166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
ShaiHulud #133652 amire nightelfnel. -
Christopher44 #133651 szerintetek tauren druidnal mire talentoljak? -
ShaiHulud #133650 szigeten 79-tol, de lehet csak 80-on mar szar goldot kapsz, leven a quest szurke. -
#133649 lineage2 topikbol:
[17:32:35] -<@bark_lavaOnMe>- ha nem lehet botozni
[17:32:41] -<@bark_lavaOnMe>- akkor nyomorekok lesznek a toppon
[17:32:52] -<@bark_lavaOnMe>- akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak
:D -
#133648 1 óra 50g?:S A szigeten az min 120g/óra... -
#133647 Northenden a kvesztek 15-20k xpt adnak, egy mob meg 700-1000 xpt. Resteddel tobbet. Igy ott a 68-70 megvan durvan 5-6 ora alatt, foleg questhelperrel. Ami esetleg necces lehet, az a szintkulonbsegbol fakado missek, resistek, stb, de mivel a zona eleve 68as szintre van optimalizalva (ergo nem sok 71es mob van ott), a rewardokbol siman feloltozol 70ig (mivel 68rol beszelunk, nem nagyon rendelkezel raides lootokkal) igy mindenkeppen erdemes. Kozben meg keresni cimborat egy-egy gyors UK/Nexus runra, amely runok esetenkent fel szintet hoznak a 70 alatti karaktereknek.
Outland max annyiban jelent nemi elony, amellett hogy a kvesztek 10-11k-t adnak csak, es a mobok is 500-600xpt, hogy nincs akkora nyuzsges es kihaltak, jobban lehet haladni, nem kell esetlegesen sorbaallni egy-egy nevesitett kvesztmob leolese miatt.
Osszessegeben erdemes jegyet valtani mar 68on a hajora/zeppelinre. -
Tusy #133646 - 68-on átmentem a DK-val, gyorsabban lehetett fejlődni mint Outlandon. Sima mobok ~1k XP körül adnak, vagyis fele annyit kell ölni belőlük mint Outlandon ha épp grindelni akarsz
- 70-en elment a pénzem flying mountra + skill, meg az időm is igen kevés lett és most a szigeten napi küldizek ha van rá időm (~1 óra alatt ~50g) -
#133645 -
ersekker #133644 najo mentem iskolába:( -
ersekker #133643 inkább aludjatok még,kockáim! -
#133642 Már a te első kommentednek ebben a témában semmi köze nem volt ahhoz amire válaszoltál, szóval megint csak indokolatlan a felháborodásod. Más szemében a szálkát sajátodban az erdőt? -
#133641 ;) -
#133640 hát már nagyon kíváncsi vagyok rá.. :)
58onmentem át outlandra is, nemtom az mennyit befolyásolt ez a fejlődésben.
hát sztem megcsinálom a shadow valleys küldiket azt majd meglátjuk meddig jutok.. -
#133639 valszeg igazad van, nekem még csak 72es a legnagyobb karim krónikus időhiány miatt, csak abból következtettem hogy outlanden legtöbbször már blade's edge végére fel lehetett húzni a karaktert 70re (legalábbis ha 59 végén mentem át), a maradék 2 régióból pedig simán összejött az epic flying mountra a lóvé + még vagy 8-900g, amit amúgy farmolni kellett volna napiquestekkel, AHval stb
persze ha már a tizenötödik karidat húzod és hányásig ismered a questeket, ez nem opció... -
bom #133638 ha már átmegy a qrewardok miatt, nyugodtan folytathatja is. én is átmentem, és semmi hátrányom nem származott belőle. abból a két szintből származó ~120 goldért meg nem érdemes visszamenni outlandre szenvedni, northrenden szerintem sokkal gyorsabb a fejlődés (vagy lehet hogy csak az újdonság varázsa miatt, de az biztos h szórakoztatóbb:D) -
#133637 szerintem az első pár questrewardos tárgyért érdemes átnézni 68on, de az XP-maximalizálás miatt jobb outlandet végigcsinálni, mert így 80on marad sok quest aranyat generálni. de igazából ahogy tetszik :) -
#133636 azt szeretném megkérdezni h érdemes 68on átmenni northrendre vagy ajánlatosabb inkább végig tolni outlandet 70es szintig?
-
Ankylos #133635 lolnekem sincs realmlistem :O -
#133634 Quoted for truth.
