166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#132774 "most majd megtanulnak ellene játszani"
Ez még mindig az "its fine l2p" ellenérv, csak magyarul kifejtve:D
-
WiLDoR #132773 "most majd megtanulnak ellene játszani"
látom, még mindig nem vágod a lényeget.
a probléma nem ott van igazándiból, hogy nagy a burst-je pvp-ben, mert ez majd csökkenni fog, amint bejönnek a 80-as resi cuccok.
a gond az, hogy ezt a burst dmg-et úgy tolja ki magából, hogy nem tudsz hozzáérni.
teccikérteni?
(mire kijön bubiból, onnantól te meg már azzal vagy elfoglalva, hogy hogyan kapard vissza magad a 10% hp-dról, ami megmaradt, nemhogy bármi érdemit is tudjál még mellé csinálni) -
Bhalage #132772 jaja olvastam es sztem ez egy baszott nagy ongol.
legalabbis en azon a szinten vagoyk, hogy akkor jatszom a jatekkal, ha szorakoztat es addig, ameddig szorakoztat
kozben meg olvasom ezt a sok ilyen kenyszeresen bizonyitani vagyo szerencsetlent, aki itt akarja megmutatni, hogy mekkora kiraly.
nem tudom.
en ugy vagoyk vele, hogy az eletben probalok "villantgatni" es szerenytelenseg nelkul mondhatom, hogy megy. a jatek meg a jatekrol szol. sztem nem loverseny, de persze csinalja aki akarja, szive joga.
(persze a baj lehet velem is. én pl dolgozom es nicns az a kurvaelet, hgoy pl ilyen miatt vennek ki szabadsagot, mert azt szabadsagot ennel sokkal jobban, szorakoztatobb es hasznosabb celokra is ki lehet venni. es tsai.) -
#132771 köszi a helpet.
hát majd kitapasztalom.
úgyis még messze vagyok az 55-től még csak 50vok :D
majd addig gyűjtöm az infókat. :) -
Tusy #132770 - szintezéshez a frost talán kicsit lassabb
- én konkrétan unholyt használok, mivel a 230-as mining húzásánál jól jön a +mount speed (+20% azt hiszem). A blood szimpatikus a selfheal miatt, de 60-asként én még a régi bányákat járom és egyelőre nem érzem szükségét több healnek -
#132769 Nénikéd teletabi :c
-_-' -
Warden #132768 Mit nerfelnének még rajta?Az hogy pvp ben ki ki t vág agyon kb senkit nem érdekel eddig freekill volt a retripala sokaknak most majd megtanulnak ellene játszani.Az meg hogy lvl 71 es paladin egy 79 es sámánt begyak nem a paladin opságát minősíti.79 re azért már kék insta dropokból normálisabb questrewardokból is fel lehet öltözni mitöbb addigra a bt-s swp s cuccost is le lehet cserélni igaz nem feltétlen kell.Amennyiben a paladin full 70 -es s4 ben volt akkor is begyakható igaz abban a gearben nagyon nem fog tudni egyedűl questelni.
lvl 77 ig voltam az összes 5 fős új instába 76-77 en kihivás volt némelyik de 79 en abszolute gyík mindegyik majd heroicon biztos jókat wipolunk arra már nem lesz jó a mostani gearünk.A paladin most per pillanat egy jó közepes dps class viszont nagyon könnyű volt vele szintezni, instában azonban messze nem hozza azt a dpst mint pl a melee sámán vagy egy hunter (ez alól stratholme kivétel)Ami már most észrevehető hogy a dps e miatt ismét nem lesz raidre alkalmas de erről majd max a hétvégén naxx után tudok bővebbet.A support meg nem elegendő sajna amit ad a mana töltése már nem elégséges a partynak a hp visszatöltés is 79 re ugyanannyi maradt mint 70 en.Persze biztos nerfelik még nehogy iylen csúfség előferdüljön hogy 71 esn legyak valakit aki 79 es ugyan csak missel critje nem lehet de ha cápaszabi mondja akkor nerf kell neki.Esetleg majd picket még hozzátesz valami szarkasztikus bölcsességet... -
ShaiHulud #132767 ne viccelj, mar van olyan guild aki kipucolta a woltkos raidcontentet:P wildor a "hetvegen 80"-nal ehhez kepest max egy gula:) -
Bhalage #132766 amugy latom megmaradt a kockafej power (hetvegere 80 es tsai) -
Bhalage #132765 aki ilyet mond, nemhogy osszetenne a kezit es megcsokolna a labad, az egy retardalt fasz.
merthogy nagy altalanossagban tankolni budos..
na kapjak be -
#132764 értem hát majd ezt is ki lehet tapasztalni idővel gondolom, és megtalálja mindenki a magának megfelelőt :) -
#132763 Blizzard direkt úgy csinálta, hogy minden ág alkalmas legyen tankolásra.
A frost talán icipicivel jobb boss tankolásra, mint az unholy, az viszont verhetetlen aoe tank-ban :)
Bloodot még nem próbáltam, de talán az annyira nem jó tankra, mint a másik kettő, de azért elboldogul :) -
#132762 az lehet igen de mégis inkább mindenki a blood-re meg az unholyra tesz -
#132761 akkor bocsánat a tévedésért -
#132760 En ugy tudtam hogy a frost a "tank" ag :p -
#132759 hehe :)
igen sok helyen láttam h erre a két talent ágra nyomják a dolgokat.
