166745
  • TVelvet
    igen?:) akkor most elmondom az helyezet, bemész arénába, levágod hogy rugo+mage, dnd-zel mint a diszno, de rugo lesapol, 1x kijövök racialal, kapok egy blindot, (az ilyesmikre nem hat ám a icebond+magic shell, föleg hogy ki sem szed belőle hysteria alapból nincsen mert unholys vagyok sajna, na szóval blind után kapok egy barit, retri palával vagyok, 1x kiszed, kapok egy stun magetől, aztán még 1 barit, ezalatt meghal a társam, és kb 2secet voltam kint. És ez csak a mage rugo páros, hunter-t lassítani nemlehet pattong mint a nikkelbolha, plusz 40 secig nemlehet stunolni, lassítani stb.

Ja és hozzáteszem, hogy az AMS-hez meg a IF-hez rune power kell ami nemjön ám csak ugy.
  • Fehercsoki
    Lol ezek a gold árusok egyre pofátlanabbak,valami ilyesmit nyomtak be LFG csatira: van aranyunk,és amíg van aranyunk spamelünk,vegyetek aranyat és akkor nemlesz goldunk,és ha nincs akkor nem spamelünk...
  • Fehercsoki
    1.re: van már és működik
    2.ra: hát 80 alatt szerintem azért tud tankolni egy DK nemkell annyira tank gear de azért 80on már mindenképpen kell rendes gear dps gearbe nemlehet tankolni
  • Davidus
    +hisztéria kiszed birkából, sapből stb
  • Bhalage
    sztem kúrvára mindegy, hogy hány karaktert számol össze, sokkal jobb lenne, ha a konkrét számot írná ki hgoy mikor mennyi játékos van abban a pillanatban fent a serveren. (esetleg egy lekérdezés, hogy hány 80as van és nem cska 49ig listázná.. segítene) ebből én messzebbmenő következtetéseket tudnék levonni, hogy mi merre mennyi.

na amúgy :
    volt ilyesmi, hogy enchantokat nem muszáj tárgyra, hanem lehet ilyen enchant-kitet csinálni, aztán mindenki felrakhatja magának, ez van már, működik, stb?

amúgy 2:
    gáz-e ha 3DK keres tankot instába. azaz maradt a tankprobléma (lf tank last spot!!) vagy eljött-e a kánaán?
  • Mighty
    Karaktereket szamol az addon, nem jatekosokat (accountot). Mint mar mondtam, 1 serveren egy jatekosnak lehet 10 karaktere. Az osszes serveren meg azt hiszem osszesen 50 karakter.
  • FickDeineStory
    ez amúgy tényleg érdekes add-on lehet:). Mert most olvastam pár perce, hogy a WoW-nak világ szerte van 13-14 millió eladott játéka és a ez a program 27 millió emberkét hoz ki mint hivatalos szerveren játszó wow játékos:). Ha ezzel a módszerrel számolnám ki, hogy L2-vel 1 szerveren hányan játszanak akkor 1 szerveren kb 250k ember lenne folyamatosan:), mert az tuti, hogy ázsiába iszonyatos tömegek játszanak vele, de azért ez már szerintem messze túlzó adat lehet:)
  • maniac001
    + Every man for himself ha human vagy :P
  • ShaiHulud
    +lichborne
  • ShaiHulud
    icebound fortitude = stun immunitas
    anti magic shell = amig rajtad van immunis vagy a magic effektekre

emelett te is tudsz lassitani, frostkent meg az icy touchod is tudod lassitasra talentelni, plusz ott a deathgrip is. jah es a ranged silencet es a meleeranges spellinterruptot se felejtsuk el.

szerintem meg egesz jol all ccvedelem teren a dk :)
  • 1Darton1
    pvp trinketnek hivjak, masnak sincs tobb
  • V43 1105
    http://www.youtube.com/watch?v=xciuYTeu4Qc
  • tigeroo
    hú várj csak papi!
    a karakter választó képernyőnél, mielőtt belépsz a világba van a bal alsó sarokban egy addon gomb, még ott is bekell kapcsolni ám!
  • gege97
    te nem tod???
  • TVelvet
    Váá, adhatnának vmi skill dk-nak hogy ne legyen 24/7 CC-zve arénába, kicsit kiábrándító, hogy cc-alatt megölik a társam...
  • gege97
    szaztok abban tudnátok segíteni hogy mikor a quest helpert berakom interface:addons:és oda akkor nem jó a gameban ez miért van??
  • D4nY
    Elcserélném accountom amin 2 karakter található!
    EU-ARATHOR - ALLAINCE - GNOME MAGE 70LVL
    EU-ARATHOR - HORDE - BLOODELF DK 80LVL (4 80lvl epix, T7CHEST)

Cserélném lehetőleg hordás, minimum 78lvl más kasztú karakterre! Szerver mindegy de azért ne LOWPOP legyen lehetőleg...

