World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Akkor ne donts. Ugye van annyi eszed(?!), hogy nem asol elo egy olyan temat, ami mar 2-3 eve is unalmas, baromsag es total ertelmetlen volt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsoltika 007
Wow-nak mennyi most a havidíja? (Ha bankkártyával fizetném.) Én most azon agyalok hogy Wow vagy Lineage 2. Eddig csak a wowot próbáltam az tetszik is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Narxis
WoW, én kipróbáltam Guild Warst de baromi unalmas, viszont baromi szép.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Segitsetek nekem kérlek titeket !! nem birok dönteni

Get a life!

edios
Szépen megyek át menethilbõl hajókával auberdine felé, loading képernyõnél hibaüzi, kilépés.<#csodalk>
Elsõ komolyabb errorom<#pias>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Narxis
ratyi > all

Davidus
meszaros2008erno😄

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
"kiásattad" "kiásattad" "kiásattad" "kiásattad"

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lynx_TWL
trilliant akartam volna mondani, mert nekem is azon belüo van icq, te itt annyi ratyi van, hogy azt se tudja mi az.

trillian > all

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Narxis
vótmá

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok, segitséget szeretnék kérni wow error ügyben. szóval nem régótaa játszok ugy 1 honapja könö és nem is volt eddig semmi gond de az utobbi 1-2 hétben folyton error-om van... van olyan h bemegyek instába error és utána belépek error még annyit se látok h h vagyok csak épp betölt és error...szoval a segitségeteket kérném hogy van-e vmi ötletetek mit csinálhatnék :/
tigeroo
ájszíkjú

(vagy trilian)
Lynx_TWL
a prok icq-t használnak.

QuippeR
telnet

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Narxis
Kurvára, leechking.<#idiota>

Narxis
mIRC?Skype?

shaime01
akkor még jobban állok mint te <#nezze>

PiszkosFred
A prok nem hasznalnak msnt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Narxis
Talált még 2 országot ahol nem utálják mint egy szardarabot.<#vigyor>

Lynx_TWL
svéd meg holland, demenõõõ

Narxis
Ja ezért csinálni a lvl1 karit aztán bannoltatni magad, hát nem egy nagy értelmi színvonalra vall, fasz. <#nevetes1>

Narxis
Még mindig ott az msn, függõ. 😊

tigeroo
haverok? geek
shaime01
persze kiugrok majd svéd meg hollandiába csak ugy szorakozásból pár orás beszélgetésért

BUTA VAGY

Narxis
IRL nem tudtok beszélgetni? Annyi szép megoldás van rája.. 😊 Telefon, msn, személyes találkozás sörözéssel egybe kötve... cccc 😊 Valld be, hogy függõ vagy, ennyi.

shaime01
Hahaha!

unatkoztam.. bementem crealtam egy lv1es karaktert ,hogy beszélgessek haverokal akik még játszanak a karakterem neve "beaarlove" volt durván 20perc mulva kaptam egy szép whispert gmtõl majd dc és

Valaki nagyon védi a medvéket.. ^^

GamerAdams007
10 perc refresh-spam megoldotta... <#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Szép napot, nektek se jön be az acc management oldal? Lejárt szegényke, most meg nem tudom befizetni... :S

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Insomciákus avagy Turul légionáris vagy e?
kb két-három hónapja csináljuk Archimonde-ot, ezalatt kétszer kaptam meg az air burstot, én, névreszólóan, úgy, hogy a következõ aggróban 70% volt. Elõször még azt hittem én baszom el, másodszor viszont teljesen egyértelmûen senki nem volt közel, és a bigwigs kifejezetten engem jelölt meg air burst célpontnak.
Nem mondom hogy nem kellemetlen, de max visszachargolok rá, meg kell egy healer a hátam mögé is ha így hagyják.

