World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Minden fõvárosban van egy weapon master, asszem Darnában tudod az íjat tanulni. Ha nem találod a weapon mastert megkérdezel egy õrt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hello!

Kérdeznék valamit: Draenei hunterként tudok bow-ot használni? Ha igen hogyan tudom megtanulni?
A segítséget elõre is köszönöm...
Narxis
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

És a lan az van az apaljátékhoz vagy kell valami patch vagy van egyáltalán????

Narxis
huncsati > all

tegla
Magyaritás nincs és remélem nem is lesz soha semmilyen mmo-hoz...elég a huncsati...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

magyarítás nincs, és piros felirat a banneren

a wow támogatja a wide felbontásokat, marha jól is néz ki benne, mivel így nagyobb a terület amit látsz, több hely van addonokat pakolászni, ikonokat, stb, szerinem jó dolog
viszont a többi játék nem nagyon támogatja, úgyhogy azokat meg vagy ablakban, vagy fekete sávval oldalt kell futtatni, nem tudod kihasználni... a wide monitor nagy elõnye a toolbaros alkalmazásoknál jön elõ, mint például a photoshop, vagy a programfejlesztõ eszközök...
Persze minden ár és anyagi lehetõségek kérdése, meg hogy mennyit wowozol... és hogy esetleg van-e más program amivel ki tudod használni

Helló a játékhoz van magyarítás?? a lan hogy van kell 1 patch hozzá vagy van alap játékhoz??? ha kell valami patch vagy van magyarítás küldjetek már linket léci köszi

Ki tudja, hogy a Wownak mennyire alkalmas egy 22 colos 16:9-es képarányú monitor? Vagy egyáltalán a játékokra.. Köszi elõre is!
tigeroo
nemhiszem, jön az új kieg ,és az új "beetetés"...
lehet hogy a wotlk utáni kiegészítõben már ingyenes lesz az alapjáték (nem 10napos trial hanem 30<#smile>)
én bloodscalpon játszottam régen, csak azért untam meg mert egy olyan guildba voltam ahol jobban cuccolt és nagyobb tudású hunterek voltak mint én.. ez tény és való, hogy ha kapsz/veszel egy lv70es karit és elõte nem wowoztál akkor nem fogsz megtanulni játszani vele.. de nem tudom hogy milyen a hangulat ( milyen felszereltségû klánok vannak és mennyire segítõ készek) 😊

edios
Legtöbb magyar arathoron(pve) és bloodscalpon(pvp) van úgy tudom.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

World of WarCraft

Alapjáték, DVD-ROM kiadás, Internet kell hozzá, havidíjas

Ára: 2 990 Ft (AKCIÓ!)

Ezt a cdgalaxis holnapján olvastam de akkor gondolom országszerte ennyibe kerül.Most ez az akció ez milyenfajta akció? Lehet késõbb vissza felemerik az árát?<#heureka><#kerdes>

Get a life!

Egyszerû , van karakter szint meg van az itemeknek is szintjük.Ez nem azt jelzi hogy hányas szintû kari használhatja hanem egyszerûen számmal kifelyezett érték hogy mennyire jó a cucc(vagy valami ilyesmi😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

Tatyla
egy 70-es epic cuccnak lehet az item level szinje mondjuk 157 szerintem valamit benéztél...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

úhhhh ennyire ne legyé má nyomi kérlek.... szerinted a hivatalos adatokat (fogjuk rá hogy hivatalosak, mint pl a wowhead, thottbot) az illegális private szerverekrõl szerzik?

De inkább nem szólok bele mert én is nyomi leszek XD

bAguziB2
sziasztok. olvastam hogy vannak lvl 157-es cuccok.azt akarom kérdezni hogy ezt a szintet csak private serveren lehet elérni?
köszi

Talán elfelejtettem vissza olvasni mert nem nagyon érek rá, vagy esetleg nem láttam.De megköszönném ha még1x leirnád akkor

Get a life!

igen ez a másik fele XD

Magh
Egy resto druid magában csak lelki terrorra alkalmas, mert egy félórás harc mindenkit demoralizál.

The Garrett
jezusom. 😄

Resto druid = group pvp. Fogsz magad mellé egy warriort, és nem tud megölni titeket semmi. 😊
resto druidaként egyedül nem fogsz tudni semmit csinálni 1v1 ben.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

resto balance hibrid és megvan oldva 😄
csak simán resto nem elég mert egyszer ugyis elfogy a mana vagy elszívják, vagy silence és szophatod a heal-t 😄

