166745
  • Lerstal
    jovan kussolj már hülyegyerek
    csak 10x mondtad h kockák vagyunk és nolifer buzik
    köszönjük, nah kopj le

ui: nincs igazad!
  • picket
    A guild viselkedése csakis az officerektől függ. Ha rendet tartanak, akkor rend van, ha nem tartanak, akkor nincs. Nem értem ennek mi köze van a nemzetiséghez, vagy a többnemzetűséghez (gyanítom, hogy semmi). Nálunk rend volt, bár officerek háta mögött azért próbálkoztak. 1-2 fejmosás, 1 gkick (összesen ennyi volt a guild történetében), és minden moderált hangsúlyban megoldhatóvá vált ventrin és guildchaten. Ééés... mindenki magyar volt. De innentől ugye már fikció amiről beszélek...

Ami a "magyarul káromkodó bg trollok" képet illeti. Persze, hogy az tűnik fel, aki a "leghangosabb". 100-ból 99 magyar csendben, nyugodtan végigjátssza a bg-t. Az az egy fog feltűnni, amelyik irkál helyette. De ugyanez más népre is igaz. (Mintha senki nem látott volna még bg-n "FUUUCK" spamet... vagy csak nem emlékszik rá most, hogy az a flém megint, hogy bunkó magyarok...)
  • Flammius
    Nemzetközi realm-en, és nemzetközi guildben kell játszani. Kétszer voltam nemzeti guildben (egy angolban, és egy nagyon pici magyar guildben), teljesen más a hangulat, minden tele káromkodással, a ts-en ordítozás megy, stb. Pedig jó guild volt progress tekintetében, tehát lehet ilyen módon is sikereket elérni, én mindenesetre 2 hét után átmentem egy hasonló szintű, de nemzetközi guildbe. A kicsi magyar guild is jó volt, baráti légkör, stb. de mivel kevés magyar (kb.20) volt a realm-en 10 fősről nem lehetett 25-re váltani, gyanítom, ha sokan lettünk volna, akkor viselkedés szempontjából az is szétesik. A vegyes guildben az emberek sokkal kevésbé engedik el magukat, fegyelmezettebbek. A gchat tiszta, a ts néha már az unalmasságig szabályszerű. A nagy magyar realm-ekről csak rossz tapasztalataim vannak, azok is csak a bg-ken keresztül. Magyarul káromkodó bg trollok a Ragnaros-ról, valószínűleg ott nem ez az átlag, de egy bg-n nyilván csak ez tűnik fel, mert a normálisabbja nem káromkodik generalba, pláne nem magyarul. Szóval nem magyar függő, egyszerűen csak a nemzeti guildek, extrém esetben a realmek kihozzák a játékosokból a legrosszabbat. Aerie Peak-en a hollandokat lehet megutánli, BS-en a magyarokat...
  • voloume
    bs-en kb már csak magyarok vannak.... nagyon ritkan találkozok külföldivel... szerintem realm 99%a magyar... és nem igen halottam még hírét ezeknek a guildeknek..
  • Flammius
    Azért ez így nem igaz, mert kb. másfél éve pont innen kaptam segítséget tört szerver kreáláshoz. Akkor egy filmszakos ismerősömnek kellett, mert wow interface alól akart készíteni egy kisfilmet, ezért nem is emlékszem az egészből semmire; én csak elküldtem neki a pm-et, amiben le volt írva az egész procedúra. Most más a helyzet, más célokra kéne, saját felhasználásra. Sajnos a pm-et rég töröltem, viszont az elég logikus volt, hogy ha egyszer már innen kaptam segítséget, akkor fog menni másodszorra is... Gondolom mondanom se kell, hogy az ismerősöm se emlékszik már semmire, ráadásul ő nem is wowozik, a film elkészülte után törölte az egészet.
  • picket
    Mert núbok nem ismerik a /leavet. Ezért transferelni kell, lol. Mert ugye ha az utcán járva valami nem tetszőt, kellemetlent látok, akkor még közelebb is megyek. Mondjuk sétálsz, és látsz egy kutyaszart. Elfintorodsz rajta, hogy valaki otthagyta amit a kutyája rondított. Aztán közelebb mész, megszagolod, meg meg is kóstolod. Kb ilyen rinya az "omg bs general chat flame :'(". Nem /leave, hanem olvasom, meg még bele is szólok. Mert mazochista vagyok, és akkor ez jó. Utána meg szidhatom, mert én jobb vagyok náluk. Omg betegre röhögöm magam az ilyenektől
  • tomcsa4
    Ráadásul én szerettem külföldiekkel is játszani, de már Arathoron is néhány faszfej miatt megjegyzéseket tettek a magyarokra. BSen meg egyenesen utálják őket. Legalábbis amikro játszottam, akkor ez volt a szitu.
  • tigeroo
    wildor 4 president
  • tomcsa4
    Arathorrol semmit nem hallottál? Reckless Mortals? Az alapjátékban főboss kivételével bepörgették level 60-on Naxxot is. És ez egy magyar guild (esetleg Death Wish?), vannak külföldiek is. Ráadásul kezdőknek ideális Arathor, mivel pve, ráadásként rengeteg magyar guild van, melyek nem HCk és be tud illeszkedni. Úgy értem a beilleszkedést, hogy nem érzi magát kényelmetlenül.

