166745
  • PSAV
    lehetséges. a barlangos elite-t kell legyakni még1x. az addokból meg azt hagyd életben amelyik frakcióhoz szeretnél repuzni.
  • kisvihar
    Helló
    Lehet butaságot kérdezek,de lehetséges Sholazaron a frakcio váltás?
    Frenzy------Oracle
  • Lerstal
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1107873273
  • Lerstal
    sehol. ugratlak :) cod totyik máshol van nem itt :D hülyeség amit mondtál bocsi
  • solikka
    THX és hol kapható?
  • Lerstal
    cod= Coordinate of darkcraft (world of warcraft kiegészitö)
  • solikka
    Hogyhogy? A Cod az nem egy rövidítés? Hogy lehet ugyanaz a ettő?
  • solikka
    Előre is köszi a választ a kérdésemre
  • Lerstal
    IGEN WORLD OF WARCRAFT = COD2
  • Lerstal
    de a másik sztem szánalmasabb, lacee XD XD
  • solikka
    Császtok!

Jó helyen vagyok? A Cod 2 toopicját keresem, úgy hallottam egy másik topicban hogy helyet cserélt a wow topical.-
  • Lacee
    ide fosni a szót, erre időt szánni úristennn

(és még ték is)
  • Lerstal
    nem kell chatre menni és nekem küldetni képeket idegen qrvaktol köszi :DDDDDDDDDD :DA:D:A:SDS:D:AD erre időt szánni URISTENNN
    (ugyanis felvett valaki)
  • NecroJoe
    Valaki meg tudná mondani az armorból jövő reduction hogy működik? Ami konkrétan érdekel:

Ha lvl 80on van 10K armorom ami 50% reduciont ad, akkor ha odaállok egy lvl 60-as mob/boss elé akkor 50%ot vesz-e le az armor a sebzésükből, vagy úgy számolja a játék mintha egy lvl 60as játékosnak lenne ennyi armorja?

Azért érdekelne a dolog mert elég érdekes hogy 1x K armort átüt egy lowlvl mob, ráadásul ha jól vettem észre x armor egyre kevesebb absorbot ad a magasabb szinteken.
  • Lerstal
    :OOO
  • TVelvet
    omg ! Retard-o-Meter is aktive! Retard-o-Meter overflowing,RUN FOR YOUR LIFE!

I love retards...
  • Sugam
    szép volt
  • tigeroo
    kik ezek a fiftik?:D
  • Lerstal
    áááááááááááááááááááá neeeeeeeeeeeeeeeeeee
    na meek bb

ui.: DXDXDXDX :D::D
  • Dr DeViLKiNG
    Égesd még tovább magad, hajrá. Csak neked nem tűnik fel, hogy saját magadat járatod le itt ezzel?
  • Lerstal
    1 honap ingyé'
  • Lerstal
    azzal h beirtad ide az msn-em mi fog történni? azt hiszed mindenki felvesz és baszogat?:D amugy egyáltalán nem zavar :] vagy aki használja az eszét annak beugrik hogy HÁNY ÉVES VAGYOKKKK OMFG LMFAO

csoki, megsértödtem :( persze mert azt se tod miaz:D

=]
    tigeroo-nak igaza van miért kell mindenkinek lámulnia
  • voloume
    szasztok, wow+bc ( ilyen egybe csomagos:D ) hez mennyi ingyér honap jar 1 vagy 2 ?
  • Fehercsoki
    Amikor ilyeneket látok mint te akkor örülök h nem allys vok:)
  • tigeroo
    gyarlók mind a két oldalon vannak

dee most karácsony van, frontbarátkozás, pvp flag kikapcs, /hug
  • Sugam
    lerstal -nak ment
  • Sugam
    "MSN azonosító: [email protected] " ok
  • Lerstal
    ÁHH NNEEEEEEEEEEE DE KEMÉNY VOLTTTTTÁL GETZÓÓÓ KEMÉNY!!
    megijedtem =(
    "láccik allys vagy azért akarod" - PPFFFFffffffffffff XD XD XD :DDDddd
  • Fehercsoki
    Csakazértse kötök beléd:)(láccik allys vagy azért akarod)
  • Lerstal
    CRASSUS(vagykiafene) KIONTOTTE SZIVET NE BANTSATOK WOWLIFER.
  • Lerstal
    ugyanez jellemzo a hordara, mert alliskent tapasztaltam
    es ugy mondod kb ezt (mert jellemzo nub vagy), hogy te is 10v1-ben harcoltal , kinezem beloled szal stfu gtfo thx bai.
    LECCI KÖSS BELEM.
  • Tatyla
    én már úgy vagyok vele ha betámadnak nyílt terepen,hagyom magam had recskázhasson nyugodtan a paraszt...
  • Fehercsoki
    Hát ja ez télleg gyerekes főleg úgy h mindenki tudja h az ally noob és csak 10v1be mernek jönni mert egyedül szarok és csak jó gearbe merik megtámadni a szar geareseket.
  • tigeroo
    crassus a nemes MMO lovag, nem tudtad?
  • tigeroo
    az a baj,hogy konkrétan leszrom (...)

akkor miről beszélünk?
  • antgecc
    Jéééézusom, ennyi idő után is ezen az ally vs horda dolgon puffogni..... :DDDDD Hát istenem, mennyire szánalmas és gyerekes! :DDDD
  • PSAV
    nem szép dolog hazudni még mindig. miközben felittad magad melletted ölögettem a mobokat nem rántottalak be low hp-n. emote meg akkor ment mikor 5k hp-n megpróbáltál elmenekülni :D, bár az igaz, hogy az utolsónál neked esett +1 player. azt nem értem minek mászkálsz pvp flaggel, ha fel vagy sértődve, ha valaki megcsapkodja a szádat.
  • [HUN]Crassus
    ja és míg én ezután sem leszek fosógép addig a sráchoz hasonló fasztarisznyák kikapcsolják a pvp-t és elkullognak vagy hívnak egy tucat másikat 1 ember ellen és EMOTEOLNAK.....,de ha szarban vannak tüntelőleg nemcsinálnak semmit vagy eltakarodnak...semmi tartás nincs bennük.
  • [HUN]Crassus
    az a baj,hogy konkrétan leszrom ha betámadnak hiszen nemvéletlen járkálok így:P, a baj csak az,hogy egy kariról 50k hp-t verek le és nem megy 70% alá?! az mi a picsa már?
    healer más tészta,mert ott tudom szakítnai a healt/dönthet a reflex,jó időzítés,taktika/ ,de ezek az OP gyógyulós/absorbos képességek beteszik a kaput.
  • [HUN]Crassus
    hát persze.......nyomi fosimanó allys vagy mint a háromnegyed szerver.