166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
WiLDoR #132294 te is biztos sokat beszéltél vele -.-
(amúgy meg amit irtál, az minden csak nem igaz) -
WiLDoR #132293 nem fog senki se dk-kat gankelni outlanden hidd el.
annál sokkal jobban érdekli a playereket (azokat, akik nem rerollolnak) northrend, elvégre majdnem 2 éven át outlanden bóklászott mindenki.
gondolod, hogy ott maradnának b*szkurálni a kicsiket, mikor várja őket egy ismeretlen, felfedezésre váró világ?
nagyon retardáltnak kell ahhoz lenni, hogy valaki ilyen szituban a felfedezés öröme helyett gankeljen :)
bár az a szitu előfordulhat, hogy anyu-apu nem veszi meg a kieg-et kiccsávónak, aztán bánatában ebben éli ki magát, de azért azt se felejtsük el, hogy azoknak, akik dk-t inditanak már van legalább 1 db 70-es karija, amivel be lehet logolni, s szénné lehet gyalázni az ilyen kis sz*rjankókat.
plusz tegyük még hozzá, hogy a gyorsított xp-zésnek köszönhetően outland-en 2-3 nap után már nem fogsz dk-t se látni, mert 68-on instantban fognak menni northrendre, a 68-at pedig most már félelmetesen gyorsan be lehet ütni (mire elkezdenéd a nagrandi questeket, már mehetsz is northrendre). -
WiLDoR #132292 Mennyire komoly a game?
pve része nagyon, illetve a hc pvp része is (aréna).
Only pvp karinak van jelentösége? mármint semmi instázás csak pvp.
itt ilyen nincs, ez nem who.
csak pvp-vel nem fogsz tudni - még - fejlődni. questeléssel lehet.
pvp az itt fun-nak van, másodlagos.
Mekkora függöséget okoz?
emberfüggő, de nagyon addiktív tud lenni a game.
Mennyi idö a 60lvl?
rutinnal gyors (~2 days played), rutin nélkül lassabb lesz
Naponta elég 1-2 órát tolni?
casual szinten igen, de igy is lehet szép eredményeket elérni.
ráadásúl holnaptól megszűnik az, hogy csak a hc pro arcok láthassák a játék teljes tartalmát, hála a raidek 10 fős verzióinak.
szóval holnaptól még inkább casual barát lesz a játék...szerencsére.
Itt is vannak lámák,pofázós 10 éves pöcsök?
mint mindenhol. -
#132291 ya -
#132290 a kieg. ugye nem fog adni semennyi játékidőt sem? (magyarul ha újra el akarok kezdeni wowozni, akkor a wotlk mellé kell vennem egy gc-t is ugye?) -
eLiXir #132289 http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=9797&op=details&mode=laptop_uj
? -
Dr DeViLKiNG #132288 Videokártya:
128 Mb Intel GMA 950 integrált
Ez nagyon nem fogja vinni. 160E körül már lehet olyanokat kapni, amikben egy erősebb vga van (alatta nem nagyon). -
eLiXir #132287 hejho. laptoprol szeretnek jatszani a kozeljovotol, es megkerdeznem, hogy 120E forint kornyeken lehet-e kapni olyat, amivel jatszhato a wow. gondolok en itt a fix 40-50-60 fpsre (bar hozzateszem foggalmam sincs mennyi szamit jonak, mennyi kevesbe...)
ezt neztem ki: http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=10368
velemeny?
elore is kossz! -
#132286 Bár nincs palám és sosem volt, de azért a retricsicskázás enyhén tahóság. -
ShaiHulud #132285 hancu egy despota bunkoparaszt :\ -
#132284 nemcsak én, Hancu is froccsokkon! :) -
ShaiHulud #132283 de ahogy garret megmondta a jatekosok csak 1-5%-a ilyen >.< -
#132282 Nyilván a 80as kékek lesznek jobbak a 70es epiceknél...:) -
#132281 Ja meg a WoW-ban bele kell nyugodnod, hogy soha nem leszel te a legjobb, ha nem tudsz napi 8-10 órát folyamatosan játszani és nem hozol olyan áldozatokat, amelyek azért kihatnak a való életedre is.
Pontosan ez a WoW legnagyobb kérdése: ha jól szórakozol így is akkor játszol, ha pedig úgy érzed ez nem szórakozás számodra akkor nem. -
#132280 Azért ez nem ilyen egyszerű. Pont most vagy olyan helyzetben, hogy jó neked, mert a szint-limit 70-ről 80-ra emelkedik 1 napon belül és ez azt jelenti, hogy aki eddig 70-en a legjobb cuccok tulajdonosa volt, az is kb egy szinten lesz veled amikor mind a ketten eléritek a 80-at. Ez azért van, mert 80-on nagyrészt jobbak lesznek a sima kék itemek is mint az epicek, ezért sokkal kisebb lesz a hendikep.
