World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
esetleg herba/alchemy vagy engineering (magas szintû engi jó rugó cuccokat ad)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

csá!
Valaki össze tudna dobni nekem 1 jó holy pala talentet?
elõre is thx!
sector512
Jó kis profession mindkettõ 😄 Szerintem amúgy lw/skinning nem rossz választás.

PSN: s3ctorHU

Lynx_TWL
amubsh backstab

๏̯͡๏﴿

Shortstop
rogounak milyen profession a legideálisabb?

Lacee
ha még megvan a telepítés a gépen, akkor minden további nélkül tudsz vele játszani, nem kell, hogy a windows registryjében benne legyen. egszerûen indítsd el a játékot a mappájából, és ugyanúgy letölti az õj peccset, mint korábban.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Jaffa 2843
hali!

egy kis segitség kéne.. hogy tudom feltenni a 2.4.2-es peccset anélkül hogy ujra kelljen telepitenem a gamet? ugyanis volt egy winstall és ugye akkor már nincs bent a telepitett cuccok közt

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Narxis
blah!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Davidus
bla?xD

V9ykn8_TZL0

Narxis
blabla

Davidus
bla

V9ykn8_TZL0

Narxis
shaime a WoW világ kisebbsége. Másokon élõsködik.

50kHPS warriro 😄
http://w3.uw.hu/50khp.JPG

bár ezt nemide akartam de mind1

én wowozok kisebb nagyobb kihagyásokkal két éve elég jó guildben vagyokde sose fordultam be mindig elmegyek bulizni lazítani edzésre inni meg ilyenek.. és este fele mondjuk egy szerda délután 18:00tól 23:00ig egy kis raid ha épp nincs más dolgod jól esik szerintem. persze ha mondjuk meccs van a TVben átadom a helyemet. szal szerintemfüggõ cska az tud lenni aki akar

sector512
Jaja szerintem is elég sok mindent le lehet szûrni egy ember jellemérõl abból hogy hogy viselkedik a játékban, ezt tapasztalatból mondom. Legalábbis aki mondjuk egy játékban lévõ kard vagy páncél miatt komolyan össze tud veszni valakivel azzal már komoly gondok lehetnek az életben is 😊

PSN: s3ctorHU

Ne feledd, hogy valakinek a játékstílusa alamelyest tükrözi az egyéniségét. Az a lényeg szerintem, hogy ki hogyan viselkedik egy közösségben. Mit tesz és mit vár el. Ha ebben nincs egyensúly akkor gáz van. Nézd meg a legtöbb valóságshowban is ez van ahol nincs dramaturg uralom. Az is csak egy "játék". De tükrözi az egyéniséget, csak egy másféle környezetben.
Csak az a különbség hogy a munka az valós a wow meg virtuális...

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Még 1 post a témához és lezárom a részemrõl. Miért van az, hogy többen annak esnek neki szinte aki ellenzi a csalást és elítéli a sunyi csalókat, olyanokat mint shaime.

Ezt a csaló nullát kéne itt helyre tenni és nem azokat szapulni akik teljesen jogos és normális játékstílusuk miatti felháborodásukat nyilvánítják ki. És NEM azzal van a baj hogy beírta ezt (bár...) hanem hogy MINDENHOL a csalást keresi, és hogy kit hol tud átverni. Ennyi.
Narxis
bb.

Tatyla
ugy látom a topik megint hozza a szokásos BS szinvonalat,további jó szórakozást.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem mások munkáját nézem le hanem magát az embert jelen esetben egy emberszabásút.Mivel ez egy játék aminek az a lényege hogy más játékosokkal tudsz játszani a ráfordított idõben és közösen szórakoztok.No most ha valaki egy csapaton belül ugy próbál nulla teljesítménnyel bármihez hozzájutni hogy közben abszolute nem tesz semmit azt eltávolitják az adott csapatból legyen az egy cég vagy bármiféle sport csapat.A jóarcú is igy járt kb minden guildbõl kidobták ahol meghfordult valyon miért?Egy sima grundfoci csapatból is kirakják azt aki nem hajlandó futni.

Viszont a munkái vagy amit éles elmével itt büszkén behirdetett kb híven jellemzik a kaliberét és ugyanilyen volumenû munkákat fog csinálni 10-20 év mulva is ugy hogy félévente vált másra.

