World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem amugy.. most kezdtem urja a wowot és csak eléggé idegesít hogy ha felrakom miert nem mûxik.. igaz tök felesleges, de én az ilyen apróságokat szeretem a legjobban 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
/fetreng<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
és õk játékosok voltak.
rejtély
Aztán levágtak, mint egy chickent.. 😊
😄DDDDDDDDD
Aztán levágtak, mint egy chickent.. 😊
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
És olyannal találkoztatok már, hogy kikapcsolt pvp mellett egy alliancost megtámad/megöl egy horda tag? Mint a South Parkban volt, de azt gondoltam nem lehet ilyet...
?
A dmgmeter helyett meg jo alternativa a Recount nevu addon. Bar lehet hogy tobb memoriat hasznal, de majd eldontod hogy neked melyik a jobb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt ír, amit beállítasz neki, legyen az % vagy konkrét dmg, sztem kb minden van benne ami kell.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
( de lehet már nem kel hozzá repu(
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Pain is inevitable. Suffering is optional.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.