World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
nagyon állat dizájn, mintha egy új játék lenne!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jazzy
2 ember is leveri köszönöm a belémkötést.
Ettõl függetlenül egy PUGból nem fogja 5 éppen mercilesst farmoló zöld geared leverni kkthx.
Lynx_TWL
na te fürdõskurva, kiosztalak...

3 év után vannak még ilyen idióták, akik allis és hordás játékost megkülönböztetnek hát alap, hogy "kifigurázom"
(crassus meg a fórumra jár sírni...)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ezek olyan hülyék, hogy holnapig magyarázhatnád, akkor sem értenék meg a lényegét...

๏̯͡๏﴿

TDC Geronimo
<#szomoru2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
na te inkább maradjál csöndben

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
én vagyok itt a színvonal köszi

Fehercsoki
5 ember leveri nemrég öltük le 5en.

jazzy
Nem tudom mikor av-ztál utoljára, de a horda kezdõhely hátrébb lett rakva, balinda pedig meg lett erõsítve. 5 ember nem veri le.

Ettõl függetlenül nem sírok mert csak premadebe vagyok hajlandó avzni azmeg szinte default win.
Davidus
pár új monszter

ez meg valakinek a setje😛

V9ykn8_TZL0

Lacee
kiesett a billentyûzetbõl a vesszõ gomb? nem kicsit nehéz olvasni így.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A hordás tornyokat viszont könyebb bevédeni mint az allisokat amit szinte lehetetlen.A horda bázisra két pici ajtón is kerezstûl kell verekedni magát a támadónak és ha van védõ azt csak 10 nél több játékossal lehet bevenni.Igazából sosem értettem hogy a hordások miért a kapuhoz ragaszkodnak hogy azt védjék ott már az egyik torony melett át lehet menni a kerítésen azaz két irányból lehet támadni.AV kialakitása egy dologban kedvez csupán az allinak mégpedíglen hogy van három pont is ahol 5-6 játékos nagyon betudja lassitani a hordát ha ez megvan ill legalább 2 torony vissza van szedve nyer az alli pontban még akkor is többet vagy legalább közel annyit kap ha premade horda beüti a törpét.

Horda oldalon a könnyités az Balinda azt vagy négyen öten leölik nem is értem miért megy be legalább 20-30 játékos.Balindát is jóval nehezebb védeni mint glavangert ill a horda közelebb kezd ugyhogy kb egyenlõek a feltételek.Valójában az a fél nyer amelyikben kevesebb a leecher és nem észnélkül megy elõre.
Botond
Simán meg tudod csinálni, mint ahogy a hordások 70%-90%a nem. Allyknál meg fel sem merül a kérdés.
Simán meg lehet csinálni mindkét oldalon. Mindezt 3 allis és 4 hordás kari után mondom :p

Botond
Ha nem látod a "van rá 1% esély, hogy jó helyre állsz" és a "tekerheted mint a hülye úgyse látnak" közötti különbséget akkor a hiba az ön készülékében van.
igy is lehet nézni, meg úgy is, hogy kedvelem a változatosságot.
kinek mi jön be...

te vagy itt a nagy reroll king vazz 😄DD - számold már össze hányszor történt meg eddig 😊

mindig ott vagy ahol jobb - vmien szinten ez érthetõ is, csak... ööö szal ööö érted ja ööö 😄

hát én meg mondom neked, hogy ezt a hordások is meg tudják játszani minden karival 😊
az egyetlen class, amit leszednek idõben az ijászok, mire elérnék a flag-et (s igen, be lehet úgy állni simán, hogy egyik ijász se lõ rád), azok a zöld ruhás friss 70-es papirruhások, de azokból is csak azok, amik nem tudják magukat healelni.
láttam elégszer, hogy tudjam, nem a levegõbe beszélek.
ezt mindkét oldalon el lehet játszani, s nem csak rugó/druiddal.
csak nem ész nélkül kell csinálni...

(amúgy meg av még mindig nem ezen dõl el, hanem azon, hogy kik azok akinél van 3-4 védõ. nem kell több, ennyi bõven elég.)

Ha már itt tartunk hogy bs felhúzása. Ha nagyon goldot akartok spórolni, akkor csak 360-ig szedjétek össze a cuccokat hozzá, ugyanis northrenden innentõl adnak bs recepteket amik már az új alapanyagot használják, és nem kell 1-2 ezer goldot most idobni az ablakon. Persze lehet hogy az drágább lesz, de ki tudja :p

Botond
Igen, megint kiválóan érted amit írtam. Pont ezt írtam, hogy hordásoknál egyes karikkal jó esetben be lehet tappelni, ha fellopózol és úgy helyezkedsz, hogy egyik õr se tudjon meglõni, míg allyknál bármilyen(nem csak rogue+druid), ismétlem bármilyen karival felfutsz és tekered, mert az õrök falon túl vannak és nem lõnek át a falon. ^^
jah, lock-ról.
a warrior csak fun kari volt, a lock-nak meg már annyira elavúlt a pve gear-je, hogy raidelni amúgyse lenne érdemes vele...
szal' akár egy reroll is belefér, ja...
mondjuk rerolloltam egyet aoc-ra is, 1 hónap elejéig, de az is csak jó nagy pénzkidobás volt, más semmi...

