World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ezt a balance dolgot lehet elcseszték, de szerintem nem szándékos.

"pve minimálisra csökkent (mert értelmetlen)"

Szerintem a pve is jól áll, jobban meg van becsülve mint a pvp. Nézd meg a top pve guildokat szponzorálják õket. Nihilium, SK Gaming. Pontosan azért mert bg-re bárki bemehet, de egy Kil’jaden-t nem ölhet bárki. Badge-bõl kivehetõ pvp cuccok rulz...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Botond
Nem az a baj, hogy kedveznek a casualoknak, mert én is az vagyok. A baj, hogy az alap mechanizmusok és egyensúlyok bomlottak meg. Talentágak mehetnek kukába, pve minimálisra csökkent (mert értelmetlen), stb. Hiba volt, amit 80on ki lehet javítani. Kérdés, hogy akarják-e.
Narxis
Kár ebben hinni, minden játék a casualoknak fog kedvezni mert õk vannak többen. Ami havidíjas játék abba tuti elõbb vagy utóbb bekerülnek a könnyen szerezhetõ dolgok. Lehet ez akár egy rang, ruha, fegyver bármi.

Botond
Nagyjából, amit a többiek is írtak. Szétválasztotta a játékot 2 külön részre és megszûnt az átjárás. Resi elõtt lehetett vegyes geart csinálni pvp és pvere is. pár honor epix, pár rédes, és kijött az ideális cucc. Nem untál bele. BCben még jobb lett hála heroic dungeonoknak és badge itemeknek. Annyira sokféle módon lehetett epixelni és változatosan lehetett jó geart építeni, hogy még. Egy élmény volt a játék. Aztán kijött s1 cucc honorért patch, és hopp 300 resi a belépõ szint, nem honor itemek kuka, fejlõdési variációk kuka. A játék egy nonstop honor/aréna grind lett. Egysíkú és unalmas. Season1+2 volt a casual gémerek pvp álma, aztán egyik napról a másikra szertefoszlott. Elõször nem is akartam elhinni, küzdöttünk, de sajnos hiába, hát cancel acc. Az én szemszögembõl resi rendszer és s1/s2/s3/sx itemek honorért adása elhibázott lépés volt. Nem nehéz ezt fixelni, és heppiness újra minden, de ha nem hát nem. Majd kialakul aoc is talán, vagy ha ott se szedik össze magukat akkor jöjjön warhammer.
van valami története?
vagy ugyanaz h fejlödj ki 47284789-as szintre szerezzd meg a legjobb cuccokat és menj raidelni / pvpzni.. mert akkor itt a wow.
másolatot azért nem kéne csinálni csak mert máshogy akarnak nevezni egy mmorpg-t...
na mondjátok el, mi jó benne, mi más benne ?

Narxis
Szerintem csak simán félkész amúgy ha nem WoWoznék akkor LotR-nék.

TDC Geronimo
Jesszusom <#nevetes1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

amugy AoC-t én is egy nagy crap-nek tartom remélem megbukik.... annyira semmilyen (kb egy kurvanagy másolat ez is...)...vmi sötét világ egész hülyeség (persze a grafika miatt is csak a JÓ gépeken megy el)...a skillbart se értem... elvan felezve meg vannak vmi nyilak és kb 5 skill fér be ..áhh szar...inkább wow, lotro, vanguardnál maradok.
és az hogy mennyire élethû...egy mmorpg-ben nem ez a lényeg

Narxis
Fejlõdésnél?

fury

lotro

BEAST
mutass egy mmot ami nem a grindelesrol szol.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Narxis
Én csitelnék a helyedben, tört serveren simán menne. Én olyat csináltam, hogy bementem orgriba és x yardon belül mindenki meghalt körülöttem egy pillanat alatt. Persze aztán nyávogtak GM-nek, bannoltak, újraregisztráltam, 10perc alatt meg volt a 60 és mentem tovább.

Narxis
Age of Grinding

dragon11
Igaz tört serveren nyomom, de akkor is hagy kérjek helpet.Mindenki elver a magemmal, pedig counterspell mindent használok.32% a spell critem..

Ezért akarok egy kurv@ erõs shaman lenni, aki eldob 2villámot azt az ellenség már alszik!!!!!!!!!!!!!!!! akkor mire talentoljak, és mire mennyit?linket pls h mikre talentoljak

Milyen felszerelés?(Fegyó, minden!)

