World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
szemét 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

panther112
flashpointer
hello, eladnám az accountom: ragnaroson van kettõ 70esem.
<rogue> (nooneescapes) t5 szintû pve, 3 venge+többi merci cucc, 2600 arénapont, winterspringi frostsaber =)
<warrior> (whatisaggro) kara+badges tank cucc +merci pvp
mindkettõnek meg van az epik mount, +1000g
17e-re gondoltam,ha érdekel msn vagy privat üzenet. flashbence<kukac>hotmail<pont>com
üdv

Emancipate yourself from mental slavement!

Narxis
Rendben, majd ha lesz Brewfest, postázom. <#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ThisZip
Én találtam fel! <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Narxis
Én olyan jókat röhögtem néha, hogy eszméletlen, komolyan. Az a baj sok emberrel itt, szerintem, hogy vérkomolyan vesznek dolgokat. Persze ahány ember annyi személyiség, de nekem még arra is jó volt huncset, hogy amíg vártam bármire (insta, bg, aréna, griffen repültem stb.) elszórakoztam az idõt ott. Nem azt mondom, hogy huncset felér egy elõadással a Mindentudás egyetemérõl, de szerintem az ember azért WoWozik, hogy kikapcsolódjon, nem pedig pókerarccal üljön a gép elõtt és szörnyülködjön, hogy milyenek az emberek. Aki kitalálta az ignore gombot azt én meghívnám egy rekesz sörre, megkönnyíti az ember életét ha végképp sokkolja a hülyeség.

GamerAdams007
Csodálkozom, hogy mindenkit ennyire zavar, hogy nem tud belépni a hun csatira... Amilyen alacsony ott a színvonal, nem hiszem, hogy nagyon szomorkodnotok kéne, hogy nem lehettek részesei annak a közösségnek.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sephi
OFF

60-anas koruli BE Lock-ot keresek Bloodscalp szerveren.

Ha van valaki akinek van elado pirivzzen.

ON

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Narxis
Azt a köcsög xavi állította be mikor feltörte BS horda huncsatit. Aztán átjött hozzánk(allisokhoz), megszerezte a jelszót, chat owner lett és bannolt mindenkit. Kb. 200 embert, a gyíkarcú csak éjfél fele mert jönni mert amúgy egész nap vannak modik, akik pillanatok alatt átírják a jelszót és elveszik a jogot tõle.

DJ RX7
elvileg az volt a jelszó, hogy visszakézbõlpofánszarlak (vagy valami ilyesmi). nekem is csak mondták.

:3

Narxis
Nem, nem mi törtük fel hanem 2 hordás csíra.

DJ RX7
egyébként tudtátok mi volt a jelszó? 😄

Narxis
Má' visszaállt a rend. 😛

Botond
Akit huncsatiról is kitiltanak az nagyon a legalja lehet azé. 😄😄😄
DJ RX7
hun csatira megvan már a jelszó? 😄

Narxis
Aha, zsír mi?

az sg is olyan mint bs, bármilyen nevet be lehet reggelni?

dartonita
Koszi sracok 😊

tanarisban sem sokkal kevesebb és sokkal könnyebb körbejárni mind, nem kell lemenni a tengerparta, felmenni a templomba, etc
Mighty
Pedig Hinterlands-en van a legtöbb mithril deposit. Fejlõdj még egy kicsit, vagy elégedj meg annyival, amennyit Tanarisban találsz.
Esetleg még STV középkeleti részén keresgélj.
Itt kattingass a zónák nevére és látni fogod, hol lehetnek mithril depositok.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

s0n1c
http://www.wowhead.com/?object=2040
eastern plaguelandson mi a szerepe annak a 4 toronynak?

kakadara
HI karaktereimet: 70Warlock 70Rouge 60Priest cserelnem. Cast mind1 csak full epicbe legyen pm eket itt varom

Lynx_TWL
sziasztok nyomorultak

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

dartonita
Sziasztok!

Egy kis segitseg kene.A lovagom most vette fel az armorsmith-es kuldit es elborzadva lattam mennyi mithril bar-t kell gyujtenem.
Neten nezegettem hol erdemes banyaszni,Tanaris-t irtak,de en ott csak 4-5 veint talaltam,amibol nehezen jon ossze a kozel 170db.
Ah-t is neztem,de nincs penzem 2aranyert megvenni dbjat.
Ha vkinek van vmi jo otlete,szivesen vennem.
44-es vagyok,hinterlands kisse meg nagy...
Koszi.

A fõoldal az nekem is bejon, viszont a fórum az nem. A fórum jelenleg karbantartás alatt áll.
Köszönjük türelmed!
akkor türelmesen várok tovább

nekem megy. Ha neked nem, akkor a rendszergazda letiltotta a tûzfalon, és csak idõ kérdése hogy mikor tiltja le az sg.hu -t is ^^

BEAST
Pvp patchet julius elejere igertek, szoval ezen vagy a kovetkezo heten (remelem) ... a nagyobb content patchet az uj terulettel, instakkal meg ilyesmikkel augusztusra... en ezt a ket honapot megvarom, ennyi ido alatt kiderul milyen lelkesen javitgatjak a jatekot, de egyelore meg elvagyok ingame 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Es akkor meg finom voltam es noies...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Srácok nem tudja valaki, hogy kb. mikor lesz elérhetõ a wow-hungary.com? Kicsit hiányzik már.

