166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Savmacska #132174 még midnig nem birom eldöteni h sámánt huzzak fel healelni vagy pediglen papot -
#132173 Egy gyors kerdes:
Ha fenn van a WoW XP alatt, es teszek fel Vistat, akkor mukodni fog, vagy WoW ujrainstall kell Vista ala kulon? -
#132172 rapidhsrae link kieghez -
#132171 -
#132170 nézem thottboton hogy a kezdő zónákban a lv70-71es q-k olyan 20K XP-t érnek -
#132169 ezer köszi -
YakHead #132168 Ez az insta XP-zés nem is olyan rossz dolog. Később úgyis visszamehetsz és csinálhatod a kveszteket. Úgyis zöldek lesznek és azért is kapni fogsz egy rakás XP-t. Ha meg Instában húzod magad lvl. 80-ig, akkor meg lóvéért megcsinálhatod. -
#132167 Ha esetleg nem akarsz belepni es/vagy nem tudsz.
http://www.wowwiki.com/Formulas:XP_To_Level (lap kozepe kb, a beta alapjan osszeallitott lista, amely persze valtozhat nemileg) -
YakHead #132166 XP bar-odon ott van azt rotty. -
#132165 Logolj be es nezd meg a karaktereden :) -
#132164 azt meg lehet nézni valahol hogy mennyi a lv70-71-hez szükséges xp? -
#132163 Kvesztenkent jobb esetben is kapsz 10.000xpt, vagyis husz kveszt utan is kb 200.000nel jarsz, ami toredeke a 71es szintnek. Kezdesnek nem rossz (instant 200k xp), de nem fogsz csak a betarazott kvesztekbol szintet lepni. Mivel a kezdozonak dugig lesznek, celszeru mar most osszeszedni 4-5 cimborat, es huzni veluk instaba. XP is jobb, nincs sorbanallas a kvesztmoboknal, repud is no (raersz majd extra repuert megcsinalni a kveszteket az adott zonaban), es a gear is gyulik, ha esetleg nem rendelkeznel megfelelovel. Nomeg, az instanceok kulon serveren vannak, igy ha esetleg a world server behal a zonak floodja miatt, meg midnig van eselyed jatszani (max resetelni nesz necces az instat) -
Tusy #132162 - másfél millió XP-t azért nem fog érni az a 20 q-t sztem, de tudtommal inkább XP-t adnak érte meg némi aranyat. FS szerint ez igaz a szigetes napi q-re is (ami logikusnak tűnik, mert az is csak q) -
#132161 Aha. -
#132160 Hali!
Egy gyors fogós kérdés. Ha lv70-esként megcsinálok vagy 20 questet, de nem adom le amíg fel nem telepítem a Lich Kinget, akkor amint fent van a kiegészítő és sorban leadogatom a questeket be lehet egyből dingelni a lv71et? -
#132159 Valószínűleg realmfüggő, mint minden kereskedelem. Amúgy elején talán fel (amíg lehet tolni vele a crafting skilleket, de senki nem farmolja), aztán padló (amikor már kutyának sem kell). -
t0ma #132158 primal-ok ara fel vagy le fog menni csutortoktol?
BC megjelenese valami hasonli lehetett, szal aki ott volt akkor az meg mondhatna a frankot. -
Warden #132157 ö izé 14 péntek vagyis minusz egy nap.Magyarán szerdáról csütörtökre virradoan aktivizélheted. -
Warden #132156 13. án éjféltől vagyis 14. e 0 óra 01 perctől aktiválhatod.A magam részéről majd csütörtök délelött kihozza a futár valamikor, munka után hazaérve feltelepítem és ha menek a szerverek nekiállok szintezni.Aki ráér vadul vagy erre vett ki szabadságot az miután sorbaállt éjszaka avgy egyébb uton beszerezte az már 0 óra 01 perctől játszhat. -
#132155 14 péntek -
#132154 Atom hulye kerdes avagy sem: a kieg 13-an szerdan jelenik meg...vagyis 13.an/szerdan/ 0:01 perctol lesz megvasarolhato....akkor a CD galaxisos elorendelesemnel elbasztak a datumot,hogy csutortokon ejfeltol lehet atvenni a progit ugye? vagy most en vagyok a hulye es nalunk csak 14-en csutortoktol lesz vasarolhato? -
YakHead #132153 1. Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target that yields experience or honor. For the duration, your mana will regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 sec.
Ez azt jelenti szerény fordításban, hogy: 100% esélyed van arra, hogy a spirited 100%-át megkapod, ha olyan mobot/player-t nyírsz ki, akiből kapsz XP-t/honor-t. Amíg tart a hatása és kasztolsz, akkor a manaregened 50%-ával tölti a manád.
Shadow Priest-nél ez alap szintezéshez. Ha még két pontot raksz az Improoved Spirit Tap-ra akkor az 50%-ot 70%-ra tudod feltornázni a 100% spiritbónuszt pedig 110%-ra...márha bejön a mind blast és/vagy Shadow Word: Death-ből a kritikál.
