World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
honort lopok?:o

Narxis
Már az is elég ha honort lopsz, nem kell fokozni. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"...és a barátnõd egy NE priest" ezen borultam<#nevetes1>

shaime01
"Értem én, csak leszarom. 😊"

cs

Narxis
Az Északi-sarkon biztos találsz, úgyhogy kellemes utazást!<#integet2>

shaime01
aranyat

Narxis
És te mit keresel még itt?<#idiota>

Lynx_TWL
na peace > all

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

shaime01
" nem a játékkal van bajom, hanem a napi 25 órát kockuló 1%-al"

-> go hellokitty

picket
"az, hogy én mivel ba**om el a szabadidõmet, az azt hiszem csak énrám tartozik, neked meg kb. qrvára nulla közöd van hozzá." - Akkor ne írd be a fórumra, mert onnantól közkinccsé tetted, és mindenki úgy csámcsog rajta, ahogyan kedve tartja (meg amíg Foglaltnicknél nem megy ki a biztosíték <#idiota>). Eldicsekedtél vele, én meg reagáltam rá. Most már élned kell vele. íjé.

"ha éppen wow-ozni támad kedvem, akkor azt csinálom, ha bankot rabolni akkor azt, ha meg árkot ásni, akkor meg azt." - 1. ok, 2. van a börtönben net? 3. várlak szívesen!

"...azért köszi, hogy aggódsz értem..." - Mondhatnám, hogy nem történt semmi, és igaz is, mert nem aggódom :p

"most komolyan, ha ennyire herótod van a wow-tól, minek foglalkozol vele?" - nem a játékkal van bajom, hanem a napi 25 órát kockuló 1%-al, akiknek ráadásul a blizz mindent megad, és akik telisírnak minden fórumot, ha esetleg a casual (aki csak napi 2-3 órát játszik) is kap valamit ebben a lassan élvezhetetlenné váló farm-szimulátorban.

"kötözködni jársz ide, vagy minek?" - lebuktam :X

"na peace..." - anyázó hsz lezárására? O.o

&#3237;_&#3237;

<#hehe>
druidámmal kipróbáltam ezt a tree of life form-ot, mókás.
amúgy emelem kalapom az összes healer, pláne combathealer dudu elött, szerintem baromi komplikált lehet jól irányítani.
próbáltam ezt az arena specet én is bg-ken, de azt a szintû bénázást, amit lemûveltem vele, látni kellett volna <#beka2>

PiszkosFred
Fakat ne, bantjak igy is eleget a druidakat, nem hianyzik meg egy merges picket is pluszban...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az, hogy én mivel ba**om el a szabadidõmet, az azt hiszem csak énrám tartozik, neked meg kb. qrvára nulla közöd van hozzá.
ha éppen wow-ozni támad kedvem, akkor azt csinálom, ha bankot rabolni akkor azt, ha meg árkot ásni, akkor meg azt.
az, hogy ezeknek milyen hatásai lesznek, az is a saját privát problémám, de azért köszi, hogy aggódsz értem, bár nem kért rá senki (én meg pláne nem)

ha meg már itt tartunk, én meg érted aggódom, mert az a fajta gúny, lenézés, meg mindenbe belekötök életérzés, ami belõled árad, már mondhatni fájdalmas...
most komolyan, ha ennyire herótod van a wow-tól, minek foglalkozol vele? vagy ha nem foglalkozol vele, akkor mit keresel még mindig itt?
kötözködni jársz ide, vagy minek?
azt lehet az utcán is, keress egy fát, friss betonalapot vagy egy kétméteres, kimûvelt kan"ork"-ot aztán abba köss bele inkább.

na peace...

picket
Mert erre még nem lenne exploit, ha lehetséges lenne -.-'

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Ha a "barmilyen szint" alatt a 1 es 13 kozotti tartomanyt ertjuk, hja.. De most komolyan, odamennel egy nagy merges es nem kevesbe ehes 50es medvehez, az ugy felfalna a kis hegyesfulu hunteredet mikozben te probalod idomitani, ahogy az a nagy konyvben meg van irva.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bAguziB2
szevasztok. egy épkézláb kérdés. egy 13-as nightelf hunter bármilyenszintû petet be tud fogni?

