World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
1 hét volt a táppénz nem lehetett vesztegetni az idõt.
bejön az epix pvp-hez meg közben meg is gyógyulsz, két legyet 1 csapásra - mondjuk még 1x el nem játszanám, 1x is bõven elég volt -.-
mondjuk ja, én nem voltam olyan gerinctelen fostalicska, mint azok, akik wintrade-del szereztek feleennyi melóval s3-at (remélem jól ki is banolják a picsbe az összeset)
Get a life!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
köszi
Get a life!
Get a life!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Get a life!
Ha allys vagy a horda fog gyözni és csak avn fogtok nyerni Ha hordás vagy csak az ally fog nyerni és csak avn fogtok nyerni..
mondhatok akármit de ez igy igaz mindig az a fél veszit ahol éppen te vagy.
-- AB-n eleinte vezetünk de bázist nem véd senki (vagy csak 1-2 ember), olyan 1000 pont környékén páran 'megunják' a mozgolódást és átmennek leecherbe... 10-bõl 1x ha nyerünk
-- AV-n jobb az arány, ha horda pár emberrel nem védekezik akkor szinte biztos a gyõzelem... de általában védekezik, vagy visszafoglalnak 2 vagy több tornyot... átlagban ez kb. fele - fele (volt napom amikor 3x egymás után nyertünk, de tegnap pl. 5x egymás után vesztettünk)
-- EYE szinte mindig bukó, alli valamiért képtelen bázist védeni, hülye zászlót akar mindig bevinni
-- WSG-re lassan be se merek menni, 30 percnél ritkán rövidebb (volt már 1 óra 20 perces is) és legtöbbször vesztünk
- 20 óra után a helyzet javul valamennyit (nagyobb esély van allis gyõzelemre), de 22 órától reggelig inkább leecherek 'csatája'
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
elsõ lépésként nem rossz.
remélem folytatják, s még komolyabb büntit is kilátásba helyeznek azokkal szemben, akik arena pontokat adnak el és vesznek...
2.4.2 meg megváltoztatja a personal rating követelményrendszert, elvileg már nem fogja megérni eladni a high rated csapatokat, mert ha a a personal 150-nel kisebb, mint a teamrating, máris 0 pontot kapsz.
most már innentõl csak az lesz a kérdés, hogy wintraderek bevállalják-e, hogy 1500-ról egy szûz, új csapattal felrángatják egy nub pistikét 2200 fölé.
szerintem ilyen lesz, de az fix, hogy 2v2 és 3v3-ban nem, mert ott pillanatok alatt ki fogják szúrni a szarúl gearelt-et és behal seperc alatt. 5v5-ben lesz ez divat szvsz, de azt kb. meg lesz*rom...
más formában 2.4.2-tõl nem igazán tudom elképzelni a wintrade életképes mûküdését...
mind alli, mind horda oldalról nézve a dolgokat.
Nézegetni szoktam az összesítõket a meccsek után és rengeteg olyan játékos van, aki:
1. nem sebez
2. nem gyógyít
3. nem foglal bázist
4. nem véd bázist
Ezt mind egyszerre. Van néhány HK-ja, aztán kifújt. Néha többet gyógyítok hunterként, mint heales classok 😮
Elszomorító 😞
Sok ember még NPC-nek is gyenge... GM-rõl két embert elhúz egy ellenfél és hagyják elfoglalni a bázist. Gratulálok nekik /bg csatin erre szabadkozik, hogy õ csak gyógyította a másikat. A Rambókról nem is beszélve.
- és ezt mikor? 17-20 óra között bármelyik BG-re megyek ott szinte mindig veszít az alli, AV-n ha horda védekezik (márpedig gyakran teszi) akkor az is bukta
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Get a life!
blackout alli oldalról egy fossss, de komolyan, multkor belogoltam mage-gel ab-re, mondtam is, he? itt meg most mivan?
minden allis mint egy birka állt, a horda meg szó szerint alázta õket.
vicc volt na, ehhez képest az alli rampage bggrp-ban atompro szinten tolja még puggal is (ragnaros-os alli karimmal múltkor úgy gyaláztuk be zsinórban 5x a horda premade-eket eos-on és ab-n, hogy csak lestem)
1 hónap mi?
haha, jó vicc.
utolsó karim valami 8 days played alatt lett 70.
kb. 2 hét alatt megvolt úgy, hogy melóztam, buliztam, nõztem, meg hasonló jópofaságokat csináltam mellette.
bár itt már van rutin, ha nincs rutin, akkor ja, kb. kell hozzá 1 hónap, mire kiismeri vki, hogy mit merre hol...
ez egy kicsit elba**ott hasonlat volt, mert megnézem én azt a munkahelyet, ahol te annyit keresel, hogy futja ferrari-ra.
életben nem lesz ferrarid, csak max. ha cégtulaj, politikus, vagy hasonló gerinctelen féreg vagy, akik általában másokon élõsködnek, s ebbõl húznak hasznot.
normális melóval te az életben nem szeded össze egy ferrari árát.
a wow-nál ez is hasonló cipõ.
blizzard s4-gyel bevezeti a personal rating-et minden cuccra dolgot?
mi lesz ebbõl?
aki most alacsony rating-en van, ott is fog még jobban maradni, mert akkora lesz a gearkülönbség, hogy esélye nem lesz, hogy feljebbjusson, pusztán gearbõl belegyalúlják majd a földbe.
arról inkább nem is beszélek, hogy milyen fa**úl fog majd kinézni, mikor mindenki felemás set-ekben rohangál, vállas 2200 rating? LOL, a játékosok 1%-ának lesz ez is.
szal' szép meg jó ez a personal ratinget mindenre elv, csak éppen a casual játékosok (akik a wow elõfizetõk 99%-a) elõl fog elvenni egy újabb célt, amiért érdemes játszani.
pve instába ugye casual nem nagyon fog lejutni, t6-ja se lesz, mert vagy nem dobja a boss, vagy nem is jut le az instába.
mi maradt? bg + arena cuccok.
ha ezeket se tudja behúzni, mert nincs meg a skillje hozzá, vagy netán majd zsinórban gyalúlják be a wintrader csapatok (ó, nem fog ez megszünni, trustme -.-) a földbe, akkor mi marad neki?
daily questek és goldfarm?
na ezért egy sem fog elõfizetõ maradni, az 100%...
tehát szerintem ez szép kis öngól volt a blizztõl saját magának, de ne legyen igazam...
Allyként 10 nap alatt neccesen lesz meg a szükséges tokenmennyiség.
be is fizethetsz, mert kb. ennyi.
igaz, akkor reggel 8-tól hajnali 2-ig semmi mást nem csinálsz csak av-zel...
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=wow+european+realmlist
A LEGELSÕ találat választ ad a kérdésedre.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
itt tudsz nézelödni mindenfélével kapcsolatban ami a háttérrel kapcsolatos
nem, illidant a játékosok ölhetik meg BTben
+ Még1 kérdés: Arthas nem öli meg Illidant véletlenül WoW elõtt sokkal?
("A gaz, erkölcstelen küzdelemben Frostmourne ereje végül meghozza a gyõzelmet, Arthas belép a gleccserbe, míg Illidan vérbe fagyva a hóban marad.")