ÖRÖK HÁLÁM EMBEREK!😉

mi jó az aocban? kérlek mond el néztem videokat de nem fogott meg. mi annyira kurva jó benne h mindenki aoc.ozik?

BEAST
van egy ket erdekes dolog ... de legalabb ugyan annyi ami taszit, szoval nalam meg mindig aoc > wow <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
kiegre készülök 😊
k O T T A
hát pvpre és pvere is hasznos lenne egy charge szerû dolog de azt ne felejtsük el h nem warriorok vagyunk hanem def hibridek😊
ettõl függetlenül amit én szivesen látnék holy ágon az pl egy hot vagy aoe heal vagy groupheal
tankolásnál nemtudom azt még nem próbáltam
retrinek kéne egy charge szerû vmi de nembaj ha nemjön, seal of blood kell alliance-nak is mert ez szopatás ami így megy (emiatt nem rerollolok retpalát alli oldalon egyenlõre) + vmi flurry effekt 15-20%gyorsítás jólenne 1-2 ütésre
vagy olyasmi h ha judgementelsz healeled a partit (t5 setbonusz szerûség) elvégre def hibridek vagyunk
vagy esetleg 2 seal használata(sob+soc nerf😄)

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
jerhozzám retpala hastegearben😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Kis Aoc mellékvágány után visszatértél a fõcsapásra? 😄

Fehercsoki
PvPre milyen most a feral druid?

s0n1c
spammable druid prowl macrot keresnék, próbáltam eddig kb. 4 félét egyik se ment..., volt valami változás ezügyben mostanában? bearshift+fcharge macrom simán megy, nem értem mi lehet a probléma, esetleg valami addon zavarhat be?
Fehercsoki
APs elég critet adnak a pvp cuccok.

Különc
Mace speces arms warriornak melyik trinket éri meg jobban, a crites vagy az aps? (Arra gondolok, amelyik + 1750 hpt ad)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

DJ RX7
<#wilting>

:3

bAguziB2
Sziasztok. Full t6 cuccokbancserélném rugómat. magemet, warimat hordás accra bloddscalpon.

bodesz
/join hun beírod és megkérdezed h kell e vmilyen guildba friss 70es fury wari
a várható válaszok arra fognak ösztönözni hogy prot legyél és lesz karázós guilded kb

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Narxis
Gyere a Bunyós Pityuba.

csak pontosítás végett jegyzem meg, hogy megváltozott,

az 5 perces CD-vel szerelt 2805 honor,
2 perces cd-vel szerelt az 8K honor, (17K volt)
az új epic resivel és 2min cd-vel 40K honor

ejudith
Hali!
Nemrégóta játszok és lassan 70es leszek, NE warriorom van. Fury talenttel fejlõdtem, ha lehet az is maradnék. Tudtok esetleg egy viszonylag jó guildet ajánlani nekem a Bloodscalpon? PvE és PvP is jöhet, ha tudtok. Adhatok több infót is magamról. Köcce!!<#worship><#wink>

A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost

bodesz
van a régebbi az olcsóbb

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Tatyla
igen kötelezõ nálunk is de mondjuk az elég hamar kifarmolható PvE gearben is nekem olyan 4-5 nap volt,azóta se PvP-ztem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nemtudom nálatok hogyvan de pl a guildünkben kötelezõ arcsira és winterchillre a 2 perces pvp trinket, fogyasztói ára 30Khonor.van valami újabb verziója is az mégdrágább.No most ezt csak azzal a karakterrel lehet kiszedni amivel raidel is az ember.Teszem azt egy holy pala teljesen pve tallenten vagy egy holy priest nulla resivel micsoda fergeteges játékélményt biztosít annak aki azt a honormennyiséget ki akarja szedni.Mivel raidre kötelezõ igy nem teheti meg hogy nem megy bg-re ha raidelni akar.
Magh
Nem szüntetik meg, pedig szerintem inkább a HP-val kéne operálni, nevetségesen eltérõ az egyes classokra kifejtett hatása. Viszont a sebzés arányaiban sokkal erõsebb lesz, mint most, változik a healek manahatékonysága és az általános caster manaregen, nem lesz olyan durva HP-pool buff mint a TBC-ben. Ezek mind ellensúlyozzák, némileg talán fontosabb szerepe lesz a valódi DPS-nek. Azt is remélem, hogy sokkal változatosabb lesz a buildeloszlás, erre elég jó esély van, ahogy elnézem az új talenteket, sok elhanyagolt tree kapott durva PvP buffot.