Jahh amugy egy piciny bt-m van.A világ nem az utcasperésbõl kovácsolódik össze oda olyanok mennek akik nemigazán alkalmasak másra.Viszont az utcaseprõt is kirakják ha nem végzi el a rábizott feladatot.
Lacee én jóindulatból indítottam azt a topicot és nem gankeltek be az L2-ben... ja és Warden aki lenézi mások munkáját legyen az utcaseprõ annak már komoly gondjai vannak... agyi tevékenység terén... valakinek minden munkát el kell végeznie... ilyen apró dolgokból kovácsolódik össze az egész világ mint például az utcaseprés... és te mit dolgozol?

Lacee
hát nem 100as az tuti, a vitakultúrája tetszik: nincs érvem=hülye vagy (bár ilyen téren errefelé sem panaszkodhat az ember 😊)

The Garrett
ezt a kocsisgabor gyereket tuti begankelték L2-ben a kedvenc farmhelyén 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tegla
Szétröhögtem az agyam de lehet inkább sirnom kellett volna 😄

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Na ezért nem játszom magyarokkal ha lehetséges...

rhazid
múltkor av-ztem a dr0dommal zúzom nagyba a healinget és látom h jön felém egy Nefürgyéle nevû allis pet 😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Narxis

Csirke4
Marad a Lotro?😄
The Garrett
de te egyet se félj, közénk tartozol 😄😄😄D😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

shaime01
megkérdezhetem te hol dolgozol ,hogy ennyire lenézed mások munkáját?

Szép dolog az empátia de ez a manus valóban egy féreg (egyben elnézést kérek a puhatestüektõl).Mivel ez egy fórum ide irkálhat itt lehet véleménye igaz elolvasni sem kell.Õ a tipikus szánalom (csomagragasztó,eü segédmunkás stb) akivel nem ül le irl senki marad neki itt a jópofi, és itt ugyérezheti hogy tartozik valahova pedíg nem...
Narxis
A vélemény olyan mint a segglyuk... nekem senki nem fogja megmondani, hogy mit írjak le, szal errõl ennyit. Amúgy meg ha komolyan gondoltátok a benzines dolgot akkor javaslom, ne pókerezzetek. Valószínû, hogy megkeresem és pazarlom rá a drága benzint ...<#idiota>

én sem szeretem a csalókat, meg nem is magasztalom, de attól, hogy itt fröcsögtök a fórumon, semmi sem lesz jobb.
a véleményeteket tudjuk, már elmondtátok 1000x, nem kell tovább ragozni...

Lacee
én múlt héten regeltem egy trialt, ahhoz nem kért kártyaszámot csak egy mélcím oszt go.

Köszönöm neked, hogy mutattál egy pazar fórumot ahol szét röhöghetem az agyam helyét. Ezer hála ! "mivel napi kb 2 órám jut a munka után netezni" az igazi ex függõ kiönti a szívét. Mindig is erre vágytam. Átgondolom az életem.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Narxis
Mentem gondolkodni.

Narxis
Teljesen igazad van, majd rájönnek.

Még valami...
Aki ingame ekkora csaló tetû az IRL is az. Ezen gondolkodjatok el imho.
Vildor, Devilking...
Vannak olyanok akiket mélyen felháborít a csalás és a másokkal szembeni aljas viselkedés amit shaime produkál ingame. A leechelés mellett egybõl azt vette észre, hogy lehetne ismét csalni. Ha ti szeretnétek belõle hõst csinálni a ti bajotok. De én hagy köpjem le úgy ahogy akarom rendben?
Narxis
És nem talált me kevesebb.<#beka2> És kontaktlencsém van mert anyutól kisírtam rá a pénzt.

Narxis
Bocs, felcseréltem a válaszokat, szal Wadõrnek megy 124089-es és devilnemtomkinek a 124090-es.<#szomoru1>

Narxis
<#felkialtas>

Narxis
A fû zöld.

Narxis
Így van megmutatjuk!!!!

szánalmas vagy, de komolyan.
shaime mondott egy hülyeséget, amit õ maga se gondolt komolyan (persze, hihetõ, hogy többszáz karit fog legyártani 2-3g-oldokért, na a blizzard se ennyire hülye ám ^^), ti meg itt veritek a földhöz magatokat, hogy ti-majd-akkor-megmutatjátok-ám, szánalmas na...

DarkHorSe
<#eljen>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Külön szeretnék gratulálni neked is, hogy egy játék miatt ilyenre "képes" lennél. Vagy csak te is egy nagypofájú 12 éves szemüveges gyerek vagy, mint az ilyenek általában?
Fordulj orvoshoz.