166745
  • Botond #133612
    3 hónapja próbáltam ressurecteltetni az accom, akkor azt írta a próbálkozónak, hogy nem megy ez ám a lajtáról keletre öcsi.
  • Botond #133611
    Látom nem érted. Megpróbálom megint. Van aki nem veled kommunikál itt, ezért nem is érdekli, hogy számodra érthető-e amit ír avagy sem. Mondanám egyszerűbben is, de végülis felőlem is gondolsz amit akarsz, értesz amit tudsz.
  • picket
    Amikor utoljára próbáltuk még működött (nem ma volt).
  • picket
    Lássuk csak akkor a hozzászólásod információértékét. Megtudhattuk, hogy a mezőgazdaság topik szakértője vagy, és hogy milyen ott a moderátor. Ez még nagyon hasznos lesz a jövőben s wow topik olvasói számára, ebben biztos vagyok. Azon kívül, hogy még mindig nem tudsz értelmezni néhány magyar mondatot, de legalább bölcsen a sorok közötti üres részt olvasod, és a tényleges mondanivaló helyett keresed a megoldást, mert érthetetlen számodra az az igény, amit megfogalmaztam. Hiába mondom akár ötszázszor, hogy értem, de nem azért szóltam, akkor sem értem, mert te jobban tudod (ez egyébként egyenesen következik félisteni létedből, mert az egy dolog, hogy valaki mindig okoskodik, és jobban tud mindent, mint mások, de te még azt is jobban tudod, hogy mit tudok!!! ez már a nemsemmi kategória). k, m h a p (mivel mindent tudsz ezt is tudod értelmezni gondolom).
  • Botond #133608
    scroll of ressurection nem műxik. :) Próbáltuk, azt írja, hogy sajnos a szolgálttás egyes primitív országokban nem elérthető, micsoda mázli, a tiédben sem. :) Vagy vmi hasonlót.
  • Botond #133607
    Nem, nem érted.

Tudom, hogy neked ez hihetetlen, de van aki nem azért jár ide, hogy neked értékes gondolatokat adjon át, hanem csak mások, akik értik őt azoknak. Menjél át verjed a nyálad a mezőgazdaság topikban, hogy ott sem érted miről vakerolnak, max lebannolnak a csudába, mert ott egy véreskezű moderátor a házigazda.

Nem tudsz hozzászólni akkor ne szólj hozzá. És először mindig magadban keresd a hibát aztán másban.
  • Orgi
    Nem törli, mindössze majd annyit kérnek megadni, hogy miért cancelezed. Nekem egy év után megvolt a karim (elvileg sose törlik talán) és simán lehetett scroll of resurrectionozni.
  • alex88
    köszi!

de azzal az accot nem törli, igaz?
  • Lerstal
    o.O
    de szeretnék látni 1-2öt imba playerz-ektöl
  • Zomil
    csinálj magadnak...
  • Maxx
    Alex, Account manadgementben legalul találod: Cancel your account.
  • Lerstal
    amúgy! rugóhoz értő ember tudna nekem csinálni egy assassinationos mutilates talentot plz? pve/pvp
  • Lerstal
    /w blizzard suckmydickS_gief_me_monneyz
  • alex88
    hello!

hogy tudom beállítani a wow-europe-n hogy ne vonjon le a kártyámról pénzt?

köszi

hello
  • Mighty
    Meg, meg, meeeg!

Egyebkent ennyit vegyetek figyelembe (amit Picket is irt, csak elsiklottatok felette): Ez egy forum, itt "illik" a nyelvhelyessegre, a roviditesek elkerulesere, az erthetosegre _torekedni_. IRC-en, chat-en, ventrillon megszokott. Tudjatok, ott nem marad nyoma :)
  • picket
    Piros szöveg fent.

Csak az alap játékhoz jár ingyen hónap.

Kell minden a játékhoz (eredetin biztosan): alap wow + bc + wotlk
  • Seth
    Sziasztok,egy kis segítség kellene.Kicsit warez is asszem, de tessék végigolvasni ^^
    Szóval egy ismerős karácsonyra a lányának vette meg a Lich King-es kieget. Namost a leányzó eddíg a sima WOW-val játszott gondolom nem hivatalos szervereken,mert havidíjat azt nem fizettek. A kérdés, hogy ezzel az eredeti Lich King-gel tud e majd ab"nem hivatalos" szervereken játszani.Nem tudom, hogy kapnak e ilyenkor a vásárlók vmi 1-2 hónap ingyen előfizut,szóval azután működhet e a dolog?
  • picket
    Szerintem nem offol olyan sokat.

