166745
  • Tatyla
    folytathatod
  • [HUN]Crassus
    azt mondja meg vki a haver MEAH/DK-Arathor/ Arénában miért nem jön vissza Ghoulként? pedig van rajta talentje.....előre is thx /lehet lámák vagyunk?:P/
  • kabel15
    Ott tudod folytatni ahol abba hagytad. De meg kell venned az alap WOW + BC + LK és csak utána tudsz játszani.
    De javítsatok ki ha ez nem így van.
  • Oros12
    Hy!
    Azt szeretném kérdezni emberek, hogy nekem csak sima WoWos accom van és feltöltöttem 10 napos trial verzióval.Ha letelik egyből be is tudom fizetni mert megvan a pénzem... azt szeretném kérdezni, hogy ha elkezdek egy új karit 1 es szintről és letelik a trial és befizetem rendesen akkor azt a karit ott folytathatom?
  • bazsi123
    az alap eu-gb wotlk milyen verziójú? 3.0.1? nemsokára újra kell telepíteni a windows-t, és ugyan le van mentve egy csomó peccs (tbc utániak), de jó lenne tudni, hogy mit törölhetek :-)
  • kabel15
    most felraktam azt a 14 napos verziót amit még régen Bécsben kaptam.
    Csak az a gond hogy az meg német. Azt át tudom rakni valahogy angolra?
  • Bhalage
    hát ebből a sokmindenből csakis egyet lehet leszűrni - noob vagy :D
    mi más lehet; a kari meg a rota meg adott ;d

amúgy lehet hogy a raidbuff hiányzik, meg egy barátságos boss akin ki lehet tolni apuit-anyuit ;d

vagy !titokban! (pszt!) a blizzard nerfelte a karid, mert tudták, hogy ki játszik vele és milyen lenne már, ha op karival tolnád, elvégre neked mindig a leggyengébb karik valók, mer akkora isten vagy, még kilépne a másik 10millió player, miután lepwnoltad őket ;d nem tenne jót az üzletnek. ennyi.
    ilyesmi
    :d

olvasgassad EJt hátha megvilágosodsz..
  • edios
    Nem sokat számít az oprendszer, amíg win-es gépekről beszélünk.

Nincs olyan, hogy nem megy, egy normálisan működő gépnél.
  • kabel15
    de azon XP van ezen meg VISTA. De majd megpróbálom azt is.
    Csak nem szeretném ha kifizetek érte egy rakás pénzt és nem megy.
  • edios
    Akkor a leggyorsabb megoldás, ha arról a gépről átmásolod a wow mappát, amin működik!
  • kabel15
    Kaptam régen egy 14 napos változatot CD-n megpróbálom azzal.
  • kabel15
    Tudom hogy a játék több giga. De ez valami trial a másik gépemen már megcsináltam és ott is csak 1.3mb szedett le és működött.
    Ugyan úgy csináltam mindent de itt mégsem megy.
  • edios
    Pff.. letöltötted egyáltalán a játékot?:D

Figyu itt több giga adatnak kell lennie a gépeden, hogy tudj vele játszani, azt tudod?

Ez úgy működik, h először le kell tölteni/felinstallálni/felmásolni a gépedre, és akkor lehet elkezdeni a játékot.

A teljes verzió 11+ giga összesen, trial nemtudom mennyi, de nem 1,3 mega.
  • Lacee
    hát akkor ezt benéztem... csak amiatt gondoltam, hogy a playre kattintva nem történik semmi, drivernél valami üzenet vagy látványosabb hiba meg szokott azért jelenni, nem?
  • kabel15
    Hát nem jött össze.
    de nem is telepít csak lejön egy 1.3mb fájl azt megnyitom kiad egy oldalt ahol support options és play van play re kattintok és semmi nem történik
  • edios
    Telepítéssel nemhiszem, mivel úgyis fut a játék, ha csak simán kézzel felmásolod a wow fájlokat egy gépre.

