World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Mindigis piros dömpert akartam, csak már volt egy kék és nem volt szivem otthagyni. meg ugye a sok kékdömperes ismerõs <#rinya>
tigeroo
ez csak 1 játék, nem mindegy ki-melyik frakcióval játszik?

a játszótéren a piros dömperesek kiközösítették a kék dömpereseket?<#idiota>

edios
"Úgy néz ki, hogy az allis oldal a sötétebb."

Ha ennyibõl állapítottad meg, akkor úgy néz ki, hogy inkább te vagy a sötétebb<#zavart2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

BEAST
A BS minden csak nem bizonyitek egyik fel mellett sem 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zsoltika 007
Én is próbáltam már mind2-t és sokkal érettebbek a hordások. Nem is értettem miért anyáznak hogy a bs ilyen meg olyan szánalom. Mikor én 100-ból kb 5-6 emberrel találkoztam aki tahó volt. Amúgy nekem is sok ismerõs allis.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nem akarok én általánosítani és valóban nem lehet pontos tényeket megállapítani fél óra játék után. De ez volt az elsõ tapasztalt. Én nem vagyok egyik oldal ellen sem, hisz a haverok is allisok, és nagyon rendes gyerekek. Biztos vannak jó fejek és idióták mindkét oldalon, csak meglepett a tegnap este. Hordás oldalon soha nem tapasztaltam ilyet. De lehet csak pechem volt és belebotlottam egy 15 év átlagéletkorú társaságba😊
Csirke4
Érdekes én tegnap szinteztem a warlockot, jött egy pala adott buffot, mikor rámjött egy csomó mob a mellettem lévõk segítettek hogy ne haljak meg, egyszercsak rámwhisperel egy tök ismeretlen 62-es pala, hogy kell-e bármilyen questben segítség. A köcsög kurva allisok mindenit.
HunnernesKonge
Ezaz általánositsuk az egyik frakciot fél óra játék után. gz
Kis szöszenet az Allis vs. Horda témához. Van egy hordás Blood elfem - 20-as a kicsike - nem vagyok egy nagy játékos, magam kedvéért császkálok pár órát. Teljesen kezdõ, amatõr vagyok. A hordás oldalon jön egy nagyobb kari 30-es, 70-es tökmindegy, int, ad egy Buffot megy tovább. (szinte) Kivétel nélkül. Tegnap csináltam egy allis humán palát, mert a haveréknak ott van guild és szeretnének néha velem nyomulni. Nos az allis oldalon NEM TALÁLKOZTAM olyan nagyobb karival aki nem állt volna meg mellettem nevetni, vagy nyomni egy "lol"-t. Buff egy száll sem - ami nekem nem hiányzik, csak a hozzáállást mondom - mert elvagyok én magamnak. Úgy néz ki, hogy az allis oldal a sötétebb. Megállhat nevetni melletttem egy hetvenes kari, nyugodtan, hisz lehet vett acc, én egy hetvenest sem tisztelek azóta, mióta olvasom itt az acc vásárokat.
BEAST
<#wow1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
azért is berakom😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
na jólvan basszák meg a deatknight.infójukat😄

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
DK quest végén ilyen cuccokban fognak pörögni a DKk

kb outland zöld szint szóval szerintem felesleges lvl60 szarokra pénzt költeni

V9ykn8_TZL0

és ezt ugye alap gearben csinálja 😊
gondolhatod milyen lesz a már elõkészített fullos "twink" gearben

Calver
outland sucks.

restedbõl told ha lusta/normális/emberi lény vagy.

"The trees move. Do you not see it?"

mivel level 60-tol mar a kieges szintek vannak es kb ugy terveztek hogy annyi ido legyen 60->70 mint 1->60 ezert joval tobb xp kell adott szintlepeshez😊

http://www.wowwiki.com/Formulas:XP_To_Level

itt lathatod lentebb, hogy mennyi xp kell az adott szinthez.

Lacee
ne fledd, hogy kb 500 és 1000 közötti xp-t ad egy mob is, és elég sokat kell ledarálni. amúgy igen, ez van...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Srácok, 58on átmentem outlandre, most 60as vagyok haverral toljuik 63as questeket is csinálgatunk stb, de leadjuk 10k-és 12k között mozog a quest xp rate. namost megnéztem leadom 3questet és 1 csikot megy az xp bar, tehát ha 3quest 1 "csik" akkor 20csik van és az 3x20= 60 ? 60db quest kell egy szinthez? ez baromis soknak tartom, vagy ennek igy kell lenni?

