World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kérdeznék valamit: Draenei hunterként tudok bow-ot használni? Ha igen hogyan tudom megtanulni?
A segítséget elõre is köszönöm...
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
viszont a többi játék nem nagyon támogatja, úgyhogy azokat meg vagy ablakban, vagy fekete sávval oldalt kell futtatni, nem tudod kihasználni... a wide monitor nagy elõnye a toolbaros alkalmazásoknál jön elõ, mint például a photoshop, vagy a programfejlesztõ eszközök...
Persze minden ár és anyagi lehetõségek kérdése, meg hogy mennyit wowozol... és hogy esetleg van-e más program amivel ki tudod használni
lehet hogy a wotlk utáni kiegészítõben már ingyenes lesz az alapjáték (nem 10napos trial hanem 30<#smile>#smile>)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
World of WarCraft
Alapjáték, DVD-ROM kiadás, Internet kell hozzá, havidíjas
Ára: 2 990 Ft (AKCIÓ!)
Ezt a cdgalaxis holnapján olvastam de akkor gondolom országszerte ennyibe kerül.Most ez az akció ez milyenfajta akció? Lehet késõbb vissza felemerik az árát?<#heureka>#heureka><#kerdes>#kerdes>
Get a life!
"vessetek a mókusok közé" :)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De inkább nem szólok bele mert én is nyomi leszek XD
köszi
Get a life!
Resto druid = group pvp. Fogsz magad mellé egy warriort, és nem tud megölni titeket semmi. 😊
resto druidaként egyedül nem fogsz tudni semmit csinálni 1v1 ben.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
csak simán resto nem elég mert egyszer ugyis elfogy a mana vagy elszívják, vagy silence és szophatod a heal-t 😄
én még új vagyok itt és nem igazán írtam ide:/ régen wowoztam vagyis kaptam egy lv70es nightelf huntert de azzal ugy éreztem, hogy kimaradok minden jóból és nem is igazán tudtam úgy wowozni mint szerettem volna és ez csak a tapasztalatlanságnak köszönhettem, na mind1. most újra szeretnék elkezdeni wowzni de nem tudom hogy egyáltalán hol kellene.. csak attól félek hogyha egy adott szerveren kezdek egy uj karaktert és nem lesz aki segítsen :/ ezért szeretnélek titeket megkérdezni, hogy ti hol játszotok vagy hol van egy jó társaság aki már komolyabban ûzi az ipart😊
igaz még abban sem vagyok biztos, hogy mit kezdjek :/
1. ally/horda ?
2. pala/priest ? ( elsõdleges cél a gyors fejlõdés)
egyszer már válaszoltam
de nem írtál rá semmit
lehet hogy azt a megoldást választottad h leszarsz?
ha csak kérdezõsködsz, de valaki válaszol, baszol rá, inkább tovább szpemmeled a fórumot, milyen segítséget vársz, úgy õszintén?
ha bloggolni szeretnél, az nem itt van
Get a life!
PSN: s3ctorHU
blizz bácsi azt mondta hogy majd jön, de elõtte két héttel mindenképp szólni fognak. Ha szólnak, akkor úgyis mindenki errõl fog beszélni, amíg meg nem, senki se tud többet, minden csak spekuláció
vki meg tudná mondani h mikor jön ki kb. az S4? mert eddig nemnagyon tudták megmondani kb. se.. 😞
Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991
persze nem az én dolgom de ez elszomorító
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”