166745
  • Warden
    Horda oldalon az ud city ostromás q hogy néz ki ill ugyanaz a filmbejátszás van icecrownál?
  • Mighty
    Tömörítésről még nem hallottál?
  • maniac001
    A grafikai revamp nem annyira fogja a gépet. Sokaknál (nálam is) azért is csökken az FPS, mert sokan használnak quest helper addont. na ez nagyon fogja. Levettem az árnyékokat, néha akkor is beszaggatott. Kapcsoljátok ki a q helpert próbaképpen és nézzétek meg úgy.
  • Tusy
    - a textúra kivételével mindent lehúztam, átmentem egy medium szerverre és ma reggel 5 óra körül 20fps volt (ez még elmarad az LK előtti 25fps értéktől de jobb lett mint volt). Néhány beállítás csak újraindítás után érvényesült és tegnap este nem volt kedvem újra fél órás sorban állni csak ezért
  • TVelvet
    nekem alapból minden peccs megvolt és 1,9 giga volt a kieg...
  • tigeroo
    hi!
    haveromnak van bc-s accountja és a woweu-ról a downloaderrel kilehet választani hogy már a wotlk kliens tölthessem le. lejön egy exe telepítő, most meg tölt és telepít egyszerre (6.4Gb lesz)
    ezzel még mitkell majd csinálni? peccselni vagy wtf?
    mert nemhiszem hogy csak 6,4Gb lenne az egész. Letölt ennyi adatot és felinstallálva lesz ~13Gb?

Amúgy trialról maradt egy 18as sámánom, Bloodscalpon, de lehet otthagyom, és megyek Nepára vagy Arathorra. Mondjuk sajnálom mert kb. 200-200 Light leatherem, Copper orem meg Linen clothom van a bankban :D
    De Arathoron úgyis több értéke van a cuccoknak (legalábbis régen amig picit ott játszottam ezvolt a tapasztalatom)
  • WiLDoR
    igen, igy működni fog.
    arathor pedig egy jó szerver, crassus eggyel alattad többet tud róla nyilatkozni.
  • UnknownAsshole
    Na akkor még így utoljára, hogy biztos jól választottam ha ezeket így megveszem akkor feltudom rakni + aktiválni, ha minden igaz ?! :)
    WOW+BC
    LICH KING
    GAMECARD

UI: Arathor szerverről tudtok valamit ? Ott játszik haverom, hordás akarok lenni, mondjuk alli több.( nekem az jobban bejön ezen most ne rágódjunk:D ) vagy tudnátok ajánlani esetleg "jobbat" ?
    [Bocsi a hosszú rizsázásért] :D
  • [HUN]Crassus
    http://www.wowhead.com/?item=40384

MEGANEED!:D
  • Bhalage
    azt a szót hogy szeró mi itt nemigen szeressük!
  • edios
    Én azt javaslom, hogy vedd meg boltban (pl cd galaxis - ahol jelenleg 2,5kiló körül mozog az alapjáték - és azt a klienst installáld fel, ami a cd-ken lesz), és ha nincs dombornyomott kártyád válaszd a gamecardot a havidíj fizetésére. Rögtön aktiválásnál már szükség lesz a bankkártyára VAGY a gamecardra, nélkülük el se tudod kezdeni a játékot.

Elvileg nem csak dombornyomott kártyával lehet használni, írtak már ebbe a topikba is olyanok, akiknek pl Visa electronnal is működött, de nekem nem tűnik életbiztosításnak, mert hallottam már sok olyan esetről is, ahol viszont nem fogadta el Blizzard.

Szép dolog, hogy otthagyod a törtszerót, remélem nem veszi el a havidíj a lelkesedésedet!
  • Zomil
    ha triallal kezd el játszani és uprage-eli az acc-ot, akkor az ingyen hónapjhoz nem kér kártyá/gc-t :)

nekem legalábbis nem kellett megadnom
  • Fehercsoki
    "szeró"
  • vki
    Ha bankkártyával akarsz fizetni, akkor mindenképpen egy dombornyomott kártyára lesz szükséget. Mikor regisztrálsz, akkor ott vannak, hogy milyen típusú kártyákat fogad el (Visa, MasterCard, AmericanExpress, meg még valami, de hirtelen ennyi), vagy veszel boltban/internetről GameCard-ot, ami hatvan napra jó.

