166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#134131 ki van rakva a death rune mastery? -
#134130 kipróbálni a 10 napos trialt tudod, ha nincs meg a dobozos játék, enélkül semmit nem tudsz csinálni, innen a félreértés. -
WiLDoR #134129 tegnap átspecceltem blood-ra kicsit (51-13-7), ahhoz állítólag ez a jó rota: IT -> PS -> HS -> HS -> OB -> HSx4 -> DCx2 over 20secs
namost valaki mondja már el, mi a gixer ebben, mert akárhogy próbálom, nekem ez baromira nem jön ki.
általában a 2. hs után frankón cd-re kerül minden, ami nem túl jó -.- -
WiLDoR #134128 te olyan hülye vagy már bocs, hogy az már egyenesen nekem fáj -.- -
Tusy #134127 - DK-nak mindegyik ága jó szintezni, én hasonló unholyval vagyok kezdetek óta, fiam blooddal kezdett de mivel gyakran megy instákba ezért inkább váltott frostra -
#134126 akkor előbb megkell venned, a játék cd kulcsát kéri -
t0ma #134125 teljesen jo, sztem is. nekem is ez van. 3-4 fos mob csoportbol 85%hp-n josz majd ki, szal tecceni fog sztem. -
#134124 unholy jó szintezni... -
#134123 http://www.wowhead.com/?talent=jZZfM0Ibfogcq0csuu
mi a velemenyetek errol a szintezo talentrol 61tol? -
Smooka #134122 EU-s a szeró!
Hát valóban nincs meg a játék eredeti változata... Sose veszek olyan játékot amit nem próbáltam ki... Letöltöm és ha megérdemli megveszem... így terveztem ezt a WOW-al is... Csak a game-card al kezdtem... :P
Nah mind1, 10.én találkozunk a bloodscalp-realmesekkel addíg is tsaó! ;)
Nem vok elég hajlékony a tarkólövéshez úgyh marad a halánték. -
#134121 lődd tarkón magad -
#134120 Esetleg "elfelejtetted" megvenni a játékot és az auth (CD) key-t kéri először, nem a gamecardot?:D -
#134119 próbáltad már beírni?
az account, amit fel akarsz tölteni, ugye szintén EUs és nem US? Mert az európai kártya nem érvényes az amcsi accountokra, és fordítva. -
Smooka #134118 Válaszoljon má valaki!!!!!!!!!!!!!!! -
Smooka #134117 ááááááááááááááááááááááááááá! :D
Valami nem stimmel!
Nem rég kezdtem el Wowozni, és próbaképp törtszerón kezdtem... Mivel a törtszeró egy szar, átállnék a nagyszeróra, vettem is egy 60 napos pre-paid game card-ot. Ezt szeretném aktiválni. A wow-europe lap szerint egy xxxxxx-xxxx-xxxxxx-xxxx-xxxxxx karakteres kódot kéne megadnom viszont a kártyán egy xxxx-xxxxxx-xxxxx-xxxxxx-xxxx karakteres kód van!
Mi ez? Mit csináljak? -
WiLDoR #134116 ma voltunk kb. fél órás fun bwl raiden (minden más insta laggol, mint állat).
hát komolyan mondom, mikor megláttam, hogy ez most igy 80-on milyen, nem tudtam hirtelen, hogy sírjak vagy nevessek.
visszagondolva rá, hogy anno itt még hány, meg hány héten át wipeoltunk folyamatosan 40-en, ehhez képest most...pfff...
razorgore addok 1, max. 2 ütésből halnak, vael 20 secig se húzta, akárcsak a többi boss, s szegény nefa is elfogyott kb. 30 sec alatt...
vicc kb. ezen a szinten.
de nosztalgiázni jó volt 1 picit, kb. 2 éve jártam utoljára bwl-ben :) -
WiLDoR #134115 spelleket, skilleket, trainerektől tudsz majd tanulni (őrökkel beszélj a városokban, ők megmutatják majd a map-on, hogy mit hol találsz) minden 2. szinten.