2. When you critically heal with your Healing Wave, Lesser Healing Wave or Riptide you summon an Ancestral spirit to aid you, instantly healing the lowest percentage health friendly party or raid target within 40 yards for 30% of the amount healed
Ez azt jelenti: Amikor critical heal-t tolsz Healing Weave, Lesser Healing Weave vagy Riptide nevű spellekkel megidézel egy Ancestral spirit-et, ami segít téged/neked. Instant heal-t tol a legalacsonyabb HP százalékú (ki...ott hülye egy mondat tudom:D) party vagy raid célpontba aki 40 yardon belül van. Ja, és a healjeid 30%-ával healeli a célpontot (ez utóbbi mondat nem tiszta nekem sem)
Nekem van egy Night Elf papom és gondoltam kipróbálom a deep Disciple ágat szintezni...hááát sajna nem a legjobb. Egyedül a mana jelent gondot. 4-5 mobonként meg kell állni vele, míg a shadow ágon, ha okosan csinálja az ember, akkor bizony megállás nélkül lehet haladni. Disciple ág is használható lenne, ha az embernek lenne minimum 500 spell powere. Mert ezzel az ággal kényelmesen lehet még instákat is végighealelni (Shadow-val is lehet, de ott kicsit jobban oda kell figyelni meg több healinges cucc kell). -
#132152 Najah, meglepődtünk... Aztán meg is beszéltük magunk között, hogy csak azért nem sikerült visszaverni titeket, mert sokan dc-ztünk -
Warden #132151 Nem mi wipeoltunk mi reggel ott kezdtünk.A mystical meg a velvet glove közös raidje akadt el ott.A három magyar guild rise legacy-insomniac-death wish két raiddel mozgott és ehez a két raidhoz csatlakozott még pár kisebb magyar guild.meglepődtek a hordások mikor beérkezetünk még nyolcvanan besegíteni. -
#132150 Ott voltam, védtem is Bloodhoof-ot rendesen, de amit ti itt műveltetek...háááát elismerésem. Ha jól emlékszem akkor 2x el is wipe-oltatok, de aztán csak összejött kinyírni.
Hányan voltatok? Mert én olyan 70-80 emberre tippelek. Az fps-ről meg annyit, hogy nekem rohadtul leesett, sőt, kaptam egy dc-t, aztán vissza sem tudtam menni, csak amikor már kivonult a banda. -
#132149 kösz -
ShaiHulud #132148 jo lenne ha nem a bc-bol indulnal ki. ahogy bcre sem szabadott a vanilla wowbol.
amugy tankok kozul ne felejtsd ki a death knightot sem. -
WiLDoR #132147 én örülök, hogy beraktak végre ehhez hasonló archivementeket, ezekből kéne még 3 tonnányi, hogy fellenditsék végre velük a worldpvp-t, s ne csak az instance-os szarok fussanak mindig.
a palát meg he könyezetben nem láttam, de szintezni eddig az összes közül a legkönyebb volt. talán még a shadowpriest meg a hunter volt az, amik hasonlóan könnyűek voltak (értsd kb. 0 downtime)
az meg hogy most mennyi XYZ-nek a dps-e kb. senkit sem érdekel, max. e-peen fényezésre jó.
a rendszer lvl80-as szintre van belőve, a dps is.
lvl 80-on egy healer átlag 20-23k hp-val fog rohangálni, tankok 30k felett lesznek (nézz meg pár wotlk-os pvp movie-t, hogy kinek mennyi hp-ja van, aztán lehet meglepődni), úgy gondolod ehhez is sok az az átlag 1800-3000-es dps?
a dps-t majd kibalance-olják, hogy mindenkinek jó legyen.
plusz az a replenisment effekt, amit a pala rak, szerintem egyáltalán nem egy elhanyagolható tényező raid környezetet nézve, túl nagy luxus lenne szerintem kihagyni, igy retpala szerintem need lesz a raidekbe... -
Warden #132146 Szombat,vasárnap reggele hat guild az arathoron (három függetlenül a másik 3 guildtól) beütötte mind a négy hordás vezetőt.Nagyon jó móka volt megérte hatkor kelni.Viszont nem Thrall a legerősebb hordás boss per pillanat sőt ő csak a harmadik.Az erősorrend ugy néz ki hogy Bloodhoof toronymagasan az első sylvanas a második thrall a harmadik és az utolsó a bloodelf lader.A gond az volt hogy mig a három magyar guild azért koordinált a másik három nemzetközi guild nem és a be leaderen kivül a másik három bossnak 2 óra a respawn ideje.Hordások kevesebben is vannak az arathoron igy reggel csak thrallt és sylvanast védték erősebben.A második körre (fél 10) viszont már két raidnyi hordás védte bloodhoofot ami per pillanat kil jadent is beleértve talán a játék legerősebb bossa, nem beszélve arról hogy a sátrától 10 yardra resetel ha pont kinéz magának valakit aki kint ácsorog.a mistycal outdor raidje el is akadt rendesen pedig akkor már egy másik nemzetközi guildal tolták a sok hordás védőnek köszönhetően, viszont a másik négy raidtól kaptak némi támogatást.Szerintem ennyi 70 es soha nem volt TB-ben meg ennyire alacsony fps sem. -
Warden #132145 No azért ez így nem fedi a valóságot.A lvl up valóban könyebb lett a megváltozott judgementrendszernek köszönhetően seal of light judgement wisdom és nagyon nem kell megállnod max akkor ha nem rémlik valami q pontos helye.DE! a nerfeknek köszönhetően highend környezetbe ugyanott tartunk mint a patch elött és bossfighton ugyanannyi dps-t hoz a retri pala annyi hogy most egyet ha nem is a dps ért hanme a crit + judgementért érdemes vinni ha csak nincs 3,9k t toló fury warrior a guildben.MINDEN classnak jóval nagyobb lett a dps e a mágusok valami iszonyatra képesek a enc sámán-hunter-boomkinokról nem is beszélve.