Guest
Várd meg, amíg MT-ként feldob Air Burst-tel, majd akkor mondd, hogy nem sokat változott ^^
tegla
Account eladó(3db lvl 70s kari).
Részletekért irj egy pm-t vagy látogass el a blogomra.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

"Akkor ne írd be a fórumra, mert onnantól közkinccsé tetted, és mindenki úgy csámcsog rajta, ahogyan kedve tartja"

ahogy észrevettem ez leginkább csak neked mániád, de mind1 -.-

picket
Én nem ások. Minek nézel te engem? A kopaszok jöhetnek, de mázsaötven az alsó korlát a munkafelügyelõ toborzásnál.

&#3237;_&#3237;

voltunk tegnap... nem öltük meg, késõ volt már, bénázás ment
mindenesetre a nagy változásokból sokat nem tapasztaltam... a hitbox (legalábbis nálunk), kisebb lett, nem nagyobb (MT vagyok rajta, sokkal közelebb kell menjek, ha kicsit hátramozdulok már jön utánam, nem úgy mint eddig), de nem gáz, a meleek épp elférnek még így is
a fire rez egyébként nem véd az ellen a tûz ellen, célszerû szólni a fire rez aurát kapcsoló paláknak, hogy ugyan nézzenek már rá a logra, hogy mennyit rezisztelnek ^^
a fatörzs téma pedig nem exploit, legalábbis beidézett egyszer ide valaki egy blizz postot errõl, én lusta vagyok megkeresni

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Alairasban van forum, meg irc channel is, nezz fel mindkettore ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tudod mit kell tenned, ami kell ott van az aláírásomban.

tegla
Juj!Ez is jó! xD

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

[HUN]Crassus
ha mondassz címet küldök 2 kopaszt még be is raknak az árkodba miután kiásattad.....😉

No igen.Egy hiba javításával generálnak 10-et.Azért kiváncsi lennék hogy tegnap sikerült e valakinek beütni arcsit így.Az is mókás még mindíg igy másfél évvel a kiegészítõ után hogy az infernál tanknak azgalornál még mindíg belekell lõni/ütni a bossba hogy lássa a lootot.
picket
"elõrendeltem az aoc-t ennél a játéknál akármilyen is lesz csak szórakoztatóbb bír lenni" - Gyere te is árkot ásni. 10 nap ingyen ki lehet próbálni!

&#3237;_&#3237;

megszokhattad volna, hogy néha bejönnek hibák egy programban ha azt a részét egyáltlán nem tesztelik elõtte
fixd

[HUN]Crassus
megszokhattad volna,hogy a blizzard szarásig ninjanerfeli illetve buffolja a játékot annélkül,hogy egy árva szót is szólna róla.....

QQ
ken áj hev jór stáff?

Tegnap ismételten jól sikeredett patchet adott ki a blizzard.Reset után hyjalban kezdtünk mint általában, kilenc után arcsi-ig ki is lett tisztítva, majd jött a szívás része.A jóképû démonipari szakmunkás hitboxát megnövelte a blizzard kb a 10x esére a láthatatlan falak elõrébb kerültek és a doomfire közvetlenûl arcsi lába alól indul ergo a tank folyamatosan minimum kettõben bent áll, esélye sincs komozgatni.A patch note-ben persze egy kiba.. szó nincs a változásról és arról sem hogy egyszerre nyomja a feart a griphont ill a doomfiret.Jelen formában szinte ölhetetlen ott is hagytuk a bánatba és átmentünk bt-be.

Érdekes mód viszont a farönk bentmaradt ebben a patchben is pedíg exploitnak számít.Most a kérdés az hogy a blizzard minden guildot exploitra akar rákényszeríteni vagy ugy gondolja hogy innentõl max fires res cuccban kell ölni.Amennyiben igy van mi a bánatért nem közli a patch note ben ill egy rohadt sort miért nem lehet berakni hogy bizony változtattunk.

Van pozitívuma is számomra a tegnapi raidnek, elõrendeltem az aoc-t ennél a játéknál akármilyen is lesz csak szórakoztatóbb bír lenni.LF guild ingyiánéknál különös tekintettel az ex piros trónusosokra.

nagyon nagy! XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Council down!!

Narxis
Loptál, bocs. 😊