World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"pve minimálisra csökkent (mert értelmetlen)"
Szerintem a pve is jól áll, jobban meg van becsülve mint a pvp. Nézd meg a top pve guildokat szponzorálják õket. Nihilium, SK Gaming. Pontosan azért mert bg-re bárki bemehet, de egy Kil’jaden-t nem ölhet bárki. Badge-bõl kivehetõ pvp cuccok rulz...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
vagy ugyanaz h fejlödj ki 47284789-as szintre szerezzd meg a legjobb cuccokat és menj raidelni / pvpzni.. mert akkor itt a wow.
másolatot azért nem kéne csinálni csak mert máshogy akarnak nevezni egy mmorpg-t...
na mondjátok el, mi jó benne, mi más benne ?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és az hogy mennyire élethû...egy mmorpg-ben nem ez a lényeg
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ezért akarok egy kurv@ erõs shaman lenni, aki eldob 2villámot azt az ellenség már alszik!!!!!!!!!!!!!!!! akkor mire talentoljak, és mire mennyit?linket pls h mikre talentoljak
Milyen felszerelés?(Fegyó, minden!)
ÖRÖK HÁLÁM EMBEREK!😉
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ettõl függetlenül amit én szivesen látnék holy ágon az pl egy hot vagy aoe heal vagy groupheal
tankolásnál nemtudom azt még nem próbáltam
retrinek kéne egy charge szerû vmi de nembaj ha nemjön, seal of blood kell alliance-nak is mert ez szopatás ami így megy (emiatt nem rerollolok retpalát alli oldalon egyenlõre) + vmi flurry effekt 15-20%gyorsítás jólenne 1-2 ütésre
vagy olyasmi h ha judgementelsz healeled a partit (t5 setbonusz szerûség) elvégre def hibridek vagyunk
vagy esetleg 2 seal használata(sob+soc nerf😄)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
a várható válaszok arra fognak ösztönözni hogy prot legyél és lesz karázós guilded kb
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
az 5 perces CD-vel szerelt 2805 honor,
2 perces cd-vel szerelt az 8K honor, (17K volt)
az új epic resivel és 2min cd-vel 40K honor
Nemrégóta játszok és lassan 70es leszek, NE warriorom van. Fury talenttel fejlõdtem, ha lehet az is maradnék. Tudtok esetleg egy viszonylag jó guildet ajánlani nekem a Bloodscalpon? PvE és PvP is jöhet, ha tudtok. Adhatok több infót is magamról. Köcce!!<#worship>#worship><#wink>#wink>
A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Bár én igazából annak örülnék, ha végre elválasztanák a BG-ket az Arénától, elõbbi nem csak farmhely lenne. Legyen külön BG gear. Vegyék észre, hogy az Aréna nem valódi PvP, hanem egy kis lyukban folyó LoS-abuse, kergetõzés és mananwar, kifordult classfunkciókkal. Van akinek ez tetszik, én meg inkább a magas szintû BG-t szeretem. Oda is lehetne laddert szervezni, premade teamekkel stb. Ugyanúgy eladható E-SPort lenne, casual számára sokkal élvezhetõbb.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ezzel az egy mondattal értek egyet, utána lévõkkel nem nagyon.
Aki raidel tökmindegy milyen szinten max harmadik körben fogja beváltani a pve tokent pvp re mert nem azért viszi offspecbe hogy legyen pvp gearje is hanem ha a guildnek szükséges akkor egy áttalenteléssel kap egy raid képes karaktert toborzás nélkül.
Aki hyjalt-bt-t farmolja és svp-ben szív kalcegossal-brutalussal az nem megy már a büdös életbe tk-ba ssc be ad egy nincs idõ rá ad kettõ azthiszem senkinek nem a szive csücske vashj kael megérne egy-egy raidet mert a legjobb fight a bc ben, de hát nincs rá idõ és nagyon ember sem.A tendencia márpedíg az hogy akik nem tudták beütni a bt kulcs eltörlése elött vashj-t kaelt azok azért arcsi-ig ros-ig eljutnak és ott wipolgatnak de elmondhatják hogy t6 intákba járnak, ergo több játékos tudja használni azokat az instákat is.