tradeskill-eket lvl1-től lehet tanulni a megfelelő trainerektől.
spell-jeid a spellpower-ed értéke és a statok, talentek erősítik, meg egyéb apróságok, szintezés közben sok gondod nem lesz ezekkel.
stat-okat minden szinten automatice kapod.
talent pontokat lvl10-től tudsz pakolgatni, minden szinten 1-et.
warlock-ként szintezésre affliction ág lesz a tuti, majd lvl51-től demology felguarddal. kényemesz', gyorsz, occó', caaak ötccá' :S -
#134114 hú most hiába magyaráznám:D
de a spelleket majd megkell venni minden páros szinten.
a talent-rendszer meg 10es szinten jön be, akkor kapsz 1 pontot majd minden szintlépéskor további 1 elkölthető talentpontot (pénzért ujra lehet őket osztani)
a talentek elsősorban a játékost és a spelleket erősítik. és igen, lehet (és kell is) specializálódni.
statokat nemtudod elosztani, szintén level-upkor kapsz majd párat, de a statokat amúgyis majd a ruhád/a cuccaid (a gear-ed) határozza majd meg.
amúgy ha elkezdesz játszani úgyis megismersz majd mindent.
és más MMO-nál a WOW sokkal egyszerűbb, tényleg hamar bele fogsz jönni. -
xHeDex #134113 kösz a leírást :) De ez a spell meg talentezés még mindig nem világos számomra. A spelleket megkapom automatikusan a talentek meg erősítik a skilleket? Meg ahogy néztem ezzel a talentezéssel lehet megcsinálni a különféle buildokat,de akkor olyan hogy szintenként kapsz X statpontot és azokat el kell osztani STR/Health/INT/WIS stb. -re az nem létezik?És akkor magátol osztja a pontokat vagy hogy van ez? -
#134112 leírás (minimális angoltudás szükséges! de az úgyis kell a játékhoz is, de ha nincs azsem baj, szótár elő itt a nagy lehetőség nyelvet tanulni, kellemeset a hasznossal..):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!just play!
relax, nem azért játsszák millióan mert diploma kell hozzá.
látom már játszottál más MMO-kkal, itt sem lesz gond. hamar ráérzel majd a dologra, jó játékot kívánok!
de természetesen ha a jövőben majd kell valami segítség (technikai kérdések, nemindul a wow, 17 éves jópicsa kishugi unatkozik éjszaka...)
akkor írj neke...izé a topicba bátran
-
xHeDex #134111 Üdv!
Nagyon megtetszett a játék és épp most töltöm a 10 napos próbaverziót. Human warlockot szeretnék csinálni mert számomra nagyon bejönnek ezek a szörnysummon skillek :)
Szóval valaki itt tudna nekem adni valami magyar leírást(vagy ha nincs akkor angol) hogy hogyan kezdjem el a warlockot? Milyen talentek (vagy mik azok) kellenek meg a skilleket hogyan tudom megszerezni.
Köszönöm! -
#134110 tegnap leszedtem egyet. azzal sem megy :(
Mondjuk ez érdekes mert mikor leszedtem akkor lett egy ikon az asztalon hogy WOW 10 nap TRIAL és úgy szedtem le. Szóval minek adják hozzá ha nem megy
ha valaki tud segíteni írjon.
Előre is köszönöm -
#134109 próbálj meg egy másfajta ati drivert felrakni (vagy egy omega-drivert nekem a wow azt szerette..bár az igaz, hogy én radeon 9600-al tolom) -
#134108 Tudna valaki segíteni? -
#134107 "A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
Lehet hogy nálad 2es betűmérettel van, de nálam elég jól látszik. -
#134106 "A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
lehet hogy nálad 2-es betűmérettel van, de nekem elég jól látszik. -
ronaimate #134105 Hello all!!!
