166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
alex88 #133692 hello!
melyik az az addon, ami összegzi egy tárgy leírásánál a végén hogy miben különbözik attól ami éppen rajtad van? -
WiLDoR #133691 felesleges a smiley, igaza volt.
sajnos... -
#133690 aint my foglaltnick -
Lerstal #133689 csak láma :< -
bom #133688 te ilyen halmozottan fogyatékos vagy? -
Lerstal #133687 ÉS TAREX MOST VÁROM HOGY VISSZASZOLJ IGEN OLTS VISSZA KÉRLEK KÉÉÉRLEK :( :'( :( :( -
Lerstal #133686 mindegyik kaszt jó , amelyik neked tetszik, kezdj palát nem fognak utálni. -
Lerstal #133685 Tarex pont te ? xD nemrégiben te rinyáltál te PRO PLAYER omgz :)
éLOOL lool -
#133684 hát ha szerepjátéknál megkérded, hogy melyik a legjobb kaszt, akkor magadra vess :)
(gyk: az a legjobb, amelyik neked tetszik, kész. bármelyik életképes pvp-ben, ha jól játsszák) -
Cowboy03 #133683 Imádom, ha így lenézik és lefikázzák az embert... -
HUmanHunter #133682 ok ty -
Savmacska #133681 -
CsőKujts #133680 Szerintem a tömeg és a két év garancia nem biztos hogy elég. :( -
ShaiHulud #133679 ez eleg erdekesen hangzik pont TOLED! -
#133678 te csak ne oltsad, hasonlo okos kérdéseket szoktál feltenni te is -.- -
#133677 Maréna,maréna,maréna ,lá,lá,lálá,lálálá... -
Savmacska #133676 Menj inkább sims-ezni.... hülye kérdésre, hülye válasz... amelyik tetszik... -
Cowboy03 #133675 leginkább eddig retripalával szemezgettem, csak nem akarom azt ,h ledaráljanak ha palát kezdek. én szeretném inkább darálni a többieket:D -
Cowboy03 #133674 Hellosztok!
Most szeretnék belekóstolni az eredetis wow világába...Lenne egy kérdésem.
Szerintetek ha bgzni meg marenazni akarok akkor milyen kasztot válasszak?
köszi a helpet előre is -
#133673 "szülei véres holtteste között találták meg" inkább mellett, mint között:)
még egy-két szórendi dolog, meg vesszők jó elhelyezése és jó lesz az:) -
HUmanHunter #133672 Thrall-ééén írtam
vélemények? még soha nem fordíttottam ien cuccokat gondoltam most kipróbálom úgysincs itt szinte semmi még lefordítva ;) [még nincs kész csak félig] el lehet küldeni a jó kurva anyámba de én csak jót akarok :DDDDD
-
#133671 Hüm akkor sajna mégse veszem meg kösz szépen. Csak jó lett volna valami amíg a mostani elmegy garanciális vizsgálódásra pár hónapra -
Savmacska #133670 -
Dr DeViLKiNG #133669 Videokártya miatt nem. Ez nagyon gyenge hozzá. Azon kívül minden rendben van. -
#133668 Valaki segítsen ez a laptop elég a wowhoz?
Részletek laptop ajánlatunkról- Fujitsu Siemens V5505:
* Kijelző: 15,4" WXGA
* Processzor: Intel Core2 Duo T5850 (2,16 GHz)
* Memória: 2x1024 MB DDR2 667 MHz RAM
* Merevlemez: 160 GB HDD
* Optikai meghajtó: DVD +- RW Supermulti
* Video vezérlő: Integrált, Intel GMA X3100 VGA
* WLAN
* Portok: 4xUSB, 1x S-videó, 1xEthernet, 1xSD-kártya olvasó, 1xPCMCIA Express kártya csatlakozó
* Operációs rendszer: magyar nyelvű Microsoft® Windows® Vista Home Basic
* Akkumulátor: Li-Ion 4800 mAh
* Tömeg: 2,7 kg
* Gyártói garancia: 2 év -
ShaiHulud #133667 http://blue.mmo-champion.com/1/13393392796-dk-patch-ptr.html -
Dr DeViLKiNG #133666 Mondjuk azt hogy jól indult. Aztán annyi embert felvettek, hogy volt vagy 60 account a guildben. 1,5 héttel ezelőtt még vagy 15 embert fortéból meg ilyen rerollolókat, akik még a 80at sem érték el. Ugyanekkor csináltak egy ilyen "main raid grp" felállást. Ez úgy nézett ki, hogy egy része az új emberekből állt (<80). A dk helyzet olyan volt hogy 2 fix dk (egy olyan aki annyira nem ért dkhoz hogy ejj.., meg egy <80-as) meg 1 spot amire 5(!) dk jutott. Az aki nincs a fix raid setupban az nem kap pénzt. Legalábbis ezt hallottam, mert én kiléptem ezek után... -
ShaiHulud #133665 jah tenyleg Devilking, epp most olvastam frostshcokon a dubai temat. te benne vagy az incorporatedben, mi ujsag van arra fele? meggazdagodtatok mar a wowbol? :) -
maniac001 #133664 Érdekes a napirended. Kihagytad hogy hogy te még a Kék osztriga bárba is jársz ha időd engedi. -
#133663 Hát én erre kúvára rábasztam. Mikor kijött a kieg annyira örültem neki, hogy hipp-hopp összedobtam a DK-mat és csak lvl73-on vettem észre, hogy léteznek ilyen extra DK fejek DK bőrrel. Írtam GM-nek, hátha megszán és csinál nekem olyat, de nem csinálta meg. Kurva keveset játszok mostanában és ezért újat indítani nem akarok, de nagyon sajnálom, hogy csíra sima BE fejem lett. Ezek a DK fejek nagyon jól néznek ki, főleg sötétszürke bőrrel. -
#133662 off
EMO napirend
8:00 - felkelni.tükörbe nézni majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.
