166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Lerstal #134051 akkor menj el édesem nem kell olvasni.
-
eLiXir #134050 van akarhol a neten egy masik magyar forum, ahol a koztudott szemelyek es a hozza hasonlo szemelyisegek nincsenek jelen? csak olvasni szoktam amiket irtok de mar zavar nagyon... -
Lerstal #134049 SZÁNALOM :d sry caps -
Flammius #134048 Igen, az se semmi, de számomra eddig ez a kis PH-s zseni a csúcs, lvl40 után nincs újdonság, meg a vendor ugyanazt árulja. Na ne, és egy ilyen ember véleményt mond a wow-ról, amit mások komolyan is vesznek, botrány. Mégis hogy jön egy olyan ember ahhoz, hogy leszólja a wow-ot, aki annyira noob, hogy azt nézi mit árul a vendor, agyam eldobom. -
Lerstal #134047 vagy ha egy törtös mondja azt hogy " a tört ugyanaz mint az eredeti csak fizetni kell érte" na akkor felbaszom magam :D -
Flammius #134046 Ezt meg most találtam PH-n:) "a wowban nagyon untam az egyhangúságot, lvl 40 felett nem is volt szinte semmi újdonság, mindenhol ugyanazt áruló vendorok, semmi extra se." De jó, hogy egyes fórumokon ilyen professzionális játékosok is meg-meg villannak, a többiek meg komolyan reagálnak is rá. Itt legalább mindenki elküldi az ilyet a jó faszba. -
Flammius #134045 Mindegy, hogy horda, vagy ally, csak ne BS:) -
Lerstal #134044 félig.. XDXDXD
am téleg ugy néz ki -
#134043 ja hogy szmájli :D aszittem vmi nyíl :D -
#134042 góblinok a góbi sivatag őslakói -
#134041 Szerintem ne foglalkozz ezekkel a hülyékkel...
Kezdj góblint! Neutral ftw! -
#134040 De igaza van:)ally szar -
Lerstal #134039 mien igazam van pedig XD -
#134038 PFFFFFFFFFFf
BS ally for4ever -
#134037 Te már magad ellen beszélsz... -
Lerstal #134036 BS ally =botrány, oda semmiképp ne menj
hordázz -
Lerstal #134035 =] =) =D :> bocsi XD -
#134034 Horda.
De am mind1 amelyik neked tetszik. -
gta04 #134033 Hellósztok. Az lenne a kérdésem, hogy szerinteteK A Horda vagy az Ally oldalán érdemesebb karaktert kezdeni (Bloodsclap szerver) van egy 48-as ally-s karim, de szerintem még nem késő a hordába átváltani ha az jobb. -
Jaroslav #134032 Bump -
#134031 ez a => mit akar jelenteni? :D -
Lerstal #134030 IGEN!!!!!!!!!!!!
=> -
#134029 najólvan eldöntöttem, megveszem a wowot :D ha most megveszem simán a wowot meg a BC-t akkor még ugyanúgy tudok játszani, és elég lvl 70 környékén megvenni a WotLK-t ugye? -
voloume #134028 különb vagyok fickdeinestorytol mert csak akkor irok, hogyha valami felbasz vagy ha valamihez hozzatok szolni valami ertelmeset es nem irom vakvilagba a hülyeségeim -
Gumbo #134027 Ne hogy azt hidd, hogy sokkal különb vagy FickDeineStory-tól. Te is ugyan olyan nyomorék vagy. Nem örülök, hogy az l2 fórum mellett itt olvashatom a hülyeségeiteket. -
Lerstal #134026 helosztok -
#134025 hát mondjuk nemtudom melyik a jobb, a geek-ek wall of text-jei vagy ez az izomszag..:D -
Bhalage #134024 :DDD quality entertainment -
voloume #134023 mer te mit ? -
#134022 aztakurva mi folyik itt.
-
#134021 Te úgy körülbelülre megbecsülve csak úgy félig meddig nagyjából megközelítőleg esetleg lehetséges volna hogy megmondanád-e hogy mégis mi a faszt keresel te itt. :o -
#134020 szia.köszönöm én is eddig nem tudtam.de sajnos oracleból áttettem magam frenzybe teljesen véletlenül és tudatlanul,ott a barlangban.na ha valaki tudja,hogy ezt hogyan lehet visszacsinálni pls árulja el.kösz -
kisvihar #134019 Millio köszi -
voloume #134018 hidd el, hogy az igazi wow 70-80tol kezdődik -
#134017 Lvl 20ig lehet játszani:) -
#134016 Tényleg lvl 20ig lehet játszani, de ezt nem nevezném letiltott opciónak. -
FickDeineStory #134015 köszi csak ennyit akartam. 1 wow-os haver több letiltott opciót mondott mint te meg azt mondta h lvl 20ig lehet játszani (bő 1 évvel ezelőtt mikor kipróbáltam). Na mind1 kösz még1szer. -
voloume #134014 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
légyszíves ne rontsd el ezt a forumot, keress valami mást, de ez a hely sokkal jobb volt/lesz / néküled -
#134013 Mi az a sok letiltott opció? Nem tudsz levelet írni, AH-zni és idegenre whisperelni? Full kezdőként fontos dolgok ám ezek.
Meg lehet venni a játékokat alap-BC-Wotlk sorrendben, de csak a játék azon részével játszhatsz amit megvettél:
alap: max lvl 60, nem indíthatsz daeneit és blood elfet
BC: max lvl 70, +draenei, +blood elf, mehetsz outlandre
WOTLK: max lvl 80, indíthatsz Death Knight-ot, mehetsz Northrendre -
FickDeineStory #134012 figyeljetek, olyan kérdésem lenne, hogy ahoz, hogy world of warcraft-ot minden kiegészítővel együtt tudjam játszani meg kell vennem az alapjátékot a két kieg-el együtt vagy elég lenne az is, hogyha csak veszek 1 wow lemezt és elkérem a játék installált és update-elt változatát 1 havertól? Csak mert cdgalaxison néztem és a 3 dvd lemez a kisszállítással együtt 15-16 ezer forint körül van és ez azt gondolom azért elég nagy pénz kidobás lenne ha utánna nem jönne be a játék. Tudod van lehetőség Trial Verzióra is amit régen próbáltam, de a sok letiltott opció miatt abba is hagytam kb 40-45 perc múlva a játékot. Meg amúgy is azt gondolom, hogy egy játékot csak akkor lehet megismerni teljesen ha az nem tört v trial változat hanem minden elérhető a játékba? Ha esetleg ebbe tudna vki segíteni megköszönném.