(mondjuk én már bc elején is be warriort akartam, de qrva blizzard persze pont azt nem tette lehetõvé -.-)

druidával is ugyanugy fel lehet osonni a bunkerekbe s lehet ninjázni a flag-et, mint ahogy a tornyoknál van.
csak onnan tudom, hogy próbáltam már mindkettõt 😊

TDC Geronimo
Reroll már megint? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Köszi.

Botond
Marhaság nem marhaság, hordás toronyba felfutsz a fülkébe és tekerheted, míg allynál legalább egy de inkább több õrt le kell csapni és aztán tekerheted. Ez ugyanúgy idõt vesz el, mint a hídon egy frost trap vagy ilyesmi.
guild-ben már én is bejelentettem, hogy official dk reroll lesz.
male be dk roxx.

hamarosan megyek is online, aztán zsákolom be a lovét, hogy legyen mibõl turbózni a lvlup-ot.
kijön kieg, 1 hét szabi, aztán 3, max. 4 napon belûl már én is northrenden akarok nyomulni 😊

ez marhaság...én láttam mindkét oldalt, horda akkor nyer, ha van 4-5 olyan ember akinek van elég agya hozzá, hogy lelassítsa a tornyok tövében az allit.
fõleg a palákat, mert azok azok, akik elõszeretettel rusholnak elõre...

alli ugyanezt csinálja, ott is rush van, de ha van hátúl 1-2 ember, aki a hidon lelassítja a hordát, az bõven elég a win-hez...

nameg a horda szinte mindig elköveti azt a hibát, hogy dun baldarban eltekerik a tornyokat, aztán ott hagyják...
az elsõ arra járó kóbor rugó meg visszatekeri szépen x)

aztán már meg is nyerte az alli a timewar-t, mert akinek elöször pusztulnak ki a tornyai, az nyert...

egyszerû ez, mint a pofon...

k O T T A
hát nem csak te leszel az egyetlen reroll emberke
ahogy egyre több info meg videó jön ki nekem is egyre jobban tetszik
retpala nagyon fun de valahogy ez a dk komplexebb és kicsit jobban is illik a pszichopata személyiségemhez😄
az egyetlen negatívum h el kell kezdjek már most goldfarmolni ezerrel h legyen money blacksmith felhúzásához és flyepixmountra de ez belefér
elég erõsnek tûnik és hasznosnak is, ugyanúgy hibrid (szivem csücskei<#vigyor2>) brutál lesz és végre valami ami újat hoz a kicsit bealvósra sikerült tbc végén

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Botond
Viszont mivel tegnap AV volt a daily és csak a 12.-et sikerült megnyerni, ezért rájöttem, hogy mi is a gond. A tornyok. Az ally tornyokat nem lehet betekerni (legalábbis minden classal nem) amíg élnek az õrök, a hordást meg igen. Ez pont elég idõt biztosít, hogy nyerjenek az allyk. 😊 Most amellett, hogy már nem mindenki akar elfet indítani, és nincs minden 5 éves allyban, mert most BE a menõ, és az 5 évesek hordát tolják. 😊 De ezt nem lehet fixelni a tornyokat meg igen.
egyik sztem az nem más, mint feltünési viszketegség (ha jól írom😄)

Botond
Krisz is ezt mondja,de neki is mondtam, hogy mire kikockuljátok az s4eket addigra meglesz nekem is, de nem elõbb. 😄 Amúgy nem. S4 feral öv volt ez pl. Tegnap 40 Ab badgeot berántottam. 10 win 10 loss, nem is volt vészes. Semmi premade, tiszta pugok, és 3 lossnál esélyem sem volt, mert ilyen 1800/1500 vs 200/500nál estem be.
remélem épp az s2 resto setet szeded össze 😊)

Botond
Full epix a srác.
Botond

Áldjuk az Urat a 0 resivel pvpzõk áldásáért! \o/
raziel.
kakapenka vagy oO

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Narxis
Reagent vendor-nál.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Megtanúltam a teleportot Silvermoonba, de teleportkõ kell hozzá. Azt hol tudok szerezni?
[HUN]Crassus
drog?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
egy ideje mar csak ez megy neki, nemtom miert :C

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

linkx elég mélyre süllyedtél..

anti hero

Zsoltika 007
De a lényeg hogy neked dögszagod van 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lynx_TWL
hordások meg szarosok

Lynx_TWL
allisok büdösek

ronihun
a középsö a scrolling combat text az amelyiken az ellenfél arena teamjét mutatja sztem proximo lehet alul pedig CEnemyCastBar

...

Meg tudná valaki mondani milyen addonok amiket bejelöltem. Thx.

Link

Narxis
LOL, szegény kiskutya. 😄

BEAST
\o/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Köszi, sejtettem, de pont ki kellett lépnem, mert kiskutya lerántotta a fél asztalt magára😄
Narxis
Legalsó rublikába beteszed az enchantolni való ruhádat és tradre klikkelsz.

3v3 arena bajnoksag zajlik epp: http://www.arenajunkies.com/cgs/