8:30 - elözö pont miatt öngyilkosság megkísérlése
9:15 - 2 sikertelen kísérlet után folytatni a napot.
9:20 - kiválasztani a ruhát a mai napra.
9:50 - fürdöszoba: eltávolítani a testszörzetünket, hajbelövés, körömfestés, smink.
11:00 - az új képeket feltölteni a myspace-re. Emailek lebonyolítása. Myspace-n megosztani a haverjaiddal, hogy mennyire bevág a seggedbe az új farmerod. Megírni, hogy mennyire elkeseredett vagy.
12:00 - némi nemü táplálék elfogyasztása
13:00 - sírás
13:25 - msn-en megbeszélni, hogy beszakadt a körmöd tegnap.
14:00 - megosztani a világgal a fájdalmaidat.
15:00 - végre kimerészkedhetsz az utcára. elmégy a barátaidhoz megbeszélni a legújabb divatod. kollektív sírás.
17:00 - vacsora könnyekkel kísérve
18:00 - msn,myspace és társai.
20:00 - fürdés, smink eltávolítása.
20:45 - smink nélkül a tükörbe nézni majd szembesülni,hogy mennyire ronda vagy. sírás
23:00 - myspace-en összegezni a napodat. elköszönni a netes haveroktól.
00:00 - lámpaoltás. kis pityergés még mielött elalszol.
on -
maniac001 #133661 Igen nekem is olyan élőholtas bőr van a karimnál. Én azt hittem lesz még többféle. Igen most 3 féle van. lehet hogy most nem az arctipusoknál hanem a bőrtipusoknál lehet majd azt választani.
vagy tényleg lesz még többféle, viszont meglévő karin már nem lehet változtatni. hacsak azon a fizetős szaron nem. -
ShaiHulud #133660 eddig is lehetett dkval masik bortipust (de arcokat kellett valtoztanti hozzza elsosorban , akkro volt 3-3 elohalott tipusu arc es hozza elohalottas borszinek,immaron a skin colornal) gozom nincs miert csak most irjak ki. -
maniac001 #133659 Egy közelgő pathben lehet új DK bőrtipust választani. na most akinek már van 80-as DK-ja, annak erre hogy a vérbe lesz lehetősége?
ÁllítóLAG lesz valami fizetős lehetőség a bőrszín és még pár dolog változtatására. Ez még nincs ha jól tudom. vagy rosszul tudom? -
WiLDoR #133658 akko' se szeretylek, me' mindig beszósz' -
#133657 én csak felhívtam rá a fityelmetet, nem én írtam :c
/wave -
WiLDoR #133656 amúgy nézzétek meg az új Keanu Reeves filmet, érdemes (Amikor a Föld megállt, maga a film tök jó, de a végét szvsz kicsit elbacták).
de főleg az első 5-10 perce jópofa...van benne egy kis nosztalgikus stranglethorn vale-i utóérzés egy humán palával megtestesítve :))
aszittem leesek a székről, mikor megláttam, hogy már a film-ben is wow-oznak :D -
WiLDoR #133655 gyenge vaty.
/sorry -
#133654 #133649 -
WiLDoR #133653 80-on 4g körül van egy szigetes küldi.
csak onnan tudom, hogy minden nap megcsinálom őket...kell a repu a tabardhoz (szerintem ugyanis még mindig az SSO tabard a legtutibb), plusz lesz belőle +1 exalted repu és az ottani questelés közben simán-lazán lehet weapon skilleket is húzni. most épp unarmedet húzom, lecsapkodom manccsal simán az ottani 70-es mobokat :P