World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ettõl függetlenül egy PUGból nem fogja 5 éppen mercilesst farmoló zöld geared leverni kkthx.
3 év után vannak még ilyen idióták, akik allis és hordás játékost megkülönböztetnek hát alap, hogy "kifigurázom"
(crassus meg a fórumra jár sírni...)
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ettõl függetlenül nem sírok mert csak premadebe vagyok hajlandó avzni azmeg szinte default win.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Horda oldalon a könnyités az Balinda azt vagy négyen öten leölik nem is értem miért megy be legalább 20-30 játékos.Balindát is jóval nehezebb védeni mint glavangert ill a horda közelebb kezd ugyhogy kb egyenlõek a feltételek.Valójában az a fél nyer amelyikben kevesebb a leecher és nem észnélkül megy elõre.
kinek mi jön be...
mindig ott vagy ahol jobb - vmien szinten ez érthetõ is, csak... ööö szal ööö érted ja ööö 😄
az egyetlen class, amit leszednek idõben az ijászok, mire elérnék a flag-et (s igen, be lehet úgy állni simán, hogy egyik ijász se lõ rád), azok a zöld ruhás friss 70-es papirruhások, de azokból is csak azok, amik nem tudják magukat healelni.
láttam elégszer, hogy tudjam, nem a levegõbe beszélek.
ezt mindkét oldalon el lehet játszani, s nem csak rugó/druiddal.
csak nem ész nélkül kell csinálni...
(amúgy meg av még mindig nem ezen dõl el, hanem azon, hogy kik azok akinél van 3-4 védõ. nem kell több, ennyi bõven elég.)
a warrior csak fun kari volt, a lock-nak meg már annyira elavúlt a pve gear-je, hogy raidelni amúgyse lenne érdemes vele...
szal' akár egy reroll is belefér, ja...
mondjuk rerolloltam egyet aoc-ra is, 1 hónap elejéig, de az is csak jó nagy pénzkidobás volt, más semmi...
(mondjuk én már bc elején is be warriort akartam, de qrva blizzard persze pont azt nem tette lehetõvé -.-)
csak onnan tudom, hogy próbáltam már mindkettõt 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
male be dk roxx.
hamarosan megyek is online, aztán zsákolom be a lovét, hogy legyen mibõl turbózni a lvlup-ot.
kijön kieg, 1 hét szabi, aztán 3, max. 4 napon belûl már én is northrenden akarok nyomulni 😊
fõleg a palákat, mert azok azok, akik elõszeretettel rusholnak elõre...
alli ugyanezt csinálja, ott is rush van, de ha van hátúl 1-2 ember, aki a hidon lelassítja a hordát, az bõven elég a win-hez...
nameg a horda szinte mindig elköveti azt a hibát, hogy dun baldarban eltekerik a tornyokat, aztán ott hagyják...
az elsõ arra járó kóbor rugó meg visszatekeri szépen x)
aztán már meg is nyerte az alli a timewar-t, mert akinek elöször pusztulnak ki a tornyai, az nyert...
egyszerû ez, mint a pofon...
ahogy egyre több info meg videó jön ki nekem is egyre jobban tetszik
retpala nagyon fun de valahogy ez a dk komplexebb és kicsit jobban is illik a pszichopata személyiségemhez😄
az egyetlen negatívum h el kell kezdjek már most goldfarmolni ezerrel h legyen money blacksmith felhúzásához és flyepixmountra de ez belefér
elég erõsnek tûnik és hasznosnak is, ugyanúgy hibrid (szivem csücskei<#vigyor2>#vigyor2>) brutál lesz és végre valami ami újat hoz a kicsit bealvósra sikerült tbc végén
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.