg érdemes elgondolkozni,akinek pedig nem inge az ne vegye magára.
  • Narxis
    Teljesen igaz, nekem az egyetemi jegyeim romlottak 3-4-ről olyanra, hogy örülök ha görbül, meg előtte sose hagytam ki egy előadást se, csak ha halálomon voltam, most meg simán kihagyok 1-2-őt. Illetve nem most mert fehúztam azokat a kasztokat 70-re ami érdekel de előtte vagy altozás vagy farmolás miatt maradtam itthon. Vagy késő éjszakáig raidelés miatt de az ritkábban volt. WoW előtt egy játék se fogott meg ennyire, talán a CS de az messze volt ettől.
  • Bhalage
    a "haborukovacsok" szo egy hibas melleforditas (nem is értem, ezt honnan lehet szedni)
    a cikk amugy teljesen ok.
  • ShaiHulud
    akkor itt a lehetoseg, hogy utana nezz, hogy ertsed is amirol irsz:)
  • HUmanHunter
    nem ha', hogy lennék mikor sose hallottam?
  • ShaiHulud
    ott basszatok el, hogy ezt a cikket kimondottan a wow elleni tamadasnak veszitek. pedig csak azt vizsgalja, hogy milyen hatasokkal van/lehet egy ilyen kaliberu jatek a hetkoznapokra, akarcsak barmelyik masik szenvedelybetegseg.
    hiaba tagadjatok/tagadjuk ez bizony a jatekosok nagy szazalekanal ebbe a kategoriaba tartozik. gondolom mar kozuletek is sokan vettek eszre ennek jeleit, felteve hogy beismeritek legalabb magatoknak.

termeszetes, hogy a wowot emliti meg, hisz talan ez a leghirhettebb/legismertebb a wowot nem jatszok kozt is. talan nem is veletlenul, hisz magambol kiindulva szamos veszekedes forrasa lehet a wow, az azt jatszok es azok kornyezete kozt(agglegeny milliomosok elonyben).