World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz mindenesetre az infókat.
nincs ebben rutinom, na...s baromira nem arról szól a móka, hogy egy ai script ellen kell harcolni, ahol tudod, hogy X esemény után jön Y esemény, s kiszámolható minden, hanem bg-n kell megpróbálni életbentartani a playa-kat, ahol 20-an rohangálnak körülötted, meg rohangálsz te is, hogy ne öljenek le, eközben szórni kell a hot-okat magadra, meg a többiekre akiket ütnek, ez pedig úgy nem mûködik, hogy azt keresgéled a tömegben, hogy na kinek lehet a legkevesebb hp-ja (próbáltam nameplate-es megoldással, de csak egy bazi nagy káosz lett belõle a képernyön, szal ez alma), meg próbálod betargetelni egérrel, miközben az meg folyamatosan ugrál fel-alá, meg rohangál le-fel.
lehet igy is, csak baromi körülményes, s erre kell valami solution.
ami egyszerû és easy.
dps-ként ez 1 csöppet egyszerûbb, ott figyelned kell magadra, meg a targetedre (meg esetleg a healer-ére, már ha van neki), s ennyi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
irigyellek 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azaz már próbáltam is, csak elsõre fullosan kaotikusnak tûnik ez, plusz ez még mindig az a megoldás, hogy egérkurzorozgatni kell, az meg eléggé lassú és körülményes.
egyszeûbb lenne, ha annyi lenne, hogy lenyomok egy gombot s betargeteli az addon azt a partymembert, akinek a legalacsonyabb a hp-ja, s már lehet is tolni rá a healt
vagy ez tud ilyet is, csak még én nem bukkantam rá erre a funkcióra?
"Realm News
All World of Warcraft realms from the following battlegroups will be shut down shortly in order to perform an emergency maintenance:
Blutdurst
Conviction
Crueldad
Cyclone
Férocité
Glutsturm
Hinterhalt
Némésis
Nightfall
Rampage
Raserei
Ruin
Todbringer
Verderbnis
We apologise for the inconvenience and will update you as soon as we have more information."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
Egyébként még valahol meg is értem a szerdai karbantartó munkákat. DE ha azt írják, hogy reggel 5-tõl 11-ig, akkor miért offline még a szerverek fele 13-kor is?!
Nem ezt mondtam neked már 2 éve is? 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ez a megoldás romba döntene mindent, ezért nem is vezetik be sehol.
Kezdem úgy érezni, hogy ez az egész egy nagy átverés. 😞
Megveszed a 60 napos gamecardot, ami csak 60 naptári napig használható.
(Szerintem úgy lenne a korrekt, ha 60 játéknapig lehetne használni...)
Közben napközben egy csomószor leállnak a szerverek és nem is tudsz játszani. Az utóbbi szerdán reggel 6-tól 12-ig voltak offline-ok a szerverek. Ha jól sejtem ma ugyanez lesz. Ezekkel a kiesett idõkkel mikor fogják meghosszabbítani a játékidõmet?
tegnap kicsit healelgettem a druidámmal, s rájöttem, hogy egész jó móka.
(kieg-ig én már csak fun-olok, no raid)
viszont, van gondom.
balkezes vagyok, igy számomra a tab, shift-tab, control-tab, stb. (szóval ami a targetelést segitené) gombok baromira nem érhetõek el (IJKL ezekkel mozgok, WSAD helyett).
az alt gomb szintén nem érhetõ el, ami a targetvesztés nélküli self heal lenne alapból (szintén baromi nagy gond).
szóval kellene pár tanács (fõleg balkezes healerektõl, ha van ilyen), hogy õk hogy oldották meg ezt a problémát.
ami fontos lenne:
- tanács, addon, akármi, hogy mondjuk egy 20 fõs raid-ben, hogy lehet legkönyebben kiválasztani azt, aki a leginkább heal-re szorul? (van erre valami keybind lehetõség? esetleg macro? addon? nameplate? egyéb?)
- kéne valami addon, amivel baromi gyorsan lehet váltogatni a targetet, party-self-raid között. esetleg macro is jöhet, ha van ilyen.
- kellene valami addon arra, hogy a blizz default self heal opciót lecserélhessem az alt-control-shift gombokról valami másra. tehát vmi olyan addon, ami ugyanezt megcsinálja, csak beállíthatom saját magamnak, hogy melyik gombbal szeretném ezt csinálni.
próbáltam tegnap healix-et, meg grid-et, de ez a kattintgassunk gyorsan jobbra-balra a kis ikonokra valahogy nem a világom (nameg baromi lassú is), erre kéne valami megoldás, amivel ezt ki lehetne váltani keybind-ekre.
már ha létezik ilyen...
de amúgy jöhet bármilyen tanács, szivesen látok minden infót, mert az effektiv healeléshez mondhatjuk úgy, hogy abszolúte nulla tapasztalatom van (eddig 1 kis kivételtõl eltekintve csak dps class-aim voltak).
arra viszont már rájöttem, hogy fun dolog, s jó feeling mondjuk bg-ben valakit visszarántani 1% hp-rõl az életbe...
kösz elõre is.
ps: tegnap kérdeztem egy másik dudut bg-n, hogy õ hogy healelget, addon-e vagy vmi más, valami F key-t mondott, hogy azzal targetel, de fingom sincs mi az, mivel nálam fullra át van configozva a keyb. (lehet valami assist funckció ez?)
J Allen Brack, senior producer of Wrath of the Lich King: At the start of each expansion, we've said, "do we want to do a graphical update?" EverQuest and Ultima Online are the two games that tried that, but most players ended up preferring the original art. That doesn't feel good as a developer - to spend all that time on new art, and to hear "what you had before was better". There's not really a clear path for us to work out what the right plan for us is.
Our approach now is to continue to expand and make cool effects for players with high-end videocards and high-end processors, as long as there's some kind of fall-back system for those that don't have the hardware. We have plans to increase the draw distance: we doubled the maximum draw distance in The Burning Crusade, and we'd like to increase it again. I don't know if we'll be able to double it again, though.
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=190535
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
magyar szinvonal 😊
Sõt, ha kijön az új blizzard mmo, akkor is kidobhatod a wow karijaidat.
De ha tovább megyek ha megdöglesz életed végén akkor is kuka az egész.
Most vagy semmi értelme és azért játszol, mert "fun", vagy elkezdesz benne értelmet keresni és tökmindegy.
HÁT NEM ÉRTED??!
Úgy fog 2szer olyan messzebre látni a karaktered új 3d-s árnyékokkal és effektekkel hogy nem változik a efpéesed!!!!444444négy
Mert ezaz új teknológia!!!!!!!!4444444444
<#idiota>#idiota>