Amúgy a módszerem jellemzője: kőműves sem tudja, hogy mikor fejeztél be egy mondatot, ha a megfelelő b betűs szót oda nem teszed (nem, ez nem a blood talentág ), vagy a rabszolga sem tudja, hogy parancsot kapott éppen, ha nem megy mellé az ostorütés, mert ahhoz szokott. Itt ez szidással és beszólással működik. A zsír itt (wow topik közönség) popsira megy, nem az agyműködés fenntartására. Persze aki ezt kimondja, azt egyből virtuálisan meg kell köveznie a dühöngő tömegnek, mert az szintén egyszerűbb, mint átgondolni, megvitatni és belátni valamit.

Én leszűrtem a következtetést:
    -2-3 betűs betűszavak és 3-4 betűs rövidítések rendben vannak és elfogadhatóak, ha nem mennek az érthetőség rovására.
    -1 betű nem rövidítés, mert nem érthető, főleg ha 5 betűs szó lenne
    -Nem fogok megtérni a Szent Rövidítés és Igazság Egyházába belépni
    -Ezt itt nem lehetne megvitatni, mert lezárja bárki a vitát kompromisszum vagy érdemi hozzászólás nélkül annyival, hogy "nekem van igazam, te hülye vagy", mint az oviban :p
  • picket
    Amikor egyet értünk, akkor nagy összeborulás van, ha meg kritizálni merészelek (ritkán teszem :p), akkor gtfo? :c
    Warhammert kipróbáltam, addig a topikot is olvastam. Nem érdekelt a játék, még kevésbé a topik.
  • Tusy
    - nem értek egyet picket módszereivel de jobban megértem mint amit Te és néhányan itt általában művelni szoktatok
    - érthetőbben: ha többet nem írnál ide nekem kurvára nem hiányozna. Az írásaid jelentős része OFF, érthetetlen (pl. a rövidítések miatt) vagy csak nem érdekel
    - általában átugrom amit írsz és eddig szóvá sem tettem, de nekem meg kezd belőletek elegem lenni -- ha már egyszer elkezdtél személyeskedni 1 hozzászólásom után, ami nem egyezett a Te véleményeddel
  • WiLDoR
    most komolyan, nem akarnál átszokni a warhammer online topic-ba?
    szerintem jópáran megköszönnék itt, engem is beleértve -.-
  • picket
    kódolt üzenet?
  • picket
    1. Mindenről ami nem érdekel 10-12 hozzászólást gyártasz?
    2. Ha ez a téma unalmas, a másik meg érdekes volt, akkor miért erről beszélünk?

"úgyhogy ehhez én is csak gratulálni tudok neki -.-" - /bow mert tényleg annyira nagy téma volt, hogy ha nem nyomnám el a népet és hurrognék le mindenkit aki visszatérne rá (hányan is voltak? ja igen: senki), akkor még most is béke lenne és bodottá.
  • tigeroo
  • tigeroo
    de ti is hibásak vagytok (tisztelet a kivételnek) mert adjátok picket alá a lovat. ha nem replikáznátok akkor abbahagyná.

őmeg jól szórakozik ezen a faszságon

• picket
    l2search, vagyis attól, hogy te béna vagy valamihez, még nem biztos, hogy lehetetlen. (2 perc volt egyébként a teljesség kedvéért).
  • WiLDoR
    hát picket barátunk az tényleg ért hozzá, hogy hogyan kössön bele minden apró kis f***ságba, sőt erről még szép theorycraftot is összeállít, amit elméletekkel bizonyít, csak éppenséggel azt nem veszi észre, hogy:
    1. nem érdekel senkit
    2. s már baromira unalmas

amúgy tényleg volt egy egész jó kis témánk, amit teljesen sikerült szétb***ni, úgyhogy ehhez én is csak gratulálni tudok neki -.-
  • WiLDoR
    és szerinted a 133.585 komment között meg fogja majd találni azt az 1 dolgot ami érdekli?
    ne légy naív.
    de mondok egy példát, ha pl. azt szeretnéd tudni, hogy melyik volt az a post, ahol örültem az első epic mountomnak (még kép is volt linkelve ^^), meg tudnád mondani, hogy hol találod meg itt?
    nem, sőt még én se.
    de valahol a 40.000. post környékén lehetett anno.

na kb. ennyit tudna kideríteni egy laikus is, aki innen akarna bármi infót megtudni, vagy még ennyit se...

