World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A max szintrõl induló karakter vélhetõleg a kínai-farmolós dologra is kihatással lenne, felesleges megkönnyíteni a dolgukat...
Be lehetne tenni, hogyha van már három maxos karaktered, akkor indulhass 70-rõl, de ha van már három karaktered, akkor már nem olyan nagy gáz az a két hét... Legyünk már egy kicsit türelmesek, és ne akarjunk mindig mindent azonnal és rögtön... A dolgok a befektetett energia arányában térülnek vissza...
és ha egy nap alatt nem vagyok 70, akkor exploittal felhúzom, ha két nap alatt nem vagyok full S2-ben, akkor kileechelem, és ha a harmadik napon még mindig nincs ili pengém, akkor köcsög a blizz mert nekem nincs lehetõségem elérni ugyanazt amit másoknak, pedig ugyanannyit fizetek!
(mielõtt megint felvetõdik a gondolat valakinél: igen, van rajta 70-es kari/shadow pap\. nem, nincs szar felszerelése. a pap mellett vannak még mások is....)
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
WoW Account sürgõsen eladó,
Account-on lvl70 Human Priest 1000G-vel,további infókért dobj PM-et!
Bye!
tudtok olyan oldalt, ahonnan megrendelhetõ az eddig megjelent warcraft könyvek darabjai?alexandrian sajna csak az utsó kettõ rendelhetõ...😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
WTB HWL, BoN és SWC repu !
a szintezést drasztikusan fel kéne gyorsítani, mert a jelenlegi formában már mindenki szarásig unta a szintezést (én is, jobbára most wotlk-ig asszem csak ezzel foglalkozok, más nemigen tud lekötni atm, mint az altozgatás), baromság az egész.
a játékosok 99,99999%-a betéve tudja már a questeket, viszont aki ki szeretne próbálni több class-t is, annak heteket kell szopnia, amig fellvlup-ol egy karit.
és akkor még nem beszéltünk arról, hogy mi lesz, ha kijön az új kieg.
aki 80-ra akar húzni egy karit, annak minimum 10-12 days playedet kell beleölnie csak abba, hogy a 70-et elérje, s akkor még hátravan +10 szint, amihez szintén kell szerintem majd legalább 4-8 days played, hogy elérd.
ez nagyon durva lesz igy, ha nem változtatnak, az altozást gyakorlatilag teljesen ki is nyirják vele. senki sem fog nekiállni altot húzni, mert ha belegondol, hogy hány napon át kell szopnia majdnem töküres area-kban, mire eléri a 80-at el is megy a kedve tõle...
szóval kéne már egy /lvl60 parancs, ha kijön a kieg, akkor pedig egy /lvl70
vagy mittudomén 2 euro leszurkolása után upgradelnék a karid szintjét 60-70-re valahova...
ugynakkor viszont a szintezés egy jó dolog, mert megtanulod közben, hogy X skill mikor használható igazán jól, tehát szert teszel némi rutinra, mire eléred a max. szintet, s nem azzal kell kezdened, hogy van egy 70-es, 80-as karid, ahol majd azt se fogod tudni, hogy mi mire való...
ami biztos, hogy a szintezési rendszeren változtatnia kell a blizz-nek, mert jelenlegi formájában suxx, ha kijön a kieg, onnantól meg kész horror lesz...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-"aki meg kiakarja élvezni a szintezést (már ha a kezdõkön kívül van ilyen elvetemült)..." - Erre próbáltam rávilágítani.
-"...ezért bant adni imo hülyeség" - Nem volt vita tárgya, de nem értünk egyet.
-A hozzászólásod szép, igaz, de nem viszi tovább a vitát, hanem újat kezd helyette. Mi értelme az 1-69 szinteknek, ha mindenki megpróbál minél gyorsabban túlesni rajta?
ಥ_ಥ
Get a life!
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
PSN: s3ctorHU
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem tudtok egy fix oldalt?
köszi
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
...
ಥ_ಥ
egy kérdés: köv aréna szezonnál nullázodnak a ratingek? (nememlékszem, hogy az elõzõknél hogy volt)
köszi
szeretném eladni az accomat a lemezekkel együtt(alapjáték+kiegészítõ) 16000 forintért. részletekért írj privátot!
ಥ_ಥ