166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
bom #134091 lol :d -
#134090 Pont most néztem FS-en, /worship, nagyon nagy! -
Dr DeViLKiNG #134089 csak te vagy helikopter. -
ShaiHulud #134088 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=97157
ezt nezzetek inkabb mekkora kiralysag! -
#134087 Nem célzott arra, mert csikin ezt benézte. :) Devil is. Te is. Ez egy ilyen nap. -
bom #134086 Arra célzott h talán iróniát tartalmazott a post, te meg nem fedezted fel. Talán. -
#134085 Ne nekem mond, hanem neki. :D -
Dr DeViLKiNG #134084 Fail. -
#134083 Ja, az eredeti meg ingyen van. És te alkotsz negatív véleményt másokról észlény. -.- -
#134082 Pedig a tört ugyanaz mint az eredeti csak fizetni kell érte. -
#134081 Te komolyan ekkora faszláma vagy? Accountot nem bírsz csinálni de azt nagyon tudod hogy az igazi wow 70-től 80-tól kezdődik. -
#134080 Kösz! :) -
ShaiHulud #134079 title miatt?:P gz -
#134078 Lehet hogy azzal van a gond hogy nem támogatja a VGA-mat? :( -
#134077 ITT néztem meg a gépigényt a gépem paramétereivel és elvileg futnia kell. De PC-n már kipróbáltam és ott működött csak mielött nagy beruházásba vetném magam hogy megvegyem a játékot előtte azért ki szeretném próbálni.
Hát ezek szerint nem fogom kipróbálni
Ha esetleg valakinek van ötlete mi lehet a gond az kérem ossza meg velem. -
#134076 Nem a géped, az bőőőőőőőven elég ugyanis a futtatásához. -
#134075 senki nem tudja mi lehet a gond? -
#134074 Hello!
Leszedtem egy 10 napos trial versiot.
Csináltam ACC ot. felraktam a játékot de nem indul. Rámegyek a játék ikonjára és semmi nem történik.
LAPTOP on szeretnék játszani. A laptopban HD3200 VGA-m van az elvileg bőven elég hozzá. 2GB ram és egy AMD X2 PROCI.
Fujitsu siemens 3515 laptop.
Szerintetek mi lehet a gond? Ja és VISTA van a gépen. -
#134073 pewpew -
#134072 :DD
very true -
#134071 Nem kicsit lehet érzékelni, hogy suli szünet van. Munkaidőben is fikázzuk egymást, de annak legalább van egy színvonala és az ember nem érzi úgy magát, mintha az általánosban lenne. -
voloume #134070 2 honapja abbahagytam a jatekot, és annyira elvakított a viszont latas öröme , hogy kikaptam 2 papirost a dobozbol amin valami hosszu szam/betu sor, de azt nem neztem hogy az eggyik a 10 napos trial key es nem az alap wow :) -
voloume #134069 jajó akkora egy segg vagyok:D megvilagosodtam -
#134068 húú papi akkor nemtudom. próbáltad beirni ismét az alap wow cd kulcsát? hátha... de akkoris szerintem csak triallal érdemes accountot kreálni (trial 10nap, és rá jön a 30nap a cdkulcsból, és kavar sincs, tiszta sor)
ha ezsem jön be akkor jöhet a klasszikus számla/személyi scan, és az e-mail alkudozgatás -
#134067 <*achievement earned! asshole*>
title: hey mon, imma nasshole , yo dang! -
voloume #134066 jo battlechest.. megcsinaltam az alap wow cd keyyel az accot es most azt irja, hogy trial
billing info: This is a trial account and no subscription can currently be added. Please upgrade your account to a full account before adding subscription details.
es alatta kell megadni ez a retauk authentication key-t es ezel tom upgradelni -
#134065 előbb ehhez is megkell venned az alap wowot.
egy wow, egy cd kulcs, egy account. egy cd kulcsal ami jár a wowhoz azzal upgradelheted "teljeskörű" accounttá a trialt. utána jöhet a bc + woltk kombó, ki-ki belátása szerint. -
voloume #134064 cső, csinaltam most uj accot és most erdekelne, hogy most aztirja, hogy trial és kér valami Retail Authentication Key-t , és hogy ez hol található, meg hogy hogy tom ezt az accot bc-re upgradelni ? -
WiLDoR #134063 azt én sem tudom, de ebből a dedós hülyegyerek stílusból már igazán visszavehetnének itt egyesek -.- -
MURopi #134062 boccs a dupla postért EZT MUSZÁLY
" ÁHH NNEEEEEEEEEEE DE KEMÉNY VOLTTTTTÁL GETZÓÓÓ KEMÉNY!!
megijedtem =(
"láccik allys vagy azért akarod" - PPFFFFffffffffffff XD XD XD :DDDddd "
az ilyen hozzászólásokon te nem szégyelled magad? én érzem szarul magam hogy el olvastam a hozzászólásod... egy három éves gyerek nagyobb oltást tudna mondani mint te... és a hibákról még ne is beszéljünk te tudatlan... az az stfu gtfo thx bai ugy van hogy kthxbai...
ui.:mini laptoppal írtam szóval küszködés érdemrendet kérek :) -
MURopi #134061 mit keres itt ez a nemtúl agyon képzett ember? eddig öröm volt olvasni ahogy szolídan oltogattátok egymást, de ez a gyerek... nagyon sok bölcseletet vagy tapasztalatot oszt meg a hozzászólásaival... sugárzik a véleményeiből az értelem, csak azt nem értem ilyenkor hol van a moderátor? -
#134060 és a moderátor merre van? -
#134059 nem lehet felhasználónként korlátozni a topicok látogatását? :) -
#134058 msn meg privi.hu generacio... -
bom #134057 az jó, mert nem vagy az. -
Lerstal #134056 "XDXDXDXDXDXD" -t nem irtam és ha vissza olvasol pár oldalt akkor nem csak XD-k vannak bölcs kommentjeimben :D
nem hiszem hogy vicces vagyok
-
#134055 Nem fiam az a baj hogy az neked egy kommnent hogy "XDXDDXDXDDXD"
Gondolkozzál már holvagy
"SZÁNALOM :d sry caps"
Ezt is kb ugyan annyi idő alatt ki lehetett volna javítani mint beirni hogy sry caps. az a baj hogy azthiszed tevagy itt a vicces gyermek, csak kurvára nem vagyunk rá vevők
(egy javarészt read only user véleménye) -
Lerstal #134054 de az a baj hogy régebben se ment semmi téma. mindig csak egymás nyúzása. csak most beszálltam :D -
Lerstal #134053 hmm.. ki van velem ? XD XD -
eLiXir #134052 de epp ezaz, hogy en szeretnem :) csak nem a Te ikszdejeidet, hanem az eddigi emberkek velemenymegosztasat, semmi szukseg ilyen hangulatrombolo emberekre mint Te vagy. de lehet csak en nem birom a firkalasaid, lehet egyedul vagyok ezzel.