Több info, dk gear, kép stb.. /wme :P
  • ShaiHulud
    ugy tudom ezek az adatok is csak egy addonra epulnek, par embernek fent van es neha csinal egy lekerdezeset es a /who alapjan vegig megy, ha minden igaz. es az akkor eppen online levoket jegyzi fel, aztan azt az adatot kuldod tovabb. legalabbis regebben valahogy igy mukodott. a lenyeg hogy ez nem hivatalos adat.
  • tigeroo
    temár boldogan fogsz meghalni:Dd
  • FickDeineStory
    köszönöm az infot. Elég érdekes adatok:)
    viszont olvastam olyat, hogy ez a lista az elmúlt 1 hónap alatt szervere belépett 10-es szint fölötti játékosokról készült. Tehát akkor ahogy értelmezem például erre a Chamber of Aspects szerverre ennyi emberke lépettbe az eltelt 1 hónap alatt. Én Lineage 2-vel játszom, nálunk sincsenek ehez hasonló adatok nyilvánoságra hozva bár, azok az emberek akik botoznak (én nem tartozom közélyük) ők mektudják nézni h abba az adott másodpercbe mikor parancssort beírják 1 szerveren hány játékos van éppen. Viszont nekünk meg ilyen havi statisztikánk nincsen:D
    én elmehetnék vmi statisztika kutatónak olyan meg szállott kereső tudok lenni néha.

köszönöm még 1szer a segítséget.
  • edios
    Eu szerverek közül, valósághoz relatív közelségben álló adatok:

1. Chamber of Aspects
    2. 36+ k
    3. sok
    4. Garona: 400-

Forrás: linkű
  • Mighty
    Nincs ilyen statisztika.

Olyan van, ami kb megmondja hány karakter van adott serveren, de ez csalóka, mert egy accounthoz akár 10 karakter is tartozhat egy serveren.
  • Omlás
    Neked is és mindenkinek epic droppban bővelkedő lagg és gankmentes karácsont ;-).
  • FickDeineStory
    Sziasztok! Én nem vagyok WoW játékos és valószinű nem is leszek, de volt 1-2 beszélgetés amivel kapcsolatba a wow is a téma része lett, arról volt szó, hogy melyik MMORPG-nek hány szervere van, melyikek a legnépesebb szerverek és ott mennyien játszanak, melyiken a legkevsebben. De konkrétabb számot azok az ismerősök akik wow-al játszanak nem tudoktak mondani nekem, én meg kíváncsi lettem:) szóval:
    1. Melyik a legnépesebb hivatalos WoW szerver?
    2. Mennyien játszanak ezen a szerveren?
    3. Mennyi szervere van a játéknak?
    4. Melyiken játszanak legkevesebben és itt mennyien?

Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
  • WiLDoR
    EMOapó boldog karácsonyt kiván mindenkinek előre is

• Blacksheep333
    Kösz ;)
  • Fehercsoki
    Mivé vált eza topic?:S Már nemcsak a törtösök hanem más mmorpgsek is ide járnak kérdezni:S
  • HunnernesKonge
    Szokásos addon gond. Kapcsold ki az addonok felét, ha még mindig nem jó a másik felében van a gond. Felezd addig, amíg meg nem találod :)
  • maniac001
    Addon probléma lesz. Először kapcsold ki a titan bar-t ha használsz olyant, nekem az csinálta. Frissítsd az összes addont. Wowmatrix pl. jó erre.
  • Blacksheep333
    Sziasztok az a problémám lenne, hogy ha az inventorymban az egyik itemre ráviszem az a egerem, nem jelenik meg egy kis ablakban a tulajdonságai, legyen az egy fegyver. egy kaja, vagy egy potion. De ha már linkelve van vagy viselem azt az itemet, akkor már megtudom nézni.
    Tud rá valaki megoldást?
    Előre is köszönöm!
  • tigeroo
    helló!
    bocsi ebben nem tudunk segíteni, kérdezz meg 1-2 csillagászt vagy keresd fel a NASA-t!
    nincsmit!
  • amdopteron
    hello bocs hogy erröl kérdek de a cabal online ban hogy kell átmenni másik fun szerverre? mert csak a Mercury van meg a Jupiter meg Mars aki tudja hogy lehet átmenni fun szerverre az pls irjon köszi!
  • tigeroo
    hú miez a bérenc aláírás :d
  • D4nY
    hordás arathor szerveren lévő DK-m cserélném más karira.. (5-6 80lvl epix) nem kötelező pont ugyanerre a szerverre... legalább 78lvl-es legyen pm me több info stb...
  • Dr DeViLKiNG
    Igen.
  • NecroJoe
    Thekal sima ügy DKval solozva?
  • Lerstal
    EMO
  • ShaiHulud
    ja olyan 1-2% , de regen ilyen 0.0001% volt:)
  • WiLDoR
    92 alkalommal kellett kinyirnom érte baron-t, mire kidobta.
  • Tatyla
    itt nem lehet minden archit a neved alá rakni csak egy párat...