Viszont nézegettem a frostot amit senki nem választ
Az miért van?
tudom h az unholy meg a blood az tank meg pvp-re kiváló nem?
és a frost? mert valahogy az nekem bejön ahogy olvasgattam szerény angol tudásommal :D -
WiLDoR #132758 de a legjobb az, hogy a playerek 99%-ának halvány lila fingja sincs róla, hogy működik a dk -.-
pl.instába tankot keres ugyanaz a gpr már vagy fél órája, mondom, oké, megyek.
egyből kérdezik: spec?
mondom unholy-blood.
válasz: no thx, we need tank.
na ilyenkor mindig felkelek pár percre a gép elöl, s kimegyek a konyhába szivni egy kis friss levegőt :D -
#132757 hááát én és is valahogy igy terveztem, csak épp h elérjem az 51-et vagy 2-öt aztán a héten megszeretném csinálni az 55öt hogy végre kipróbálhassam a dk-t :) -
WiLDoR #132756 én is szabadnapos vagyok (ezt elqrtam, keddig kellett volna csak szabit kérni -.-), de nem anyázok, mert úgy gondolom, hogy nekünk ettől csak jobb lesz, majd ha újra mennek a szerverek.
igy legalább látom, hogy dolgoznak a problémák megoldásán, meg a questek bugfixein, mert én is találkoztam olyan küldivel, amit nem tudtam megcsinálni, mert bugos volt.
mondjuk, ha lennének reggeltől szerverek, már közel lennék a 77-hez, de sebaj. hétvégén igy is, úgy is meglesz a 80, ezen a fél napon meg már kb. semmi sem múlik.
amúgy a dk iszonyat jó tank lesz, egyre inkább úgy érzem :) -
#132755 np :) -
WiLDoR #132754 hmm...jogos.
én kérek most bocsánatot, benéztem azt, hogy melyik postra mutatott a tiéd.
/sorry -
WiLDoR #132753 a holy sebzése az übergáz kategória, mert vagy 100%-ban resisteled, vagy beszopod az egészet, partial resist az nuku.
s a judgement-ek bazi nagyokat birnak crit-elni, plusz a retpalának iszonyatosan nagy burst-je dmg-e van, amit instantban ki képes tolni magából (ráadásul mindezt bubi alatt).
szal' ez még fix, hogy nerfelve lesz még tovább (erre már most van 1 fogadásom), jelenleg szerintem még a blizz elött sem tiszta a kép teljesen, hogy ki, mire képes 80-on, szóval az igazi class balance és a vele járó whinetenger még csak ezután fog jönni. -
#132752 köszi teletabi :) -
geristar #132751 A legújabb atlasloot van fennt a gépen, mégis sok item-et nem tudok megnézni, ez miért van? Például az új pvp és pve szettek.
Az item ikonja körbe piros és azt írja mikor ráviszem, hogy "This item is unsafe." Ez előfordult már a régi atlaslootban, a régi itemekkel is. És valami 1.10-es patch-et is magyaráz, nem tudom mi lehet. Pedig kíváncsi lennék az új szettekre. -
#132750 Te most mirol beszelsz? :D Az uj Athene produkciora reagaltam... bar ha ezzel azt akartad mondani hogy te is szerepelsz a linkelt muviban, akkor meg kell kerdeznem hogy a felmeztelen haverja, vagy az anyja vagy? :D -
#132749 azért ennyire nem kell heveskedni -
WiLDoR #132748 ezt most megint miért is kaptam?
örülnék, ha kifejtenéd... -
#132747 fasszopó zsidó geci Blizzard -
#132746 drood -
#132745 remélem tényleg csak 15.00ig nemfognak menni a szerverek..
Nem ám aztán kitalálják h egész napi maintance :D:D:D Na jó ez viccnek is rossz sry -
Cynd #132744 legyél boomkin :P -
#132743 1. senkit nem érdekel
2. amelyik jobban teszik
3. dobj fel egy érmét
4. /yawn -
#132742 ha már így ráérünk... :D (már 10 óta tudnám a karim húzni)
kis szavazás szerűséget indítanák, illetve tanácsot is elfogadok milyen karit érne meg felhúznom 80ig! :)
két kedvencem: druid - sámán
ez a kettő pont azért mert PVEben gondolom mindkettő healerként igencsak keresett, illetve nemárt ha van + szeretem a PVP-t és az elementál sámán és a boomkin is tetszik... szóóóóval melyik legyen ? :P -
#132741 na mondjuk ez már kicsit köcsögség sztem, de lehet h ez csak az én véleményem -
#132740 neeee? a wow eun még 13.00 ilyen balszerencsés napot :D -
#132739 a büdöspicsába:S -
#132738 van benne valami én is szabadnapos vagyok és hááát..... nembaj márcsak 15perc :D:D:D -
#132737 Mostmar 15:00 van kiirva... :( -
Cynd #132736 80 -n bejön a resi meg a sokkal több hp nem leszel 1shot :P viszont aki pala szembe jön veled majd nyirbáld szét :D -
ShaiHulud #132735 tanulsag? nem szabad szerdara szabadnapot kihozni:D elkell cserelni massal:D