166745
  • alex88
    hello!

melyik az az addon, ami összegzi egy tárgy leírásánál a végén hogy miben különbözik attól ami éppen rajtad van?
  • WiLDoR
    felesleges a smiley, igaza volt.
    sajnos...
  • tigeroo
    aint my foglaltnick
  • Lerstal
    csak láma :<
  • bom
    te ilyen halmozottan fogyatékos vagy?
  • Lerstal
    ÉS TAREX MOST VÁROM HOGY VISSZASZOLJ IGEN OLTS VISSZA KÉRLEK KÉÉÉRLEK :( :'( :( :(
  • Lerstal
    mindegyik kaszt jó , amelyik neked tetszik, kezdj palát nem fognak utálni.
  • Lerstal
    Tarex pont te ? xD nemrégiben te rinyáltál te PRO PLAYER omgz :)
    éLOOL lool
  • Lacee
    hát ha szerepjátéknál megkérded, hogy melyik a legjobb kaszt, akkor magadra vess :)

(gyk: az a legjobb, amelyik neked tetszik, kész. bármelyik életképes pvp-ben, ha jól játsszák)
  • Cowboy03
    Imádom, ha így lenézik és lefikázzák az embert...
  • HUmanHunter
    ok ty
  • Savmacska
  • CsőKujts
    Szerintem a tömeg és a két év garancia nem biztos hogy elég. :(
  • ShaiHulud
    ez eleg erdekesen hangzik pont TOLED!
  • Zomil
    te csak ne oltsad, hasonlo okos kérdéseket szoktál feltenni te is -.-
  • Tatyla
    Maréna,maréna,maréna ,lá,lá,lálá,lálálá...
  • Savmacska
    Menj inkább sims-ezni.... hülye kérdésre, hülye válasz... amelyik tetszik...
  • Cowboy03
    leginkább eddig retripalával szemezgettem, csak nem akarom azt ,h ledaráljanak ha palát kezdek. én szeretném inkább darálni a többieket:D
  • Cowboy03
    Hellosztok!

Most szeretnék belekóstolni az eredetis wow világába...Lenne egy kérdésem.
    Szerintetek ha bgzni meg marenazni akarok akkor milyen kasztot válasszak?
    köszi a helpet előre is
  • Count Adyn
    "szülei véres holtteste között találták meg" inkább mellett, mint között:)
    még egy-két szórendi dolog, meg vesszők jó elhelyezése és jó lesz az:)
  • HUmanHunter
    Thrall-ééén írtam

vélemények? még soha nem fordíttottam ien cuccokat gondoltam most kipróbálom úgysincs itt szinte semmi még lefordítva ;) [még nincs kész csak félig] el lehet küldeni a jó kurva anyámba de én csak jót akarok :DDDDD
  • nagy1miklos
    Hüm akkor sajna mégse veszem meg kösz szépen. Csak jó lett volna valami amíg a mostani elmegy garanciális vizsgálódásra pár hónapra
  • Savmacska
  • Dr DeViLKiNG
    Videokártya miatt nem. Ez nagyon gyenge hozzá. Azon kívül minden rendben van.
  • nagy1miklos
    Valaki segítsen ez a laptop elég a wowhoz?

Részletek laptop ajánlatunkról- Fujitsu Siemens V5505:

* Kijelző: 15,4" WXGA
    * Processzor: Intel Core2 Duo T5850 (2,16 GHz)
    * Memória: 2x1024 MB DDR2 667 MHz RAM
    * Merevlemez: 160 GB HDD
    * Optikai meghajtó: DVD +- RW Supermulti
    * Video vezérlő: Integrált, Intel GMA X3100 VGA
    * WLAN
    * Portok: 4xUSB, 1x S-videó, 1xEthernet, 1xSD-kártya olvasó, 1xPCMCIA Express kártya csatlakozó
    * Operációs rendszer: magyar nyelvű Microsoft® Windows® Vista Home Basic
    * Akkumulátor: Li-Ion 4800 mAh
    * Tömeg: 2,7 kg
    * Gyártói garancia: 2 év
  • ShaiHulud
    http://blue.mmo-champion.com/1/13393392796-dk-patch-ptr.html
  • Dr DeViLKiNG
    Mondjuk azt hogy jól indult. Aztán annyi embert felvettek, hogy volt vagy 60 account a guildben. 1,5 héttel ezelőtt még vagy 15 embert fortéból meg ilyen rerollolókat, akik még a 80at sem érték el. Ugyanekkor csináltak egy ilyen "main raid grp" felállást. Ez úgy nézett ki, hogy egy része az új emberekből állt (<80). A dk helyzet olyan volt hogy 2 fix dk (egy olyan aki annyira nem ért dkhoz hogy ejj.., meg egy <80-as) meg 1 spot amire 5(!) dk jutott. Az aki nincs a fix raid setupban az nem kap pénzt. Legalábbis ezt hallottam, mert én kiléptem ezek után...
  • ShaiHulud
    jah tenyleg Devilking, epp most olvastam frostshcokon a dubai temat. te benne vagy az incorporatedben, mi ujsag van arra fele? meggazdagodtatok mar a wowbol? :)
  • maniac001
    Érdekes a napirended. Kihagytad hogy hogy te még a Kék osztriga bárba is jársz ha időd engedi.
  • antgecc
    Hát én erre kúvára rábasztam. Mikor kijött a kieg annyira örültem neki, hogy hipp-hopp összedobtam a DK-mat és csak lvl73-on vettem észre, hogy léteznek ilyen extra DK fejek DK bőrrel. Írtam GM-nek, hátha megszán és csinál nekem olyat, de nem csinálta meg. Kurva keveset játszok mostanában és ezért újat indítani nem akarok, de nagyon sajnálom, hogy csíra sima BE fejem lett. Ezek a DK fejek nagyon jól néznek ki, főleg sötétszürke bőrrel.
  • Tatyla
    off