Fájlok ellenőrzésére meg ott a wow gyökérkönyvtárban a "Repair.exe". Ha azok rendben vannak, akkor ez vmi windows/driver dolog lesz inkább.
  • kabel15
    Azért gondolom hogy a VGA val van a gond mert az NFS carbon és a SPORE sem megy el. Viszont a Test drive unlimited szépen megy.
    De megpróbálom azt amit mondtál.
    Ha megvagyok írok hogy hogy sikerült.
  • Lacee
    nem tudom mi lehet a gond, de szerintem nem a vidkártyával függ össze, inkább a kliensprogrammal. próbáld meg azt, hogy letöltöd a wow-europe.comról újra a trial programot, szerintem a telepítéssel lehet valami baj.
  • TVelvet
    úgy hogy ők, aktuális dps-t mérnek tizedmásodpercre pontosan, te meg gondolom átlagdps-t. azon persze nemfog annyit mutatni, mint amennyit mondanak.
  • kabel15
    Sziasztok. A problémám még mindig megvan. Nem indul a játék.
    HD3200 as VGA-m van ahoz kaptam egy 10 napos TRIAL verziót.
    El szeretnék kezdeni a játékal nórmálisan játszani de mivel a trial sem indúl ezért addig nem veszem meg.
    Szóvall szerintetek mi lehet a gond?
    Leszedtem csináltam acc ot felraktam. rákattintok az ikonra kijön egy óldal ott rámegyek hogy PLAY és semmi nem történik. Le kéne szednem valamilyen drivert? Az ATI oldaláról leszedtem a leg frissebet azzal sem megy. nem tudom mi lehet a gond
  • t0ma
    urak, tom, hogy van ojan oldal ahol a het legjobban keresendo AH-s arucikket mutatjak.
    De van-e olyan oldal ezen kivul ahol ezt nyilvan is tartjak? Szoval nem csak az aktualis hetre vonatkozo adatok vannak meg, hanem mongyuk 3 honappal ezelotti? Es persze az adott arucikk ara is ott van, nem csak hogy hany darabot adtak el a heten.
  • Omlás
    Nah jah :/ követik a divatot saját egyéniség az egyenlő a 0-val.

node OFF OFF :)
  • bodesz
    a nagy kockákról nemis beszélve mint sok wowos...
  • Dr DeViLKiNG
    Mit vársz az olyanoktól akik az ilyen chat.hu, meg iwiw meg ilyen szarokon nevelkedtek fel? :p
    A nagy világfájdalmas emokról nem is beszélve.
  • WiLDoR
    nem, nincs.

persze, hogy ki van rakva, alapdolog :)
    de valahogy mégse klappol a dolog, a másik meg amit nem vágok, hogy irják itt-ott fórumokon, hogy 17-0-54 talent builddel, híjjdedurva 4-5-6k feletti bossdps-eket produkálnak egyesek.
    de mégis hogy? mert én bárhogy csinálnom, istennek se akar 3-3,5k fölé menni a dps, s egyáltalán nem szar a gear-em (unbuffed 3405 ap, 32,48% crit, 296 hit), rota a leirtak szerint, de valahogy mégse okés a dolog.
    wws-t ezekről a 4-5-6k-s raid bossdps-ekről persze még nem láttam, de kiváncsi lennék 1-2-re (ok, aoe-vel én is röhögve csinálok ennyit trash-en, de az nem mérvadó)
    szal' most dilemmázok, hogy hol a hiba, de még nem birtam rájönni, hogy mi nem klappol -.-
  • Lerstal
    magyar törtSZERÓs.
  • WiLDoR
    én sem értem ezt a mai "fiatal" korosztályt, de komolyan.
    szerintem baromi egyszerűen le van irva minden a user manual-ban, a wow-eu hp-n is, gyakorlatilag a szádba rágják mindenhol, hogy ide kattints, villog a felirat, mesél, zenél, odairják, hogy ezt és ezt a kódot add meg, mellette ott az ábra, hogy hol találod, bazi nagy piros karikákkal ellátva, hogy nézdmá' ott, látod?, azt a pár karaktert pötyögd be ide.