Aoc-ba mikor ígérik az új contentet, pvp patchet, stb.? Következõ havi terhelésig csak felteszik nem?

Tényleg megütnél pl. egy 5 éves gyereket, aki azt mondja neked, hogy "csúna bácsi"? Kb. ennyire mérvadó a srác véleménye. 😄

hát én még emléxem, mikor molokay-ék a bs-en max. két ütéssel csapták szét a mage-emet, mana shield-estûl...
de mondjuk arra is emléxem, mikor tyrs hand-i pénzgyûjtõ körutam alkalmával egy moonblade nevû rugó rajtam akarta kipróbálni az új bicskáit, aztán mikor kapta az arcába a toep-zhc-pom-pyro combot, akkor 1 sec alatt leolvadt a 4,5k hp-je s randevúzott egyet a spirit healer-rel...
ez még BC elött volt.
most ilyen nincs. nincs az, hogy 1 ütéssel megölsz bárkit, aki 300 resivel rohangál.
tény, hogy 2 részre szakította a játékot a resi rendszer, de amennyi kára volt, legalább annyi haszna is.
(a kérdés csak az, hogy a blizz leszûrte-e a tanulságot ebbõl ^^)

igen, azzal mondjuk egyetértünk, hogy az s1 geart anno (meg s2-õt most), nagy hiba volt honorossá tenni...
kb. kinyirták vele a normál/heroic instákat teljesen -.-

Botond
Nepán húzod a csicska druidod? 😊 Enyémnek maxos az összes repuja, fullos az ench/jc recept arzenálja, talán még a cooking is. 😊 De ha nem hát nem.
BEAST
nagyon igaz<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Fingod sincs mirol beszelsz. Lattal videokat, es megmondod a frankot. Hat gratula. Ha pedig megegyszer valaki kiejti hogy egy jatek masolt, akkor szemelyesen vagom pofan egy szeneslapattal, kezdem rohadtul unni, "a minden szent szar masolat es nyulas manapsag" dumat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ronihun
oké kösz.

...

ha destro vagy, akkor shadow boltot szpemmelsz, az krittel
ha affli vagy, akkor szénné dotolsz mindent, a dot meg nem krittel

ronihun
ez lehet h hülye kérdés de nem értek hozzá.tehát ugye locknál pl s3-ba van felshroud és dreadgear.azt észrevettem h a felshroud az inkább spell critre megy és a dreadgear pedig inkább több stami de nincs spell krit. melyik a jobb? tehát melyik milyen talentre lett kitalálva? elöre is köszönöm a választ

...

Magh
Nem tudom, kit oneshotoltak preTBC top gearben, engem tuti nem. Az akkori sebesség még mindig jobb volt, mint a mostani csigatempó. Én sokkal jobban élveztem, hogy a kemény melóval megszerzett PvP epic mellé a többi slotba berakhattam a HC raidek gyümölcsét. Most meg maximum a Warglaiveket rakják fel a rugók, minden más Aréna+honor cucc, a gemekkel lehet minimálisan variálni, de nem érdemes. Legalább annyit megléphetne a Blizz, hogy csak az ötrészes setre pakolja a resilt, a többi cuccot meg lehetne variálni (damage-HP). Mondjuk én már annak is örülök, hogy a kiegben újra a sebzésé lesz a fõszerep, nem a resil halmozásáé.

Narxis
s2 jobb mint t4-t5?<#zavart2>

s0n1c
hagyjámá, kell a halálnak a putris druidod 😊 most húzok egyet, wotlkra meglesz a 70 😄
Botond
Nepáztok megint nubok? Tessai, nem veszed meg a full epix (s3 itamz) druidom? 😊 Neked olcsóé megszámítom, egy 100as és viheted. 😊 Ilyen 50% crit+4k ap vagy mi volt a logom régen? 😄
Davidus
igen

V9ykn8_TZL0

s0n1c
nepán vagy még?
Botond
Ja, hát ezek a casual arcok már csak ilyenek, hogy nappal heroic meg bg, este réd, és ha van egy kis szabadidõ akkor craftolnak. 😊 Napfényt meg nem láttak még csak TVben.

Szóval pont errõl beszélek, hogy pve leszûkült pár elite guildre azt helló. Minek szopja a casual végig a repufarmot,rédelést 8 wipeal, amikor aztán elrollolják elõle az epixet, amit ha meg is nyerne akkor is bankba lenne kb jó, mert vagy kifarmol jobbat 2 nap BGzéssel, vagy ha hordja is a 0 resi cuccát, akkor is max annyit ér el, hogy mindenki beletörli a lábát? 😊 Vagyis a játék 80%a értelmetlen lett, ha az ember pozitív élményeket is akart. Márpedig ha egy játékot 20%ra szorítasz le akkor pillanatok alatt maximálisan repetatív lesz, magyarul uncsi.

Nem ragozom tovább, ha érted érted, ha nem nem.
Davidus
a BC szar WotLK meg kurva jó lesz. ennyi😄

V9ykn8_TZL0

dragon11
Nem vagyok cheater, minden játékban kerülöm a cheateket.Kivéve a GTA.. de az más tészta.

Szal help, thx.