166745
  • kabel15
    miért is?
  • Tatyla
    format c
  • kabel15
    Hello. Leszedtem a teszt versiot felraktam de ezt az üzenetett kapom.

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamosan konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában olvashat.

Egész nap ezzel szenvedtem.
    Remélem valaki tud segíteni.

Üdv:kabel15
  • GSXR
    Eladó WOW karakter az Arathor szerveren! Részletek PM-ben vagy a Vatera.hu-n nyitott aukcióban!
  • Gumbo
    Szerintem elég kevés itt a nyíregyháza környékén élő szlovák nemzetiségű
  • tigeroo
    nemtudom honnan szabadult ide ez a sok izé. de most az ünnepek alatt a wow topic elérte a mélypontot..

picket meg sehol!:DDD
  • tigeroo

de mánjelleggel :D
  • HunnernesKonge
  • The Garrett
    vicces hogy pont egy WOW topikban, nicknév mögé bújva szidod azokat a kockákat, akik wowoznak és nicknév mögé bújnak. :D
  • Tatyla
    én mint szabolcsi tirpák kikérem magamnak ezt a hangnemet
  • Smooka
    BALHÉ!!! :D:D:D:D
  • Smooka
    Hülye kérdést tettem föl ez tény.
    Van h beszívok és/vagy berugok és nem fog az agyam. :D
    Ilyenkor megkérdezek egy józan embert! Mi ezzel a baj? :P

Nah BÉKE!
  • WiLDoR
    "Erre a fórumra se jövök többet vazze..."

köszi.
    mi, tirpákok ezt nagyon megköszönjük most neked.
    fájni fog hiányod, de valahogy majdcsak kiheverjük.
    viszlát
  • rtfmZoli
    sorry a link
  • rtfmZoli
    WoW intrója LARP módra, ha valakit érdekel (hangulatos)
    http://www.youtube.com/watch?v=4l16Mx_bnj4&feature=related
  • Lacee
    ha nem lenne leírva a hivatalos oldalon (ráadásul gyogyósokra szabva, lépésenként) hogy mit kell csinálni, és kábé ezerből nem sikerülne magától 990-nek, még igazad is lenne.

mondjuk az is igaz, hogy sokan rögtön csak lebaszni tudnak itt másokat, de ezért szép az esgés wowtopic ;)

A haverjaid megjegyzésére regálva, azt viszont az elmőlt pár nap-hét eseményei alapján hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a "törtszerósok" között pedig markáns többségben vannak a funkcionális analfabéták.
  • tigeroo
    Ahelyett, hogy normálisan, kultúráltan válaszolnátok

igen ezt tettük eddig csak tudod kábé a kétszázezredik ilyen nub kérdés után már a falramászik az ember.

rendben szia neirj többet, mig begépeled a kérdést inkább józan ésszel kikövetkezteted a dolgokat.

minket nem fárasztasz temeg használod az agyad. mindenki jóljár, minden szupi minden jó

de tényleg apja most nézdmármeg milyen hülye kérdést tettél fel kb ezvolt
    "vettem gc-t nemjó hozzá a kód de tudom hogy miért nem jó"

a képhez kommentár : és mivagyunk a tirpákok :P

kéremszépen, én itt kulturáltan szórakozok a magadfajtákon.
    vérpistikék - netikett; 0 - sok
  • Fehercsoki
    "nagyszeró" lol...
  • Smooka
    Elösször is közöm nincs a kockákhoz!
    És igaz amit a törtszerós haverok mondtak "A nagyszerón sok a tirpák" tisztelet a kivételnek!!!
    Oltogatjátok itt azokat akik, összekevertek, félreértettek valamit és kurva büszkék vagytok a tirpák fejetekre h mennyire vágjátok! Oltjátok az emósokat, (akiket én is utálok) Ti akiknek személyiségi és szociális szintje addíg tart h felmentek a netre és egy nick name mögé bújva osztjátok azokat akik nem értenek valamit. Ahelyett, hogy normálisan, kultúráltan válaszolnátok, hamár olyan okosak vagytok! Ezért tart itt ez az ország. Mert aki segíthetne az inkább elkezd arcoskodni. SZÁNALOM!!!
    Omlásnak és aki még segített annak köszönöm!
    A többi aki még oltogatott az meg kapja be! :D

Sziasztok!

Erre a fórumra se jövök többet vazze... :P
  • TVelvet
    én naxxba, amikor boss fight van, és aoeba halok bele, akkor bent nem éledek goulként, viszont kint a temetőbe rögtön goulként érkezem, kicsit bosszantó
  • antgecc
    Nekem is ovlt már olyan, hogy nem éledtem egy darabig, aztán egyszercsak megjavult. Nem vágom én se...
  • [HUN]Crassus
    ,de lehet..../mondjuk elég OP mivel ghoulként is akkorát üt mint egy ház:S/,de az hogy a haver nem éled fel beteszi a kaput:S:(
    ahogy nézem nem nagyon érti senki sem....mi sem....
  • Tusy
    - ha jól rémlik előtte account managerbe hozzá kell adnod a BC kulcsát
    - ha eddig játszottál wow-val akkor elvileg frissebb verziód van mint ami a lemezen szerepel, ezért nem tudod installálni szvsz
  • Omlás
    Sziasztok!

