166745
  • Sephi
    Húzd le az árnyék effektet és láss csodát. Nekem 11 FPS-rol ugrott 35+ FPS-re.

Bar a DK spell-ek miatt a Spell graf szintet is lehúztam :P
  • YakHead
    A kvesztek szerintem sokkal jobbak, mint BC-ben. Nekem akkor szállt el az agyam (pozitív irányban persze) amikor Borean Tundra-n egy nagy mamut hátára kellett felpattanni és úgy harcolni egy elite ellen. És a többi kveszt is állati jól el lett találva. Valahogy nem érzem unalmasnak a szintezést. A másik amitől dobtam egy hátast az a Tundra maga. Valami elképesztő. A ködös, fagyos tengerparttól kezdve a szibériai tundrán át a vulkanikus terepig minden van és ez mind egy zónán belül. Amikor meg átmentem Howling Fjord-ba...hát ott a vízesés feletti hídon (amit Wildor is belinkelt) én is megálltam és csak nézelődtem mint egy idióta. Lehet köpködni meg ócsárolni, hogy ilyen unalmas meg olyan szar ez a játék mert egyhangú a szintezés, de engem hidegen hagy, nekem megint bizonyított a Blizzard. Lehet csak én látom így, de nekem úgy tűnik, hogy Northrend "valamivel" nagyobb, mint Outland volt.
    Ja, majd elfelejtettem a sarki fényt Howling Fjord egén megemlíteni...már csak azért is, mert szép nagyot estem miközben a mountom rohant a szakadék felé én meg bámultam az eget
  • BEAST #132652
  • Tusy
    *játszhassak
  • Tusy
    - nekem SH-ban volt LK-ig 25fps BT-ben 20fps
    - most a régi területeken van átlag 8fps de amikor Hellfireben rám esett 6 hordás akkor lett 2fps +3 sec. késés. Szerintem nem kellene a szerver telítettsége és az fps között összefüggésnek lennie de LK óta van vele bajom. Új területekre majd átmegyek 1 hónap múlva, addigra csak elfogynak a népek onnan (meg talán nem kell 2 órát sem várni a belépésre, hogy játszathassak fél órát)
  • Sephi
    :DDD

WOTLK
  • Davidus
    akkor gogo játszani
  • Bhalage
    nem tudom feltunt-e, de a WARban annyi ujitast csinaltak a questekkel kapcsolatban, hgoy nem kell "farmolni" azaz minden questmob ad questitemet.. csak ennyiben kulonbozik egy wowos questtol. es abban a jatekban nagyon jo, mivel nem a mobfarm a lenyeg...
  • Bhalage
    kurvara erdekelne, ha elmeselned, milyenek az uj kuldik!
    tortenet? nemcska felkialltojel kattkatt accept es run tovabb power van?
    hogy lettek lvl80asok az emberek ha roleplayeztek nomeg hogy urult ki naxx25?

na komolyra forditva a szot - milyenek az uj kuldik
  • ShaiHulud
    + a wow topicban!:D
  • Tatyla
    némá a waros meg a konanos hogy szekálja egymást
  • WiLDoR
    nem állok neki most elmesélni, hogy milyenek az új küldik (úgyis csak le lennék hurrogva), tény, hogy van köztük olyan is, amiben "Vigyél 12 csirkebelsőséget meg 8 disznópatát az új főzethez" kategória van (na nem mintha a war nem lenne teletömve hasonlókkal -.-), de szerintem az új tipusú questek nagyon szórakoztatóak.
    legalábbis nekem nagyon bejönnek, a történetükkel együtt.
  • Jaroslav
    http://www.wowwiki.com/Championing

A lényeg, hogy a tabardos repugyűjtés csak 80as normal/hc instákban működik. A tabardod pedig gondolom a quartermaster árulja.
  • Csirke4
    Menjetek Sholazar Basin nevű csodás helyre, kurva jól megvan csinálva az egyik flight path melletti résznél még szivárvány is van! :D
  • YakHead
    #132567 emiatt kell aggódni?
    vagy csak gyenge poén volt?
  • raziel.
    jaja ez tényleg gáz :(
  • Bhalage
    nah te voltal a masik.. indián ..
  • TDC Geronimo
    AoCos logóval...degáz
  • Bhalage
    néddmá 1 razi :DD
  • Bhalage
    no wai - fallout meg guitar hero power van
    nem warozok, lehet orulni : (
  • raziel.
    Te csak warozz, a kampós orrú öregasszony gnome-oddal.
  • BEAST #132633
    Mar megint itt rontod a levegot, ahelyett hogy rerolloltal volna hozzank :p
  • TDC Geronimo
    Vigyél 12 csirkebelsőséget meg 8 disznópatát az új főzethez
  • Bhalage
    hú képzelem micsoda questek lehetnek!!!!!!

na amugy megjott az eszed es reroll tankra? hasznos.
  • Khes
    Keristrasza.. de azért kösz, Cras ;-)

• ShaiHulud
    tuti lesz par honap mulva.
  • Lazarus
    Van, vagy lesz ugyan ilyen wotlk verzióban?
  • WiLDoR
    nem kell a flame, köszi, most nem érünk rá vele foglalkozni.
    menj inkább vissza renown-ot grindelni x)
  • Looooser
    nem az amerikaiak rosszabbak... mert azok emellé még tudatlanok is....
    egy nagy pozitívum volt ebben a videóban... L70ETC I'am Murloc és kész mert azok az emberek akik ebben szerepeltek hát egy kicsit szánalmasok....
    mert nem toom ki hogy van vele, én spec nem mesélembe magamnak a karakteremet, persze mikor ténylegesen szerepjátékozunk akkor valamennyire igen de nem adok interjút erről
  • foxxi
    Azért a legjobb az a srác aki annyira nem szereti az ilyen stratégiai játékokat csak a kihaló félben lévő tekken és mortál combat a kedvence Gondolom nem csak a magyar ifjúság ennyire ****** ?!
  • DarkHorSe
    Ja, es hatarozottan nem tud kezelni 50 embernel tobbet egy helyen :D
  • Looooser
    OMFG....
    ---Proteksönre vagyok talentolva ez azt jelenti hogy én vagyok a tank én védek én fogom fel a soksebezést mindenki erngem gyógyit

... you are a CUBE BOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • foxxi
    A magyar wow társadalom... Ezt nézd

Stratégiai játék...
  • voloume
    74et eléred és grizzly hillsben amberpine lodgeban a házikóban egy dranei nő ad egy questet és ha rámész, hogy Teleport to Dalaran, akkor dalaranban leszel. ennyi az egész
  • Gibor
    Ragnaroson van még itt valaki rajtam kívül? :D
  • littleNorbi
    Na valaki tudja már, hogy hogy lehet bejutni Dalaran City-be?
  • Zomil
    áh értem, köszi :)
  • Lacee
    olyan mobra kell rányomni amin már van valamilyen disease-ed, hogy ő és 30 yardos sugárban mindenki kapjon 117-143 shadow sebzést.
  • Zomil
    kéne némmi segitség:
    Blood boil dk skill:
    Causes any of the Death Knight's diseases on the target, and all enemies within 30 yards of the target, to painfully erupt, dealing 117 to 143 Shadow damage.

akármennyire vágom az angolt nem jövök rá mit csinál pontosan ez a skill :)

elöre is köszi
  • [HUN]Crassus
    ohh köszi!

amúgy én sem sietek tegnap lettem 72,hogy ne a nagy sokasággal haladjak,de még ezen a szinten is várni kell néha mobokra...