Jelen esetben azért vagy kisebb bajba, mert a játék akkor jó(legalábbi sszerintem) amikor group-ban nyomhatod. Eddig nem volt gond, mert alacsonyabb szinteken a néhány kezdő mellett többnyire sok-sok unatkozó 70-es húzott fel újabb karaktereket 70-re ergó belük tudtál csapatba verődni, sőt még sokat tanulni is tőlük. Most viszont az össze játékos akiknek van pár 70es karaktere nem fog új karikat kezdeni, hanem mindegyik meglevőt fel fog húzni 80-ra először, ebből kifolyólag egyedül az újoncokkal fogsz tudni csapatba verődni.
Az pedig egyáltalán nem baj, ha gyengébb a felszerelésed(gear) mint másoké, mert a játék instái úgy vannak belőve, hogy mindig találhatsz magnak olyat ami megfelelő kihívást tartogat. És ezeknek a segítségével egyre jobb itemeket szerezhetsz. A lényeg talán az lenne, hogy találj egy normális guildet, ahol majd ha 80-ra érsz akkor meni fognak veled mindenhova instázni és akár raid-eket is csináltok majd, mert eben rejlik a játék PVE szépsége. -
#132279 Nem rossz gondolat, de lehet tömegesen hagynák el a játékosok is a szervereket:P
Amúgy asszem van ilyesmi új játék, pl warhammer online-ról azt hallottam, hogy ott egymás városát kell elfoglalni és amint az egyik elfoglalja az összeset vége a servernek.. de ez nem 100 -
#132278 Na akkor kezdem érteni, Travianban is k***sz*r egy fél éve futó szerveren indulni, ahol már mindenkinek 30 faluja és többtízezres serege van, neked meg van egy nagy semmid és indulj el - szóval most valahogy hasonlóan jártam.
WoW-ban nem szokták resetelni a szervereket? Vagy nem indítanak újat egy idő után? Én leginkább azt szeretném hogy bemegyek egy szerverre és tömegesen indulnak velem együtt level 1-es játékosok, akikkel versenyben vagyok, nem csak egy megtűrt kis újonc a nagyok között. -
#132277 Nem csak lehet, biztos!!! -
#132276 Én Lineageből jöttem wow-ra és 1 hónapig nagyon jól éreztem magam benne, de aztán kb rá kellett jönnöm, hogy hamar megvagy 70 utána meg a nagy semmi.. bár még nem vagyok meg 70 de már most meguntam wow-ot, én inkább pvp párti vagyok minden játékban, annak van értelme számomra, de itt nem látok sok dolgot benne.. L2ben legalább vannak klanwarok, hogy még izgalmasabb legyen, bárhol le lehet ölni a másikat és van veszteni valód, lévén ha meghalsz akkor xp-t vesztesz... ezt hiányolom wowból, viszont minden másban sokkal jobb wow..
Van aki ma azt mondta, hogy adjak még neki időt, mert 70en indul be az élet, nem tudom lehet igaza van, de ez a quest és insta semmi több elég unalmas, bg egy ideig nagyon vonzó és szórakoztató volt, de abból is mindig ugyanaz már unalmas... lehet pvp serverre kéne mennem..... -
#132275 Most az a baj, hogy low level játékosokkal nem nagyon fogsz találkozni, mert mindenki a mainjeit fogja tápolgatni 80-ra. Majd azért 60tól érdekes lesz neked is. Addig questelés mint atom. Kicsit unalmas lesz, de 60-ra nagyon hamar eljutni ám. -
#132274 Mindíg van néhány retarded. Ugyanúgy, ahogy STV-ben is mindíg a legnagyobb gankelések mennek:) -
#132273 Ok, lehet hogy az a baj hogy én mindezeket első futtatásra vártam a játéktól - valami olyasmit képzeltem mint az egyébként fullprimitív, böngészőben játszható Travian MMORTS, és mondjuk egy Far Cry 2 multiplayer keveréke, ahol bemegyek a szerverre és rögtön akció és izgalom, egymás gyilkolászása vár :)
Akkor megpróbálok adni még egy kis időt a dolognak. -
Mitch85 #132272 NERFET A KURVA MAGE KASZTNAK!!!!!! FASZOMAT NEM ÁLLAPOT EZ ÍGY!!!!!! -
#132271 Ez engem is érdekelne így wotlk előtt 2 nappal, lévén nem bétáztam.
Valaki segítsen nekünk, külföldi fórumokat olvasgatva Bloodot vagy Unholy-t írtak, Érdekelne esetleg még talentspec és cycle is.