Ráadásként general csatin csak 1-2 szórakozott gyerek van, elég komoly hangulatú szerver. Igaz kiemelkező pvp csapata nincs, de aki pvpzik, az menjen pvp szerverre (Al'Akir horda régen, most nem tudom hol tartanak).

BS-en is vannak komoly HC arcok, akik letettek az asztalra bőven, de az alatt semmi. Csak a hülyeség. Ki akar úgy játszani, hogy a játékidő faszakodásra megy el? HC-be meg leeht nem lesz kedve menni a emberkének.
  • antgecc
    Kéne már egy új banner.
  • antgecc
    A serverrel sztem nincs gond, a huncsati viszont rosszabb, mint bármikor. Óvoda az egész.
  • WiLDoR
    és tudtunk segíteni? nem.
    kimeríti a tört szerver fogalmát, amit kérdeztél? igen.

akkor meg?
    innentől él az, ami a banner alatt ott figyel.
    end of story.
  • WiLDoR
    bs-sel kapcsolatban azért vannak az előítéletek, mert pl. mikor anno én is ott voltam, minden naposak voltak a flame-ek a general és trade chat-eken, amikben nem egy alkalommal vagy egymást anyázták a magyarok, vagy külföldieket szidtak.
    nem egy neves guild emiatt transferelt el más serverekre.

nem tudom, hogy most mi a státusz bs-en, mert régóta nem jártam ott, de ha még most is ez megy, az elég gáz.

abban igazad van, hogy a top hun magyar pve(/pvp?) guild-ek 80%-a ott van, ez tény.

de az előítéletek amiatt vannak a bs-sel kapcsolatban, amit fenn leirtam.
  • Flammius
    Wow-val kapcsolatban nem szoktam fórumozni, mert sosem volt semmire szükségem, nem láttam értelmét. Blizz official fórumait legutóbb 2 éve néztem, de nem éreztem késztetést a regisztrálásra, GM-től pedig már kérdeztem, hogy hogyan lehet/kell privát szervert létrehozni, azt válaszolta, hogy ők ilyenekkel nem foglalkoz(hat)nak, gondolom a fórumon is ugyanez lenne a hozzáállás. Feltételeztem, hogy több játékosban is felmerült már erre az igény, ezért kérdeztem meg itt, ami egy Blizz-től független portál.
  • voloume
    na ugy par gondolat.

nem értem miért ítéli el midnenki bs-t amikor a top raider guildek többsége ott található ( magyar szinten) namost nem tok semmit se arathorról meg rangáról, de kurvára nem láttam semmi eredményt soha...
    én most ezt csak azért mondom mert aztírta itt valaki, hogy ha szórakozni akarsz, akkor menj bsre ? ez most mi ez itt ? gúnyolódni akarsz vagy mi ? mert lehet hogy a legnagyobb fogyatékosok bs-en vannak, de a legjobb magyar pvp és hc raid guildek is itt találhatók meg szvsz , kivétel pe ugye ami twisting netherön van.. és már nem azért , de én lassan 2 éve wowozok, ami nem sok, de mégis a legjobbak között mondhattam magam és mióta wowozok egyszer sem léptem fel hun csatira és érdekes én így teljesen másnak látom bs-t, mint azok, akik minden nap ott felhúzzák magukat a sok nyomorékon... na szerintem igy ennyi .. egyenlőre csak pár hsz-t olvastam el, és sry a helyesírásért, de fáradt vagyok
  • WiLDoR
    és ezt szerinted mi tudjuk?
    miért nem kérdezgeted mondjuk a forums-en.wow-europe.com cimen?
    ott talán még tudnak is segíteni -.-
  • Flammius
    De ezt tarthatsz, és tényleg hasznos. Amúgy, ha AK47-esem nincs, de egy AMD-65-öm van:)
  • picket
    ak47-es is "hasznos", mégsem tarthatok otthon :c
  • Flammius
    Ez világos. Ha valaki valamit nem ismer, akkor abban nem tud nyilatkozni. Amúgy szerintem mindenképpen hasznos egy ilyen "saját bejáratú" wow.
  • Lacee
    Wildor kifakadása annyiban azért jogos, hogy itt még mindig nem tudunk semmit mondani a témáról, mivel nem üzemeltet senki "törtszerót".
  • Lacee
    lehet hogy hülyeség, de a moderátoros topicban nem lehet elkérni a házigazda-jogot a tag inaktivitása miatt?
  • Flammius
    Látom elgurult a gyógyszered, amúgy, ha az iskolában megtanultál volna szöveget értelmezni, akkor tudhatnád, hogy én is eredetivel játszom (évek óta), de most szükségem van egy olyan kliensre, ahol teljes, GM szintű kontrollt élvezek. De ezt is leírtam...
  • WiLDoR
    én már ide nem irok semmiről se semmit se leginkább, mert amikor megtettem, akkor is csak a nubozást, hülyézést, meg fikázást kaptam cserébe, azért mert volt, vagy merészelt más véleményem lenni, mint itt a fórum többi képviselőjének.

nekem ez meg nem hiányzik.
  • tomcsa4
    Jajaj, maradjon az éretlen.
  • WiLDoR
    nincs több, elfogyott. elzárták ma a csapot...

