World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon fun spec
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
szintezéshez prot javasolt
ha dps akkor kétkezes, ha tank akkor pajzs, ha healer akkor mace és mellé offhand vagy pajzs...
sok variáció nincs...
arathor PVE
bloodscalp PVP
köszi
Egy hétvégén mennyit buliznak el a fiatalok? Szerintem a többszörösét. Vagy a havi cigerettapénz, vagy a ... (még sorolhatnám).
de most mért törlitek az én hozzászolásaimat is ?XD
aztán lehet hogy ez se jó megoldás, de ne tessenek itt rendetlenkedni
bocsi még1szer, csak segítséget akartam kérni<#eljen>#eljen>
ez a játék interneten játszható, úgynevezett "fizetés" ellenében. A regisztrációhoz igazolni kell azt, hogy a továbbiakban ezt az úgynevezett "fizetést" a vásárló teljesíteni tudja. Ezt vagy egy gamecard megvásárlásával, vagy annak a bankkártyaszámnak a megadásával tudja megtenni, amirõl késõbb fizetni fogja.
Amennyiben ezek a feltételek nem teljesíthetõk, sajnos a játékkal nem lehet játszani. Amennyiben ez így nem tetszik, tessék a játékot értékesítõ üzlethez fordulni tanácsért, a wowtopikot pedig megkímélni a bankkártyacsalásoktól. Köszönöm.
kiváncsi leszek, hogy 51 pontos talentekkel milyen lesz pl. arena.
az eddig sem túl balanced rendszert ez olyan szépen fogja kifektetni, hogy öröm lesz nézni 😊)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szerintem blizzard arra taktikázik hogy who elõtt kiadja a kieget, mert akkor a sok kiéhezett játékos inkább megveszi az újdonságokért, és addig sem pártol át who ba. Ha viszont who jön ki hamarabb, akkor a wowosok akik az év végére már halálra unják magukat BCvel, szépen átmennek whozni.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
amugy Devil May Cry 4 meg Mass Effect kotelezo lesz -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
๏̯͡๏﴿
Get a life!
Get a life!
PSN: s3ctorHU
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....