World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
allinak ugyanolyan, mint hordának.
horda is el tud szárnyalni az npc-k mellett úgy, hogy nem húzza be õket, alli is (elég sokszor próbáltam már mindkét oldalon).
horda is tudja ninjázni a bunkereket, alli is.
horda bázist is könnyen be lehet védeni megfelelõ számú és megfelelõen pozicionált védõkkel, de alli bázist is ugyanigy be lehet.
amúgy akinek sok a gondja horda/alli oldalon av-vel a blackout battlegrp-ban (pl. bloodscalp, arathor), mert szerinte az cheat map, az próbálja ki a rampage battegrp-ot, ott alli csak akkor nyer csak av-t, ha van védelem. ha nincs védelem, akkor default alli lose, mert mikor az alli még galvangart, horda meg belindát öli, akkor az alli bázison már minimum 3 rugó/druida dolgozik a bunkerek elfoglalásán...ami mûködne is nekik, ha...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Type: Primary Tank
loldk ;p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
Ezekszerint mostmár így fogják felhívni a kedves felhasználók figyelmét, hogy frissíteniük kell az addonjaikat.
Na jó, akkor én is így fogok tenni. Köszi a választ.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem akkor írt ki ilyeneket - anno a a régi gépemnél amiben 2X512RAM volt - amikor az egyik RAM meghalt. Kiírta minden tesztre, hogy 1024RAM, meg minden fasza meg stb. de bármit akartam telepíteni - eredeti patch, XP(!!), Java stb. - mindig hibás, sérült fájlra hivatkozott. Megnéztem melyik RAM a jó - hol az egyikkel próbáltam telepíteni, hol a másikkal - és azt hagytam a gépben ami hibátlanul mûködött. Minden telepítési probléma megoldódott.
2. Proximo
3. Bartender3, Bongos
meg látok még 1 damagemeters addont is a videóban (ami szerintem egy ritkaszar movie, de mind1.)
letölthetõek innen: curse-gaming.com, files.wowace.com
(jah, tegnap aktiváltam én is újra az accom)
a jó öreg crassus visszatért <#vigyor2>#vigyor2>
wow ujratelepités utánán már nincs google-re hivatkozos hibaüzenet de ahgoy elkezdi a pecselés a gép újraindul
mi lehet a baj, volt már valakinek ilyen baja?
köszi
info kéne
egy videóban láttam ( http://www.youtube.com/watch?v=6R6FxETeAyc&feature=related ) pár olyan addont ami nagyon tetszik de fogalmam sincs hogyan kéne rákeresni..adonok terén nemigen vagyok otthon
1. egy olyan addon ami ilyen 3d-s modell szerüen berakja a target képét (lázsd a videó)
2. az az addon ami jelen esetben az arénában az ellet berakja egy "listába"
3. valamint az ameikkel a skill felületet ennyire össze lehet tölni/kicsiníteni, és átrendezi mint az a videóban is látszik
ha valaki ismeri ezeket kérem mondja el a nevét és hogy hol találom (nem merek találomra addonos oldalakon kutakodni, nemtudom meik mennyire megbízható)
köszönöm (ha lehet priviben)
valamint az 5-6 al elötti hozzászolásomra is várnék tippet ha van)
"The trees move. Do you not see it?"
...
conflict between lore ... ez van😊 ezt kell szeretni
amúgy s2noobot arra írtam h s1noob már volt most s2noob lesz a szöveg
per pillanat most én is rugóval nyomom és a 70 elõtti resimentes pvp nagyonbejön
shadowstep szerelmes lettem mondhatni elég op a dolog lvl 60 alatt
én mindíg utáltam a pvp-t de így tetszik a dolog😊
most h irl kicsit komolyabban szerephez jut költözés meló stb csak szintezgetni van idõm raidelni nem .. pedig hiányzik a hasteadinom....D de wowmentes netmentes környezetben hamar el is felejti az ember milyen függõséget okoz a dolog..😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
volt már valakinek olyan problémája hogy a wow pecslés a Google Desktop Search nevû dologra hívatközva nem ment?
(Google Desktop Search can cause problems installing Blizzard products. Please pause or close Google Desktop Search before continuing this installation. See http://desktop.google.com/support for additional information.)
ha mégid mendom neki hogy installálja ujraindul a gépem
namármost: Google Desktop Search nevû dolgot semmien formában nemtaláltam a gépemen sehol..se icon, de vezérlõpult, se start menü
probáltam hogy leszedtem ezt a Google Desktop Search-t és felraktam és ujra leszedtem rendesen, "szabályosan", de ugyan ugy azt írja pedig akkor már tuti nincs semmi ilyesmi,
valakinek van ötlete mi lehet a baj?
köszi
Priesthez tudnatok vmi buildet linkelni? konkretan shadow erdekelne, találtam neten, de franc tudja h mennyire mukodnek jol =/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
1szer újrarakom és máris AKAD sw ben és minden fõvárosban pedig eddig semmi baj nemvolt ahogy nézem ez az új patch 1 rakás ... lett...ty blizz...fizetünk is érte vicc.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)