Get a life!

http://www.novagamers.net/files/envy/Beta/Blood%20DK.wmv dk blood spec movie, ezt igencsak nerfelni fogjak imo😛

s0n1c
pitbull és ecasting bar azt hiszem
sziasztok egy olyan inerface addont keresek.
http://www.revised.hu/e107_files/public/1188826030_23_FT0_interface.jpg
tehát végülis a playernek az ablakja meg a targeté... ez nem xperl szentem és gondolom a castbar az addonnal jár 😊

Kiszedték locktól legalábbis.
(Na nem mintha valami értelmes spell lett volna. 51 pontos talentnek meg fõleg)

ah, akkro az atrocity valami mob spellje lesz ezekszerint? mondjuk nem irja hogy trainer szal lehet.

tigeroo
/felszik a földön a röhögéstõl<#nevetes1>
Tatyla
te meg egy árokban az jobb?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

l33t
Szegény kockák, mind a képernyõ elõtt fogtok megdögleni <#szomoru1>

s0n1c
nekem eddig is zseniális volt a grafikai megjelenítés ez már csak hab a tortán \o/
minden class 2 skillt kap
warlocknak ez az egyik, a másik a circle

midnen treere van neki egy uj, minek tobb?

affli: aoe corruption
demon: demonc circle
destro: shadowflame

Magh
Az eddig is volt, de a Haunt helyett mi lesz?

Omg nem lehet mortalstrikeolniexecuteolnititangrippel egyszerre??? what ?? blizzard sux...

Btw a warrior új neve a kiegtõl barbarian

Magh
Eddig a Haunt egy alap spell volt, most meg berakták a Cripple helyett affli végére, érdekes. Ez is mindnehol másképp néz ki, hol 20% all damage, hol 50%. Akkor viszont mi a lockok másik új alap spellje a circle mellett?

Davidus
cripplet már le is cserélték😛

V9ykn8_TZL0

edios
Wtf? Turbóznak a már 4 évvel ezelõtt is elavultnak számító motoron? Ha igen, épp ideje volt..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Davidus

V9ykn8_TZL0

Tessék. Mondtam én, hogy jön valaki aki jobban ért hozzá😛
Narxis
én

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lacee
nem kell más dvd-je, le lehet tölteni a kliensprogramot innen is:
http://teaser.wow-europe.com/

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nekem benne volt az eredeti játékban a 10 napos trial kulcsa és ha jól értelmeztem - fordítottam - az útmutatót, az én DVD-m kell telepíteni annak a gépére, akit megakarok hívni és a trial kulccsal kell reggelnie..szerintem úgy tudsz ha valami ismi megveszi és meghív egy 10 napos trialra. De biztosan jön valaki aki jobban tudja ezeket és kiokosít.
Davidus
MS nem fog nagyobbat sebezni attol hogy a masik kezében is 2H van😄

V9ykn8_TZL0

Tatyla
valaki kapott már béta kulcsot?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

GamerAdams007
A vicc, hogy mindenki azon sír, hogy a warri majd wotlkba jön a 2x2-vel, és nyomja az iszonyat MS-t, meg amikor kedve van executol egyet. De arra nincs idejük, hogy megnézzenek egy rohadt talentcalcot és rájöjjenek, hogy 2x2 überdmg VAGY pvp-re az execute és a mortal, a titans grip mellé a másik két pvp-nyerõ skill nem fér be pontba, magyarul ismét egy értelmetlen talent pvp-warrinak. Raidre viszont mostantól talán viszik, mer lesz elég dpse.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

valaki tudna segiteni, hogy hogyan tudok trialt csinalni? elvileg ugy is tudok ha nem veszem meg a jatekot ugye ?

k O T T A
hát ahogy néztem midenn tank elég tápol threat generáló spelleket kapot meg átdolgoztak pár talentet szóval aggrogondot salva nélkül is el lehet majd viselni ez csak a nagyon rakoncátlan emberekre kell majd rakni(reméljük)😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

magus
hogynekedmennyitürelmedvan

nekem a kard tetszett, ami a hátán volt O.O

s0n1c
így van iwin buttont akarok... smartboy
Davidus
deathgate spell animáció
hazateleportál a trainerekhez😛

V9ykn8_TZL0