Foglaltnick legalább azt megtehette volna, hogy átruházza másra a moderátori jogokat, mielött lekoccol innen -.-
  • bodesz
    semmiképpen sem.
  • picket
    Na! Ésszel.
  • Ams
    nerd rage much?
  • Ams
    "Bodesz meg egy éretlen, alulfejlett."

ugye tudod, hogy ez így értelmetlen?
  • WiLDoR
    Mondd te mi az apádfa**át nem értesz ebben a nyomorék két sornyi feliratban?

Ennyire qrva nehéz lenne értelmezni ezt a nyamvadt 2 mondatot?????

A tört verzióról ne itt keress infót!
    Itt mindenki eredetivel játszik és nem (fog) TUD segíteni!

Ez azt jelenti, hogy mi itt nem tudjuk, nem értjük, hogy te miafrancot akarsz, mert mi OFFICIAL servereken játszunk, nem ilyen tört szarokon, ergo, leginkább azt sem értjük, mif***t kérdezel!

Húzz el innen a f***ba légyszives, a többi törtszerveres haveroddal együtt. KÖSZI!

grrr...
  • picket
    "...aki WoW-ozik, az is értelmes ember." - Aki wowozik az botmixer
  • tomcsa4
    A WoW nagyon jó kikapcsolódás. Másfél évig toltam, nagyon klasz.

Bodesznek meg ne higgyél, aki WoW-ozik, az is értelmes ember. Mint mindenki, ez csak egy kikapcsolódás. Bodesz meg egy éretlen, alulfejlett. Egyre több az ilyen.
  • FickDeineStory
    köszönöm. Ti azért jobb fejek vagytok mint a szomszéd topic-ba az l2 brigád akik nagy része csak cheat-el tud érvényesülni (mindjárt átjönnek leordítani). Nem annyira hiszem, hogy túlságosan belefogok mélyülni a wow-ba hiszen már lassan 2 éve l2-zöm (természetesen soha nem csaltam és nem is fogok) és naon kijelenthetem h a kedvenc játékom. a WoW-ra leginkább csak kíváncsi vagyok. Elég sok mindent hallottam róla amiről a saját szememmel akarok meggyőződni.
  • tomcsa4
    Ja és azt elfelejtettem írni, hogy windows újratelepítésnél nem kell a játékot újratenni! De azért a peccseket írd ki magadnak vagy tedd el a vinyódra.
  • tomcsa4
    Első körben próbáld leszedni máshonnét és ha gyorsabban jön, akkor lődd ki a downloadert.
  • FickDeineStory
    köszi közbe megtaláltam ezt az oldalt. Közbe a downloader most "World of Warcraft 2.4.3 to 3.0.2 TBC enGB Win Final" cuccot szedi 20%-nál jár és 4 órát írki hátra lévő időnek 346mb of 1,62gb. Bezárjam a letöltést vagy már megéri így hagyni? ahogy láttam elvileg ezután még lenne 1 3.0.3 patch.
  • tomcsa4
    Nem akarsz innét lelécelni?
  • tomcsa4
    Egyértelműen Arathor :) Sok a magyar és színvonalas a szerver. Ragnaro...régen ultra jó volt, ma nem tudom. Bloodscalpra tényleg ne menj, ha csak nem baromkodni nem akarsz. Amúgy majd a listában meglátod (szerverlista, majd a játékban) hogy milyen a szerverek telítettsége és az alapján is dönthetsz.

Kedvencem a rugó és a warrior, na meg a mágus, durva classok. Most ha jól tudom a hunter az owerpwn. Törpének hunter, pap, embernek rugó,warri.
  • bodesz
    sry a tegnapi offért.de akkoris pff
    nemfogok a wowról feszekedni 1olyan topicban ami a wowról szól mert esélytelen.előre tudtam h ezlesz...
    máshol nekem lenne igazam.sztem ezt beláthatjátok...
    na mind1 wowozzatok pénteken is hajnalig jóttesz az nektek.
  • tomcsa4
    Például innen!

De beírod a keresőbe és ad egy csomó találatot. Sőt a PCGururól is leszedheted vagy vegyesen a magyar siteokról (egyik innét másik onnét stb, mai ahol megtalálható).