Most olvastam vissza. :D -
#133633 van már aréna vendor :) Ma találkoztam vele BRD-ben a kocsmában.. -
#133632 Adtok Ferrarit adok realmlistet. -
#133631 Nekem meg nincs Ferrarim. -
aradi13 #133630 csak h kötözködhessek egy kicsit megsúgom halkan h nekem nincsen realmlistem ;) -
#133629 jövő héten -
#133628 És milyen aréna gearek lesznek? -
#133627 MIkor kezdődik új aréna szezon? -
#133626 xD -
Dr DeViLKiNG #133625 FAKE! -
#133624 nem fake nyugi... előbb gondolkodj aztán írj :P -
Dr DeViLKiNG #133623 FAKE! -
#133622 Titan's Grip: The hit chance penalty has been removed.
-
WiLDoR #133621 igazábol én szeretem mindkét oldalt, nincs kimondott kedvencem.
mindegyikben megtalálom azt, ami szimpatikus, s igen, néha kell egy kis változatosság is. -
ShaiHulud #133620 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=29837.0
patch notes. -
#133619 Mi tegnap este 8 körül toltuk le akkorse volt védelem:) -
#133618 Valóban. Beállhatsz a nagyokosok sorába, akik egy témában 5-8 hozzászólást gyártanak, majd az ötödik környékén rájönnek, hogy nem is érdekli őket, soha nem is érdekelte, sőt, senkit nem érdekel (ennek is tudói ugyanis!). A kezdeti hozzászólásomhoz pedig már az első reakciónak semmi köze nem volt, de azért jól elbeszélgetünk, sőt: én flémelek. Még szerencse, hogy meg lehet oldani annyival a problémát, hogy hülye vagyok, és nem értek semmit. -
Warden #133617 Grat a medvéhez nem anyira randa az persze minden relatív.Pl jobb a shardos mamutnál vagy a zul amanos medvénél.Valóban jó móka ez a city raid hetvenen is az volt igaz akkor ötkor keltünk hogy ne legyen túl sok hordás orgrimárba.Nagyon jó volt ugy 9 körül TB ben mikor már a hordások is masszívan védték a bosst az a 1-2 fps.
A hordások is kisérleteztek még hetvenen de ők IF (picketnek ájronfordzs) elhasaltak pontosabban a metróból nem tudtak kijönni az is masszivan 1 fps es móka volt.Persze azért az arathoron jóval több allis player van mint hordás.
Kihaltak a régi városok teljesen minap csúcsidőben átloggoltam a huntardomra aki még shattratban várja hogy feszintezzem, rajtam kivül senki nem volt a scyrer bankban az egész városban is össz vissz két kóbor dk (dedknájt) leledzett.
Jut eszembe mi ez az allizás nem vérhordás szoktál lenni, vagy kell egy kis kollaboráció ennyi idő után? -
Dr DeViLKiNG #133616 Amikor mi csináltuk, akkor ifben összesen 1 darab magasabb karit találtunk (éjfél fele). Vicces volt...
Na de hamarosan vissza a "normális" serverre ~ -
WiLDoR #133615 tudom, már semmi extra sincs benne, de azért mi is letoltuk a négy ellenséges boss-t x)
a szopó az volt az egészben, hogy pont akkor értünk ud city-be, mikor elöttünk ölte épp egy másik raid sylvanast. igy repop-ig, megláttogattuk thrallt, meg tb boss-t is, meg visszatérve még fél órát bohóckodtunk a banknál, meg fotózkodtunk a boss teremben, mire sylvanas végzett a smink igazítással, s kidugta újra a pofikáját egy kis pacsira.
epic nem esett, de nem is baj, jobb móka volt ez, mint bármilyen egyéb csumpi instaraid :)
reward ez a bűnranda medve... -
Orgi #133614 Működik a scroll, de magyar accról nem. Én viszont hollandról kaptam és ott nem ír ilyet, hanem teszi a dolgát. -
#133613 Hello!
Bocs ha megzavarom a témát. Csak érdeklődnék hogy szerintetek laptop on
vista alat ATHLOn X2 1.9ghz +2gb ram 3200HD VGA (igazából ezzel lehet a gond) Szóval ezen elfutna lag mentesen?
Ez a mobil HD3200. Mert gondolkozok rajta hogy vissza térek de laptop on szeretném fojtatni.