World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem mérvadó a played 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
köszi a válaszotokat
kössz a szívélyes választ
nem tudom amúgy mennyi threat elõnnyel szoktak indulni az emberkék de én kb 20knál indulok JotC utána SoB-os dps cycle-re ráállok cons nélkül ált(vagy max rank1)
csak nagy mániám bloodlust+ avenging wrath+haste potion és ált ekkor borul ki a bili
subtlety? bár ahogy nézem nálam nem 2% kéne h segítsen...
ált warrior a tank szinte mindenhol tehát a tps elvileg limitálva van
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kipróbáltam (jan. 27 óta frozen az accom) és beenged.
TSW: Tunderke
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=%C3%81nuszdapro
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
V9ykn8_TZL0
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=%C3%81nuszdapro
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
a sámánt kihagytad a healerkasztok közül, érdemes azon is elgondolkodni. Valóban, szintezésre nem szokás healer talentet használni, de mind a négy class könnyen szintezhetõ más talenten. A priest a leguniverzálisabb healer, és talán a sámán a legváltozatosabb. Azt válaszd, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, ha nincs ilyen, én a pap és a sámán közül választanék.
ezek jutottak eszembe😊
curse.com-on mindegyiket megtalálod és van leírás+kép róluk
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
V9ykn8_TZL0
Papnak shadow, vagy a korábban említett disc+engi se lehet rossz.
A paladin alli oldalon if ben tudja megtanulni az egykezes ill kétkezes baltát de nem jár érte bónusz mint a mace-hez vagy a swordhoz.Felskillezni azért nem árt de szintezni jobban jársz 2h kardal vagy mace-el.
Kotta a dolog borzasztó egyszerû nézd az oment és ha beéred a tankot csak autoswing.A rohangálós bossfightoknál meg képtelenség utolérni a tankot agroban a ranged nek is nemhogy a meleenek.Saját ill guildes tapasztalat hogy tallentelve,salvával nincs agro gond ha neked iylened van akkor nem jó a tankotok.
A paladin használ baltát? Érdemes a retribution ágat fejleszteni vele?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
talent+salva ellenére 50%nál a bosson már kb én tankolok ha nem figyelek..
don't wannabe a threatadin
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/