World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
kérhetnék egy normális választ?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
egy linket megköszönnék 😊
köszi<#awink>#awink>
V9ykn8_TZL0
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
LOL
http://www.akciofigura.hu
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Köszi a helpet!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Nagypöcs UD kép honnan van? 😮
Én shotoltam. Még a karim is ott van jobbra..
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
4sec = 114%
3.5sec = 100%
.
2.5sec = 70%
.
1.5sec = 40-42%
instantok is az 1.5seces bonuszt kapjak. Vagyiss ennyi %-t kapsz extrakent a bonusheal osszegedbol. Hasonlo az elv a bonusdamage eseteben is, bar ott lehet hogy masok a %-os ertekek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szerintem %-ban adja hozzá
Azt szeretném megkérdezni, hogy pl. a holy paláknak a bonus healing azt jelenti, hogy például a Flash of Light kb 500 hp-t gyógyít alap szinten, ezek szerint, ha valakinek van kb 1000 bounus healing-je, akkor így a Flash of Light 1500-at gyógyít, jól mondom? Ha nem valaki legyen szíves javítson ki ... köszi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mig nem volt a WoW, olyan jo volt a Magyar MMORPG-s taborhoz tartozni. De miota beszabadult ez a sok gyoker ebbe a tarsadalmi retegbe, felve irom vissza a kulfoldiek kerdesere honnan szarmazom 😞
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**