Bár én igazából annak örülnék, ha végre elválasztanák a BG-ket az Arénától, elõbbi nem csak farmhely lenne. Legyen külön BG gear. Vegyék észre, hogy az Aréna nem valódi PvP, hanem egy kis lyukban folyó LoS-abuse, kergetõzés és mananwar, kifordult classfunkciókkal. Van akinek ez tetszik, én meg inkább a magas szintû BG-t szeretem. Oda is lehetne laddert szervezni, premade teamekkel stb. Ugyanúgy eladható E-SPort lenne, casual számára sokkal élvezhetõbb.

Tatyla
én kábé ezért nem PvP-zek mivel csak egyikre van idõm a PvE-t választottam,soha nem is lenne kedvem se már hogy már így a WotLK küszöbén elkezdjem kifarmolni a reses cuccokat,hogy mi lesz azután,majd kiderül.Van egy tûrhetõ PvE gearem,ez jó lesz majd sokáig szintezni is és ennyivel ennyi.Ezáltal nekem a PvP már csak egy messzirõl figyelt dolog marad.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Narxis
Mivel az aréna az egy egész más játék válassszák azt le a pve ill pvp részrõl is.Az ott megszerezhetõ itemeket csak és kizárólag ott lehessen használni, elvégre az egy verseny.

Ezzel az egy mondattal értek egyet, utána lévõkkel nem nagyon.

No ami azt illeti most annyira fordult a világ hogy egy s2-es gunyás akárkibárki ha nem is oneshotolja de max 3 ütés-cast egy 6/8 t6 os warrior a resilencenek köszönhetõen ugy hogy az akárkibárkirõl a warrior ugy 4k hp-t bír leverni a 12k bõl.

Aki raidel tökmindegy milyen szinten max harmadik körben fogja beváltani a pve tokent pvp re mert nem azért viszi offspecbe hogy legyen pvp gearje is hanem ha a guildnek szükséges akkor egy áttalenteléssel kap egy raid képes karaktert toborzás nélkül.

Aki hyjalt-bt-t farmolja és svp-ben szív kalcegossal-brutalussal az nem megy már a büdös életbe tk-ba ssc be ad egy nincs idõ rá ad kettõ azthiszem senkinek nem a szive csücske vashj kael megérne egy-egy raidet mert a legjobb fight a bc ben, de hát nincs rá idõ és nagyon ember sem.A tendencia márpedíg az hogy akik nem tudták beütni a bt kulcs eltörlése elött vashj-t kaelt azok azért arcsi-ig ros-ig eljutnak és ott wipolgatnak de elmondhatják hogy t6 intákba járnak, ergo több játékos tudja használni azokat az instákat is.

Szép és jó dolog ez a pvp gear meg mindenkinek ingyenlilát csak üljön x órát a monitor elött bg ken kockulva de borzasztó egyszerûen meg lehetne oldani a dolgot.Mivel az aréna az egy egész más játék válassszák azt le a pve ill pvp részrõl is.Az ott megszerezhetõ itemeket csak és kizárólag ott lehessen használni, elvégre az egy verseny.Bg szinten a resiliencre szerintem sincs szûkség had jöjjön ki a gearbeli különbség igy visszaállna a raidguildek értéke is és valóban a hand's of adal cím érne is valamit.Mivel ez egy csoportos játék lenne vagy mi a szösz nem annak kellene mérvadónak lennie hogy mennyi idõt vagy képes eltölteni bg-n hogy meglegyen a 350+ resilienced.Pve szintenn az egyén abszolute nem érvényesülhet max napi quest szinten de ugye nem ez lenne ennek a játéknak a lényege, hanme hogy minél több játékos minél több instát végigtudjon menni.Igy a guildeknek pláne a raidguildeknek az értéke is megnõne.
azért szar, mert nincs egységes harcrendszer. A resilience egy soha nem látott dolog volt, és ugyanazért kellett bevezetni, amiért egy raklap staminát kellett tenni bc-vel az összes elképzelhetõ cuccra, ami csak létezik. Mindannyian tudjuk miért, hogy ne lehessen oneshotolni a népeket pvp-ben.
Mi lett ennek az eredménye? Az eddig közös cuccok/combat mechanizmusok elkezdtek kétfelé csúszni: ha pvp-zni akartál, akkor kellett a resiliences cucc, ha pvezni akartál, akkor kellett az insta cucc. Igenám, de a magas staminás itemek közösek voltak (bár a pvp cuccra mégtöbb stamina van hegesztve), ezért a pve eventeket is már ennek fényében kellett hangolni.
Ezt toltuk egy-két aréna szezonig, amikor is jött a rádöbbenés, hogy ez így nem jó, mert arénában mindenki magas resivel rohangál, aki meg most kezdene bele, az nem tud resit szerezni, hiszen nem pve content... nosza legyen megvásárolható az s1 bg-ben... aztán kicsit késõbb ez már odáig ment, hogy mivel az s1-et mindenki elérheti, még egy elsõ lépcsõt be kellett tenni, így lett a kék pvp cuccok a honor vendorokhoz, ami így már pve contentre került be...