A 3.0 elött ugye 1800 dps volt a min szint amit egy dps nek kelett hozni brutalluson hogy enrage timeren belül maradjon a raid.A retri pala akkor is hozott 1600 at meg most is ennyit hoz no ez a gáz. Miközben mindenki más 3k körül mozog.Akkor sem a dps miatt kerülhetett be egy, hanem azért a nagyon minimális supportért.A patch után egy nerfre a retri pala is hozott 2800 at plusz egy fél healernyit healelt valamint nagyon szépen töltött vissza manát a raidnek.A második harmadik sokadik nerf után pont a pve részét barmolták el pvp ben még most is jó ugy hogy már mindenen kb annyi büntetés van mint más classnak a cd e.Meglátjuk majd mi lesz nyolcvanon most csütörtöktől uygis lvl upolás vagy egy hétig arra biztos jó lesz a retri ág. -
Tiger1111 #132144 Kösz a választ.
-
Savmacska #132143 Én mondjuk healelni papot, illetve sámánt gondoltam. Tankolni kizárom a paladint mert az csak off ill aoe-tank nagyrészben, droodot mint tankot nem ismerem tehát marad a warrior
Van itt 2 talent amivel nem vagyok tisztába, leforditanátok nekem ?
1. Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target that yields experience or honor. For the duration, your mana will regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 sec.
2. When you critically heal with your Healing Wave, Lesser Healing Wave or Riptide you summon an Ancestral spirit to aid you, instantly healing the lowest percentage health friendly party or raid target within 40 yards for 30% of the amount healed. -
WiLDoR #132142 tökmindegy nem?
minek az neked?
miért akarsz 80-on 70-es itemet használni?
2 hét múlva az értékük kb. 0-át fog érni. -
WiLDoR #132141 nem lesznek resetelve. -
WiLDoR #132140 Blizzard Authenticator Token
s a problémád meg van oldva. -
WiLDoR #132139 lehet, de a 2 account tulajdonosának egyeznie kell, név, cim, etc.
továbbá mindkét acc-hoz tudnod kell a titkos kérdésre a választ.
(csak onnan tudom, hogy csináltam már ilyen transfert) -
Tiger1111 #132138 Hali az lenne a kérdésem hogy karakter transfert ,lehet csinálni 2 account közöt is?Vagy csak accounton belül szerver cserére jó? -
WiLDoR #132137 retripala egy atomtáp állat lett.
komolyan mondom, én szó szerint majdnem besz*rtam rajta, hogy mekkora kényelmes dolog vele a lvlup (ahhoz képest, hogy 3 évvel ezelött milyen is volt).
átlag 2 ütésből meghal minden mob (cca. 3 sec alatt), és a hp-d, manát SOSE fogy el.
van ungoro-ban egy qline, aminek a végén a gorishi queen-t kell kinyirni (58-as quest) a bogárfészekben, úgy zajlik, hogy inditod a questet, spawnol 2 bogár (56-osak), utána 3 bogár (56-osak), majd a queen (58) + 2 bogár (56).
na ezt eddig minden kaszttal csak úgy tudtam megcsinálni (átlag 55-56-os szinten), hogy potizás, bandage hegyek, recklessness-shieldwall-omgegyéb1órásphewphew talenteket el kellett nyomni, meg minden szart, hogy meg tudd csinálni, na ez 53-as palával akkora easymode volt, hogy csak lestem (még druiddal is kinyúvadtam ott anno az utolsó pack-nál), szóval a retpala mondjon bárki bármit, nem kicsit lett durva, hanem nagyon (iszonyat brutál burst dmg-et tud kitolni magából semmi perc alatt).
(btw azóta a pala nyugdíjazva is lett már) -
WiLDoR #132136 qrvára mindegy, melyik tank karaktert választod, a blizzard megmondta, hogy mindegyiket úgy akarja megcsinálni, hogy akár MT-nek is jók legyenek, tehát lehetsz: warrior, druid, pala, deathknight (plusz, amit kifelejtettem most hirtelen)
heal-re detto ugyanez lesz érvényben.
ajánlom a palát. tanknak is jó, healernek is, dps-nek is, aztán majd eldöntöd, hogy mit akarsz. -
#132135 Nem tudjátok véletlenül, hogy a Tesco-ban majd lehet kapni 13-án?