EMO napirend

8:00 - felkelni.tükörbe nézni majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.
    8:30 - elözö pont miatt öngyilkosság megkísérlése
    9:15 - 2 sikertelen kísérlet után folytatni a napot.
    9:20 - kiválasztani a ruhát a mai napra.
    9:50 - fürdöszoba: eltávolítani a testszörzetünket, hajbelövés, körömfestés, smink.
    11:00 - az új képeket feltölteni a myspace-re. Emailek lebonyolítása. Myspace-n megosztani a haverjaiddal, hogy mennyire bevág a seggedbe az új farmerod. Megírni, hogy mennyire elkeseredett vagy.
    12:00 - némi nemü táplálék elfogyasztása
    13:00 - sírás
    13:25 - msn-en megbeszélni, hogy beszakadt a körmöd tegnap.
    14:00 - megosztani a világgal a fájdalmaidat.
    15:00 - végre kimerészkedhetsz az utcára. elmégy a barátaidhoz megbeszélni a legújabb divatod. kollektív sírás.
    17:00 - vacsora könnyekkel kísérve
    18:00 - msn,myspace és társai.
    20:00 - fürdés, smink eltávolítása.
    20:45 - smink nélkül a tükörbe nézni majd szembesülni,hogy mennyire ronda vagy. sírás
    23:00 - myspace-en összegezni a napodat. elköszönni a netes haveroktól.
    00:00 - lámpaoltás. kis pityergés még mielött elalszol.

on
  • maniac001
    Igen nekem is olyan élőholtas bőr van a karimnál. Én azt hittem lesz még többféle. Igen most 3 féle van. lehet hogy most nem az arctipusoknál hanem a bőrtipusoknál lehet majd azt választani.

vagy tényleg lesz még többféle, viszont meglévő karin már nem lehet változtatni. hacsak azon a fizetős szaron nem.
  • ShaiHulud
    eddig is lehetett dkval masik bortipust (de arcokat kellett valtoztanti hozzza elsosorban , akkro volt 3-3 elohalott tipusu arc es hozza elohalottas borszinek,immaron a skin colornal) gozom nincs miert csak most irjak ki.
  • maniac001
    Egy közelgő pathben lehet új DK bőrtipust választani. na most akinek már van 80-as DK-ja, annak erre hogy a vérbe lesz lehetősége?

ÁllítóLAG lesz valami fizetős lehetőség a bőrszín és még pár dolog változtatására. Ez még nincs ha jól tudom. vagy rosszul tudom?
  • WiLDoR
    akko' se szeretylek, me' mindig beszósz'
  • picket
    én csak felhívtam rá a fityelmetet, nem én írtam :c
    /wave
  • WiLDoR
    amúgy nézzétek meg az új Keanu Reeves filmet, érdemes (Amikor a Föld megállt, maga a film tök jó, de a végét szvsz kicsit elbacták).
    de főleg az első 5-10 perce jópofa...van benne egy kis nosztalgikus stranglethorn vale-i utóérzés egy humán palával megtestesítve :))

aszittem leesek a székről, mikor megláttam, hogy már a film-ben is wow-oznak :D
  • WiLDoR
    gyenge vaty.
    /sorry
  • picket
  • WiLDoR
    80-on 4g körül van egy szigetes küldi.
    csak onnan tudom, hogy minden nap megcsinálom őket...kell a repu a tabardhoz (szerintem ugyanis még mindig az SSO tabard a legtutibb), plusz lesz belőle +1 exalted repu és az ottani questelés közben simán-lazán lehet weapon skilleket is húzni. most épp unarmedet húzom, lecsapkodom manccsal simán az ottani 70-es mobokat :P