World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
<rogue> (nooneescapes) t5 szintû pve, 3 venge+többi merci cucc, 2600 arénapont, winterspringi frostsaber =)
<warrior> (whatisaggro) kara+badges tank cucc +merci pvp
mindkettõnek meg van az epik mount, +1000g
17e-re gondoltam,ha érdekel msn vagy privat üzenet. flashbence<kukac>hotmail<pont>com
üdv
Emancipate yourself from mental slavement!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
60-anas koruli BE Lock-ot keresek Bloodscalp szerveren.
Ha van valaki akinek van elado pirivzzen.
ON
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
:3
Esetleg még STV középkeleti részén keresgélj.
Itt kattingass a zónák nevére és látni fogod, hol lehetnek mithril depositok.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egy kis segitseg kene.A lovagom most vette fel az armorsmith-es kuldit es elborzadva lattam mennyi mithril bar-t kell gyujtenem.
Neten nezegettem hol erdemes banyaszni,Tanaris-t irtak,de en ott csak 4-5 veint talaltam,amibol nehezen jon ossze a kozel 170db.
Ah-t is neztem,de nincs penzem 2aranyert megvenni dbjat.
Ha vkinek van vmi jo otlete,szivesen vennem.
44-es vagyok,hinterlands kisse meg nagy...
Koszi.
Köszönjük türelmed! akkor türelmesen várok tovább
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de mondjuk arra is emléxem, mikor tyrs hand-i pénzgyûjtõ körutam alkalmával egy moonblade nevû rugó rajtam akarta kipróbálni az új bicskáit, aztán mikor kapta az arcába a toep-zhc-pom-pyro combot, akkor 1 sec alatt leolvadt a 4,5k hp-je s randevúzott egyet a spirit healer-rel...
ez még BC elött volt.
most ilyen nincs. nincs az, hogy 1 ütéssel megölsz bárkit, aki 300 resivel rohangál.
tény, hogy 2 részre szakította a játékot a resi rendszer, de amennyi kára volt, legalább annyi haszna is.
(a kérdés csak az, hogy a blizz leszûrte-e a tanulságot ebbõl ^^)
kb. kinyirták vele a normál/heroic instákat teljesen -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ha affli vagy, akkor szénné dotolsz mindent, a dot meg nem krittel
...
Szóval pont errõl beszélek, hogy pve leszûkült pár elite guildre azt helló. Minek szopja a casual végig a repufarmot,rédelést 8 wipeal, amikor aztán elrollolják elõle az epixet, amit ha meg is nyerne akkor is bankba lenne kb jó, mert vagy kifarmol jobbat 2 nap BGzéssel, vagy ha hordja is a 0 resi cuccát, akkor is max annyit ér el, hogy mindenki beletörli a lábát? 😊 Vagyis a játék 80%a értelmetlen lett, ha az ember pozitív élményeket is akart. Márpedig ha egy játékot 20%ra szorítasz le akkor pillanatok alatt maximálisan repetatív lesz, magyarul uncsi.
Nem ragozom tovább, ha érted érted, ha nem nem.