World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha mondjuk a pala helyett rugó ment volna, másképp alakúl a történet...
de ez csak theorycraft...
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Fehércsoki a horda oldal nem mindenkit vonz.Bár lehet hogy valaki attól érzi magát keménylegénynek hogy kiirthat egy falut mert az jó.Nálam a horda oldali öncélú pusztitósis ott tette be a kaput mikor a be paladin charger megszerzéséhez a quest kb annyiból áll hogy menj be startholmebe és öld le a templomban lévõ paladint.Azt a paladint aki a baron timedrunon segit ha leadod a nyakláncot a scarletrészbõl és a történet szerint a feleségét fogva tartja baron.Végül is a blizzard biztos tudja hol húzódik a határ a jóizlés és az idiótizmus közt kérdés hogy a játékosok tudják e.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
koszi az infot!
jatekban Turhás a nevem
amugy regen Diniz voltam, es leszek is nemsoka mert igen reaktivalom a karimat😊 (hunter)
Arathor serveren csinaltam 1 lockot
kerdesem lenne:
milyen elsodleges foglalkozast tanuljak meg?
nagyon homalyosan remlik a tailoring...ahhoz a skinning kell?
nagyon szepen koszonom a segitseget elore is
bár attól, hogy full s3 gear-es karit vesz, játszani még nem fog tudni vele -.-
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ui.: még mindig letojoom 😊 !
May the force serve you well!
May the force serve you well!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Kb ezek vannak,nezd at
A honor pontokat es a markokat pedig bevalthatod a szintedhez merten eleg profi cuccokra.
Szemely szerint nekem Arathi Basin jott be leginkabb,itt legalabb 20-30csatabol neha nyerunk parat.
Hetvenen megvásárlod az összes repus megvehetõ kék kezdõ pvp cuccot és azzal nekiállhatsz komolyabban bg-zni-arénázni.Eleinte azzal is halálra oráliztatnak de ahogy gyûlik a pontod ugy tudod megvásárolni a jelenlegi s2 geart ill fegyvereket mig meg nem lesz a komplett seted és el nem éred a 350 resilienc-t.Onnantól hogy megvan a 350 resi már arénában is lesz esélyed nyerni persze nem prot wari holy priest felálással.
Mert aki biztos helyre teszi_mindig, nem hagyja az asztalon a 23 órás raidközbeni dc utáni beloggolást követõen sem, nem vágja véletlen zsebre és mossa ki a nadrággal, annak valószínüleg nem fogják ellopni a jelszavát sem.
Persze ezért mondtam, hogy biztosan van egy réteg aki nem gondos az informatikában (mert nem ért hozzá), de gondos az élet egyéb területein, és azoknak ez remek lesz. De szerintem ezek kevesen vannak, és ez inkább azoknak lesz hasznos, akiknek nem lopják az accountját, de azt mondják hogy biztos-ami-biztos.
A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Többieknek:
Melohelyre tokennel lépek be otthonról, 2 éve. Még nem tûnt el egyszer sem.
Ha valaki ilyen béna, hogy egy ilyen szerkenytût elhagy - amit, nem nagyon kell hordozgatni - az megérdemli, hogy telefonálgatással szerezze vissza a belépés lehetõségét (ez még mindig jobb, mert nem csupaszították le a karaktereidet). Kötsz rá egy madzagot, és ráteszed a monitorodra. Ha gyerek van a lakásban, akkor meg elzárod, mikor nem kell.
Egyszerû dolgok ezek kérem szépen.
Amúgy észervettétek, hogy mindenben elkezditek nézni a még be nem következett rosszat? Ezzel az erõvel csoda, hogy ki mertek menni az utcára. Mi lesz, ha elcsap egy autó?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Azért ez picit megbizhatóbb szerintem.
A 2 loginossal annyi a gond, hogy ha keyloggerrel lenyúlják a gamepass-t, azzal simán be tudnak akkor lépni, a tolvaj meg úgyis a cuccokat akarja pénzé tenni, ami a karakternél, bankban van, szóval ha megszerzi a keylogger a pass-t, akkor a user mire hazaér a melóból, már csak a csupasz karaktereit fogja tudni nézegetni.
Az, hogy mi az accmanagement pass-a szerintem tök másodlagos, a pass-t nem feltétlenül akarják mindenáron megváltoztatni, hanem max. olyankor logolnak be, mikor melózik/suliban van a user, vagy épp alszik...
Már, ha jól értelmeztem a dolgokat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ezzel csak annyi a gond, hogy mire feltolod az új pass-t, etc, addigra, mire visszalogolsz már csak a pucér karaktereid fognak várni, meg az üres bankod, mert csutkára lefosztják seperc alatt...aztán utána mehetsz reklamálni a blizz-nek, hogy mi történt, aztán HA mákod van, talán visszakapod a cuccaid pár nap(?)/héten belül...
hát nemtom, én ezt a feeling-et vhogy kihagynám -.-
token meg jah, kérem, vigyázni kell rá, ennyi a titok. olyan helyre kell elrakni, ahol könnyen hozzáférhetõ, ugyanakkor nem kell tõle félni, hogy a kutya/gyerek/etc. megcsócsálja reggelire, illetve anyuci véletlenül kimossa, stb...
Aki ilyen hülye, annak lopják is el az accountját, nem sajnálom.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
blackravens