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#idiota><#idiota><#banplz><#taps>

Get a life!

tegla
Kész vagyok a szövegedtõl! xD

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Hosszú évek óta ez az elsõ értékelhetõ kommented. Jó volt na. 😄

capaszabi
*60ast, 70 az még olyan 3 nap

capaszabi
amiota meloban elvették wowot, nem megy, elötte sima liba volt 1 hét alatt 70est huzni.

picket
Neked ez szórakozás? Mert ha igen, akkor - bár nem szeretek ilyet mondani - sajnállak. Nem akarsz inkább fogkrémgyárban kupaktekergetõ lenni? Ha tartod a napi 2142135234 kupakolást egy héten át (24/7), akkor majd kapsz epic kupakolókesztyût, meg +2 alkalmazotti szintet, és goldban kapod a fizetésedet. Komolyan olyan érzésem van, mintha agyamputált lennél. Zombi-e vagy? Szerinted ez normális így?!

Ismét hirdetném, hogy lehet nálam árkot ásni. Epic ásó, plusz árokásói szintek, gold jutalom (arany csomagolású csoki)!!! 2 frakció van: árokásók, és ároktemetõk. Pvp jutalmak! Nem pihentetõ, nem szórakoztató, nem kikapcsoló, nem érdekes, de legalább monoton, és f*szág. Havidíj 3000 HUF, ásót, lapátot mindenki maga hoz. (occsóbb mint a wow!)

&#3237;_&#3237;

Narxis
Unatkozol?

simán be lehet ütni, de kell hozzá help, ez tény, ilyenek pl. mint hogy 70-es haverral lementek 31-32 környékén sm cath-ba és kipucolja neked vagy 15-20 alkalommal. utána ugyanez zf-ben is, majd st-ben.
70-en pedig az instaquestekben segítenek.
az ork warrim igy lett cca. 2,5 hét alatt 70-es lvl 1-rõl.
mondjuk azt is hozzátenném, hogy a gördülékeny és gyors haladáshoz emellet még az is kell, hogy ah-ból mindig megveszed neki ELÕRE a legjobb cuccokat, fegyvereket (+fiery enchant rájuk), hogy ne kelljen görcsölnie a mobokkal, hanem csak átmenjen rajtuk, mint kés a vajon.
nem mindegy, hogy questelés közben mennyi a downtime és milyen gyorsan nyúvasztasz ki egyet.

most lup-olok ragnan egy rugót épp (2 éve nem játszottam rugóval, nosztalgiázok 😛), 33-as, 1,5 days played-nél jár valahol, de a bankban már most ott figyel a komplett felszerelés neki lvl58-ig, beleértve ebbe a kék, lila enchantolt fegyvereket is.
instázás ugyan kimarad vele, ez pech, de hát ez van. mire s4 elkezdõdik, meglesz ez is 70-es (8.)

milyen nyáron ember?
ez még bõven télen volt. kb. akkor, mikor s3 elstartolt, hol van az már? rég a múlté...

Botond
'Temetni jöttem Crassusst, nem dícsérni...' 😄😄😄
bodesz
1edül
ha van segítséged aki húzzon akkor esetleg sikerülhet de nagyon kockának kell lenni hozzá sztem

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

I.C.ram
Azért nem kell itt a nagyotmondás... 😄

Joana, aki anno rekordernek számított, de lehet még most is 4 nap 20 óra playeddel jutott el 60-ra. Ehhez rakjuk még hozzá a 70-re való eljutási idõt, az még legalább 2 nap played, de szerintem több is van. Kijön, hogy majdnem 7 nap played. Egy hét valós idõ alatt (ahogy állítod) azt jelenti, hogy a hét alatt a nap minden órájában wowozik. Ilyen meg nincs.
shaime01
egy hét alatt is fel lehet huzni.. föleg ha van segitség.. horda oldalon sok olyan quest sorozat van ami majdnem egy teljes szintet add példának, wc questek lv19-20n nagyából 3/4 szintet megadják, vagy hinterlandsi troll questek lv49 0%rol kb 90%ra felvisznek vagy ott van a wples táborban lévõ cauldronos questek az is fél szintet addnak durván és 2 óra alatt teljesíthetõ és még sok ilyen van. az egész lényege ,hogy ismerni kell a helyeket. egyébként meg barátnõzni dolgozni és wowozni lehet egyidõbeni s😊

shala
wildor képes rá, nekem elhiheted

non potest pluere aeternum

I.C.ram
Persze akkor lehetséges, ha a munkád: kínai goldfarmer és a barátnõd egy NE priest.
I.C.ram
Druidom 7.x nap playeddel 66.5-ös. de ez egy hónap volt nekem. Most fog lejárni pont az egy hónap, pénteken.

