166745
  • vki
    Na vazze... Lebuktam XD
  • Zomil
    tudsz rola videot linkelni h néz most ki? :)
  • Gerygrey
    Azt hogy tudom meg melyik szerveren vagyok? (bocs hogy ilyen láma vagyok, de valamikor el kell kezdeni) :)
  • Narxis
    Általában városok mellett tudsz újraéledni, feszállsz a griffre és Stormwindbe repülsz, human főváros, Elwyn Forestban. Melyik szerveren játszol?
  • Gerygrey
    Na igen, de ha vele beszélek akkor ott támadok fel ahol ő van, az meg még rosszabb lenne mert ott van a bent a zűrös terület közepén még messzebb otthonról...

Egyébként Human vagyok, és Redridge Mountains az a hely ahonnan szeretnék hazajutni Elwynn Forest-be. De már a fegyverem, páncélom, minden pirosban van teljesen :(

Nem lehet valahogy segítségért kiáltani? Bár nekem az a terület ahol vagyok, nagyon kihaltnak tűnik, de hátha valaki meghallja...
  • Narxis
    Lol, milyen fajjal vagy? Mert így elsőre a Night Elf kezdőhely ugrik be, ott vannak pókok, meg szép nagy fák. Egyébként megteheted azt is, hogy nem mész vissza a hulládhoz hanem beszélsz azzal a szép nagy szellemféleséggel és kéred, hogy élesszen fel.
  • Gerygrey
    Sziasztok

Kezdő wowosként lenne egy nagy problémám: betévedtem valami ellenséges területre, ahol egy idő után rámtámadt valami nagy tarantula ami két harapással legyilkolt, esélyem sem volt. A szellememmel megkerestem a hullámat és feltámadtam, de egy lépést nem tettem meg és újra halott voltam. Azóta még háromszor eljátszottam ezt de már kezd az agyamra menni hogy félórát bolyongok az erdőben azért, hogy megtegyek kb 20 centit hazafelé. Nem lehetne valahogy kimenekülnöm innen?
  • [HUN]Crassus
    milyen addon az ott középen amin számolja szerintem a rúnákat? az a nagy gömb izé a félkör jelölőkkel?
  • Dr DeViLKiNG
    Már nem így néz ki :p
  • PSAV
    Dunakesziről jön valaki PC Dome-t raidelni?
  • PSAV
    Desecration
  • Davidus
    desecration(talent)
  • Fehercsoki
    (Eza spell a vége felé az unholys résznél van)
  • Fehercsoki
    Találtam egy videót nem tudjátok mi annak a spellnek a neve amiben ilyen fehér kezek nyúlnak fel a földből?
  • picket
    Nem kell mentegetőzni, mert akkor úgysem hisszük el :p
  • vki
    Debrecenben nincs valami ilyen üzlet, ami éjféltől nyit? (Nem vagyok vérkocka, csak CS reggel 9-kor indulok haza :(, és a legtöbb üzlet akkor nyit.
  • Davidus
    DK GYIK
  • U42MAD
    Szegeden a FREE SECTOR-ban is árulják éjféltől a kiegészítőt.
    www.freesector.hu
  • Mighty
    Ezért kérdeztem, mert én BC vételekor voltam utoljára náluk, még a Dohány utcában. Ha nem nézem, meg, csütörtökön oda mentem volna :)
  • Zomil
    én ezt kaptam tölük:

Az Ön által kért terméket (termékeket) 2008. november 13., csütörtök nulla órától tudja átvenni
    üzletünkben, és azt (azokat) 2008. november 14, péntek zárásig tartjuk fenn az Ön részére.

valószinüleg leirták, és te még a régit kaptad meg :)

Mighty: lassan kb. 1éve ezen a helyen van a galaxis :D
  • Narxis
    Vannak ilyen értelmes emberek.
  • Mighty
    Most akkor én nézek el valamit?

