166745
  • ShaiHulud
    az osszefogashoz kell kozos ellenseg is :) lasd usa es a haborui.
  • MarkBlade
    De jól hangzik és a téma éle is kisimúl..Látod ennyi kell tesó :D
  • QuippeR
    csak úgy gőzölög az értelem.
  • picket
    Pedig ebben a vitában aki részt vett, abban nekem nincs olyanom. Tudod, a szó, amit nem mondunk ki.
  • Narxis
    Pedig azzal akarta folytatni.
  • picket
    "magyar összefogás" - A két szó egymás mellett a világmindenség legnagyobb paradoxonainak és rejtélyeinek egyike. A világ csodája, hogy a monitor nem robban szét a megterheléstől, ahogy a két fogalom taszítja egymást.
    "minek ellenség az embernek ha ilyenek a... " - Mivel szeretted volna folytatni, mert remélem nem azzal, amire gondolok
  • MarkBlade
    Jee ez a wow.. magyar összefogás.. minek ellenség az embernek ha ilyenek a...
  • TDC Geronimo
  • Narxis
    Te akarsz verekedni te szellemileg alultáplált, kezet foghatsz Warden-nal. Egyáltalán nem vagyok egy vézna gyerek, kajakozom, de még soha a büdös életben nem jutott eszembe, hogy bárkit is megverjek vagy megüssek, nem is bántottam soha senkit. Látszik a BR színvonalad, nem istenít valaki titeket akkor ő már hülye köcsög és fejbe rúgnád. Gratulálok és még idősebb is vagy mint én.
  • Tatyla
    kettőnk közül szerintem csakis te lehetsz a fogyatékos.
  • Narxis
    Húúú de kemény vagy. :) Fogyatékos.
  • Tatyla
    szerintem meg te vagy egy köcsög,mindenki cicája és ha irl találkoznánk fejbe is rugnálak
  • Narxis
    Mondtam, hogy még egy betűt nem írtam arra a fos oldalra,nem is regisztráltam oda. Tanulj már meg olvasni és nem FIRST hozzászólást írtak át, szintén írtam ezt is.
  • Burca
    hehe innentol... mintha eddig nem utaltunk volna :)
  • WiLDoR
    a "first"-özős ratardáltaknál szokták ezt átirogatni, ami speciel én meg kimondottan támogatok.
    aztán ha valaki emiatt utána nekiáll hápogni, meg anyázni, én meg nem csak simán kimoderálnám, hanem kibanolnám a faxba az egész ip tartományával együtt.

amúgy meg minimál humorérzékkel rendelkező emberek ezen a kecskékkel háltam dolgon max. röhög egy jót, aztán továbblép rajta.
    persze lehet, hogy neked is sok "FIRST" postodat irták át hasonlóra, s ezért pikkelsz rájuk, de ez ismételten egyéni szocproblem :D

na innentől lehet utálni engem is -.-
  • BEAST #132319
  • s0n1c
    mamusz :)
  • Exiledd
    Valaki megtudná mondani hogy az arena pontokat mikor nullázzák le ?
    Akkor amikor lvl 71 re lépek vagy pedig amikor wotlk-ot engedélyezik?
  • Bhalage
    na bekk from launcs
    felfogod, hogy a moderalasi stilusarol beszelunk?
    ami annyira gyik, hgoy nincsenek ra szavak...
    lehet moderalni - sot kell is - de lehet igy is, es ugy is. es amit a srac muvel az kb annyi hogy a hanyinger kerulget amikor neha beleutkozom.. pedig nekem eleg eros a gyomrom ;d
    amugy egesz szorakoztato - mondhatni szinvonalas - volt az FS, de ha véleménynyilvánitásra kerül sor, akkor azokat akik más véleményen vannak, azokat általában vmi nagony paraszti modon ugatjak le - v moderaljak ki.
    most a kotelezoen kimoderalando retardaltakrol nincs szo..
    ez egyszer kétszer elmegy, de mindig ez van, én már nem is olvasom, mert tudom, hogy bármiről legyen szó, mindig a szentembereknek van igaza.. szted jo fej, sztem szanalmas 1 picit

ne itelkezzek? leszarom kifiaborja az eletben en cska a forumon olvasom..
    vagod

who-val az van hogy, Betty gyozott.
  • Narxis
    Jó, ez csak a véleményem. :) Pedig én még soha egy betűt nem írtam az oldalukra, nincs személyes sértettség, csak néha látom, hogy kiket és miért moderálnak ki. Blog ide vagy oda, az azért elég durva amikor az első hozzászólást ami tök normális átírják "kecskével háltam" -ra és amikor megkérdezik, hogy miért csinálják ezt azokat is moderálják. Ez csak egy példa a sok faszságuk közül.
  • Nauron
    Személy szerint én se csípem hancut meg a Br-t, de azért nem személyeskedjünk!
  • Narxis
    hancu egy köcsög
  • picket
    Mindenki az alapján ítél, amit tapasztal. Ő csak a "pár fórumbekezdést" ismeri, ezért az alapján ítéli meg. Mi alapján ítélje meg? Álmodja meg, hogy milyen ember amúgy?

