World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mintha csak magadrol beszelnel 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
újabb timesink : nafta farmolás (kõolajelementálokból)

Nem azt mondom, hogy nem fogok lockal játszani meg persze mindent kifarmolni vele, de raidre csak dkval fogok járni. Lock már kicsit unalmas release óta (fõleg hogy arenara nincs egy normális druid akivel lehetne játszani <#szomoru1>#szomoru1>, random noobokkal meg akar a halál)
bar ugyis nerfelik meg, mert ez igy jelen formajaban nem kerulhet liveba😄 heroclass ide vayg oda.
Ha az elhanyagoltabb classokkal játszók harmada vált, már nem lehet majd mozdulni tõlük.
ez a gyerek blogja, itt irkal bovebben is meg talentspec is talalhato.
- Valid numbers range from 0 (old shadow system) - 6.
2 and up seems to deal with the distance of the shadows"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
amúgy ketetsen -5-10 fps maxon meg -40😛
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
majd mindjárt csinálok képet
V9ykn8_TZL0
A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
letöltöd és megnyitod az emupedia.nfo fájlt. abban leírják hogy kell elindítani
V9ykn8_TZL0
/console extShadowQuality X
x=0-6
nagyon jól néznek ki az új árnyékok de maxon(6) viszont eszi a teljesítményt rendesen
V9ykn8_TZL0
A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Get a life!
V9ykn8_TZL0
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"