166745
  • vki
    Te kaptál 1 hónap plusszt?
  • Savmacska
    Ragnán ebben a pillanatban 12db DK-van de hogy hoyg :D mert még nincs éjfél...
  • Bhalage
    nah, active a cuccos, mennek a deathknightok meg minden fos :d

udvozlet az ejfelt varo nuboknak -.-
  • Davidus
    ja
  • Ams
    lehet vhol venni cd-key-t?
  • Nauron
    nagyker+ismerős
  • D4nY
    honnan rendelted, hogy máris megérkezett?
  • PSAV
    gyakorlatilag sem kell. meglévő 3.x-es patchekből megoldja
  • Nauron
    http://kepfeltoltes(pont)hu/081112/wtlk_www(pont)kepfeltoltes(pont)hu_(pont)jpg
    nem enged innen linkelni szal pontokat írjátok át...
  • Nauron
    jah rossz link maradt a vágólapon:S
  • vki
    HeHe!

A törlő linket adtad be (delete.php)
  • Nauron
    Sikerült a kép...
  • vki
    Elméletileg nem kell. A WoTLK amúgy is 3.0.1, a többi patch-nek a telepitője meg elvileg benne van a WoW mappádban, vagy a Dokumentumok között. Nem tudom pontosan.

De ezt érdemes megnézni.
  • Nauron
    beteszed a cd és felrakod mármint nekem ennyivel megoldotta(és 3.03 volt fent)
  • [HUN]Crassus
    egy expert leirhatna /nekem vagy masnak is akinek nem tiszta/,hogy ha jol tudom most 3.03-van a gepunkon...viszont a WOTLK meg 3.0-a...szoval most toltsem majd le ujra a rakat peccset vagy mentsem el a peccseket 3.0-3.03-ig vagy mi legyen?
    elore is thx
  • vki
    Aktiváld be. Már be lehet :D.
  • Nauron
    nem tudok képet vmiért felrakni, DE ez áll a csomagoláson:
    .."A termék egy hónapos előfizetést tartalmaz."
  • vki
    Már aktiválható a Wrath of the Lich King az account managment-nél.
  • Tatyla
    legyen igazad nekem csak jó
  • vki
    A próféta böfögjön belőled :D
  • Nauron
    pont ezaz, h én is úgy tudtam, de most néztem ahogy kicsomagoltam h jár +1 hónap:)
  • Tatyla
    nem jár
  • Nauron
    Írták valahol, h a kieghez jár egy plusz hónap?
  • flinta
    fröcsög az sg színvonal :D
  • maniac001
    Persze hogy elolvasom. Nekem írtad, miért ne olvasnám? Ha nem érdekelne a többiek véleménye, nem postolnék id (sem) :)
  • zomgzerg
    tudtam hogy elolvasod:D
  • D4nY
    Láttam érdeklődtek páran DK-k felől. Összeszedtem pár fontos infot remélem hasznotokra válik...

Ha Death Knight -ot indíthatsz:

Szintezésre a blood és unholy talent ág ajánlott. A Frost talentág inkább tankolásra specializálódott. A DK kezdőhelyen karakterünk pikk-pakk 58-as lesz. Szintezés gyorsításához ajánlott a következőket beszerezni:

Questekhez pár item amivel időt spórolhatunk, xp-t pedig gyarapíthatunk:
    1. 30 Crypt Fiend Part - [60] Cryptstalker Armor Doesn't Make Itself...
    2. 30 Core Of Element - [60] The Elemental Equation
    3. 30 Dark Iron Scrap - [60] Binding The Dreadnaught
    4. 30 Savage Frond - [60] Savage Flora

Ajánlott még ehhez a questhez is beszerezni előre a cuccokat:
    [58] That's Asking A Lot
    # 2 Thorium Bars
    # 1 Golden Rod
    # 8 Hi-Explosive Bombs
    # 8 Unstable Triggers

[55] Everything Counts In Large Amounts
    # 1 Imperfect Draenethyst Fragment
    [55] To Serve Kum'isha
    # 1 Flawless Draenethyst Sphere

A clothokkal is szerezhetünk pár xp-t és gyorsíthatjuk a szintezést ha minden nagy fővárosban leadunk 4-4 clothfajtából 60-60 dbot.

1. 300 Wool Cloth
    2. 300 Silk Cloth
    3. 300 Mageweave Cloth
    4. 300 Runecloth

Szintezéshez két talentág is nagyszerű de az UNHOLY mégis ajánlatosabb mivel AOE-ben és GHOUL-al több mobot ölhetünk könnyedén egyszerre, és gyorsabban szintezhetünk. Szóval kb. veri a Blood-ot :)
    Ajánlott talentolás:

LEVEL 58
    LEVEL 70

Glyph-ek

55 LVL

1. Major Glyph - Glyph of Death Strike
    2. Major Glyph - Glyph of the Ghoul
    3. Minor Glyph - Glyph of Death's Embrace
    4. Minor Glyph - Glyph of Pestilence

70 LVL

1. Minor Glyph - Glyph of Horn of Winter

Ajánlott BOE itemek [60+]:

# 1 Blade of Misfortune
    # 1 Boots of the Decimator
    # 1 Breastplate of Blade Turning
  • maniac001
    Az aláírásodból is látszik hogy egy nagy nulla vagy. Egy semmi, egy koszdarab. Én kultúráltan fogalmaztam, ha ez neked nem megy akkor kérd meg anyut hogy hozzon haza előbb a napköziből, hátha a haverok vannak rád ilyen hatással.
  • Narxis
    Nem a hírek minőségéről van szó hanem a moderálásukról. Ezt akkor is szóvá tesszük ha közben az oldal maga tökéletes. A vérpistákat ki kell moderálni, de ez már rég túlmutat azon, gondolom a vélemény különbséget egyszerűbb moderálással eloszlatni.