Én nem olvasom fs-t. Az "alli megérdemli a rózsaszín Exodart, mert ott amúgy is mindenki buzi" dolognál abba hagytam. És ez nem egy viccgyűjtemény volt, hanem BC bétából ízelítő.
  • WiLDoR
    én nem nyalok, könyörgök meg puncsolok, se neki, se másnak.
    soha, semmiért.

az, hogy nektek meg nem jön be a stílusa, az egyéni szocprobléma.
    sok ember van, akinek meg bejön, holott a tiétektől meg falra tudnának mászni.
    nem tetszhet mindenkinek mindenki, persze véleményetek ettől lehet, de arra meg szerintem tudod mit szoktak mondogatni :)

s továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ne itélkezz úgy emberek felett, hogy pár fórumbekezdésen kívűl gyakorlatilag sz*rt se tudsz róla.

btw who-val mivan? még mindig megy a neverending hent vagy győzőtt már végre valaki? :)
  • vki
    Megnéztem, és 22 Euro a posta :S. A cucc meg hat :D. Nincs még egy ember? Mert csak hármat lehet rendelni :D. Úgy azért már barátságosabb lenne :D
  • YakHead
    Na ezaz:) akkor én már nem kérdezem meg, amúgy engem is érdekelne a dolog.
  • ShaiHulud
    nem en festem le, ilyen modon viselkedik a nyilvanossag elott. sajat magarol alkot kepet ezzel.
  • vki
    Hi!

Ilyen Blizzard Authenticator lehet Mo-n kapni valahol, vagy a Blizzardtól közvetlen kell lerendelni (mármint van, aki behozza Mo-ra)?
  • KurtVampire
    én úgy tudom, hogy eddig sem adott..
  • s0n1c
    Ebben igazad van megteheti, sőt minden elismerésem a blogért, mert rendkívül jól csinálják, de ettől még, amit (főleg a hozzászólásokban) művel a "kis barátaival" az sokszor kritikán aluli, kivétel ez alól Attila1234, aki mindig normálisan és abszolút elfogulatlanul reagál, plusz még az írásai is jók.
  • Bhalage
    nem ertem mit nyalsz annak a szerencsetlen buta balfasznak
  • YakHead
    Hát bakker, akkor én egy nagyon elcseszett ember lehetek mert 2005 márciusa óta tolom és eltekintve néhány kisebb hullámvölgytől a mai napig nem bírtam megunni pár napnál hosszabb időre
    Ettől függetlenül eljárok a haverokkal iszogatni, moziba stb. és nem érzem úgy, hogy a játék uralja a szervezetemet Ha meg otthon vagyok akkor inkább játszok, mintsem nézzem a "Celeb vagyok menj ki innen" című nagyeposzt a barátokközt-tel bezárólag

A másik meg: ha kell valami akkor tegyél érte. Az hogy casual-ék (mint jómagam) nem nyírták ki Kil'Jeaden-t az nem azt jelenti, hogy kevésbé élveznék a játékot. Én is szerettem volna látni és benn harcolni ellene, de megelégszem Tempest Keep: The Eye első két bossával is. Nekem azok is nagy élményt jelentettek. A Lich King instái pedig még ott vannak szóval asszem még 1-2 évet elzombulok a WoW-val...aztán remélhetőleg kijön a Diablo III. és aztán azelőtt fogok elszáradni
  • WiLDoR
    szerintem meg a saját blogjukon azt csinálnak, ami nekik tetszik.
    az fs ugyanis még mindig 1 blog, s nem hirportál, még akkor is, ha hireket irkálnak rajta.

s ez pláne nem indok rá, hogy le bunkóparasztozz valakit, akivel:
    1. sose beszéltél,
    2. nem ismered,
    3. nem láttad,
    4. nem tudod milyen az életben.
    én ismerem őt, s egyáltalán nem olyan, amilyennek lefestetted, sőt qrvára az ellentéte (s ezt most nem a br-es múltam miatt mondtam, félreértés ne essék).
  • ShaiHulud
    moderatornak nagyon rossz es kettos norma erosen beficcen nala.
  • flinta
    csak a tartalma, dobozba dobozt pakolni ősi román szokás
  • Mayday
    Sziasztok,

Egy gyors:
    A Collectors Edition dobozaban benne van egy az egyben a normal doboz?
  • Narxis
    Igen.
  • Th0m
    hali! ugye most offline a szerver.. és aztírja 5-11ig Párizsi idő szerint.. akkor ugye nincs semmi időeltolódás és itteni idő szerint is 11kor lesz újra?
  • WiLDoR
    nemtom, engem szerencsére mindig elkerülnek az ilyen balf*szok
    amúgy meg lesz rá szűk két napjuk, hogy ilyenekkel bepróbálkozzanak, kb. annyi kell a 68-hoz...

(logo-t hamarosan cserélheted)
  • Botond #132295
    Azért meglesz az a 10-12 éves törzsközönség megint, akinek apuci/anyuci csak karácsonyra veszi meg a kieget, és addig lowbie gankben fogja kiélni magát azokon akiknek már megvan. Vagy már tényleg ilyen régen volt BC release, hogy nem emlékszel arra, hogy akkor is ez volt? :)