World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Get a life!
Elsõ komolyabb errorom<#pias>#pias>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
trillian > all
๏̯͡๏﴿
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
BUTA VAGY
unatkoztam.. bementem crealtam egy lv1es karaktert ,hogy beszélgessek haverokal akik még játszanak a karakterem neve "beaarlove" volt durván 20perc mulva kaptam egy szép whispert gmtõl majd dc és
Valaki nagyon védi a medvéket.. ^^
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Nem mondom hogy nem kellemetlen, de max visszachargolok rá, meg kell egy healer a hátam mögé is ha így hagyják.
Részletekért irj egy pm-t vagy látogass el a blogomra.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
ahogy észrevettem ez leginkább csak neked mániád, de mind1 -.-
ಥ_ಥ
mindenesetre a nagy változásokból sokat nem tapasztaltam... a hitbox (legalábbis nálunk), kisebb lett, nem nagyobb (MT vagyok rajta, sokkal közelebb kell menjek, ha kicsit hátramozdulok már jön utánam, nem úgy mint eddig), de nem gáz, a meleek épp elférnek még így is
a fire rez egyébként nem véd az ellen a tûz ellen, célszerû szólni a fire rez aurát kapcsoló paláknak, hogy ugyan nézzenek már rá a logra, hogy mennyit rezisztelnek ^^
a fatörzs téma pedig nem exploit, legalábbis beidézett egyszer ide valaki egy blizz postot errõl, én lusta vagyok megkeresni
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ಥ_ಥ
fixd
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ken áj hev jór stáff?
Érdekes mód viszont a farönk bentmaradt ebben a patchben is pedíg exploitnak számít.Most a kérdés az hogy a blizzard minden guildot exploitra akar rákényszeríteni vagy ugy gondolja hogy innentõl max fires res cuccban kell ölni.Amennyiben igy van mi a bánatért nem közli a patch note ben ill egy rohadt sort miért nem lehet berakni hogy bizony változtattunk.
Van pozitívuma is számomra a tegnapi raidnek, elõrendeltem az aoc-t ennél a játéknál akármilyen is lesz csak szórakoztatóbb bír lenni.LF guild ingyiánéknál különös tekintettel az ex piros trónusosokra.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben