World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Most olvastam végig worldofwarcraft.hu-n levõ "Hivatalos wow történetet". Aki még nem tette meg, annak ajánlani tudom! Játékélmény sokkal jobb, ha ismered a világot, amiben játszol!
Kérdésem lenne: Úgy fejezõdik be a történet, hogy Jaina Proudmoore az orkokkal való szövetség fenntartása érdekében segít nekik megölni az apját. A játékban pedig már az emberek és az orkok lazán nyirbálják egymást. Ez miért van?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ez a hit mindig is igy lesz míg lesz wow Gabeone. Vannak kockák és vannak azoka tipusok akik csak játszani szeretnének ha naponta csak kis idõt is akkor is.De Te pl amint irtam 3-4óra napi max játékkal sosem fogod elérni azt mint plz aki napi 8-14órákat játszik(ezt ne vedd sértésnek) Én ugy vagyok vele h elkell dönteni. Vagy wowozol keményen vagy nem.
Get a life!
Mert Adams, jól megfogalmaztad, hogy egy kis plusz idõ befektetésével jobb karaktert nyerünk, s így a játék is hosszabb távon köt le minket, de az a kis plusz idõ, mennyi lesz végül összesen? A T4 set esetében mondjuk.
Engem zavarna a tény, hogy sok játékos kétszer jobb sebzéssel indít, mert annyival jobb a felszerelése. Ez a tény így volt pvp tekintetében a diabloban is, de ott viszonylag hamar, napi néhány óra játékkal, néhány hét alatt a legjobb tárgyra is szert lehetett tenni.
Wowban, ez hogy van most? És hogy lesz késõbb?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Az MMO-knak épp az a fogvatartó ereje, ha még egy kis idõt és energiát beleölsz akkor azzal jobb lesz a karaktered és több mindenkit tudsz legyõzni. Ha mindenkihez odavágnának mindent, akkor hamarosan elnéptelenedne a játék: nem lennének elérendõ célok.
Egyébként mennyire lesz hozzáférhetõ a legjobb item mindenki számára? Valahol pedig olvastam, hogy vannak bossok, akiket a játékosok jó ha 10 %-a látott élõben. Lássuk be, ez lehetne a korrekt kíváltság! Amelyhez megfelelõ felkészülés, és létszámú, egyben minõségû csapat kell! Ami viszont nem tetszik, amit a blackraven oldalán olvastam: változtatják a karakterek erõsségeit, gyengeségeit, sõt skilljeit! Így aztán, hogyan tudhatom, hogy a karakter amit ma elkezdek, holnap mi lesz belõle?
Más.Megjelent a gem vendor a szigeten és megrökönyödve látom hogy a hyjal vendor receptek melett a bossdropos receptek is megvehetõk.Gratula blizzard.Innentõl valóban abszolute semmi értelme a pve résznek sem és még mielött valaki nekiállna hogy zomg ugyanannyi joga van józsikának epixreceptet venni aki egy heroic timerunos ramparts-ot sem tud megcsinálni mint teszem azt annak aki hétrõl hétre behuzza hyjalt is bt-t is és várja hogy esik az adott recept mitöbb dkp-ra vagy rollra viszi.Vagy ha már iylen bõkezû a blizzard rakjon egy másik vendort is ahol az összes lézezõ designet meg lehet venni ami vagy world drop vagy 5-10 fõs instába esik.Nevetséges hogy az epix gem receptet bárki megveheti a sima "kék" változatért meg 479x kell egy egy adott szar ötfõs instába végig unnni és akkor sem esik.
s1 70k kb vindi 70k . szerintem ha a 10 napba beleesik 2 bg hétvége lehetséges. föleg hordának. alisnak szerintem esélyetelen.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem a playet time-vel vana gond hanem a real life time-vel ha msot megnézitek amint irta 2-3 órát tud játszani, én kezdésnem olyan 14-15napot modnom playedbe akkor az 104-nap leeht valamit elzámoltam de az ugy már sok és a valós idõt nézed, ilyen kevés játékidõvel (relatívan kevés) több mint 1-2honapba belefog csuszni egy 70es karakter ugy h kezdõ vagy és nem vayg sehol utána jönnek a jobbnál jobb gear-ek(cuccok) Ezt instance-vel és pvp-zéssel értem ami megint rengeteg idõ !! Fõleg ha rá is kattansz a játékra és ha nem teljesitesz akkor semmit sme fogsz elérni ..Ez az én meglátásom közel 2éves Wow-háttér után!!
Off
Get a life!
Get a life!
Saját accomat eladnám, mindent tudok küldeni, és persze titkos kódot is. SWP-be tökéletes gearrel. Akit érdekelnek a részletek küldjön E-mail-t a
[email protected]
Bocs az elírásért.
Ez a jó mail cím.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Saját accomat eladnám, mindent tudok küldeni, és persze titkos kódot is. SWP-be tökéletes gearrel. Akit érdekelnek a részletek küldjön E-mail-t a
[email protected]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1. ha sietsz 70re akkor nem sok föleg ha még guidet is használsz
2. ha élvezed a játékot és nem rohansz 70re aranyat és reput faromolni akkor eltart egy ideig
egyébként minden karater begyorsul 40 felett.
...
azt meg tudjátok határozni, hogy mennyi idõ egy karakter felfejlesztése most? Mondjuk egy nem könnyen xp-zõ karakteré, mint a harcosé vagy varázslóe. Konkrétan az új kiegészítõrõl olvastam szimpatikus dolgokat, ami miatt érdekel a játék. Olyan dolgokra gondolok mint, hogy már nem a tárgyvadászatról fog szólni a játék és lesz halállovag. Nekem nagyjából ez a fontos.
Köszi elõre is!
Maradok tisztelettel
vagy ha sokkallod a bolti árkat akkor ebay.com
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
haver is benyalta ezt a dolgot, mert az eladó mondta.. én mindig azt mondom hogy szeretnéd a jót akkor azt meg kell fizetni
szeretnék igen, egyrészt helyhiány miatt kell a laptop, másrészt meg mobil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amiket eddig néztem proci és ram szempontjából biztos jók, de a "normális" videokártyával szerelt laptop elég húzós.
elõre is kösz
hiába a kockulás megállithatatlan......
google nevû cuccal találsz oldalakt, ahol az összes quest le van irva.
http://www.wowhead.com/
légyszi segítsetek mert szétjártam a barlangot.
ez csak egy fórum... érdemes elolvasni a kézikönyvet, abban minden benne van az alapokról
kössz
lezárolták az accountodat? akkor megírták hogy mire kiváncsiak. Megírtad nekik? Akkor hamarosan leveszik a zárolást róla. 3-5 nap kb. Nem kell írni nekik semmi mást.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero