166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#132734 miééééért mindíg a szabadnapomon szopódik a WOW?!?!:S:S -
#132733 ha berserkert tolsz minden skill fele annyi energybe kerül vagyis 1 shred nem 42 hanem 21 energy...de lehet hogy csak 3 volt :) -
Jaroslav #132732 4 shred kicsit sok, nem..? -
#132731 hm, pont a The Ceansing küldit csináltam Howling fjordban, amikor fel kell kutyagolni a hegy tetejére. Volt ott egy lv73as BE pala, aki kihívott duelre. Elfogadtam, átmentem cicába majd stealth. A pala maga alá fingott hogy ne tudjak mögé lopakodni, csak ugye ott a cat charge ami olyan gyorsan odarak a pala mögé hogy még a pounce pont bemegy mielőtt én sebződnék a fingástól. Persze mielőtt cat charge-t nyomtam előtte eltoltam a berserkert. Pounce-mangle-shred-shred-shred-shred-rake. A pala mire eltolte volna a bubit meghalt. Egyébként a duel előtt tisztáztuk hogy egyikőnknek se legyen CD-n egy skill se. :) -
#132730 Pvp-s élményem 79-ről: visszamentem fjordra, hogy meglegyen az ottani öcsi, meg a repuk a küldikből. Bóklászok a spóráknál, látom hordás sámi döglődik, segitettem neki megölni mobját. leülünk inni mind 2-en, erre 71es pala hammer JoC DS, hopp meghaltam. szerencsére "csak" 8 szinttel kisebb volt és 1shotolt. Jó, megyünk bosszut állni, megvárom cd-imet, nekimegyek. benyomok mindent (kutyák, elementál heroism anyámkinja, grounding a baszások ellen) le is megy jó 10-15 sec alatt 10% hp-ra, amikoris bubi, healeli magát és megöl 2 ütésből bubi alól... Aztán jött egy 80as warri még, 2en meg birtuk ölni a 71!!!-es palát, de ilyen 5%-on éltem túl.
Working as intended -
#132729 bocs, de ettől megfájdult a fejem "iszonyatmód jól ki van vitelezve"
=iszonyatmód jól van kivitelezve -
#132728 az faxa :s most ez kicsit felhúzott, de hát ez van....
jo nagy karbantartás van akkor -
bazsi123 #132727 ma 13:00-ig lesznek offline a szerverek, ezt írja a főlapon -
DjScott #132726 még nem megy -
#132725 ugye még mindig nem mennek a szerverek (sry a hülye kérdésért, csak telefonon kéne segítenem vkinek, mert nem megy a wow, de itt nem tudom kipróbálni, hogy tényleg csak a karbantartás-e a probléma)? -
DjScott #132724 hát nah jah érdekes woweu-n online minden server de közben még sem
-
#132723 köszi köszi! de szoktam olvasni esküszöm hogy nekem most nem ír ott semmit :(
-
bazsi123 #132722 weekly maintenance
login screen-t nem olvasod?
szerdánként karbantartás van délelőtt -
#132721 csak engem nem enged fel most arathorra ?
beirom accot, jelszót és elődobja az ablakot a realmot lehetne választani és nincs 1 választható realm sem. teljesen üres -
#132720 Ugyanez volt velem is Boreanon. Feral duduval szinteztem a nekropoliszban csináltam questeket. Éppen egy neves mumus poppolására vátram és öltem az addig megjelent addjait amikor egy pvp on-os ally paladin berohant a mobok közé (a neve már piros volt nem sárga szal már mással is kötözködött), én meg véletlenül megütöttem swipe-al. Persze ő és a mage haverja csak erre várt és mivel én a mobok ölése miatt kb. 70% HP-n voltam nem sok esélyem volt kettőjük ellen. Ress után visszaszaladtam, egy oszlop mögött felkeltem, heal és buff up, majd innerverate. A mage meg pont leült inni, kapott egy ravage-ot, kb 5K-t, majd 2 mangle és borult. A paladin akkor kapott észbe, de mmár nyomtam is a berserket és egy mangle-rake-mangle-maim-shred-shred kombó után feküdt ő is... -
Tusy #132719 - 60-as DK-val lehet AV-re menni? Tegnap jelentkeztem 2x is, behívott de csak a képernyőt adta be és úgy maradt, úgy kellett kilőnöm a játékot. A többi résznél nem tapasztaltam hasonló jelenséget -
#132718 Squeenix pl. -
#132717 Melyik modtol lesz ilyen a kicsi terkep a jobb felso sarokban? -
#132716 törtszerószagotérzek... -
#132715 Legjobb -
Bhalage #132714 lál micsoda buzibohoc haj?
-
#132713 mai pvp élményem: véletlen megütöttem allys bányászokat borean tundrán vagy merre és pvp-s lettem:S ki is nyírt egy 72-es mage meg egy 71-es fury warrior:S Miután csendben felkeltem a hullámnál elhatároztam bosszút állok:) Felkeltem feltoltam magam 100 rage-re a közelükben meg beproccoltattam a sudden death-et majd recklessel Charge a mage-re aki kapott egy 7500-as executeo-t meg egy 3000-es fehér autó attackot és borult mire észbe kaphatott volna....a fury warriort meg megette a bladestorm:) Nem akartam nagyon szopatni őket így tovább is álltam az revans után....
a mage arcát a gépnél azért megnéztem volna....:D -
#132712 Ez kész:D -
#132711 Amikor az ember azt hinne hogy melyebbre mar nem sullyedhet... -
#132710 kurvajó:D -
#132709 ezt a hajadról nem lehet elmondani -
#132708 Szia! Ahhoz, hogy tudj játszani trial után mindenképpen meg kell lennie alapjátéknak. 60-as szint fölött pedig BC-nek, 70-es fölött pedig WOTLK-nak. -
#132707 :DDD -
#132706 Hali!
Csináltam egy trial accountot már van is rajta egy karim :D
Account managementnél vagy egy ilyen:
ahol ugye majd tovább tudom regelni az accountot.
Annyit akarok kérdezni hogy nem elég megvennem csak egy gamecardot és azt a kódot majd ide beirni ? Mert akkor a wow-ot nemkéne megvennem, az ugyis megvan a gépemen (lichkinget muszály lenne de mindenre csak min. jövőhéten lessz pénzem)
Köszi előre is -
WiLDoR #132705 a kék-züd questgear, kicsit pofásabban néz ki, mint az outlandi
-
Vercetti 1 #132704 Sziasztok, Naxx 80-ba belehet jutni flying nélkül, vagy kötelő lesz mint anno tk-ba? -
Warden #132703 Az nem az endboss utána még van eventMostmár 2-3 szintel nagyobbak vagytok hajrá, hangulatos insta. -
#132702 attól a nagy lila szartól feküdtünk le,ami a képen is van... -
#132701 bocsi hogy nem válaszoltam eddig de tegnap kipurcant a tápom és most szereltem be épp,igen mindennel együtt annyi. -
#132700 hát jóvan de ennyit? tudja a tajték -
#132699 Jaja! 5400- úgy ha külön veszed.. 1000-esel olcsób! -
Gumbo #132698 ha külön veszed meg az alapot és a BC-t, olcsóbban jössz ki. -
#132697 Qhelpert nem kell kikapcsolni, csak levenni Route Workload Scale-t 100%-ról 20-40% közé, akkor már egy normális procival észre sem vehető, hogy egyáltalán megy.
3.x meg abban az esetben terheli jobban a gépet, mint a 2.x, hogy ha bevannak kapcsolva a vele jött grafikai fejlesztések.
(De ez 1.x és 2.x-el is ugyanígy volt, csak ott inkább view distance volt a fő újítás) -
#132696 "Gyengébb laptopon" -
#132695 A faszt nem fogja, már elnézést. Gyengébb aptopon egy erős 6-8 fps-t esett vissza az egész, a 3.0 előtti helyzethez képest. Pont egy kategóriával az elviselhető szint alá. Még szerencse, hogy van asztali masinám is, ami még csak-csak megbírkózik a játékkal :D