Lényegében mindig is így volt, a PVE és PVP részhez külön szabályok/cuccok kellenek, de a fejlesztõ ezeket megpróbálja valahogy közös nevezõre hozni, hogy mégse tûnjön úgy mintha két különbözõ játék lenne. De amióta a két stílus között nagyon elment a különbség (és elsõsorban a resilience miatt) azóta egyre inkább erre megy a játék - ezt próbálják feloldani az átjárható T6/S3 tokenekkel, stb.
Nem azt mondom hogy rosszak ezek a megoldások a token cserével, honorért megvásárolható dolgokkal, stb, de erõsen toldozgatás-foltozgatás, tûzoltás, maszatolás kinézete van, nincsen koncepció a harcrendszer mögött, legalábbis nem közös. Tényleg két külön játék összeillesztését végzik a pvp/pve témában.
Valószínüleg két választás lenne: az egyik ami most megy, a másik meg tényleg szétszedni õket: ha belépsz bg-re, arénára, akkor más dolgok, buffok, mittomén mik érvényesülnek. Nyilván nehéz lenne megcsinálni, de nyilván ez se jó, hogy a PVE content szét van kúrva a pvp miatt, minden class kap bubit, cc-t, illetve elvesznek speciális képességet, szétbasszák a fear wardot, aztán megcsinálják hogy ne is kelljen fear ward, stb stb.
Nem a resilience miatt van ez az egész, persze, de a resilience egy nagyon erõs résztvevõje.
Szerintem ezért szar ^^ de lehet hogy a másik medve másmiatt gondolta hogy szar 😊

értem köszi

PiszkosFred
Vagy grindelj lvl5-6 humanoidokat, azok dobnak cloth-t, abbol varrj szep kis +1int/+1spirites robet, aztan szedd szet azt. De kar beleolni az energiat, raersz kesobb - majd ha osszegyult a cucc - egyszerre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
12esen ne akarj meg enchantolni. Zoldek 10+ zonakban mar szep szammal esnek, bontsd szet azokat. Aztan majd ha lesz eleg alapanyagod, raersz nekiallni az enchantnak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hello..
Csinaltam egy mage karit, gondoltam neki jo lesz tailoring meg enchanting. Viszont akadt egy olyan gondom, h Enchantinghoz marhadragak a cuccok, hogyan lehet beszerezni a szukseges anyagokat lehetoleg olcson? XD v akár mobbol v vmi, ertem en h hihg quality meg green cuccokat belehet zuzni, de honnan szerezzek greent? 😊 12esen még egy sem esett...
bocs a láma kérdésér...

Más alternatíva az ékszerésznek?
Tatyla
akár

Ékszerésznek milyen második szakma kell? Bányász?
és mér' szar?
nem kötözködés, de szerintem nagyon is kellett.
vagy nem emléxel már a bc elötti idõkre, mikor az aq40/bwl/mc gearelt warriorok, mage-ek 1 shot-oltak mindenkit?
most kicsit dolgozni is kell a gyõzelemért, imho nem baj az...

(az hogy ti anno feral dudu, holy pala combo-val nyomtátok a 2v2-t, más tészta, attól a setuptól csodát nem kell elvárni, eleve halálra volt itélve arena-ban...wotlk-ban majd másképp fog ez a setup festeni, de az már egy másik story lesz)

Botond
Mer szar?
DJ RX7
lich king után végre abbahagyják vagy még lesz új kiegészítõ?

:3

bodesz
...quadrel baze...