World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buffozgattam, meg adtam ajándékba revolution potionokat és egy warlock enchantelni akart valamimet, de sajna nem értettem mit kell tennem😊 Tiszta ciki volt😛 Hogy tudok enchantet elfogadni? Rákattintottam a sárga feliratra, kijött a trade oda kellett volna azt a cumóm betenni, amit enchantelni szerettem volna?
Magh
Mivel én eleve lojális vagyok az elsõ karimhoz, plusz rühellek szintezni (legmagasabb altom 55), ráadásul jelenleg az egyedüli alternatíva az általam kedvelt stílus miatt egy destro lock lenne, viszont az eddigi lock alt próbálkozásaim rendre elhaltak lvl 20 körül, megváltás a DK. Bár ha belegondolok, h 55->80 az alig több, mint 0->80, máris elmegy tõle a kedvem.

Narxis
Jól néz ki, de kurvára nem illik a WoW-ba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BEAST
"...de aztán megunják és visszatérnek a régi classhoz. Remélhetõleg elég komplex ahhoz, hogy a sok pistinek elmenjen tõle a kedve."

Mintha csak magadrol beszelnel 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ele shaman viszont szuperjo lesz.

Magh
Én is így vagyok a mage-el. Nem mondom, az arcane újítások elég jók, a frost is elmegy, de sehol semmi extra, ami megfogna, nulla újdonság, õsrégi gondokkal. Szintezni meg utálok. Csinálok egy jó kis blood/frost DK-t, azt hello. Valószínû, hogy eleinte minden második karakter deathknight lesz, de aztán megunják és visszatérnek a régi classhoz. Remélhetõleg elég komplex ahhoz, hogy a sok pistinek elmenjen tõle a kedve.

tigeroo
remélem kell majd tankolni a drágát<#idiota>

újabb timesink : nafta farmolás (kõolajelementálokból)
Botond
Ja, van eco meg repülõ mount, most majd lesz környezetromboló nem repülõ. Ez a játék az életre nevel. -.-
nem fake 😊

Repült FS!-ra! Ha fake, ha nem fake, akkor is kurva jó! <#vigyor2>
tigeroo
ez bennelesz?<#idiota>

need
TDC Geronimo
<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

😄DD

Narxis
én normális vok

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Már akkor eldöntöttem amikor bejelentették :p
Nem azt mondom, hogy nem fogok lockal játszani meg persze mindent kifarmolni vele, de raidre csak dkval fogok járni. Lock már kicsit unalmas release óta (fõleg hogy arenara nincs egy normális druid akivel lehetne játszani <#szomoru1>, random noobokkal meg akar a halál)

nem azert mert dk taposabbnak tunik mint a lock?😄

bar ugyis nerfelik meg, mert ez igy jelen formajaban nem kerulhet liveba😄 heroclass ide vayg oda.

Közben megtaláltam, csak nem volt 1 aranyam😊))
Én lockról váltok egyetlen ok miatt. Destrot hiába buffolják látszólag, a fõ problémát nem javították ki (mana problémák pvpben,nomeg a pet scale). Így muszáj maradni a 3x/3x/0 build mellett high-enden amit én RÜHELLEK. és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

Magh
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a DK melett a többi class talentjei, mechanikája, komplexitása és változatossága egy büdös nagy nulla. Messze ez lesz a skillel legjobban skálázódó class.
Ha az elhanyagoltabb classokkal játszók harmada vált, már nem lehet majd mozdulni tõlük.

Nem találtam olyan opciót a traineremnél ahol a talenteket eltudnám újra osztani....
http://jadefury.blogspot.com/

ez a gyerek blogja, itt irkal bovebben is meg talentspec is talalhato.

"- /console extShadowQuality X
- Valid numbers range from 0 (old shadow system) - 6.
2 and up seems to deal with the distance of the shadows"

BEAST
hat ez eleg meggyozo 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Van egy group-os küldim Ghostlandon, lvl. 20-as szinten - The Traitor's Destruction (Group) - ha esetleg van valakinek hasonló karija a környéken és csatlakozik azokkal szívesen megcsinálnám - kék cuccos küldi. 20:15-ig most biztosan a környéken bóklászom. Dlite lvl.20 Blood elf😊
TDC Geronimo
ratyi :d

Davidus
új DK kezdõ cucc

Arthas hétvégi háza

V9ykn8_TZL0

edios
Mintha nem is uaz a játék lenne<#szeret>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Davidus
úgyse lehet belõle semilyen következtetést levonni mert még úgyis javulni fog.
amúgy ketetsen -5-10 fps maxon meg -40😛

V9ykn8_TZL0

edios
Egyszerre csak egynek.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

The Garrett
egy fps -t is irhatna mellé. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Több Guildnek is lehetek tagja? Valaki ma nagyonerõsködött, hogy lépjek be hozzá, mikor mondtam, hogy a haverékhoz fogok azt mondta nem probléma, késõbb oda is beléphetek ( legalább is így értelmeztem gyér angolságommal....)
Davidus
néha még csúszkálnak meh ott-ott az indokoltnál hosszabb az árnyék de hivatalosan még ugye benne sincs😛

V9ykn8_TZL0

Davidus

vs

V9ykn8_TZL0

Davidus
sok különbség amúgy nincs 2 és 6 között. 1nél csak neked van árnyékod 2nél meg midnennek. 6on kicsit több van de úgy kb -40 fps😄
majd mindjárt csinálok képet

V9ykn8_TZL0

ejudith
Szuper. Köcce <#taps>

A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost

TDC Geronimo
nyomass képeket full quality árnyékokkal nub -.-

Davidus
tudsz mászkálni northrenden egy szál gatyában. skillek, npck, mobok nincsenek.
letöltöd és megnyitod az emupedia.nfo fájlt. abban leírják hogy kell elindítani

V9ykn8_TZL0

Davidus
árnyékokat ez a parancs tudja variálni:
/console extShadowQuality X
x=0-6

nagyon jól néznek ki az új árnyékok de maxon(6) viszont eszi a teljesítményt rendesen

V9ykn8_TZL0

ejudith
Jajj, tudom hogy tudatlan vagyok, meg le vagyok maradva az ilyen új dolgokkal. De kérlek mondd el nekem hogy mûködik ez? meg pontosan mire jó? (van egy tippem, de inkább nem írnám le :S)<#nemtudom> Elõre köszi az esetleges választ!!! <#puszi>

A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost

Davidus
a lényeg lemaradt😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
beta sandbox
hiányolni fog egy dll-t amit inne lehet
tölteni

V9ykn8_TZL0

Köszi a válaszotokat srácok

Get a life!

Davidus

V9ykn8_TZL0

Bocsi nem akartalak megbántani. Arra gondoltam, hogy az a rossz oldal😊
Botond
én is a pirosdömpereseket csipálom,mert azoknak van nunijuk. -.-
Lacee
amíg az a közvélekedés hogy a horda gonosz (ami faszság ugyebár), ne is csodálkozz hogy a Zemberek nagyobb része allyra megy, így több is ott a baromarcú (nagy számok törvénye)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mindegy ki melyik oldalon játszik! Nekem horda tetszik, barinõmnek az allis oldal - dranaei, meg night elf karija van - kinek mi jön be. Én csak a tegnapi tapasztalatom mondtam el. Nem kell szentírásnak venni.
The Garrett
a kékdömperesek mind köcsögök. multkor a homokozóban is egy kékdömperes mondta hogy lol a piros meg segített homokot lapátolni -.-

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.