Nem játszani nem kell játszanotok helyettem, meg tudom hogy úgyis ki fogom tapasztalni, de spórolnátok nekem egy 20percet :D -
#132270 Fejlődni fognak Northrenden. -
#132269 Hát én az elején nem indítanék DK-t, mert minden 70-80as DK-ra fog vadászni Hellfire-ön:) -
#132268 Szerintetek DKnak fejlődésre melyik a legjobb talent? -
#132267 ebben nem a playerek a durva -
#132266 Azért ez túlzás, azt mondanám, hogy a questek többsége ilyen de lesznek nagyon szórakoztató, izgalmas questek is, főleg majd 60-as szinten, ha mész Outlandre. Na meg így fedezed fel a világot, a gyönyörű, lélegzetelállító, hangulatos tájakat. A hófödte tájaktól, erdős, sivatagos, dzsungelesig minden van, majd meglátod. -
#132265 Én úgy csináltam, hogy minden nap más karakterrel csináltam, így elég változatos volt, persze ha nagyon nem volt kedvem akkor nem csináltam. -
#132264 Azért a szigeten minden nap megcsinálni a napi questeket minden volt csak nem változatos:) -
Tiger1111 #132263 Játszál vele és meg tudod:)A questek megcsinálásával felfedezheted a világot,rengeteg instába mehetsz ,később raidekre.És persze mehetsz pvp ha akarsz ,ha mindent csinálsz akkor változatos. -
#132262 Itt a lényeg a végjáték. Szvsz a szintezés baromi unalmas tu lenni, ha csak questel az ember és ha nem vagy rested akkor ez a leggyorsabb módja a szintlépésnek. Aztán ha majd eléred a 80-at akkor választhatsz, hogy a PVP vagy a PVE content tetszik jobban és annak fényében játszol, bár lehet mind a kettőt is. Lényeg, hogy jó közösségben legyél, akikkel kölcsönösen segítitek egymást. Hatalmas élmény lenyomni egy boss-t elsőre, elmondani, hogy sikerült, vagy megnyerni egy jó kis 5v5-öt.
Aztán majd eljön az idő, hogy elgondolkozol rajta, hogy miért csinálod, miért játszol vele. És ha majd akkor is úgy tudsz válaszolni, hogy mert jól szórakozol, akkor ismét elő fogsz rá fizetni. A lényeg, hogy úgy játsz, hogy jól szórakozz vele.
Természetesen lesznek olyan pillanatok, amikor nem fogsz... amikor szeretnél megszerezni mondjuk egy craftolt itemet és nem akarsz érte kifizetni az AH-ban marha sok pénzt, akkor elmész és lefarmolod a hozzávalókat. Ilyenkor órákat unatkozik a játék előtt az ember, mert semmi kihívás nincs benne és még monoton is. De ha megvan az új armor vagy weapon, akkor majd elmész egy instába és leméred, mennyivel lettél jobb tőle. Aztán új itemeket fogsz maganak kinézni és azokat is meg akarod szerezni. És így tovább...
Én speciel másfél év játék után úgy vagyok, hogy szüneteltetem a játékot és nem jövök vissza most sem a WOTLK megjelenésekor, mert nem találtam már elég szórakoztatónak. Ez biztos azért van, mert elég maximalista vagyok az életben és rájöttem, hogy sokkal több idő és seggelés kellene ahoz, hogy a kívánt szintet elérhessem a karakteremmel, ezért abbahagytam, mert az út nem vezetett sehová. Majd azért karácsony körül újra előfizetek, de most a Fallout 3-at nem tenném félre semmi pénzért sem:) -
#132261 ...csak kapjon el a gépszíj -
ersekker #132260 1 kérdés.Hol van legtöbb magyar playerek?
Bocs,honfitársaim ha "playerek" szó durva nektek -
#132259 Pedig sajnos a questek 80% abból áll ,hogy öljmeg x menyiségű mobot,vagy hozzál x menyiségű növényt,alkatrészt stb stb
És akkor mi ebben a játékban az izgalom? :) -
#132258 Nagyon.
Igen.
Nagyot.
Amennyi szabadidőd van.
Casualnak elég.
Tele van velük a szerver. -
ersekker #132257 hát hogy elöre tudjam hogy melyik guildben legyek:)de igy nem tudok intézni:Pkösz hogy javitottál,lusta vok:)
senki nem tud válaszonlni nekem? -
#132256 "szeró"
Am miért akarsz te wipeolni?:P -
ersekker #132255 most trial accounttal szarakodom de elég gáz hogy whipe-olni nem lehet...
Melyik szerveren érdelmes menni?(Magyar szerverre gondoltam)
És tudnátok biztositani jo hangulatos,társaságos,családias guildot valamelyik szerón?