Egyébként Deathcrow-nak volt egy emlékezetes kurva anyázós postja még AoC megjelenésekor, amit aztán rögtön töröltek, de már szinte mindenki látta. Oké, hogy blog...meg minden... Legutóbb a nők lapjás (?) wow-cikknél lepődtem meg ahol az volt a legnagyobb ellenérv a cikk ellen, hogy háborúkovácsnak vagy mi a tökömnek fordították az angol nevét.

Engem nem érdekel innentől fogva, bárki bármit reagál erre én nem folytatom a vitát, leírtam a véleményem, kulturáltan. Nem is akarok többet erről írni.
  • Narxis
    Hajaj, először a saját házad környékén nézz szét, korábbi hozzászólásodat pedig olvasd el még egyszer, más szemében a szálkát is sajátodban a gerendát se veszed észre.
  • zomgzerg
    ők arra figyelnek hogy a ventris kisbarátaik irogathassák a fingós poénokat és a gyalázó hozzászólásokat, mindenki más meg kussoljon.
    netrasszisták azok, itt meg szabadság van.
    úgyhogy közlöm is veled hogy egyél szart és takarodj az erpés frosztsokkos haverjaiddal jelmezversenyezni
  • maniac001
    Megint elfelejtettem leírni valamit. Nemrég valaki a FS-on írta, mennyire felháborodott hogy egy haverja 3 év wow után nem tudja ki az az Arthas. kapott hideget-meleget, és láss csodát, a legutóbbi post leírja ki is az az Arthas. Lehet hogy véletlen, lehet hogy nem. De nem fikázták, nem noobozták. Szó nélkül áll ott Arthas története.

Megyek cigizni és megyek haza.

Csókolom.
  • maniac001
    Igen ez probléma. Ha nekem lenne blogom (FS-szerű), én is kínosan ügyelnék hogy ne válhasson ilyenné mint ez itt most. Ezért kell a moderálás, ban vagy akármi. Szerintem (tehát szerintem) MO legszínvonalasabb wow oldala. Gondolom nem szeretnék, ha idáig süllyedne. És én sem szeretném. Bezony.
  • MarkBlade
    Csak azt felejti el mindneki hogy ez egy fórum ahol mindenki leírhatja a véleményét. Csak az a baj hogy már személyeskedünk..
  • maniac001
    Még valami. Nem egy ember kapott lehetőséget bétázásra a BR jóvoltából. Igen, ők kaptak kulcsokat, de szétdobhatták volna a haverok között (ilyen is volt biztos). Ehelyett írtak ki remek kis szórakoztató pályázatokat és lehetett béta kulcsot nyerni. Ezeket csak azért írtam le, mert fikázzátok őket orrba-szájba, de a pozitív dolgokról seni egy qrva szót nem ejt. Hogy megelőzzem a flémhullámot a nyalizásról. Nem vagyok még csak az ő szerverük közelében sem, fogalmuk sincs ki vagyok, semmi előnyöm nem származik ebből nekem. Csak gondoltam leírom mert így fair.
  • maniac001
    Nem vagyok se hordás, se BR fanatikus, de azért ők eléggé támogatják a magyar wowosokat az oldalukkal. Személy szerint a legtöbb infó stb. onnan jön tőlük. Lehet hogy IRL nem istenkirályok, de hasznos dolgot csinálnak a wow-al kapcsolatban. Ezt miért nem említi senki?

Ezen kívül amikor bepostolták az épp aktuális FBK-t egyből néhányan minősíthetetlen stílusban ugatták le őket. Engem (és sokunkat szerinetm) érdekel hol járnak, mert a PC-s dolgokkal kapcsolatos papírjuk is színvonalas, és informatív a FS is. napi szinten olvasom, mindent onnan tudok. Szóval tesznek valamit értünk. Ez rólatok is elmondható? Vagy nem?
  • Shortstop
    nagy igazság!!!!
    /agree
  • Tatyla
    nem az istenítésről van szó hanem te saját alap bunkó stílusodról ami ne csak nekem szúrt szemet,ha meg ilyen nagy sport ember vagy akkor több eszed lehetne mint hogy fikázol mindenkit,és hidd el én se verekedtem még soha hencegésből vagy nagyképűségből max önvédelemből de azt is meg tudom számolni egy kezemen.
    itt az a probléma hogy te a nagy istenkirály úgy köpsz le bárkit hogy bármit is tudnál róla ,ennyi...
  • MarkBlade
    Elég csak a közös cél.. Ellenség nem feltétel..
  • t0ma
    a BC-nek van registry bejegyzese?

Blizzard Entertainment
    |
    |-World of Warcraft
    |
    |- GamePath
    |- InstallPath
    |- UninstallPath

van az alap WoWhoz nekem.