Röviden tömören azoknak akik nem vágják mivan.

Trial:
    Ha nincs meg az alapjáték (WOW) akkor csak alap trialt tudsz indítani. Ezt miután megvetted az alap játékot teljessé tudod tenni és ott folytatod ahol abbahagytad.

Amennyiben BC-s trialt szeretnéd kipróbálni kell hozzá egy már alapjátékkal használt acc ezesetben eltudod indítani a 10 napos BC trialt miután letöltötted a szükséges klienst.

WOTLK trial csak abban az esetben indítható ha van működő BC-s accod (nem trial) ezesetben az eljárás ugyanaz mint az előbbiekben leírt.

Trial accot csak GC vel nemtudsz teljessé tenni mindenképp meg kell vásárolni a játékot és az accot uppolni kell!

Ezekután világos, hogy ha BC vel akarsz játszani kell az alap WOW ha WOTLK-vel akarsz játszani kell az alap WOW + BC.

Patch:
    Amennyiben alap WOW trial-t szeretnéd kipróbálni sajnos elég sok javítás letöltése szükséges. 3.0.3-ig kell letölteni ami elég terjedelmes.
    Ahoz, hogy játszani tudj minden esetben a legfrisseb verzióra kell frisíteni különben nem megy.

XP vs Vista:

Amennyiben XP-s gépre van telepítve működő WOW nyugodtan átmásolhatod VSTA-s gépre ott is működni fog. A patch letöltése autómatikussan megoldható természetessen akkor ha anno nem "tört" szerveren játszott az illető és nem buherálta átt a realmlist fájl tartalmát ahol alapból bennevan a patch szerver elérése.

Röviden tömören ennyi remélem pár embernek segít és nem lesz ismételten agyonfloodolva a topick. És mint előttem már páran írták tessék venni a fáradságot és körültekintően olvasgatni még ha angolul is van írva a hivatalos oldalon egyértelmű minden mit hogyan csinálj.

Bocsi ha kicsit hoszú lett.
  • MarkBlade
    még 4-szint és mehetsz át. Ez ha napi 2-3 órát játszol még 4-5 nap kár a gem-ekkel szenvedni :D
  • DarkHorSe
    Azert jo hogy egy csomo kisgyerek karacsonyra wowot kapott :D

• D4nY
    de lehet. ghoulként én ált feléledek.
  • Tatyla
    mert arénában nem lehet,a sok egyéb más dolog mellett amit még nem lehet arénában...
  • zee21
    Szevasztok!
    Figy kéne segítség sry ha már volt csak most nincs kedvem visszapörgetni 100k hsz-t.
    Szoval megvan alap wow és most karácsonyra megkaptam a BC-t, de ahogy berakom a dvd-t nem azt írja ki az ablakba hogy "INSTALL WOW:BC" hanem mintha má fel lenne telepítve "PLAY".(nemtom mennyire világos...)
    De ha a dvd-n belül manuálisan probálom az exe-vel elindítani ugyanezt csinálja :S
    plz help!
    mennék már dingelni :D
    üdvözlet
  • t0ma
    egy 64-es feral druidnak most vettem meg ezt.

Milyen gemet rakjak bele ilyen statokkal:

Mongyuk olyan 100-130g-t koltenek ra. Tobbet nem nagyon, mert megy a kukaba ugyis Northrenden.

• voloume
    sry, edit:
    Do our characters (my character and my recruit's character) have to be same level in order to receive triple experience?

No, but you must be within 4 levels of one another in order for both characters to receive triple experience. If this level requirement is not met, only the lower level character will receive the bonus.

rájöttem :)
  • voloume
    sziasztok, recruit a friend kérdés, lehet nem tudtok rá válaszolni, de pontosan nem találtam rá választ, hogy akkor van e 3x xp, ha 4 level van a 2 friend között.. tehat pl az egyik 16-os a masik 24es, akkor is 3x xp ? ty
  • edios
    3.0.3-nál tartunk.
  • Tombi
    A patchek száma végtelen, de te csak annyit szedjél le amennyi kell :P
  • kabel15
    Hány patch et kell leszedni?
    Már leszedtem 2 500mb körülit most most meg egy 1.1gb szedek. Pedig csak egyenlőre kipróbálni szeretném De hamár leszedtem enyit akkor mostmár fójtatom. 2.4.2 szedem
  • [HUN]Crassus
    nos minket meg az zavar,hogy nem jön vissza:D és nemtudjuk miért nem....
  • Fehercsoki
    Nemtom pedig kéne neki engem már kurvára zavar h leöljük a DKt de visszajön.
  • Oros12
    És Tatyla nem kell megvenni a BC-t a folytatáshoz?
  • Oros12
    Hát remélem nem így van :D
    Főleg meg a LK-hoz mi köze ahoz hogy a BC-t trialoztam 10 napig?:D
  • tigeroo
    igen, lámák vagytok (no offense, de ezt nem hagyhattam ki)