de nem baze, ide kell jönni, ilyen dedós módszerek mellett is, s még dedósabb kérdéseket kell feltenni, egy olyan folyamat megnézése után, amin még az 5 éves unokahúgom is röhögve végigmegy...

s ez most nem smooka-ra vonatkozott elsősorban, hanem úgy globálban mindenkire, aki arra nem képes, hogy elolvassa azokat az infókat, amiket beleraknak mondhatni a szájába -.-
  • Lerstal
    atyajézuskauristen
  • tigeroo
    most mire ilyen nagy az arcod? vergődöl itt, közben meg olyan omg kérdéseket teszel fel hogy már a falat kaparom.

ha GC-d van de nincs még alapjáték akkor mit sírsz? a retail cd kulcs serialját kéri, kéne tudni olvasni és nem rinyálni mint valami hülyegyerek

ez főleg a #134117-os lámulásodra ment. de a többi kommented sem kutya.
  • Smooka
    Királyos. Itten megveszem.
    Meg akartam rendelni de pont annyi a szállítási díj mint a kedvezmény. :D Úgyhogy inkább majd elszaladok érte. Köcce a tippet!
  • Omlás
    BS-en elég sok magyar van, ennek vannak előnyei és vannak hátrányai is.
    Galaxisban vettem én is nemnagyon találtam olcsóbbat náluk igaz én egyben vettem all in one de így is megúsztam 15 ből és házhoz hozták wotlk premier napján.
  • edios
    Ittenmegmégolcsóbb link.
  • Smooka
    Sok Magyar van a BS-en?
  • Smooka
    Köszönöm!
    Úgy néz ki, h olcsón szilveszterezék és lehet h még ma megtudom venni a két játékot. A Saturnba most 6000 forint a kettő együtt. Elvileg...
  • Omlás
    Hali!

Lépésről lépésre kell uppolni!
    WOW
    BC
    Wotlk

Magyarul ha BC vel akarsz játszani kell az alap wow is. Amúgy ha nincs megadva alapwow kulcs nem is fogja engedni sem a BC-s se a wotlk kulcsot beírni.

BS en vagyok én is :).

• Smooka
    Ezért döntöttem úgy h hagyom a picsbe a trialt és veszek egy GC-t! De akkor még nem tudtam h regisztrálni kell a klienst is... Ez volt a fennakadás...
  • Smooka
    Azzal kezdtem de erős korlátai vannak. PL max 20as szint, max 10 arany, korlátozott chat, satöbbi!
    Csináltam egy rugót de nem igen akartam így játszani! (És a trial-om is Sima Kliens-es volt és BElf et akartam csinálni)
  • Smooka
    Idézek magamtól:
    "Nah mind1, 10.én találkozunk a bloodscalp-realmesekkel addíg is tsaó! ;)"
    ez volt az utalás arra h 10én megveszem és opgradelem.
    Belátom nem volt teljesen egyértelmű, de normális "hangnemben" feltett kérdésre normális "hangnemben" válaszolunk igaz-e...
    Mind1 Hagyjuk!
    Témát lezárva: fizunap megveszem a játékot és upgradelek trial-ról.
    Mellesleg lépésről lépesre kell upolni az accot? Úgyértem Alap kliens -> Burning crusade vagy upgradelhetem egyből Burning Crusade Auth key- el?
    (Vagyis megvegyem a klienst is vagy elég ha a BC-t veszem meg?)
  • zomgzerg
    akkor a 10 napos free lófasszal kéne kezdeni TALÁN
    gondolom nem elég jól látható a hét méteres plazmatvn a kibaszott nagy felirat ha elmész az európai wowoldalra
  • Smooka
    Te miröl beszélsz?!
    A saját hülyeséged fáj neked, már bocs!
    Felfogtam h a CD kulcsot kéri, legutolsó hozzászólásomban arra utaltam h 10én (fizunap) megveszem a játékot és upgradelem az accot.

Mit nem lehetett ezen megérteni?