166745
  • vki
    A neten már fennt van :D. Én azt raktam be, a sajátomat még nem is néztem :P.

Mellesleg csak nekem van ilyen 3000 ms környéki latency?
  • Shortstop
    hol vettétek?
  • [HUN]Crassus
    nekem is szar volt a DVD!!! 88% on fagyott 3x:S most alkohollal csináltam képet a DVD-ből arról telepítettem így megy!!
    Majd visszaviszem később:P
  • Tafaya
    Szuper, rászántam magam és megvettem ma, természetesen szar a DVD, letölteni nem lehet még, live long Blizzard! :)
  • picket
    "TBC elejen sokan hoborogtek, hogy a 61-es instas kek, zold dropok jobbak, mint a korabbi epicec" - a szóválasztás tökéletes
  • BB7
    Launch Party - Westend [GSTV]
  • Sáska
    k thx.
    a grafikara vonatkozo komment nem tul meggyozo, ha nem latod egyertelmuen, hogy szebb lenne..
    csak azert kerdezem, mert emlekszem TBC elejen sokan hoborogtek, hogy a 61-es instas kek, zold dropok jobbak, mint a korabbi epicec. Nekem ez akkor jo volt, mert nem volt epic cuccom, igy nagyjabol lepest tudtam tartani gearben lvl 60 es 70 kozott.
    Gondoltam most is igy lesz, mert ezaltal sok olyan visszatero jatekost tudnak ujra "versenykepesse" tenni, akik bar 70esek, de nem rendelkeznek fullos epic meg pvp gearrel.
  • Tatyla
    kicsit mintha szebb lenne a textura.
    nem cseréled le a cuccodat ha full epicben vagy,csak olyan 75-töl.
  • Sáska
    olvastam, h ebben a kieg-ben lesz grafika tupirozas.
    Valaki aki kiprobalta, nyilatkozna errol?

valamint itt is ugy van, hogy a 71es uj zold cuccok jobbak, mint a 70es epicek? (ahogy anno a TBC elejen?)

thx
  • tomcsa4
    Szerintem meg egy komplett guild segít neki, mint anno BC-nél. Így állítanak fel csúcsot, úgy látszik konkurenciájuk is van vagy csak saját szórakozásra.
  • t0ma
    ez komoly? 18 oraja lehet zuzni lvl80-ra. ennyi jatekidovel meg az Athenes buggal sem ment a dolog.

vagy beszamitok valamit nem?
  • Cowboy03
    Azt megtod mondani, hogy hol lehet megnézni annak a kínai gyereknek a kariját? mi a neve és melyik seron van?
  • Mighty
    A doboz csomagolásán van egy kisebb matrica. Arra van ez íra:
    "Javítás: Ezen kiegészítő NEM tartalmaz egy hónapos előfizetést."
  • D4nY
    hi! vki tudna nekem linkelni egy outland térképet amin bevannak jelölve a hordás questadó helyek? köszi
  • TDC Geronimo
    jézusom -.-
  • Tombi
    lvl 79 valami kinai pro hc
  • Bhalage
    nah ahogy olvasom lvl75 mar 1-2 srac
    ;d
  • Fehercsoki
    TUDOM ne nézzetek már hülyének de akkoris az van ráírva h kapok ingyen hónapot...
  • YakHead
    Egyszerűbben:
    Van már accountod?--->nem kapsz ingyen hónapot (mert azt már lejátszottad)
    Most csinálsz accountot és az alap WoW-ot meg a két kiegészítőt MOST rakod fel?---> Kapsz ingyen hónapot.
  • YakHead
    Volt már accountod WoTLK előtt? Ha igen és csak a kieget vetted meg most (nem pedig az alap játékot és a két kieget együtt) akkor nem kapsz ingyen hónapot.

INGYEN HÓNAP CSAK AZ ÚJ ACCOUNT KREÁLÁSKOR JÁR FÜGGETLENÜL ATTÓL, HÁNY KIEGÉSZÍTŐT VESZEL MEG!!!!!
  • Savmacska
    Aki megveszi a wotlk-t kap ingyen hónapot ?
  • Fehercsoki
    Ti kaptatok ingyen hónapot?Mer nekem azvan ráírva magyarul h kapok de ott nemírja account managementben.
  • Bhalage
    en nem betaztam es talan van meg aki szinten nem kivancsi vagyok mekkora az omg-faktor ;)
  • Looserke
    én cirka 2 órája telepítem...
  • Bhalage
    na eltelik kemeny fel nap, milyen a WOTLK aki tolja?

rush van 1000el, vagy nyugis questeles elolvasni mindent? mennyire izgalmas megint megolni 10kisdisznot, utana 5 nagyot vegul 1 nevest ?

mi a jo- mi a nemjo?

deathknightzerg erkezik e?

uberomgszepek e az uj helyek v geciunalmas ugyanaz?
    ilyesmi
  • BEAST #132429
  • picket
    mmonáci-e vagy?
  • QuippeR
    tudjuk, hogy szemüveges, pocakos alakokkal barátkozni gáz, már az óvodában megmondták a nagycsoportosok...
  • Looserke
    nemtom mi a bibi de nekem már több mint egy órája telepít a DVDről és 74%, szal aki jót akar az előtte inkább básolja fel vinyóra
  • s0n1c
    Azt azért tegyük hozzá, hogy erről a szülők is tehetnek nem kicsit.
  • antgecc
  • vki
    Csá!

Csak nekem nem adott plusz egy hónap a WOTLK? (Tudom, hogy eredetileg úgy volt, hogy nem ad, viszont a tasakra az volt ráírva)
  • Shortstop
    pincés dolgot illetően ugye mindenki magából indul ki

nemtudom lehet velem van a hiba de az én környezetemben nem igazán látok ilyen arcokat. mondjuk lehet nem is keresem. lehet flamelni meg minden, szóval nem írtam hogy én vagyok a csoda, de alapvető igények azért legyenek saját magunkkal szemben, nem az hogy huszonévesen dagadt, tornából örökfelmentett emberek vagyunk.

számomra ez fura volt de látom van akinek természetes. :) hát őket tényleg sajnálom. (akinek nem inge nem veszi fel)
  • Ventura82
    Majd csak lvl74-en
  • PiszkosFred
    "kiábrándító volt hogy ilyen emberek vannak" De te odamentel ejfelre, majd meglattad a nepet (ami egy cseppet sem volt masabb, mint egy hetkoznapi varosi utcai tomeg), majd sarkonfordultal es hazamentel duzzogva. Nem tudom, lehet surubben ki kellene mozdulnod a pincebol, mert a vilag ezek szerint tartogat meg meglepetest a szamodra.
  • Robcuskilla
    sokan vagyunk sokfélék, ez az internet nagy "varázsa" meg az arctalan chat stb. :) abban is van vmi, hogy aki ilyesmit nyom fanatikuisan, nem egészen ép, van köztük sok gizmófejű, tipikus, természetesen engem kivéve, mert magam vagyok a csoda, csak el kell hinni nyehehehe
  • antgecc
    Engem is iszonyat ki szokott ez ábrándítani. Esténként kicsit belogolok funolgatni, játszani, csak úgy casualosan, aztán 1-2 nyomi jól felbassza az agyam és akkor eszembe jut, hogy ilyen általad leírt gizda nyomikkal játszok együtt. Az életemről lejövök és szégyellem magam - saját magam elött.
  • Ventura82
    Meg kell hozzá csinálni egy chain-q-t.
    Íme
  • Shortstop
    hát jól mondod
  • Looserke
    ráadásul lehet hogy közülük valamelyik a legnagyobb spanod a játékban :D