166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Savmacska #132094 srácok smot hogy kijött a pre talent igy melyik kasztot érdemes választani hilelésre vagy pedig tankolásra ? 6hónapja nem játszottam és nem követtem az infokat igy segitsetek nekem, msot ujra feltöltöm és méf nem veszem meg a wotlk-t felakarok huzni egy healer ill egy tankolós karit csak most meiket érdemes a "sok" közül(drood nem érdekel ne is irjátok) köszike -
ShaiHulud #132093 ezekszerint nem vagy tisztaban az avatar fogalmaval. -
#132092 Ezt énse hallottam soha és ebből IS látszik hogy tulajdonképpen aztse tudja miaza wow csak hallotta hogy sokat kell kockulni hozzá és így írt egy ilyen felületes cikket... -
Savmacska #132091 Én se halottam még ekkora faszságot wow-ba hogy avatar :D:D -
HUmanHunter #132090 én sem hallottam :D -
#132089 Azt tudom, de a WoWban soha nem hallottam még a kifejezést. :D
(Most be ne linkelje nekem valaki a priest setet mert agyonverem! xD) -
HUmanHunter #132088 avatar. a fórumban lehet avatarokat berakni nem a wowban :D -
1Darton1 #132087 Az egyik legertelmesebb cikk, amit eddig ebben a temaban olvastam. Persze nem az ujsagiro miatt, hanem a szakertok hozzaszolasai alapjan. -
#132086 Valamit mindig kell okolni. És ha ottvan az a hülye szörnyes játék amivel órákat baszik el a gép előtt valaki az kitűnő lesz.
" játékosnak van egy virtuális karaktere, (avatarnak nevezik) őt irányítja," Ezt már Freiben is hallottam hogy avatar de játékban még sose. :D Ezt ki a faszom használja hogy "avatar"? -
#132085 Hol tudok az ember palámmal kardozni tanulni?(12-es vagyok)stowmwindben lehet?trainernél?vagy máshol?traiernél én nem tlaláltam sajnos.. -
ShaiHulud #132084 azert legalja ember mert igy forditotta a warcraftot a cimhez? ha megnezed csak a cimbe forditotta le, de valoban lehetett volna talalobb a forditas bar olyan sok alternativa nem nagyon volt. az iro azert forditotta le sejtesem szerint a cimben, mert egy olyan magyar nyelvu kozonsegnek szanta a cikket, akik nem feltetlen tudnak erdemleges jelentestartalmat a warcraft szohoz kapcsolni. kesobb amikor mar leirta hogy mi az a warcraft, onnantol mar igy nevezi
es ne mond mar, hogy maganak a cikknek, egy icipicit sincs igazsagtartalma. sok parkapcsolatot rontott meg a wow mar vilagszerte, kerdes mondjuk, hogy ezek mennyire voltak eleve igeretesnek tunok. -
#132083 háborúkovácsok özvegyei omg. :D
Ilyenkor sajnálom hogy alacsonyak a felvételi ponthatárok, illetve hogy bárkiből lehet online újságíró.
Vagy ilyenkor örülök hogy az ilyen legalja emberek nem jelentenek majd konkurenciát. :D -
Skill #132082 nekem nem tetszik a cikk ! rontja az üzletet! XD -
#132081 Nagyon jól leírja a helyzetet. -
WiLDoR #132080 én már a címén is dobtam egy hátast -.-
mondjuk a cikkben sok igazság van -
#132079 edit * valakitől -
#132078 Hi!
Tudtok egy jó helyet, ahol elő lehetne rendelni a WK-t úgy, hogy előre kifizetni, és 13-án kézhez kapni, vagy netán kp.-ban Debrecenben?
Előre is köszi a válaszokat!
Update:
Ez előző témákhoz egy kis video:
Antifaces - Függő vagyok!
-
#132077 van benn valami ,de mindenki függ valami illetve valamitől:) -
ShaiHulud #132076 http://www.origo.hu/noilapozo/temegen/20081108-szamtogepes-jatek-fuggo-ferfiak-okok-tunetek-kezeles-noi-fuggosegek.html
:D -
#132075 Ugyanez volt upc-vel is. -
#132074 igen,kiderült már, hogy a tvnetwork és a telia között nem müködik valami.
CSak reménykedhetünk, hogy szerdára kijavítják. -
Tiggi #132073 Igen, úgy néz ki akkor, hogy a szolgáltatóval lesz a gebasz. -
#132072 te is tvnetworkos vagy? -
HUmanHunter #132071 csak 2 új hsz 1 óra alatt? milett az sgvel? :D -
#132070 tvnetwork és a telia között van valami gebasz -
#132069 ez egy jel :p -
HUmanHunter #132068 tegnap este engem se engedett fel de jó mindig. -
ShaiHulud #132067 foleg azon a mapon fordul elo ahol van tin vein. nagy mennyisegben sehol sem fogsz talalani. -
Richardix #132066 Lenne egy megint csakk kissé nub kérdésem...
Silver veint hol találhatok nagyobb mennyiségben? -
Tiggi #132065 Én a ragnaros-sal vagyok így, már lassan egy hete nem tudok rá felépni.
Írtam gm-nek de gyakorlatilag semmit nem segített.
Nem vágom, hogy miért nem tudnak queue-t tenni, mint régen, sokkal jobb kivárni a sorom, mint az, hogy egyáltalán nem tudok játszani. -
#132064 most miért mondod? -
tsabi #132063 nubszűrő -
#132062 már a wowot is újra raktam, csekkoltam hátha virus,de semmi, pár nap és jön a kieg, én meg nem tudok belogolni :C -
#132061 napok óta nem tudok connectelni a neptulon szerverre, máshová felenged csak oda nem, van vkinek vmi ötlete hogy mit tehetnék? -
Mester01 #132060 köszi jön csak lassan :D
-
dev723 #132059 http://www.hackthat.net/df/ddos/40832/index.hack
Nézzétek megnézd meg -
#132058 Onnan nekemse a kalóz öbölről töltsd le. -
Mester01 #132057 Nekem nem indul L a letöltés! :( -
Savmacska #132056 ez nem hiszem h jól mérne -
Savmacska #132055 Hát mondjuk annyira nem ideális, mert ezt igy nem lehet eldönteni, mindennek megvan a maga előnye, és hátránya
Én még nem találkoztam volna ilyennek h mennyi idő eljutni 80as szintig és sztem nem is lesz , mert nem minden ember ugyanugy ér rá. Meg ez nagyon sok dolgotúl függ pl: class, van-e szakmád, beszélgetsz-e játék közbe, közben pvp-zel-e egy kicsit, stb,stb,stb
(amint te irtad h nem birsz járni esti raidre stb ugy biztos nehéz lesz fejlődni, ha nem tudsz "sokat" játszani, ez mind ember függő)