World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"ha éppen wow-ozni támad kedvem, akkor azt csinálom, ha bankot rabolni akkor azt, ha meg árkot ásni, akkor meg azt." - 1. ok, 2. van a börtönben net? 3. várlak szívesen!
"...azért köszi, hogy aggódsz értem..." - Mondhatnám, hogy nem történt semmi, és igaz is, mert nem aggódom :p
"most komolyan, ha ennyire herótod van a wow-tól, minek foglalkozol vele?" - nem a játékkal van bajom, hanem a napi 25 órát kockuló 1%-al, akiknek ráadásul a blizz mindent megad, és akik telisírnak minden fórumot, ha esetleg a casual (aki csak napi 2-3 órát játszik) is kap valamit ebben a lassan élvezhetetlenné váló farm-szimulátorban.
"kötözködni jársz ide, vagy minek?" - lebuktam :X
"na peace..." - anyázó hsz lezárására? O.o
ಥ_ಥ
druidámmal kipróbáltam ezt a tree of life form-ot, mókás.
amúgy emelem kalapom az összes healer, pláne combathealer dudu elött, szerintem baromi komplikált lehet jól irányítani.
próbáltam ezt az arena specet én is bg-ken, de azt a szintû bénázást, amit lemûveltem vele, látni kellett volna <#beka2>#beka2>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ha éppen wow-ozni támad kedvem, akkor azt csinálom, ha bankot rabolni akkor azt, ha meg árkot ásni, akkor meg azt.
az, hogy ezeknek milyen hatásai lesznek, az is a saját privát problémám, de azért köszi, hogy aggódsz értem, bár nem kért rá senki (én meg pláne nem)
ha meg már itt tartunk, én meg érted aggódom, mert az a fajta gúny, lenézés, meg mindenbe belekötök életérzés, ami belõled árad, már mondhatni fájdalmas...
most komolyan, ha ennyire herótod van a wow-tól, minek foglalkozol vele? vagy ha nem foglalkozol vele, akkor mit keresel még mindig itt?
kötözködni jársz ide, vagy minek?
azt lehet az utcán is, keress egy fát, friss betonalapot vagy egy kétméteres, kimûvelt kan"ork"-ot aztán abba köss bele inkább.
na peace...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Get a life!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Ismét hirdetném, hogy lehet nálam árkot ásni. Epic ásó, plusz árokásói szintek, gold jutalom (arany csomagolású csoki)!!! 2 frakció van: árokásók, és ároktemetõk. Pvp jutalmak! Nem pihentetõ, nem szórakoztató, nem kikapcsoló, nem érdekes, de legalább monoton, és f*szág. Havidíj 3000 HUF, ásót, lapátot mindenki maga hoz. (occsóbb mint a wow!)
ಥ_ಥ
70-en pedig az instaquestekben segítenek.
az ork warrim igy lett cca. 2,5 hét alatt 70-es lvl 1-rõl.
mondjuk azt is hozzátenném, hogy a gördülékeny és gyors haladáshoz emellet még az is kell, hogy ah-ból mindig megveszed neki ELÕRE a legjobb cuccokat, fegyvereket (+fiery enchant rájuk), hogy ne kelljen görcsölnie a mobokkal, hanem csak átmenjen rajtuk, mint kés a vajon.
nem mindegy, hogy questelés közben mennyi a downtime és milyen gyorsan nyúvasztasz ki egyet.
most lup-olok ragnan egy rugót épp (2 éve nem játszottam rugóval, nosztalgiázok 😛), 33-as, 1,5 days played-nél jár valahol, de a bankban már most ott figyel a komplett felszerelés neki lvl58-ig, beleértve ebbe a kék, lila enchantolt fegyvereket is.
instázás ugyan kimarad vele, ez pech, de hát ez van. mire s4 elkezdõdik, meglesz ez is 70-es (8.)
ez még bõven télen volt. kb. akkor, mikor s3 elstartolt, hol van az már? rég a múlté...
ha van segítséged aki húzzon akkor esetleg sikerülhet de nagyon kockának kell lenni hozzá sztem
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Joana, aki anno rekordernek számított, de lehet még most is 4 nap 20 óra playeddel jutott el 60-ra. Ehhez rakjuk még hozzá a 70-re való eljutási idõt, az még legalább 2 nap played, de szerintem több is van. Kijön, hogy majdnem 7 nap played. Egy hét valós idõ alatt (ahogy állítod) azt jelenti, hogy a hét alatt a nap minden órájában wowozik. Ilyen meg nincs.
2 hét alatt 70.... aha persze. Az kb 14 óra napi játék, és mellette dolgoztál, nõztél... Na ne szórakozz... Mit kamuzol itt ilyen faszságokat?
egy fasza AV 600-700 honor ami kellõen gyors is mondjuk úgy 15-18 perc,de akkor mindenki tudja hol és mit kell csinálnia....AV hétvégén ez 800-900 ezt beszorzom 3-al kijön,hogy sacc/kb 3000 honor/óra,de mégegyszer mondom csak nyersz!úgy jön ki...../és kell 5-6 ember minimum AV-ra,hogy egy ütõképes "kommandóként" befoglalnak és megvédenek minden stratégiailag fontos helyet/
mennyit képes egy ember játszani a 24 órából? 15-20-at??!!!ezzel az elvetemûlt játékidõvel is "csak" 50-60k honor...és csak AV markod van!
Ha valaki csinál róla egy videt,hogy lehetséges akkor meghajlok elõtte😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
crasuss, 140k 2 nap alatt megvan av hétvégén premadel mostmár, márha normális a várakozási idõ 😊
szóval ez az 1 hét alatt kiütök 140k honort ez nagyon "beteg" nekem😊
.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ja és akkor így csináljak ikont, úristenem te kibaszott retardált gyökér banda...
๏̯͡๏﴿
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bár most, hogy mondod, lehet xyz szappanopera vagy parlamenti közvetítés nézése jobb program lett volna -.-
anti hero
amugy nem lesz még. Az majd akkor lesz ha kijön season 4. az még kb 1 hónap.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.