hellósztok lenne 1 kérdésem szerintetek a resto druid milyen pvp re??? mert ha eléggé kiheleli magát meg jó a mana regen akkor az sztem jónak számít nektek mi a véleményetek? resto vs balance a jobb?
sziasztok
én még új vagyok itt és nem igazán írtam ide:/ régen wowoztam vagyis kaptam egy lv70es nightelf huntert de azzal ugy éreztem, hogy kimaradok minden jóból és nem is igazán tudtam úgy wowozni mint szerettem volna és ez csak a tapasztalatlanságnak köszönhettem, na mind1. most újra szeretnék elkezdeni wowzni de nem tudom hogy egyáltalán hol kellene.. csak attól félek hogyha egy adott szerveren kezdek egy uj karaktert és nem lesz aki segítsen :/ ezért szeretnélek titeket megkérdezni, hogy ti hol játszotok vagy hol van egy jó társaság aki már komolyabban ûzi az ipart😊
igaz még abban sem vagyok biztos, hogy mit kezdjek :/
1. ally/horda ?
2. pala/priest ? ( elsõdleges cél a gyors fejlõdés)

képrejtvény

egyszer már kérdezted
egyszer már válaszoltam
de nem írtál rá semmit
lehet hogy azt a megoldást választottad h leszarsz?
ha csak kérdezõsködsz, de valaki válaszol, baszol rá, inkább tovább szpemmeled a fórumot, milyen segítséget vársz, úgy õszintén?
ha bloggolni szeretnél, az nem itt van

Srácok 2hete ellopták az accomat. 4napja irtam blizznek a web-forumon kitöltöttem minden szar adatot+fényképes igazolványt is kültem amin a játék van, és semmi, 4napja basznak irni lehet h inkább azt a megoldást választották h leszarnak ?? Vagy ha mégsem, várhatóan mikor fognak visszairni?...<#falbav><#fejvakaras>

Get a life!

repair.exe

sector512
Gondolom nem nézted meg mindegyiket, mert ha eredeti a játékod és megtanultad használni a fegyvert 100% hogy van olyan ikon, tehát csak figyelmetlen vagy.

PSN: s3ctorHU

Mé, szerinted nem néztem meg mindegyiket? Csak mertem megkérdezni, hátha valakinek is volt már ijenhez hasonló, és tud segíteni.

sector512
Könyörgöm nézd már meg mindegyik ikont mielõtt ilyeneket írsz 😊

PSN: s3ctorHU

szia,
blizz bácsi azt mondta hogy majd jön, de elõtte két héttel mindenképp szólni fognak. Ha szólnak, akkor úgyis mindenki errõl fog beszélni, amíg meg nem, senki se tud többet, minden csak spekuláció

Erre már én is rájottem, csak az a baj nincs shoot ikon xD

Rakd ki a shot ikont a spellbookból és azt használd.
Csá! Nekem csak annyi a gondom, hogy rúgóval megtanultam használni az íjat, a tárgyat és a lõszert is behejeztem a hejére, de nem tuom hogy kell használni. Pls segítsetek! (És bocs, ha ez alap, még kezdõ vok.)

FaCtor014
hali
vki meg tudná mondani h mikor jön ki kb. az S4? mert eddig nemnagyon tudták megmondani kb. se.. 😞

Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991

Shortstop
nyár közepén miért nem a csajokat hajkurásszátok meg sportoltok? :S

persze nem az én dolgom de ez elszomorító

Narxis
Gépet kell vinni vagy lesz? Amúgy meg lehetne pl. olyan hogy frakciókra osztjuk a tábort, én lennék a gnómokkal, nagyon szívesen és betámadhatnánk egymást így meg ilyenek.

PiszkosFred
Tehenboritgatas mint versenyszam lesz vajon?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacee
wow versenyhét? ki bírja legtovább pisiszünet nélkül a gép elõtt ücsörgést, meg ilyenek?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BEAST
rohatt 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
en a te postodra reagáltam csak félrenyomtam... most kiderült milyen szemet vaty!

V9ykn8_TZL0

BEAST
valahogy en is igy reagaltam, de nem akartam szemet lenni :C

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
😄DDDDDD

V9ykn8_TZL0

Sziasztok! Július 21-27 ig megrendezésre kerül az 1. Miskolci World of Warcraft tábor, találkozó és versenyhét. Ha szeretnéd próbára tenni képességeid, vagy a haverokkal eltölteni egy jó hetet a WOW társaságában, akkor jelentkezz. információ: wowtabor.uw.hu
BEAST
Ket kulon vilag, ha birod a monoton xpzest, es/vagy hajlando vagy botozni a siker erdekeben akkor L2, mert ott sokkal izgalmasabb a pvp ... wownak ellenben van egy jo tortenete, egy szep vilaga... ha nem szazadjara csinalod akkor a questek is jok 😊

Zsoltika 007
Ehh sry. 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

PiszkosFred
No akkor megint fuss neki, de most a valasz "XY" reszre is pillants oda 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsoltika 007
Nem elõásom csak kérdezem olyan emberektõl akik ismerik mind2-t. Tudom hogy vannak fanboyok 0 iq-val de sztem értelmes ember módjára is meg lehet válaszolni a kérdést...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360