World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha rosszúl számitod ki az alakváltást, már kapod is a nyakadba caster form-ban az intercept-et, vagy shadowstep-cheap/kidney combot, az pedig ~3000 armorral nagyon tud ám fájni.
szóval ja, én is látom a videokon, ahogy csinálják, meg arénában is, de ugyanezt megcsinálni már egy kicsit nehezebb mutatvány -.-
(btw healeltem már pappal is - instában + bg-n is, igaz már elég rég volt - azzal kicsit egyszerûbb móka volt ez)
nem használtam frostot sokáig, mert túl sok skillt kaptam, és zavart😄
๏̯͡๏﴿
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
magyarország 2008<#hehe>#hehe>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
legalábbis nekem nem nagyon akar összejönni -.-
szóval grat srácok, akik ezt lemûvelik frankón arénában, azelött magasan emelem kalapom...
A wow is nagyon nagyon más lett 1680x1050 -ben wide screenel fullra felhúzva minden.
szinte hívotat...
"nebazz már bébi, tölts fel...azt hittem a mi kapcsolatunk többet jelent neked!!"<#idiota>#idiota>
๏̯͡๏﴿
meg kell venni a játékot
nem a kliensért fizetsz, hanem a kliens használati jogáért
๏̯͡๏﴿
1 kezdõ kérdésem lenne, mivel eddig csak privát szerveren játszottam és szeretnék eredetin is játszani:
szóval csak accot kéne létrehoznom, mivel a kliens megvan - ezért sem akarom megvenni a boltban - viszont ha csak game card-ot veszek, akkor azzal tudok-e létrehozni 1 új accot?
elõre is kösz a helpet!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
blody vengeance + cinderglacier + necrosis =win
๏̯͡๏﴿
V9ykn8_TZL0
Get a life!
(3600-3800ra saccolom, mielott Foglaltnick eloveszi a radirjat)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”