166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Warden #132254 A játék számod 2.4.3 ehez képest a játék per pillanat 3.0.3 nál tart.Törtszerveres gondokról pedíg lásd fent a feliratot. -
heystumafly #132253 hát ha te is elkezdessz játszani akkor biztos lesznek
-
#132252 Curse Client-be hibás a QuestHelper, mitöl lehet? Másnak is van ilyen hibája? Már újra lett telepítve is, amikor belépek a wow-ban akkor csak ennyi ír:
és ha beírom "/qh error" akkor:
ezt írja ki!
Please HELP!! Lécci segítsetek! -
ersekker #132251 hali mindenki!
Soha nem wowoztam még az életemben csak warhammer online de az igen elég fos game...Szeretnék kérdezni pár dolgot..
Mennyire komoly a game?
Only pvp karinak van jelentösége?mármint semmi instázás csak pvp.
Mekkora függöséget okoz?
Mennyi idö a 60lvl?
Naponta elég 1-2 órát tolni?
Itt is vannak lámák,pofázós 10 éves pöcsök? -
Richardix #132250 jah és szedeks zét mindenféle fegyvert olyat is amit ír h jöhet belőle de csak strange dust jön mindenbőőőőőől.. már 270 strange dustom van -
Richardix #132249 lehet venni csak sosincs készleten...
am 60-es enchinél nem fejelszt a disenchi? mer fél órája disenchizgetek szintet meg nem kapok -
Tusy #132248 - erőltesdd a fegyverek szétszedését! Amit keresel kivételesen venni is lehet enchant cuccokat áruló NPC-nél -
Richardix #132247 a enchantról:
disenchantoltam már vagy 100 zöld cuccot de egyik se járt efféle sikerrel... már úszok a strange dustban... de lesser izém az még mindig nincs -
Gumbo #132246 BM -
#132245 Na, mivel a kieget még nem veszem meg, csak 1 hónap múlva, úgy döntöttem, hogy felhúzok addig egy huntert.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen speccel lehet a legjobban szintezni? -
YakHead #132244 Esetleg ha Tailor vagy még az enchant mellé, akkor varsz zöld cuccokat azt azokat szeded szét, amiből eshet például az általad keresett alapanyag. -
YakHead #132243 például zöld cuccokat disenchant-olsz. Már úgy értem olyakat, amik esnek, nem pedig amik rajtad vannak -
Richardix #132242 tegnap belefogtam enchantingba és egy nagy akadályba kerültem:
Lesser Magic Essencet honnan tudnék szerezni a bolton kívül? -
WiLDoR #132241 tervbe van véve egy ilyen reform. -
#132240 próbáltad e? -
Tiger1111 #132239 Pedig sajnos a questek 80% abból áll ,hogy öljmeg x menyiségű mobot,vagy hozzál x menyiségű növényt,alkatrészt stb stb.De lvl 18 körül már lesznek insták ,és az egy kicsit szinesebbé teszi a fejlődést.De az igazi az lenne ha a pvp/bg harcokért is kapnád az xpt mint warhammerben.Legalábis szerintem úgy már nem lenne anyira monoton a questelés. -
#132238 Ok, köszi. És te hogy tetted rá a shift+q-ra? :)
Egyébként sikerült nagynehezen hazavergődni tegnap éjjel úgy 15 feltámadás után :) Viszont lenne még egy kérdésem: most még csak 7. szinten vagyok, de egy kicsit kezdenek unalmassá válni a questek. Számíthatok a későbbiekben, magasabb szinteken izgalmasabb questekre? (amiben nem az a feladat hogy menj el XY helyre és ölj meg megadott mennyiségű faszom manót, aztán esetleg hozz tőlük valami kacatot) -
#132237 joo hat en mar honapok ota nem wowozok. :D altozni meg 1+ eve altoztam utoljara ^^ -
#132236 "Tortszeron" nincs, lebukott Garrett :) -
#132235 hmm passzolok. :D 3evvel ezelottrol olyan emlekeim vannak hogy még nem volt. :P azota meg nem sokat altoztam vagy nem volt jelentossege. :D
mind1 tul van targyalva. :) -
#132234 Nekem mind a kettő volt és tetszett is :) -
ShaiHulud #132233 mindig is volt >.< kocsmarosnal csak oda bindeled. -
WiLDoR #132232 hát ez elég sovány egy FAQ, gyakorlatilag semmi olyat sem irtak le benne, amire valaki ne tudna rájönni 10 perc játék után.
ennél 100x értelmesebb és összetettebb FAQ-ok és guide-ok vannak a neten DK ügyben. -
Gear #132231 Nekem meg épp a dru jött be legjobban ha healelni kell. Priestem volt még de az nem tetszett annyira. -
CsőKujts #132230 Druiddal olyan unalmas healolni, hogy az szinte hihetetlen. Főleg raiden. -
CsőKujts #132229 -
CsőKujts #132228 Már hogy a fenébe ne lehetne nekem shift-q ra van rárakva a help gomb. Megnyomod azt jön egy javitóbrigád plusz kinyirják a körülötted lévő pókokat. -
#132227 hm telleg. Akkor csak régen nem volt :p -
WiLDoR #132226
RuneWatch[IMG] -
ShaiHulud #132225 szerintem alapbol van nalad heartstone es a kezdoreszhez van bindelve. -
#132224 már ha elkérte az első HS-ét az innkeepertől. :) -
#132223 Van egy Heartstone nevu cucc a zsakodban. Feltamadas utan hasznald, es visszarak a kezdozonaba, onnan mar biztonsagban tudsz fejlodni. -
#132222 58as, ha minden kvesztet megcsinalsz, es megolsz meg pluszban 4-5 mobot. Betaban ahogy vegzel a final eventtel (DK raid LHC korul), kell meg 2-3 ezer xp, es mehetsz is Outlandra. A maradek xp siman osszejon nemi EPL mob irtasaval. -
#132221 Kishegyesin a Tescobol meg tudod venni akar ejfel utan 1 perccel, lesz nekik eleg es a cimbora szerint mar ejfelkor kipakoljak a polcokra, de az MM is betarazott a kiegbol boven. -
#132220 Mikorra végzel a DK questekkel, nagyjából hanyasz szinten leszel? -
#132219 apránként. mire végzel a DK questekkel megkapod az összeset -
YakHead #132218 Figyu már. A DK lvl. 55-ön megkapja a 45 talentpontot vagy csak apránként? Mert a lenti linkből nem nagyon derül ki (csak az, hogyan tankoljunk meg idézzünk ghoul-okat) -
#132217 mert a retpala lightbringer kinézet need és eddig mother token-t nem én kaptam s3 shoulderre meg pvp gyűlölet miatt nem volt meg a rating követelményem..
számomra ez a set a legszebb és csak kiváncsi vagyok h tudom majd eetleg kifarmolni
btw lehet megy a palám pihenni reroll lesz valószínűleg másik kasztra és hadd ragyogjon egy szép armor setben nemdebár?
-
#132216 Elvileg mielőtt kiválasztottad az első karaktered választanod kellett egy servert. Egyébként jobb oldalt alul a belépő képernyőn, ahova a felhasználóneved és a jelszót írod. -
Savmacska #132215 nekema nynira nem jön be a DK