166745
  • FickDeineStory
    hát mondjuk hozzá lehet volna a BC-hez 1 lemezt csapni amin az újabb patch-ek vannak mert, ahogy hallom külön is le lehet őket tölteni más oldalakról. De végülis ezt ti tudjátok, hogy működnek itt a dolgok. Amúgy melyik szerverre érdemes menni? Nyelv tudással nincs gond megértem és megtudom értetni magam angolul, vmennyire oroszul, németül, meg kicsit törökül is. 1 haver azt javasolta, hogy a bloodscape-ra ne mennyek, Ő a ragnaros-t mondta meg, hogy ott ally-s oldal legyek.

Törpének és Embernek milyen class-ok a legjobbak?
  • Count Adyn
    Hozzárakja, csak a legutóbbi kiegészítőhöz, a WotLK hoz, a Burning Crusade utáni peccseket hogy kéne a cd-dre varázsolniuk?:))
  • capaszabi
    jaja, gugli a barátod, wiki a barátnöd!
  • capaszabi
    WTB Moderátor az elmult kb 100 posthoz. Előre is köszi.
  • Forolto
    Ne használd a wow downloadert.Csigalassú.Sajnos nem tudok oldalakat,de a kereső tuti tud segiteni,honnan lehet egyszerűbben és gyorsabban a patcheket letölteni.
  • Forolto
    Még annyi se.:P

Erre mindig Hofi nagy klasszikusa jut eszembe:Szavazáskor tudjátok mi az a fél százalék?
    Tanácselnök meg az Anya.Az asszony még fél.:P
  • FickDeineStory
    emberek, tegnap előtt vettem 1 world of warcraft+burning crusade csomagot. Ezt telepítettem, majd ezután regeltem, aztán elkezdtem tölteni a patch-et a játékhoz, első körbe volt 1 1,1gb patch na az lejott v 6 óra alatt, na akkor kezdtem örülni végre vége aztán még jött a patch beírása a játékba, aztán 1 24mb-s patch azt is beírta, majd most még 1 patch 1,6gb-vel. Mennyi patch várható még ez után? Egyszerűen nem tudom megérteni miért nem tudja a blizzard hozzá rakni a játékaihoz a patch-et bizonyos időnként minek kell lehúzni több gigát 30kb-60kb közötti átlag sebességgel? Még el sem kezdtem a játékot, de már kezd elmenni tőle a kedvem lehet 7k forintot fölöslegesen dobtam ki?
  • picket
    Na tessék, fáradt vagyok. Úgy fogalmazok, mintha 17 lennék, vagy 16 és fél!
  • picket
    Javíts ki ha tévedek! A piros felirat a topik tetején, közvetlenül a hozzászólás felett szerinted vonatkozik erre a problémára, vagy sem?

A második kérdésedre a megoldás, hogy fogod a fájl kiterjesztését (ha jól emlékszem mpq), hozzábiggyeszted mondjuk, hogy "veiwer" szót, és beírod a kettőt együtt (szóközzel elválasztva) a gugliba.

Tudom, most már mindenre azt mondom, hogy google it bitch, de ha egyszer ennyiből áll az internet for dummies rövidített változata
  • picket
    Nem mondom, hogy mindent leírtunk már, mert az nem valószínű, de szinte mindent meg lehet találni a wowheaden, a curse-ön, meg a wowwikin. Ami meg nem, azt a legjobb barátod megtalálja (gyk google). Így marad a flém. Néha ovis szinten, néha kantin-akadémikus alatt egy fokozattal, de mindig valami lényegtelen dologról, ami nem befolyásolja sem az általad játszott játék élvezetességét, sem új információval nem lát el.
    Egy kicsit olyan ez, mint a gladiátorharc. A munkában megfáradt, unatkozó tömeg (mi) szórakozik az aktuális önjelölt gladiátorokon, vagy szörnyülködik az aktuális önjelölt mártír oroszlánok által történő szétmarcangolásán.
    Ettől még ha értelmes kérdéssel kiáll valaki, akkor szerintem van 2-3 ember, aki figyel rá...
  • Flammius
    Üdv,

olyan privát wow-ot, ahol teljes, GM szintű kontrollt kapok az offline "szerverem" felett nem tudja valaki hogyan lehet csinálni? Fontos lenne, hogy olyan programot találjak, ahol tallózni lehet, hogy melyik wow-ot nyissa meg, annak nem örülnék, ha belepiszkálna a rendeltetésszerűen használtba. Röviden akarok egy olyan emulált wow-ot is, ahova belogolva dps teszteket.. tudok próbálgatni tetszőleges gear-ben, talentozással, stb.

Előre is köszönöm.