A GameCard ára boltból olyan 6500-8000 terjed (kb.), ha meg apróhirdetésben is találsz ilyet (prohardver, vagy nemrég itt a fórumon is reklámozott valaki), vagy netán marad még az ebay. Ott is elég jó áron lehet találni, csak vigyázni kell, mert nem mindegy, hogy US, vagy EU a kártya.

Ha bankkártyával fizetsz, akkor 13 euro lesz levonva, ami természetesen árfolyamtól függ (nekem erre a hónapra 3500 volt, de volt régebben 3000 is).

A regisztrációnál mindenképpen szükséged lesz egy dombornyomott bankkártyára, vagy egy MastercCardra.

Nagyjából ennyi. Ha valahol tévedtem volna, javítsatok ki.
  • UnknownAsshole
    /fav

Hali!
    Eddig tört szeron nyomtam(tauri), de meguntam a laggot meg a sok szar scriptet és egyebeket. Egy jó haverom megengedte, hogy a karijával kipróbáljam eredetit :) Hát mit mondjak 1000x jobban megtetszett és most nagyon is szándékomban áll megvenni. Segítségeteket szeretném kérni!
    Szóval... Vegyem meg a játékot pl MediaMarkt-ban, vagy a kliens megvan a gépemen és akkor csak egy accountot csináljak? Ez a dilemmám, meg igazából az hogy nemtudom ha akkot csinálok, milyen bankártyára lenne szükségem illetve a havídijat hogyan tudom fizetni (milyen lehetőségek vannak.) Ha segítetek köszönöm előre, közben azért keresgéel infoért énis a neten. gl&hf :D
  • Warden
    Mitől feküdtetek meg?Jó az az insta meg elsőre hatalmas élmény volt de iszonyat gyik tanspank bosokkal.A titános is jópofa de az is egy iszonyat primitív fight állj közel hozzá ha aktív az aura és fuss egy másik pontra ha castol.A törpés meg egyzserűen ingyen loot a maiden kistesójával meg az endbossal.Csodálkoztunk is vadul hogy a design mindenhol jóval de jóval jobb mint maga az esemény.Startholmeben egyzser volt csak gáz mikor is arthas kolléga a már felgyuktott városba nekiállt leszólozni a trasht minekt othagyva egy jó nagy csapattal, de végül is healelhető ő is.Érdekes hoyg amennyire kidolgozott minden kis részlet az egész kiegészitőben az instákban meg pláne pont arthas fejét csinálták valami iszonyat oborzilra, de ettől függetlenűl nagyon hangulatos insta így simán very easy kategória igy 76 on vagy mostmár 77 en.Kiváncsi leszek a heroicokra mert a sima instákban csak akkor van kihivás most ha min 5 szintel amgasabb mobok vannak.

Mi is 76 os tankal voltunk de egy 77 es meg egy 78 as volt a partyban mindenki más 76 os volt mikor elsőre mentünk.Van még két insta amiben nem voltam az egyik a nexusos 80 as meg a fjordon is van egy 80 as remélem ma azt is betoljuk este questelni ugysem lehet megint várólistára rakott pedig csak negyef hét van.
  • Gibor
    Egykét addont tudnál mondani amiket te használsz? mert én mondjuk csak Arkinvectory, Atlasloot, Qhelper, Xperl... többet nem nagyon ismerek de jól jönne még egykét addon :)
  • Mighty
    Ebben benne van a
    - screenshot?
    - letöltött patchek?
  • tigeroo
    köszi
  • Tatyla
    nekem addonokkal együtt 13,8 giga.
  • tigeroo
    aki woltk-al már tolja: neki zakumpakk mennyi helyet foglal a wow a vinyón?
  • Tatyla
    tegnap CoT-ban Startholmba bementünk két 75-ös egy 78-as és két 77-es de sajna az uccsó bossnál megföttünk,valószínű azért mert a tank volt az egyik 75-ös,de érdekes volt látni Arthas-t lánykorában...