ha tudni akar valamit, majd megkérdezi.
    s ettől függetlenül ebben a topic-ban "szaknyelvet" használunk, ami a játékra épül, kár is ezt tovább ragozni.
    ha a neten bárhová elmész, ott is ugyanezt fogod látni, elején nem fogsz szinte semmit se érteni a témából, de utánaolvasol, hogy mi micsoda, és szép lassan tisztul majd a köd.
    bár jah, tudom, ez megerőltető, hülyeségekbe belekötni teljesen értelmetlenül, meg amiatt rinyálni, hogy használunk-e rövidítéseket vagy sem, sokkal egyszerűbb, mint utánaolvasni a dolgoknak -.-

kezdetek baromira fárasztóak lenni, tényleg nincs semmi jobb téma, amit fel lehetne dobni?
  • antgecc
    Érdekes, hogy volt egy normális témán a DK-król. Lehet, hogy egy-két ember unta, de legalább a játékról beszéltünk. Aztán jött picket azzal, hogy nem unjuk e az e-peen-ezést és a gondjával a rövidítésekkel. Na azóta semmi játékkal kapcsolatos dolog, semmi béke, csak az anyázás. Hát gratulálok picket. Ez így most sokkal jobb!
  • Tusy
    attól hogy te nem értesz egy "szaknyelvet", még nem biztos, hogy a többiek a hülyék.
    ha nem érted, nézz utána.
    elötted a lehetőség, senki sem gátol meg benne.

- de azt sem zárja ki, hogy nem hülyék
    - ez egy nyilvános fórum, nem a pr0 wow-osok (és volt wow-osok) másutt elfojtott hajlamainak játszótere, akár wow-ban kezdők is idetévedhetnek akik innen szeretnének utánanézni a dolgoknak
    - a közérthető, felesleges rövidítések nélküli fogalmazás igénye talán még a netikettben is szerepel, bár azt régen olvastam
  • picket
    Mit ártott neked Wildor, hogy szidod az anyukáját?
  • Davidus
    B
    F
    U
    DC
    UB
    DRW
    HC
    HB
    IT
    CoI
  • Zomil
    :DDDDD
  • picket
    Egyéb érvek (viccesen):

A bölcsész:
    Nyelvünk szerkezetének és helyesírásának megőrzése fontosabb annál, mint hogy megtakarítsunk néhány pillanatot az írás megszületésének folyamata során. Így az egyetlen érv a rövidítésre a szárnyaló gondolatainkkal való lépéstartás lehet, ám jegyzeteink újraolvasásánál ezek a hiányosságok javítandóak.

A matematikus:
    Tegyük fel, hogy egy gomb lenyomása 0.5 s. Egy 6 karakteres szó 1-re rövidítése így 2.5 s megtakarítás az író számára. Tegyük fel, hogy ez a szöveg megértését 1 s-el meghosszabbítja az olvasó számára. X olvasónak tehát összesen X s-re van szüksége. Belátható, hogy 2,5 olvasó után a szöveg kiírásával minden további olvasó időt takarít meg.

Közgarázdász:
    A rövidítés megtakarítást eredményez a hozzászóló oldalán, de a megértésre fordított többlet idő miatt a megtakarítás makrogazdaságra gyakorolt hatása eltörpül az olvasók ráfordított ideje, és ezáltal produktivitásuk csökkenése mellett.

Informatikus:
    wtf dude, uz ubdictionary or google it u n00b!

A fórumozó:
    get off my internetz!!!1

A fórumadmin:
    stfu b4 i pwn u all!

A mikulás:
    ho-ho-ho, h-h-h, h, ...
  • capaszabi
    majd fejtsd már ki plz, hogy ezen mit kell nézni... köszi
  • PiszkosFred
    De itt az utimate erv: ha valaki kerdez valamit, amirol volt mar szo korabban, akkor rauvoltunk, hogy "kereso bzdmeg, ket napja volt rola szo, olvass vissza, stb.", de hat szerencsetlen egyszeri jatekos hiaba keres a kifejezesre, ha helyette a kommentben F B XY szerepel... :)
  • solikka
    Hali jön valaki Stoneville-be?
  • Zomil
    használom is ha nem telefonról irogatok :D
  • picket
    l2read, end of story, písz, meg kacsamájkrém
  • picket
    Okos enged, ezért már rég a hülyék irányítják a világot ;p
    Amúgy elég szarul néz ki, hogy egyet értesz, és "h" a hogy helyett... Plusz pár betű nem a világ, érthető vok?