Ill; szeretnék zenéket, npc hangokat... kimenteni, de simán megnyitva a wow mappáját nem találtam kívülről, médialejátszóval megnyitható file-okat. Kicsit kényelmetlen, hogy ha pl. darnassus, vagy TBluff aláfestéssel akarok olvasgatni, akkor be kell logolnom, és akkor még szerencsém volt, mert ezek legalább fővárosok, nem kell utazni.
  • Lerstal
    nem haragszunk korrekt vagy :D egyet javitok, csak azokat küldjük el akik nem veszik észre a piros feliratot, és baromságokat kérdeznek :)
  • Jokes
    Sziasztok!
    Én csak egy fórum olvasó vagyok,ritkán irok valamit ide,csak ha van kérdésem.De amióta a wow kijött,azóta követem a hozzászólásokat szinte minden nap.Azt kell hogy mondjam ,már nagyon nem a régi e topic...Hol vannak Wildor jó kis cast elemzései hozzászólásai,Botond észrevételei?Szinte naponta lehetett olvasni hol erről a fajról,hol arrol a fajról,hogy ez vagy az miért jó vagy miért nem...
    Totál megváltozott miden...csak szarozások mennek százzal ,gyermekes veszekedések(legalább igaziak lennének),ráadásul most az a divat ,hogy mindenki azzal hencegjen mióta nem wowozik...Ha valaki kérdez valami egyszerűt,kezdőknek való kérdést,rögtön elkülditek "oda"...(tisztelet a kivételnek).
    Nagyon,nagyon remélem ,hogy visszatér a régi fénye a topic-nak...mert ezt sztem már nem csak én unom....nem szeretnék lemondani semmi jórol,ugyhogy harcolok érte :)
    Úgy érzem szólnom kellett,remélem nem haragszatok rám.
  • bAguziB2
  • tigeroo
    hú gyerekek ilyen flémet már rég szagoltunk a topicban!

ügyesek vagytok! jahés azsem mellékes, hogy mostis egy nagy faszságon veszekedtek, aminek semmi értelme.

aki wowozni akar az úgyis wowozni fog. a többi meg mehet shutdownpc-t nyomni
  • EnZsolt
  • bAguziB2
    picit elírtam... :S nem Botond...Bodesz..
  • bAguziB2
    Mindenki "szépen"vtakozott míg az anti-wowos meg nem jött. (Bodesz......)
    Botond, mit keresel itt? rontsd a levegőt aion vagy warhammer topicban ;-)

jah igen... gondolom most jön az hogy hány éves vagyok... legyen annyi elég hogy az IQ-d nál jóóóval több...
  • Lerstal
    nem is vok gyerekes. csak kijavitottam bodesz némi hamis állitását.
    ez is wow-ról szolt, uram
  • eightmiles
    Nekem igen, holnap vizsgák. Mire visszajövök, szűnjön meg a gyerekes viselkedés, ha lehet.
  • Lerstal
    nem fiam, és neked?
  • eightmiles
    Aha.. pluszpont. Nem kéne már aludni menned?..
  • Lerstal
    de vágom bazzeg

na btw néztem aionrol videot. RF Online+Archlord keverék.
    persze NCsoft, de mind1, ujjab hülyeség, illetve "változatosság" :D
  • eightmiles
    Nem vágod az iróniát meg a cinizmust, ugye?
  • Lerstal
    igen, dicső bölcs vagyok tudom
    imádsz tudom
    de megint igazam volt :DD
  • eightmiles
    Most nagyot nőttél ám a szemünkben, tudod-e?
  • Lerstal
    am én soha nem kértem goldot wowban, mert az bunko dolog sztem, ugysem adnak, ráadásul rögtön csicskanoobnak hisznek.
    az más ha egy havertól kérsz és visszaadod. de nekem sose kellett!%!%!%%!
  • Lerstal
    a francba, kicsit összezavarodtam :D
    nem dehogyis!!!!!!!!!!!!!!!
  • eightmiles
    Azt hittem vagy olyan okos, hogy kitaláld, kire gondol :D Csalódnom kell? ..
  • Lerstal
    kire gondolsz?
  • Dr DeViLKiNG
    Hát olyan idősen tuti jót tesz a 12 órás wowozás :D
    De végülis segít a további életükben. A "hi gold?!" remekül felkészíti majd a "Szia, mit adhatok?" mondat begyakorlására.
  • Lerstal
    nemtom nekem most nincs kedvem már irni :) igazábol nem kezdenék el semmit, csak ha hülyeséget mond valaki azt ki kell javitanom
  • Zomil
    a vicc az egészben, h pont azok szájkaratéznak itt, akik már rég abbahagyták a játékot -.-
  • Lacee
    tiszta homokozó-feeling, mikor jön már az óvónéni szétszedni a két agresszív kisfiút?
  • Lerstal
    nem köszi
  • Botond #134536
    És pont ugyanannyi eszed van, mint amikor regisztráltál. Hiába, van aki nem változik. :)
  • TVelvet
    nem szűnnél meg végre? Szerintem sokaknak tetszene a topicban..
  • Lerstal
    ajjajj az okostojás megnyilvánul.
    nem mész ?:S
  • Lerstal
    HÚÚÚ DE MEGKAPTAM A MAGAMÉT ! :D
    síros noob, nekem is :D
    majd nézek talán :/
    inkább ne mondj semmit :D
    wow graf kiváló wownak
    funolsz wowban? unatkozol és wowozol? hmm érdekes :)
    én nem oltok, már mondtam, csak igazságot adok :>
    alaptalan faszságok biztos BIZTOS... :D és te mit rinyálsz? az olyan fontos hogy húúúúúúúúúúúúúúú...
    maradj is ott lécci ahova mész :D kkthxbb

te jöttél oltani? sztem helytelenül irtál vmit. mert te nem oltottál senkit, meg nem is tudsz oltani kicsim :)

DE MOST MI OLYAN SZOMORUAK LETTÜNK, ANNYIRA LEOLTOTTÁL MINKET :((
    UGYE VELEM VAGYTOK UTOLSÓ BARÁTAIM ? :(

(na végre elmegy, kezdödhet a wow téma ujra :)
  • Tatyla
    hát én besza behu...