• Tatyla
    vagy 10-en
  • Mighty
    Vannak.
  • DarkHorSe
    Kizart dolog !
  • ciento
    sziasztok, bloodscalpon vannak értelmes magyarok is?
  • Mighty
    Aréna és honor pontokról jutott eszembe!

Ugye mindenki magánál hordja ezeket?

• Mighty
    A 13600-as üzenetre kértél választ...

Egyébként, ha jól tudom, honor pontok megmaradtak, arena pontok resetelődtek.
  • lalinov
    Ezt hogy érted??? akkor megmarad honor? az arena meg 0 -zódik?
  • [HUN]Crassus
    Köszönöm!
  • YakHead
    Még odébb vagyok lvl. 75-től úgyhogy kérdezném a nagyobb shamanoktól, mi a tapasztalat a Lava Burst spellel? "Érdemes" használni? Már úgy értem, hogy MW nem hat rá és így marad a castolás.
  • YakHead
    Na erről beszéltem
  • Bhalage
    aha koszi
  • Bhalage
    ne kotekedj
  • picket
    A "7th" az magyarul 7. (hetedik). Nem kötekedésnek, csak hülyén néz ki magyar szövegben.
  • Warden
    A legtöbb quest azért maradt a régi hozz el x malacfarkat-kutyafület, de nagyon sok quest ötletesen van ettől függetlenűl megcsinálva.Az újítás annyi hogy "él" az egész zóna vagy a quest rész környéke.Horda oldalon nem tudom van e hasonló de alli oldalon egy sorozat befejező részeként miszerint miután elég sokat segítettél a 7th légiónak (amiben van griffes lakosság mentés, harckocsi vezetés, tps szerű lövöldözés tiszta rayen közlegényes) az egyik főgonosz mob eliminálásához highlord bolvar fordragon jön tankolni pl.Vagy egy dragonblightes questben ugyanezen 7th légió kihelyezett katonái fognak be neked egy quest sárkányt és segítenek, a begyakásban.Valahogy olyan szerepjátékszerűbb lett.Nagyon sok quest épül a lorere amit amagd is megtapasztalsz.van egy quest lánc minek a végén megnézheted hogy szerzi meg arthas a kardot és az is kiderül hogy muradin nem hal meg mégsem.

Más.Szombaton letoltuk a nagrandi ringes quest itteni párját zul drakban.Ajánlom mindenkinek nem nehéz iszonyatmód jól ki van vitelezve és pl az archimondos kardom ment a qkába a reward miatt.A quest 75 től elérhető.Ugyanaz a felling mint anno nagrandban tökmindegy hogy hordás vagy allis csinálta a questet mindenki segített mindenkinek.Van egy nagyon jópofa rész is de nem lövöm le a poént aki még nem csinálta.
  • Mighty
    Lalinov azt írta válaszoljak erre. De nincs kérdés...
  • Bhalage
  • lalinov
    valaki válaszolna a 13600asra please!
  • Zomil
    nekem eddig minden maxon volt kivéve az árnyék, mert az a legkisebben, a kép 24bites 8x multisamplingal,

nos ezek után nem jöttem rá mi a faszért szaggat a játék mikor 1db dk spell-t a deceration(v ilyesmi a neve) lenyomom, ugye ilyen szürke lesz a föld csintváz kezek jönnek ki stb., nos alapböl 60+fps-em van általában, leraktam egymás után 2 ilyen spellt a öfldre és lett 15 :DDDD

miután levettem a multisamplinget 1x-re utána már nem volt ilyen akadás, de azért durva h egy spell effect ennyire megfogja a gépet