166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#133931 amúgy Boldog Karit!:) -
#133930 miafaszez? (már jelszóválasztást is nyomattam,de semmi:P) -
Stagger #133929 Jaja nekem is ez van. -
Dr DeViLKiNG #133928 Igen, mehet mindenki új accot venni. -
isi #133927 lol. beírom acc. nevet jalszót és your information not valid vagymi nektek is ez van vagy kezdhetek új accot venni?:S -
ShaiHulud #133926 jo de te meg azt ertsed mar meg, hogy ez nem DK sajatossag. pl warrior es shaman is hasonlo cipokben jar, csak hogy 2 peldat emlitsek. dk lehetosegei is preventivek, mint pl grounding totem vagy pl a cloak of shadowst is hasznaljak erre a celra a rugok, amikro tudjak most biza csunya dolog fog jonni es mar elotte benyomjak.
trinketet blindra kell tartani, bariba nem rak be ha hasznalod az anti magic shellt elotte vagy loksz ra ranged silencet, stunra immunis vagy tizen-x masodpercig.
dkban pont ez a jo hogy skill is kene hozza a preventiv kepessegek miatt. jah es melle a pala tarsadnak is lenen szamtalan modja hogy megakadalyozza hogy teged szarra cczzenek, mert ugye azt mondod hogy ccket kapod sorba egymasutan vagyis akkro a pala haverod szabadon boklaszik:P
a masik meg ami most arenaban megy az nevetseges. -
#133925 szia, piros felirat. hogy információ is legyen: a warcraft 3 nem ugyanaz, mint a WOTLK. -
#133924 gtfo és boldog karácsonyt -
#133923 Hy!
Lenne két kérdésem.
A World of Warcraft legújabb verziója a Wrath of The Lich King és az a World of Warcraft 3?
Ahhoz, hogy megírjam, 8,5 gb-os DVD lemez kell? -
#133922 A karim
Tudom senkit se érdekel, csak gondoltam belinkelem, nem a rating gyűjtésel van gond, hanem hogy akármi ami jol tud cc-zni és skilles is, kijátszik, és semmit nemtudsz tenni ellene. De aki nem játszik ilyen ratingen, nem is látja át. -
#133921 Akkor segítek, iceblock, bubi,hand of freedom, berserker rage, stb..
Ugy látom nem találkoztatok még rugo+mage párossal, akik talán játszani is tudnak, és 24/7 cc-ben csücsülsz mert hogy kijösz blindbol, bariból, stunból, akármiből az csak 1 változó az egyenletben, mert tökmind1, ugy is visszaraknak és nézed ahogy agyonverik a társad. De látom nembírod felfogni... Egyébként ha látod, az alattam lévő üzenetekre válaszoltam, én tudom hogy ezek tulélő skill-ek, de ezeket ugy tüntették fel, mintha kitudnék jönni velük akármiből is. Főleg, hogy elnyomni nemtudom a cc mennyiség miatt. Én nem weboldalról, meg kiskönyvből tanultam/tanulok meg pvp-zni, saját tapasztalatból.
Egyébként honnan veszed, hogy rugoval sem tudtam játszani? Ismerlek talán?
-
Lerstal #133920 holnap lesz TUDOMMMMMMMMMMMMMMM sneciek !D: -
#133919 te eltévesztetted a napokat srác.. -
ShaiHulud #133918 szerintem meg nincs karacsony. -
Lerstal #133917 DDD::DDDDDDDDDD:::::::::::::::: mijaza a vörld of VÁRcRávT ??
kkthxgtfobai -
#133916 még szilveszterkor is! for the horde! :] -
Lerstal #133915 jó röhögni a szánalmas núbzokon
am miért vagytok online karácsonykor is koczkáck ?!?!?!?:DADASD_asd-afas-síf,kljfwaeaeASASADASS_DSds -
#133914 eh ez ilyen törtszerveres lámulás.
azthittem valami igazi izgalom lesz -.- -
Lerstal #133913 ez nagyon ott van DA:DASSAD_AS:_D:_D_DD:_D?AS?DAS?:DAS:as,d.asd-s- -
#133912 hali
Most tettem fel a wowot egy gépre, fel van peccselve, DX ésatöbbi a helyén, de a videó után egyszerűen mindíg újraindul, mielőtt rá tudnék nyomni a szerződés I agree-re =/
találkozott már valaki ilyen problémával?
