World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is tudtam hogy van ilyenem 😛
amúgymeg ctrl alt del és feladatkezelõben folyamatok fülnél keress vmi google.exe szerût vagy gds.exe vagy én nemtom lõdd ki és telepíts
vagy esetleg vmi google icon az óra melett?
vagy akár zárjbe mindent amit lehet
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nemtudom miez a google desktop search nekem még nemvolt szerencsém hozzá de nyilván kikéne kapccsolni vhogy...
ezt írja hogy egész pontos legyek 😊
lenne egy problémám
ez uj pech-et valamiért nemtudom rendesen leszedni..folyon kíírja hogy sérült file...
ha meg telelpíteném akkor meg valami http://desktop.google.com/support-ra hívatkozik hogy ezzel nem stimmel valami...majd (HA) ez figyelmen kívül hagyon és mégis mondom neki hogy Install, újraindítja magát a gépem.
van ötlet?
(ha lehet akkor privát üzenetben) köszi
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ja és mivel pókerezni sem nyitott lapokkal szoktam ezért elvárnám,hogy a társaim minimális értelmet mutassanak már fel még ha "csak játék" is....
Én is pöcsöljem újra az egészet?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezért kell/ene leszarni a kibebaszott zászlót és hagyni,hogy az ellenfél minél nagyobb erõkkel menjen érte ugyanis azzal a saját sírját ássa az a csapat aki túlzott energiát áldoz a zászlószerzésre...
Towers Controlled Points per Tick Points per Second
1 1 0.5
2 2 1
3 5 2.5
4 10 5
Towers Controlled Points per Flag Capture
1 75
2 85
3 100
4 500
megintcsak sorry,de tiszta idegbeteg vagyok az EOS beli teljesítménytõl:S
nemkéne így lennie....
hihetetlen módon 100 meccsbõl jó ha 5-10!!! van amiben mindkét csapat 90%-ban/és azért csak ennyi még ekkor is ,mert hótziher ,hogy 2-3 pupák akad akinek lövése nincs bárminemû fogalomról amit TAKTIKÁNAK nevezünk/ tisztában van a taktikával...többnyire vagy az egyik faszláma vagy a másik,de nem alap szinten....
nem bírtam már ki,mert az utóbbi pár napban csak ezt figyelem ,hogy a hordás hunterek miként tevékenykednek egy dudu-val szemben....
annyit megjegyeznék az alliance javára,hogy azok azonnal manát szívnak és újra és újra visszarakják bármilyen manahasználóval találkoznak...
igazából nem is az 1v1 a lényeg,de mass pvp-ben borzasztóan hasznos lenne ha használnák a bugyuta hordás kollégák....
1.Menj be a ...:\World of Warcraft\Data\ mappába
2.Töröld ki a patch mpq kat
3.a ...:\World of Warcraft mappában indítsd el a repair exet
(3.2.az elsõ 2 pipa nemkell)
4.katt:reset and check files
5.várd végig amíg dolgozik 5-10p
6. a wowod most 2.0ás innen kell 2.4.3 ig újra felpatchelned
patchelheted úgy h szimplán elindítod a wowot és leszedegeti mindig a patchet de le is töltheted innen
itt
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
én minnyá végzek vele állítólag ezután jólesz.
most mehetek a strandra vagy valami :S
๏̯͡๏﴿
pve - Arathor
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
wow <3
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]