World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Többi karival ez sose ment egyedül ~~
๏̯͡๏﴿
nálam ugyaúgy van druid mint rugó mindenféle szirszar makro nélkül
๏̯͡๏﴿
ja legfontosabb dalaranban:
barber shop!!!! hajat facial hairt tetkót piercinget mindent (még draenei tülköket is) lehet változtatnimajd
๏̯͡๏﴿
tegyél be egy bottomleft action bart azt kész hanem férsz el
๏̯͡๏﴿
Valaki segítsen PLS!
Druidánál meg csináltam azt hogy cat formba, mikor átmegyek stealth-be akkor actionbart vált, ezt megcsináltam macroval (hogy olyan legyen mint rugónál).Nekem ehhez még pluszba annyi kellene hogy mikor még nemtelt le a prowl cooldown-ja akkor ne váltson át actionbar 2-re, vagyis valami olyan sor hogy not cast when not ready vagy valami.
Ugyanigy az kellene még hogy mikor stealth-ba vagyok. Akkor megcsináltam még macroval hogy a pounce képességel még visszaváltson az actionbar 1-re és ott tevékenykedjek tovább 😊. Na ide még nekem az kellene hogy mikor nyomogatom a pouncét gyorsan egymás után hogy nehogy észrevegyenek akkor ha nem vagyok elég közel akkor a pounce akkor ne váltson vissza az action bar 1-re 😊.
THX elõre is várom az 5leteket 😛
๏̯͡๏﴿
egyébként az új shattrath lesz. méretben tizede ugyan, de ugyanúgy van portál minden fõvárosba, még shattba is, megtalálható az összes profession grand master trainere és a bg portálok is.
๏̯͡๏﴿
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Get a life!
Get a life!
De vigyázz tényleg mert ha észerveszik kapsz 1 rövid bannt, ha még1x észreveszik lehet h örökre bann, de lehet hogy csak 1 napos, vagy 1 hetest kapsz.
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Btw kiegben alapzsákot lehet végre növelni vhogy?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://members.chello.hu/gatyo/left_hand_keyboard.jpg <#mf2>#mf2>
JA és jár hozzá ingyen betûmatrica is, pink, sárga, és fehér színekben! <#wow1>#wow1>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
๏̯͡๏﴿
az ilyen 5 gombos class, még én is simán lazán kezelem (balkezesként), és még maradt igy is 3 mázsa felesleges gomb, ahová a különbözõ targetelési funkciókat be tudtam tuszkolni.
(na ezt más class-al eddig még nemigen tudtam összehozni)
tudom rá a megoldást.
night elf dk x)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.