166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
WiLDoR #133971 azért fura, hogy két pve szerverbajnok "üti" itt egymást, mikor voltaképp ők azok, akik eldönthetik, hogy "kinn a prérin" akarnak-e pvp-zni, vagy sem... -
Dr DeViLKiNG #133970 eFight! -
#133969 army of dead rádment elsőre az tény, de azért van a cd, hogy eltoljuk. a 2 mob meg rajtam volt mikor revansot próbáltál venni nem rajtad :P. nem szép dolog hazudni :P -
#133968 ja,hogy te voltál az/meg most aki röhögcsél/ a "bátor" "hős" aki kivárta míg legalább 2 mobbal harcolok kikasztolta az army of deadet ELŐRE kinyomta az összes CD-t és nekemesett,hogy biztosra menjen??? jaaaaa akkor fogadd GRATULÁCIÓMAT!
az,hogy 2000+ os DPS-et tud tolni ez az elbaszott tinicsalogató klassz úgy,hogy 1 percenként shield wallozik,bone shilddel szarrá redukálja az ütéseket,és széthealeli az agyát és lever nos én kérek elnézést én vagyok a szar..... -
Jaroslav #133967 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet magas szintu fegyverenchantokat scrollra tenni (pl Massacre), mikor a legmagasabb szintu vellum is csak "Only able to absorb enchantments with a level restriction of 60 or lower."? -
#133966 Az én nevemen van,csak az egyiken tesóm játszott. -
#133965 gyanítom,de főleg a lényeg hogy a te neveden legyen mindkét acc... -
#133964 Ja és boldog karácsonyt mindenkinek:)(kivéve törtösök mer ők ne írjanak ide) -
#133963 Van 2 accom,az egyik régi de van rajta egy 70es ami kéne és ha átvinném a rendes accomra+másik szerverre akkor 2x 5kt kell fizetni? -
ShaiHulud #133962 minden olcsobb ha neten rendeled meg, nem csak a blizes:) -
#133961 kellemes ünnepeket!
azért néha nyomjatok egy shutdownpc-t :D -
#133960 Boldog Karácsonyt nektek is! -
#133959 Mindenkinek Boldog Karácsonyt! -
#133958 egyenlőre még nem resilienceből megy az aréna, a qrva nagy burst miatt. -
#133957 Szerinted cd galaxis mert ott 10%al olcsóbbak blizzes cuccok.(nemtom h még tart-e ezaz akció) -
Bhalage #133956 boldog karácsonyt kedves kollégáknak itt is! -
#133955 hali, valaki meg tudja mondani hogy hol érdemes megrendelni a neten a wowot a kiegészítőkkel együtt a legolcsóbban? -
Dr DeViLKiNG #133954 de már volt ilyen -
#133953 elég kevés ez a resilience sztem :) -
Lerstal #133952 passzátok mek poltok kahátsonjt!!!!!!!!!! -
#133951 warrior-nak ott az intercept,intervene,charge. Sámi kivétel ez alól, de mostmár annak is van cc-je.
A probléma ottvan, hogy nemtudom elnyomni a AMS-t, vagy az icebondot, mert arra nincs időm, hogy rune powert csináljak.
A cloak of shadow-nak az az előnye, hogy leszedi a debuffokat, AMS-nem. Ahoz hogy én használjak ilyen képességeket, rune power kell, ami nem jön csak ugy.
(btw, ez nem sírás)
A palám, meg csak bubi alól tudna kiszedni a bariból, minden más kilőve, ugyanis nem szabadon bóklászik, hanem stunba, van ő is végig. -
#133950 nem kéne pvp-ben napi kvesztelni. jót tenne az idegeidnek :D -
kisvihar #133949 Hivjuk fel Mulder ügynököt,ez már paranormális -
#133948 én is csodálkoztam először, de ilyenkor mindent ellenőriznek nem? Szóval akkor biztos h lehet azzal is ügyködnek, felgyorsítják vagy a fene tudja... :D Egy biztos mindent azért csinálnak h nekünk jobb legyen :) -
WiLDoR #133947 nem kell a para.
ez valami serveroldali technikai gubanc lesz, ma karbantartási nap van, fix, hogy mahináltak valamit a loginserverekkel is.
az nem létezik, hogy ennyi embernek globálban lenyúlják az acc-ját, főleg mivel nálam is ez van :) -
#133946 hát nemsokára kiderül :)
addig is lehet nosztalgiázok picit :D azt war3-mal játszok picit :P -
isi #133945 remélem azon ügyködnek hogy naxx 25 ne laggoljon -
#133944 Ugye elvileg ma kapjuk meg azokat a kis robotokat amik ölik egymást?:DSok altomnak nincs még meg=/ -
#133943 lehet valami nagyon nagyon javításokat csinálhatnak ha igy elvan havazva az oldal meg a játék is. Csak egy iciri picirit lassú az oldaluk :D
A lényeg h dolgoznak rajta... pár óra és játszhatunk is, amíg megnem jön a jézuska :) -
kisvihar #133942 Jah és Karácsonykor nem sértődök,pedig az asszony korán reggel már úgy megkinált....... -
kisvihar #133941 Kicsit ideges lettem,de nem miattad!!!!!,ugyanis brutal gold van a karinál és a klánbank is nálam elérhető...szóval egyből a legrosszabra gondolok -
#133940 igaza van SZERDA= Karbantartás!,de sosem volt ilyen,hogy nemtudtál belogolni és azt írta szar a PW-öd:S azért ez elég okod ad arra,hogy az ember aggódjon az accountja miatt! -
Probatbicol #133939 gondolkodj kicsit mielőtt megsértődsz -
#133938 lolol tényleg szerda van baszki:D -
kisvihar #133937 Uhh de okos,sőt írd még le hogy december 24 -
Probatbicol #133936 szerda -
#133935 jó kérdés...ilyen még sosem volt 2005 óta:P valami globális account lenyúlás:D vagy csak valami brutál technikai problemo....a blizzard oldala sem jön be már vagy 10 perce -
kisvihar #133934 Ilyenkor mi van? -
kisvihar #133933 nekem is bm+ Blizzard karácsony
-
#133932 viszont tudtam a titkos kérdésre a választ!:) és ez nagy szám,mert nemolyan rég dumálgattunk róla haverokkal,hogy egy csomóan nem is tudjuk mit írtunk be anno:D