"Személyes vásárlás:
    1088 Budapest, Belváros
    Múzeum körút 10.
    (Astoria és Kálvin tér között)"

Ez valahogy nem a Dohány utca...
  • Nauron
    lesz..éjfélre
  • Nauron
    mért le vki olyan fanatikus h éjfél oda megy a bolthoz? o.O
  • Balazs15
    mér költöztek volna el??ott van az:)
  • Mighty
    Mikor költözött el a cd galaxis a Dohány utcából?
  • [HUN]Crassus
    cd galaxis
  • Zomil
    honnan rendelted?
  • Mighty
    A wotlk nem egy különálló játék. Szerves része a wow-nak, úgyan úgy, mint a bc.

Ha mennek a serverek, tudsz játszani.
  • Fehercsoki
    Igen mert ugyanaz a verzió nekem most wotlk van fennt.
  • Somi1
    nem tudja vki ha felrakom wotlk-et akkor meg fogok tudni jaccani bcvel amig nem allnak at a szerverek?
  • [HUN]Crassus
    szóval ez így 1 napos csúszásnak tűnik...ki a franc megy oda csütörtök éjfélre ha már szerda éjféltől elérhető lesz?
  • [HUN]Crassus
    Az �n �ltal k�rt term�ket (term�keket) 2008. november 13., cs�t�rt�k �jf�lt�l
    tudja �tvenni
    �zlet�nkben, �s azt (azokat) 2008. november 14, p�ntek z�r�sig tartjuk fenn az
    �n r�sz�re.

Figyelem! K�rj�k semmik�ppen se felejtkezzen el jelezni koll�g�nknak a szem�lyes
    �tv�tel
    sor�n, hogy �n az interneten kereszt�l foglal�st adott le, mert az akci�s �rak
    csak �gy tudnak �letbe l�pni.
    Az �rv�ltoztat�s jog�t (indokolt esetben, tekintettel az eltelhet� id�re)
    fenntartjuk.
  • Tiger1111
    Ha nem Program filesben van a wow akkor a vista instal után is működik rendesen.Tom mert nem rég instaláltam én is :)
  • Tatyla
    nem kell újra telepítened sose a wow-ot,launcherböl csinálsz új parancsikont az asztalra és csókolom...
  • WiLDoR
    nemtom neked mit irtak, de nekem ez az üzenet jött:

CSOMAGAZONOSÍTÓ: 0000XXXXXXX
    VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2008.11.13. - CSÜTÖRTÖK (8-17H KÖZÖTT)
    Csomaginformációk lekérhetõk a http://xxxx.php
    oldalon, a csomagazonosító megadásával, a várható kiszállítás napjának reggelétõl.
    Kiszállító e-mail címe: xxx
    Kiszállító telefonja: yyy

Tehát ezalapján 13-án fog megérkezni a motyó.
    Viszont a gamét 13-án 00.01 perctől lehet majd megvásárolni (tehát 13-án "iszonyat kora hajnalban"), igy aki ekkor megveszi, az elviekben akár már 10 perccel később is játszhat, mert ettől fognak "elviekben" élni a szerverek.
    FS!-en is a megabuli time szerda éjjelre mutat, nem csütörtökre, pont emiatt.

tehát aki cd-galaxis-sal rendeli, az startból fél napos csúszással fog kezdeni.
    na nem mintha ez zavarna, mert melóban leszek -.-
  • ShaiHulud
    2.-hoz: ugy mukodik, hogy ha critelsz azokkal a healekkel, akkor annak a healnek a 30% at amit az healelt (tehat pl 9000t healelo healing wavenel 2700) fog a raidben/partyban a legkisebb % hpju emberbe healelni. solozasnal is mukodik es akkor rad hat az az extra 30% is, eleg szep lhw-ket lehet vele igy magadra tolni:)
  • voloume
    ha van egy trial accom és felupgradelem simma wowwal és ugye jár hozzá az ingyen honap, akkor megkell varni meg a trial 10 nap lejar? es csak utana valt at? mert most nem tudok vele trade stb. hogy lehet a trialt kitörölni ?
  • Gear
    Druid :P Úgyis azt írtad hogy még nem volt,legalább érdekesebb lessz a szintezés. Meg ha mégsem healelsz szerintem a Doid még mindig több lehetőséget ad mit a shami.
  • YakHead
    /roll