2 hét alatt 70.... aha persze. Az kb 14 óra napi játék, és mellette dolgoztál, nõztél... Na ne szórakozz... Mit kamuzol itt ilyen faszságokat?
[HUN]Crassus
abba a markok is benne voltak ami már megvolt neki sztem....
egy fasza AV 600-700 honor ami kellõen gyors is mondjuk úgy 15-18 perc,de akkor mindenki tudja hol és mit kell csinálnia....AV hétvégén ez 800-900 ezt beszorzom 3-al kijön,hogy sacc/kb 3000 honor/óra,de mégegyszer mondom csak nyersz!úgy jön ki...../és kell 5-6 ember minimum AV-ra,hogy egy ütõképes "kommandóként" befoglalnak és megvédenek minden stratégiailag fontos helyet/
mennyit képes egy ember játszani a 24 órából? 15-20-at??!!!ezzel az elvetemûlt játékidõvel is "csak" 50-60k honor...és csak AV markod van!

Ha valaki csinál róla egy videt,hogy lehetséges akkor meghajlok elõtte😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

shaime01
*- szedet össze

shaime01
csak arra alapozom ,hogy av behivó patch kijövetele után premadel egy paladin 66khonort szedet össze az elsõ napon szedet össze ^^

[HUN]Crassus
140k/2 nap??? agyam eldobom! ennyit ember nem bír végigjátszani....

shaime01
ha csak az teljes s1t (fegyver,offhandel,wand" nézzük az 1 hét alatt kényelmesen teljesíthetõ viszont.

shaime01
Teljes pvp sethez 240k honor kell. ezt 1 hét alatt max av hétvégével és min 99% nyerési arányal lehet megcsinálni és ugy ,hogy elötte mindenbõl megvan legalább 150 mark mert 100/100/100/100 bõl nem fog kijönni az 100% ^^

crasuss, 140k 2 nap alatt megvan av hétvégén premadel mostmár, márha normális a várakozási idõ 😊

[HUN]Crassus
en 1-2 oranal tobbet nem bírok egyhuzamban fõleg ha idóta dolgok miatt vesztünk akarmelyik BG-n/ EOS-on flaget buzulja mindenki,WSG-n farmolnak középen,AV-n a völgyben SP-hez vezetõ úton harcolnak,AB-ben Stablet akarják mindenáron gankelni.../
szóval ez az 1 hét alatt kiütök 140k honort ez nagyon "beteg" nekem😊
.

BEAST
Best of Sg xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
crassus? XDXDXD
ja és akkor így csináljak ikont, úristenem te kibaszott retardált gyökér banda...

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

hol?

anti hero

TDC Geronimo
gfórumon aktivizáld inkább magad, biacs. Wildor, Crassus ez nektek is szól :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaime01
nyáron beteglennidegáz

38-39 fokos lázzal valahogy jobb dolgom nem volt, mint bóklászni fel-alá av-n, meg néha odapörkölni 1-2 arcnak 😊
bár most, hogy mondod, lehet xyz szappanopera vagy parlamenti közvetítés nézése jobb program lett volna -.-

ilyenre elbaszni egy hetet geez ;o)

anti hero

The Garrett
nézd meg a petchnotes-t fennvan blackravensen is már.
amugy nem lesz még. Az majd akkor lesz ha kijön season 4. az még kb 1 hónap.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fehercsoki
Holnaptól akkor honoros S2 vagy nem?Voltam PTRen ott honoros volt de itt a guildba azt mondják h nem lesz honoros S2=(

Lacee
azért már korábban is voltak ráutaló jelek 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"