Szép és jó dolog ez a pvp gear meg mindenkinek ingyenlilát csak üljön x órát a monitor elött bg ken kockulva de borzasztó egyszerûen meg lehetne oldani a dolgot.Mivel az aréna az egy egész más játék válassszák azt le a pve ill pvp részrõl is.Az ott megszerezhetõ itemeket csak és kizárólag ott lehessen használni, elvégre az egy verseny.Bg szinten a resiliencre szerintem sincs szûkség had jöjjön ki a gearbeli különbség igy visszaállna a raidguildek értéke is és valóban a hand's of adal cím érne is valamit.Mivel ez egy csoportos játék lenne vagy mi a szösz nem annak kellene mérvadónak lennie hogy mennyi idõt vagy képes eltölteni bg-n hogy meglegyen a 350+ resilienced.Pve szintenn az egyén abszolute nem érvényesülhet max napi quest szinten de ugye nem ez lenne ennek a játéknak a lényege, hanme hogy minél több játékos minél több instát végigtudjon menni.Igy a guildeknek pláne a raidguildeknek az értéke is megnõne.
Mi lett ennek az eredménye? Az eddig közös cuccok/combat mechanizmusok elkezdtek kétfelé csúszni: ha pvp-zni akartál, akkor kellett a resiliences cucc, ha pvezni akartál, akkor kellett az insta cucc. Igenám, de a magas staminás itemek közösek voltak (bár a pvp cuccra mégtöbb stamina van hegesztve), ezért a pve eventeket is már ennek fényében kellett hangolni.
Ezt toltuk egy-két aréna szezonig, amikor is jött a rádöbbenés, hogy ez így nem jó, mert arénában mindenki magas resivel rohangál, aki meg most kezdene bele, az nem tud resit szerezni, hiszen nem pve content... nosza legyen megvásárolható az s1 bg-ben... aztán kicsit késõbb ez már odáig ment, hogy mivel az s1-et mindenki elérheti, még egy elsõ lépcsõt be kellett tenni, így lett a kék pvp cuccok a honor vendorokhoz, ami így már pve contentre került be...
Lényegében mindig is így volt, a PVE és PVP részhez külön szabályok/cuccok kellenek, de a fejlesztõ ezeket megpróbálja valahogy közös nevezõre hozni, hogy mégse tûnjön úgy mintha két különbözõ játék lenne. De amióta a két stílus között nagyon elment a különbség (és elsõsorban a resilience miatt) azóta egyre inkább erre megy a játék - ezt próbálják feloldani az átjárható T6/S3 tokenekkel, stb.
Nem azt mondom hogy rosszak ezek a megoldások a token cserével, honorért megvásárolható dolgokkal, stb, de erõsen toldozgatás-foltozgatás, tûzoltás, maszatolás kinézete van, nincsen koncepció a harcrendszer mögött, legalábbis nem közös. Tényleg két külön játék összeillesztését végzik a pvp/pve témában.
Valószínüleg két választás lenne: az egyik ami most megy, a másik meg tényleg szétszedni õket: ha belépsz bg-re, arénára, akkor más dolgok, buffok, mittomén mik érvényesülnek. Nyilván nehéz lenne megcsinálni, de nyilván ez se jó, hogy a PVE content szét van kúrva a pvp miatt, minden class kap bubit, cc-t, illetve elvesznek speciális képességet, szétbasszák a fear wardot, aztán megcsinálják hogy ne is kelljen fear ward, stb stb.
Nem a resilience miatt van ez az egész, persze, de a resilience egy nagyon erõs résztvevõje.
Szerintem ezért szar ^^ de lehet hogy a másik medve másmiatt gondolta hogy szar 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csinaltam egy mage karit, gondoltam neki jo lesz tailoring meg enchanting. Viszont akadt egy olyan gondom, h Enchantinghoz marhadragak a cuccok, hogyan lehet beszerezni a szukseges anyagokat lehetoleg olcson? XD v akár mobbol v vmi, ertem en h hihg quality meg green cuccokat belehet zuzni, de honnan szerezzek greent? 😊 12esen még egy sem esett...
bocs a láma kérdésér...
nem kötözködés, de szerintem nagyon is kellett.
vagy nem emléxel már a bc elötti idõkre, mikor az aq40/bwl/mc gearelt warriorok, mage-ek 1 shot-oltak mindenkit?
most kicsit dolgozni is kell a gyõzelemért, imho nem baj az...
(az hogy ti anno feral dudu, holy pala combo-val nyomtátok a 2v2-t, más tészta, attól a setuptól csodát nem kell elvárni, eleve halálra volt itélve arena-ban...wotlk-ban majd másképp fog ez a setup festeni, de az már egy másik story lesz)