-
#133911 jah tom ott is bekapcsoltam meg minden és mikor bentvagyok meg minden akkor meg hiába lesem a mappot nincsen rajta semmi!!!:( -
Gumbo #133910 mind2 fasza. Nálunk egy DK az egyik tank, és elég jól keni a témát. -
#133909 Tankolásra melyik a jobb a pala vagy a DK?Mind2 tetszik csak nemtom melyik lenne hasznosabb a guild számára. -
Bhalage #133908 jah, menobb mint a paladin mert abbol mindegyik retri******* lett, vagy maradt istencsaszar prot :d -
Bhalage #133907 :o
macitank az kúlos, múltkor beugrottam kelthuzad nevu mobra, épp 1 maci tankolta, de ugy hogy nem ment a hpje sztem 70% alá, volt vagy 4-50k hpje? :d
holy pala az ratyi, dps dk az meg kotelezo =)
na megyek fozni.. (toltott kaposztalesz) ;d -
1Darton1 #133906 Es tenyleg masnak sincs ra tobb skillje, mert amiket te emlegetsz azok tuleloskillek. De kicsit jobban fog menni, ha gyakorolsz. Nem szegyen, hogy nem tudsz meg jatszani.
Szepen atolvasod a sajat skilljeid a spellbookban, meg a pala is a sajatjait. Esetleg megnezed arenajunkiest, es rogton kiderul miert nem szabad letrinketelni a sapet, hogy lehet megakadalyozni, hogy lesapeljenek. Gondolom egyeb altalanos arenatudasbeli hianyossagaid is vannak, mert alig voltal meg bent.
Mondjuk aki rogue-gal nem volt kepes jatszani az dk-val se fog, de azert drukkolok. -
ShaiHulud #133905 ezt akartam enis linkelni epp, de meg jo hogy tovabb olvastam a commenteket:D -
ShaiHulud #133904 shaman meno? utoljara 2005 ben volt talan meno azota folymatosan csokken a shaman letszam:P bar en most nagyon elvezem a cementshamant :) -
ShaiHulud #133903 bena vagy:( -
#133902 macitank :o meg holy pala :o és persze dps dk :o -
#133901 áruld már el még MIT ADJON a Blizz a DK nak??? így is fosulübertáper klassz még mit szeretnél?? -
benyokka #133900 sziasztok!
Találtam ezt a honlapot gondoltam megosztom itt.
http://lfgfun.atw.hu
Looking for grouppos, worldös beszólások vannak rajta.
sztem tök jó:D
nyugi nem vírus:D -
Dr DeViLKiNG #133899 Csak hogy alá is támasszam. -
kisvihar #133898 Milyen 1 rendes tank gear? mennyi def ami már jo? -
Dr DeViLKiNG #133898 hát aki kijön sapból pala mellett az ne várjon csodát
Jelenleg retri+dk messze a legerősebb setup 2v2re. -
#133897 Hát nemtom ahogy nézem LFG csatit meg a guildben is van healer elég(énis azvok) de tank az sosincs daily HC-ba is alig lehet tankot találni. -
Bhalage #133896 hát healerbol azert biztos mindig van miota shaman, meg druida is ennyire meno lett :D
te mivel tolod amugy? -
#133895 akkor nálad vmi nem oké :D
guildben van pár dk, aki healerrel/retrivel tolja és elég könnyedén gyüjti a ratinget :)
jelenleg a dk nagyon erös arénában
ui.: igen jelenleg hatalmas tank/healer hiány van sajnos :( -
#133894 Van változás, mostmár nem csak tank nincs, de healer se. :) 2dk+paladin LF2M .... tank+healer :) -
#133893 A másnak sincs többre válaszolva, gondolj csak bele ki mivel jön ki, minden classnak van legalább +1 talent/skill/arkámi amivel kitud jönni cc-ből lassításból.
DK a legjobban cc-zhető kiteolható class, ha eljuttok 1700 főlé, le fog esni a tantusz.