Szeretnék kérni hogy valaki küldjön nekem pm-be 1 jó wotlk-s fun szervert ami instant 80...Pls -
#134104 nálam is igy volt a legutóbbi wow dvd-vel amit megvettem.
pörgetés közben hibát észlel és leáll az installer
töltsd le, az a legegyszerűbb -
#134103 Na megvettem végre a wowot, oldalon upgradeltem a trial accomat, minden tökéletesen ment. Nem otthon vagyok, ezért itt is fel akartam rakni a wowt, feltelepítem a simát, ment szépen a telepítés. Utána raknám fel a BC-t... Berakom az 1. CD-t (a 4 CD-s változat van meg, nem a DVD-s), szépen el is megy valahány százalékig, kéri a 2. CD-t. Berakom, leokézom az ablakot és onnantól kész, befagy. Kiírja h nem válaszol, és se a feladatokból, se a folyamatokból nem lehet bezárni a telepítést. Mi lehet a gond? -
#134102 Na látod. Nincs havidíj. :D -
#134101 mivel a witcher nem mmo :) -
keymaker #134100 http://en.wikipedia.org/wiki/Blizzard_entertainment
2700 ember dolgozik a blizznél a wikipedia szerint( vajon a takarítókat is ide számolták?). Vegyük úgy (persze nem igaz) h mind a wowon dolgozik, és keressenek havi 2 millio ft-t. ez 5.4milliárd havonta. Marad még az egyenlítői villára a bossnak:) ha azt veszed a szervereket más mmonál karban tudják tartani úgy is h nincs havi díj ..Witchernél ha jól hallottam nincsen, de javítsatok ki. Persze még mindig a wow az egyik legszínvonalasabb ebben a műfajban. -
ShaiHulud #134099 nehogy mar sajnaljam oket:D -
#134098 ja és persze nem havi 80k HUF-ot keresnek,mint itt a nagy átlag tehát tényleg nem sok az a pénz. -
Dr DeViLKiNG #134097 Azt kihagytad, hogy ebből tartják fennt a servereket, ebből fizetik a több ezer emberből álló háttércsapatukat, a fejlesztőket akik 'INGYEN' nyomatják a játékba az új területeket/instákat/akármit, és máris nem olyan sok az. -
#134096 Pofatlansag vagy sem, a profit mindenek elott. -
#134095 Taurin jáccó haverjaim mondták, hogy az húdenagyon blizzlike. Mondtam adjanak meghívót, aszondták 1 meghívó 800 forint. Fasz fog még fizetni is tört szerverért. xD -
keymaker #134094 Több helyen azt írják h kb 10 millio körül van az eredetin játszó wowosok száma a világon. Ha a 13 euro havidíjjal legutóbbi árfolyamon beszorzod több mint 33 milliárd ft bevétel a cégnek 1 hónapban. Évente kb 400 milliárd ft. És ezek után lerántanak még 10Kval az lk-ra amit úgy is megveszel ha már játszol a játékkal, ez a pofátlanság:) ingyen 1 hónap persze nem kiegre... -
#134093 nem átbasztak csak naiv vagy,BC-vel kaptál ingyen hónapot? -
suti100 #134092 Oh man az eredeti és tört wow között akora a különbség mint ide hawaii hatszor megkerülve.A törtön a bg-k nem mindig mennek nem mennek av-ra, nem használják outlandeo nnorthrenden elfoglalható várakat még a heroic se mindenhol mükődik, kevés player kivétel talán tauri de még az is kevés.Eredeti sokkal jobb és hidd el 2 hónap nem is olyan kevés mikor beütöd a gc kódjait. Hid ell megéri:)
Mondjuk most én se játszom mert a wotlk-val átbasztak az 1 hónap ingyen felirattal amit a drága forgalmazó nyomtatott rá:)
Üdv